förlåt för min bloggning ska bättra mig.


Nu är det äntligen sportlov, men jag hinner igentligen inte skriva just nu måste skynda mig och bli färdig sen blir det att dra till skidbacken, bilder från förra helgen och denna helgen kommer när jag är hemma.
Ha en toppen söndag !

DRAR MIG MOT KUSINERNA!
Kvällens outfit ni har sätt den innan, men älskar den!

Nu måste jag stänga av datan för om en stund beger vi oss ut i stormen och går till kusinerna och tillbringar kvällen där för att fira min kusin sandra som fyller 13, och så kommer några andra nära &kära ditt med . Kameran hänger på. Ha en toppen kväll, vi hörs imorgon!

BARNDOMSVÄN


Den helgen jag slutade skriva ett tag så skulle jag ju träffa en som heter sanna , och sova över hemma hos mig, och tydligen vid kvällsmaten så började mamma berätta massa saker om när vi var små och berätta att vi lekte när vi var små och hon mindes väldigt mycket kan jag säga hon kom på hurmycket som helst och vi satt där som (?) haha. Men helt otroligt att man kan hitta tillbaka till någon efter 13, sånt gör mig sjukt glad och lycklig!
Bara för att den helgen var så awesome får ni en bildbombOch vi lyckades göra så jag fick en stor * fin pula* haha , så klantigt!
det dära var bara lite av alla bilder vi tog, vi hörs senare hoppas ni njut av lite nice pictures . KRAM!

DAGENS FRÅGA!Är ni också sånna som alltid fastnar vid facebook och kan sitta där hur länge som helst? Om ni har facebook.

JAG ÄR TILLBAKA INOMKORT !


Har inte skrivit någoting på bloggen på ca 2 veckor, men det har varit så mycket . Förra veckan så hade jag fullt upp med kompisar hela den helgen, sen skolan och mötet och vänner den veckan. Sen för en vecka sen när jag tänkte börja blogga så blev jag sjuk . Och igår började jag mår bättre igen. Missade massa trevligheter förra helgen, men denna helgen blir det också trevligheter.Missade kalas förra helgen hos några kusiner, men det blir även kalas imorgon med hos några andra kusiner och även imorgon åker jag till mamma också.
Men nu kommer frågan vad tycker ni jag ska skriva om igen? Så som den var innan ? eller vadå skriv din åsikt.


Och btw läkar besöken jag gjorde för ett tag sen , inget visades fel, så det är bra!RSS 2.0