dålig uppdatering.


Jag vet !
Kommer kanske inte ha lust att skriva mer idag och sen inte imorgon heller.
Åker till ellen om en timme ungefär, men innan kanske jag drar ut lite. Känner att jag måste komma ut.
Men ni få ha det så bra tills jag skriver igen ! kram

onsdag


Jag tycker lovet gör lite för fort?
Det är säkert inte bara jag som känner så.Men i alla fall ska njuta av lovet i alla fall.
Vaknade vid ungefär tio idag , sen så tänkte jag att jag skulle äta frukost men nej nej .. Jag fick inte i mig något . Ni som känner mig väll vet hur jag blir efter jag har varit sjuk. Så jag hoppade in i duschen istället, sen så har jag inte gjort så mycket mer har funderat massa. Och juste en sak har jag glömt mamma sa igår att vi ska till stockholm den 19 juni längtar grymt mycket. Satan vad jag längtar tills mycket just nu . Men det ska bli extra kul för vi ska vara där i 5 dagar denna gången + att det är kunga bröllopet då , så det kommer ju vara massa folk från hela värden. Tror jag ska sätta mig framför tvn, och sen packa. För vid 5 halv 5 så åker jag till ellen, och sover där ! har saknat henne grymt mycket har inte träffat henne på länge eftersom först var hon iväg en vecka, sen när hon kom hem så åkte jag iväg. men sånt är livet som jag brukar säga. Och jag har varit lite duktig och tat ett kort på dagens outfit såhär kommer första bilden på det på jätte lännge , eller hur jag ska säga det?

Har kanske glömt att säga det hära men när vi var på flygplatsen i dublin så köpte jag en tröja där det står i love dublin , jag bara fullkomligt älskar sånna tröjor har massa sånna tröja med olika städer/huvudstäder!

inte värdens bästa bild. Men nu måste jag dricka något dör snart så törstig jag är !
ha det bra så länge!

godnatt tisdag.


Har absolut inte gjort någonting idag^^
Och det var jätte fint väder och ganska varmt ute idag , och jag bara sätt inne hela dagen usch ..
Hoppas det är fint väder imorgon med , detta blir ett litet snabb inlägg.Ville mest uppdatera för det har jag varit så dålig på det. Nu ska jag lägga mig och soffan och titta på film tills jag somnar , gör någ det snart har varit trött hela dagen. Men hoppas alla hade en härlig dag och sov gott!

bild från irland.

hemma hemma hemma.


Ganska skönt att vara hemma men ändåså inte vill tillbaka..
Hann inte uppleva det så mycket låg sjuk dom två första dagarna. Sen när jag äntligen blev frisk sista dagen så spöregnade det. Men hann i alla fall njuta av det lite. Men vi åker snart tillbaka igen , nästa år !:D längtar redan.
och trafiken där var galen alltså. Såklart när man åkte taxi så var det någon bilkrok lite här och där. Jag tog inga bilder dock men pappa gjorde det  , så kolla och njuuuuut !

jag rekomenderar verkligen grand canal hotel ! fall ni åker till irland, och inte vet riktigt vart ni ska bo.
Det är 15 minuter in till stan att gå. och 30-35 minuter att gå till havet.Och det är tre stjärnigt.

lite sent inlägg blev det kom hem för ungefär 12 timmar sen, men har varit hur slö som helst. Kom till mamma för en stund sen. Mer bilder kommer i lite olika inlägg. + Jag måste säga att deras flygplats är som en hel stad ungefär;o den var jätte stor. Nä nu ska jag försöka hitta något som gör hungern lite mindre i alla fall tills mamma kommer hem , hoppas ni har det bra!

nu ååååååååker vi !


Wiho snart bär det av !!
Så jag kommer inte ha tillgång till data , om det inte finns en data där man kan låna. Men annars så blir det inga inlägg förens på tisdag när jag har kommit hem . För inte er som vet vart jag ska så ska jag till irland och irlands huvudstad dublin ! nä nu ska jag äta frukost, och sen ska jag fixa mig snabbt , sen åker vi !
HA EN BRA HELG !

packat & klart.


Packat klart allt tills imorgon . Imorgon smäller det !(y)
Skulle igentligen firat några i efterskott ikväll men det blev det inte, men istället så ska jag gå över till mina grannar ( kusiner på mammas sida) och vara där och äta god mat. Men stannar någ inte så länge eftersom att vi ska åka vid 4 sen ^^ . Har ingeting mer att säga mer än att ha en super bra kväll!

blogg paus i helgen + måndag&tisdag.


Kommer inte kunna blogga i helgen och sen måndag och tisdag.
För jag har inte tillgång till någon data , men fall jag får det så kommer jag självklart skriva. Kom hem för en stund sen från begravningen,  gråter fortfarande och det kommer jag göra länge, men jag gråter bara inombords.
Och det var första gången jag såg pappa gråta på flera år. Och det var första gången jag träffades anders han som hittade min låtsas farfar tillsammans med min pappa. Han var jätte snäll och han verkade bry sig, och han som var präst han gjorde mig glad på något sätt igen efter begravning och när alla sätt och åt. När pappa började gråta när han hållde sitt tal, så började jag självklart också gråta och det var många andra som också började göra det. Jag har hela talet i mitt huvud och där kommer det alltid finnas nu . Har verkligen inte lust att blogga, är helt nere fast det skulle ni också vara. ska sätta mig framför tvn nu byeebyee


sne bild.

kurt svensson- låtsas farfar.


Kurt svensson- låtsas farfar.
Du var den enda som jag kunde säga farfar till, du var den enda som fanns för oss. Men nu är du borta. Du ska veta att alla dina släktingar,grannar,jaktkompisar och specillt jag pappa, och mina kusiner att vi saknar dig. Hoppas du har det bra där du är nu, hoppas du kom till ett mycket bättre ställe. Jag älskar dig och det gjorde jag sen första gången jag träffade dig och det kommer jag alltid att göra, det kan ingen ändrapå.
Du kommer alltid finnas inom oss 8/1 1993- 3/3 2010Y

begravning snart.


Skrev ingeting när jag vaknade men jag tänkte.
men jag orkade ej bara. För när jag vaknade så när jag gick till köket så sätt pappa där och skrev på sitt tal till begravning och självklart började jag läsa det, och sen efter jag hade läst ett papper så ville jag inte läsa mer för då skulle jag börjat gråta. Och jag ville ej det. Har ingen matlust eller så drack bara lite oboy, kommer få vädligt mycket mat idag ändåså så jag strundade i frukosten eller vad man ska säga. Kom precis ut ur duschen , och snart ska jag börja torka håret och fixa mig . Och ni kan någ gissa vad outfiten på begravningen blir? Jo mest svart och vitt. Men nu måste jag börja fixa mig för vi måste dra om en timme, för det det tar en timme ditt också och vi ska vara där 11, men jag kanske lägger ut ngt på outfiten innan jag åker och kanske skriver ett inlägg!
Men hoppas alla får en fortsätt bra morgon och en bra eftermiddag , det är ni värda!!♥
+ Imon vid 4 på morgonen så bär det av mot min efter längtade resa till irlaaand!

påsklov för mig nu.


Nu har jag fått påsklov eftersom jag ska vara ledig imorgon . När har ni påsklov?
Har inte  haft lust att skriva någoting idag , sen jag kom hem och sånt men kan berätta i alla fall nu.
Slutade vid 3 idag, sen gick jag hem och duschade lite snabbt och bytte om , sen drog jag fram vår jackan och vår skorna för det var så varmt i vinter kläderna. Sen gick jag upp till anna, och sen började vi gå runt sjön och så gick vi såklart och tog massa kort också. För det var klar blå himmel och sol och solen värmde jätte mycket. Vi gick bara runt halva sjön men det brukar vi göra, sen brukar vi ta bussen hem från stan . När jag kom hem så sätte jag mig framför tvn, sen åt jag god god mat. Och nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan börja göra våfflor mums. Jag och anna tog massa bilder men här får ni två av dom .


Nä nu tror jag faktiskt att jag ska ta på mig pyjamas och sätta mig framför tvn tills pappa kommer hem.
hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsätt trevlig kväll!

godmorgon torsdag & våffeldagen!


Vaknade för ungefär en halv timme sen.
Har ätit lite frukost, men har ingen matlust.Detta blir ett lite inlägg, så ni i alla fall vet att jag är vaken .Nä nu ska jag duscha mitt hår för det känns så smutsigt , sen ska jag fixa mig . Ha en bra morgon!

lördag, längtar hur mycket som helst!


Gud vad jag längtar tills lördag , snart bär det aaaaav mot irland/dublin!♥
Det har varit lite dålig uppdatering, men jag har tänkt så himla mycket på helgen och på fredagen. Har inte gjort någonting har bara suttit och latat mig. Men i alla fall imorgon så är första lektionen gympa och sen slutar vi vid tre, sen efter skolan blir det ut och gå med min gå kompis anna och sen kommer vi säkert ta kort också om det inte regnar, för då hittar vi säkert på andra saker. & snön äär nästan borta här och det känns som vår ute, för det börjar bli tjockt med vinter jacka nu haha. Nu ska jag sluta babbla och hoppa in i duschen och sen plugga !
& juste våffeldagen imorgon det får man inte glömma!

m
ums, och mitt favorit ställe där det finns våfflor är på mitt favorit ställe på sommrarna !
och utsikte är så fiiin.

Nu ska jag verkligen sluta skriva, ha en fortsätt trevlig kväll allihopa!

Wednesday and type all go on crutches


Det är jätte många som går runt med kryckor på min skola är det så där ni går?
Nu har också två i min klass kryckor rebecka & agnes.Det såg lite roligt ut idag när dom gick bakom varandra haha. Första lektionen idag var svenska , då tittade vi typ bara på film och lyssnade på en bok som vi precis har börjat med '' en ö i havet'' tror jag den hette, sen var det b-språk och där tittade vi också på film, sen var det lunch ingen god mat så jag åt inte. Sen hade vi träslöjd och jag vill ha sy igen. Men aja. Sen hade vi teknik, och där tittade vi också lite på film , och sen hela biologin(sista lektionen) så tittade vi på en film , för läraren var i ett möte haha, Ganska slapp dag igentligen med tanken på all film vi har sätt på . Hängde inte med bästavän hem efter skolan för hon kom inte till skolan imorgon men hoppas hon kommer imorgon så jag hinner träffa henne, för jag kommer inte till skolan på fredag . Men i alla fall när jag kom hem så värmde jag snabb mat för jag var så himla hungrig, och åt det sen och tittade på tv, sen tänkte jag att jag skulle hjälpa pappa lite så jag plockade upp all disk ur diskmaskinen, och nu sitter jag och skriver det hära ! kommer inte på så mycket att skriva men här får ni några bilder som jag tror att jag tog igår kväll på himlen.


nu ska jag göra annat, ha det bra så länge!

gissa hur mycket.


Har kommit på en liten tävling, som jag tänkte köra!
Gissa hur mycket detta är i svenska kronor?
Avslöjar vinnaren/vinnarna någon gång i veckan när jag har tid.

dom
två första får en länk på min blogg till eran egen, där det står länkar! Så börja gissa=)

Ska någ stänga ner datan nu, för jag måste någ plugga lite vi har ett förhör på torsdag om huvudstäder och länder, kunde alla innan i sexan men nu kan jag bara några men aja plugga hjälper i alla fall.Har inte gjort så mycket idag har bara suttit vid tv, sen har jag duschat . Och till kvällsmat åt vi bakad potatis. Imorgon efter skolan så hänger jag med bästavän med hem till henne , så jag kommer någ inte uppdatera imorgon !
Nä nu ska jag sätta mig i soffan och börja plugga, ha en fortsätt bra kväll och sov gott !♥

en tisdagsfråga.


Vad tycker ni om att jag ska göra en film av nästan alla bilder som jag kommer ta när jag är iväg i irland?
Skriv gärna vad ni tycker om det, och självklart kommer jag att lägga upp den på bloggen då också.Slutade vid 2 idag, sen gick jag hem i duggregn, det var inte lika farligt som spöregn i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag , bara ta det lungt och plugga. Har inte så mycket att skriva, men ha en fortsätt bra eftermiddag!

5 saker om mig.


Som ni kanske visste eller inte visste:
* Jag älskar att resa
* Jag har många kusiner
* Jag har bott i samma hus i över 12 år hos min pappa
* Jag älskar sommaren
* Skidor är en av dom bästa sakerna på vintern!
Det var lite saker om mig som ni kanske inte visste. Kom precis ut ur duschen, men nu ska jag titta på film med pappa och hans tjej , ska se om jag hittar något gotti i skåpen kanske? Får se vad som händer imorgon efter skolan . Men ni få ha en så bra fortsätt kväll!

En annan ögon bild som jag har tat, jag vet inte varför jag gillar att ta kort på mina ögon ? haha.

monday


somnade ganska tidigt igår haha.
Så jag hann inte skriva något inlägg och imorse hann jag inte heller, var så slö så jag fick bråttom så jag inte skulle komma försent till skolan. Första lektionen var kemi och det var faktiskt ganska kul för vi hade hel klass annrs brukar vi ha halv. Och sen tog kemi läraren jessicas mobil och så stog det en sak , så han var nära på att svimma haha det var ganska kul. Men sen i alla fall så var fýsiken inställd, så vi fick håltimma, och då hade vi typ nästan en timmes rast, sen hade vi so , så hade vi några lärastudenter, dom väljer alltid våran klass för att vi inte är så många. Sen lunch ganska god mat i alla fall. Sen var det b-språk och sen sist elevensval i ungefär två timmar. Ibland bara hatar jag måndagar, för vi slutar halv fyra. Men imorgon börjar jag 08.35 och slutar två så det blir skönt. Men i alla fall efter skolan så gick jag hem till mamma och hämtade pengar som jag fick av mamma till irland och sånt. Sen hämtade jag mina vårskor , för det är ingen snö där och ganska varmt nu. Sen så var min bror där också så han skjusade hem mig på sin cykel sen orkade verkligen inte gå. Men nu ska jag titta lite på topp model , sen kanske fota lite få se hur det blir, men fall jag fotar lite så kommer någ bilder i nästa inlägg.

Ha det så bra så länge allihopa!

can not describe the feeling.


Sen jag kom hem så har jag inte gjort någonting.
Ska kanske börja röra på mig och ta en dusch och sen kanske kolla på läxa tills onsdag ,om jag inte har med mig den hem , men det har jag säkert. Oh juste tittade på något innan på tv fakta, jag började nästan gråta, det var en tjej när hon var 18 månader så började det brinna i hennes rum , och hon blev 88% brännskadad på hela kroppen.Och ingen trodde att hon skulle överleva men hon gjorde det och sen efter det så lämnade hennes mamma henne och hennes pappa.Tjejen blev av med båda händerna och en fot. Så hemskt ! aja, nu ska jag börja röra på mig, ha en fortsätt bra kväll allihopa!
Har inga nya bilder, så här kommer en gammal.
åh herregud vad jag saknar mitt långa hår..


Och det jag menar med rubriken det är att jag inte kan beskriva en känslan som finns inom mig, jag brukade alltid bli sjuk varje månad i en vecka och kräkas och sånt dygnet runt, men jag har inte varit sån på 5 månader nu.

allt är som borta..


Minnerna på landet i farmor och låtsas farfars hus dom är som borta..
Sovde ju hos emma inatt :D Vi hade grymt kul vi tittade på körslaget,sätt vid datan,åt gott,skrattade,snackade och sen var det massa andra bra filmer på tvn som vi fastnade för. Vi gick och la oss ca 1, sen vaknade jag halv åtta. konstigt. så väntade jag på att hon skulle vakna. så fixade vi frukost och åt det och tittade på tv, sen gjorde vi inte så mycket mer vid typ kvart i 11 så ringde pappa mig och frågade om jag ville hänga med ut och hämta husbilen, i farmor och farfars hus på landet, så sa jag ja.För min kusin sandra skulle hänga med och mina kusiners pappa skulle skjusa. När vi kom ut det, så när jag tittade på huset och blundade så kunde jag se hos inne i huset, och skrattade och sen när vi var ute och lekte och spelade spel på sommrarna allt precis allt det är borta. Kan inte förstå att allt det bra är borta, och specillt du kurt :(  Och du köpte alltid hem choklad när vi kom för du visste att vi älskade det och du hade alltid våran favvo glass, o  nu när jag kommer äta den hemma någon gång, såkommer jag tänka på dig direk, fördet påminner mig om dig. Pappa fick i alla fall igång lilla ''skruttan'' som jag kallar den för den är gammal och cool =) sen så åkte sandra kusin och hennes pappa hem , sen så tog vi husbilen hem , och så skadade pappa sig när han skulle få igång den , så när vi kom hem så lindade jag om hans sår, och duschade håret. Sen har jag inte gjort så mycket, mer jo ätit lite i alla fall .Men nu ska jag i alla fall sätta mig framför tvn och titta på familjen annorlunda, skriver kanske senare! ha en fortsätt bra söndag.

emma time.


Snart drar jag till emma.
Sen sover jag där ikväll.Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har haft grymt ont i magen så jag har inte orkat skriva någoting. Har bara gått runt och tat det lungt och vilat och suttit framför tvn. Men nyss så gjorde jag mig klart, det blir bara en enkel outfit idag. här kommer några bilder på ett hjärta som isbit som jag har tat någon gång i veckan tror jag det var.


foto: moa (jag ) och dom är inte redigerade.
Nä nu ska jag packa ner det sista och sen dra till emma, hon bor bara andra sidan vägen !=)
och glöm inte att titta på körslaget ikväll klockan 20.00 på fyran tror jag. Jag och emma ska i alla fall inte glömma bort det . Ha en fortsätt bra dag och hoppas ni får en bra kväll också alla bloggläsare!

körslaget drar igång ikväll!


Och en kör från växjö är med!
Ska börja kolla på det varje lördag nu och rösta på dom hela tiden.
kören:

det var 500 pers som kom med och försökte komma med, och min pappas tjej tänkte men hon hann inte med det.
Önskar lycka till till växjökören ,kööör hårt =)
Skrev ingeting imorse, fastnade framför tvn och stormprogram och saltön. Men nu skriver jag i alla fall. Ska snart äta rester från igår, sen ska jag någ börja fixa mig, skriver senare ha en bra dag och hoppas alla hade en bra morgon !

kram / moa

bestämt mig.


Bestämt mig !
Ska inte ha med datorn , ska ändåså bara vara borta i 4-5 dagar.vem vet ? det kanske finns en data på hotellet som mankan låna, fall det gör det så kommer jag självklart låna den och skriva här på bloggen ! Så det kommer komma upp lite inlägg då & då när jag är borta nästa helg så ni bara vet det!
och jag har funderat på att skaffa en webbkamera?
Ska kanske köpa en sånhära.


den kostar 199 , och det finns på clas ohlson , få se om jag slår till på den när jag har pengar.
Men nu ska jag titta lite till på let's dance ,

istället...


För att sitta vid datan så ska jag pröva om jag kan få ner datan i väskan som jag ska ha med mig när jag åker.
Så jag tror jag stänger av datan nu kanske skriver något senare, men efter jag har prövat det så sätter jag mig framför tvn med pappi och tittar på let's dance. vem hejar ni på?

fredagkväll.


Jag måste bara säga en sak !
Om ni inte har hört talas om tina turner så måste ni verkligen göra det . Hon är 70 år nu och är hel cool!
ett klipp från när hon var live in amsterdam, fast där var hon 69.


hon är helt klart cool , det måste ni hålla med om ?
Men i alla fall kom hem till pappa vid fem tiden . Har inte gjort så mycket sen dess har bara tagit det lungt. Och nu ska jag vara hos pappa i en och en halv vecka. Har nyss ätit lite mat, så nu är jag ''dö'' mätt. Vid åtta blir det att se på let's dance och äta lite godsaker, men jag har lovat mig själv att bara äta lite på helgerna och ALDRIG på vardagarna. Hoppas alla bloggläsare/vänner får en oehört mysig och bra kväll!

heelg & det gillar moa!


Wiho helg !:D
Så sjukt skönt, skulle inte orka gå två dagar till utan helg. Slutade vid halv två idag , sen stannade jag kvar lite på skolan, sen gick jag tillsammans hem med poshin en bit, kom hem för en halv timme sen har inte gjort så mycket mer. Ska någ ta något att dricka är hur törstig som helst, och sen sätter jag mig någ framför tvn.
skriver mer senare, men ha en fortsätt bra eftermiddag alla läsare !
Några bilder jag tog på mitt öga igår kväll, för jag hade tråkigt.



obs, ingen av bilderna är redigerade.

I think too much


Jag tänker för mycket om inte denna helgen men nästa!
Det kommer både bli en bra/dålig helg.Mer får ni veta om det när det närmar sig, men några kanske redan vet?
Kom nyss ut ur en dusch , och just nu håller mamma på med hemlagad pizza, som vi ska äta. Vi brukar alltid festa till det extra mycket på torsdagskvällarna, för på fredagar byter jag alltid ( mina föräldrar är skilda) Sen efter vi ätit så ska jag öva lite på engelska glosorna sen så ska jag & mamma sätta hos framför tvn och glotta på 2012, har redan sätt den på bio innan men nu har mamma hyrt den för hon ville se den. Få se om jag skriver något mer sen , men ha en otroooooooooooligt bra kväll!


har inte lust att blogga.


Men jag gör det ändå !=)
Slutade vid 3 idag , men sen stannade jag kvar i skolan, men sen gick jag i alla fall hem . När jag kom hem så fixade jag mat, har precis ätit upp det. och nu tänker jag dra upp och bestämma kläder tills imorgon och börja kolla på engelska glosorna, hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsätt bra dag/kväll!

är med i veckansblogg.


Hos angelica !
http://withablackcupofcoffee.blogg.se/2010/march/rosta-pa-basta-bloggen.html#comment
rösta gärna på mig är nummer 5 !
tack till alla som röstar på mig !:)
kram / moa

dagen var great !


Dagen idag var toppen bra, tack vare linneax2 och amela!
Efter att jag skrev mitt senaste inlägg idag så gick vi ut till parkering så kom amela och hennes mamma.
Så åkte vi till leos vi kom ditt vid ett så var vi där tills kvart i sex, det var super kul orkar inte skriva så mycket nu , för nu tänker jag hoppa in i duschen och sen se på tv. Det är jätte varmt inne på leos, och jag tror jag har brutit ett ben i foten men det känns inte så mycket i alla fall, lite bilder kommer här ps, mobilbilder!
snygga rosa armband det gillade vi !

Linnea.s

amela(suddig bild)

linnea t

några fler bilder kommer säkert när linnea t har skickat dom från sin kamera.
deras länkar till deras bloggar hittar du till höger fall du vill kolla deras.
Nä nu ska jag in i duschen !

är hos linnea.t


med linnea.s också!
vid typ ett så åker vi till leos, när amelas mamma och amela kommer. haha. det ska bli kul!
vi tog lite webb bilder nyss, så här kommer lite :
linnea.t

Linnea and linnea.

vi tre

jag och linnea.t

vi tre


haha lite roliga webb bilder. vi hörs senare!
ps. svarar på kommentarer när jag är hemma.

snart åker jag.


Snart går jag till bussen och åker till linnea.s sen senare åker vi vidare till linnea.t och amela!

Men jag har inte lust att skriva så mycket nu har fått ont i magen , så jag tänker vila mig lite tills jag går till bussen 10 över, men alla få ha en så bra dag !

dublin & stockholm


Jag hittade en liknade video från dublin om vad som hände i stockholm 8 juli 2009.
Samma sak hade dom typ i dublin fast med deras musik!
stockholm


dublin

kram / moa

god morning.


Vaknade tidigt idag , även om jag har studiedag.
Vaknade ungefär halv sju.Tidigt för att vara ledig idag , men jag bara flög upp er sängen haha.
Har inte gjort så mycket , tittat på tv och ätit frukost . Nää nu tror jag att jag ska bestämma outfiten för idag och duscha håret, vi hörs senare ! hoppas alla ha det bra, vad alla nu än hittar på just nu

tror att jag stänger..


av datan nu för ikväll och idag !
Har ju studiedag imorgon men jag tänker ändåså gå och lägga mig snart.Ska upp ganska tidigt imorgon och ta bussen till linnea s i stan. Hoppas alla sover gott och hoppas att inga får tråkiga madrömmar som jag hade inatt.
Skriver mer imorgon när jag vaknar, för nu ska jag titta lite mer på prison break!Y

åker om 12 dagar!


åh herregud vad jag längtar.
Ni som inte har läst min blogg så länge kanske undrar vart jag ska?
Joo jag ska till irland och huvudstaden dublin i några dagar. Har inte varit utomlands på ca 5 år, pg.a massa saker sjukdomr, och saker i familjen och allt.  Sen blev inte den resan så lyckad ! för jag fick åka in till sjukhuset, och en annan slog i huvudet. Men någ om det, vi ska bo på ett hotell en kvart ifrån centrum, och det är tre stjärnigt och jag kanske tar med mig datan fall det får plats annrs så kommer jag inte uppdatera under dom dagarna!
Kan inte sluta tänka på det åhh ! Men innan jag vet ordet av det så sitter jag säkert på planet dittt.

Nää nu ska jag ta lite oboy och sätta mig och titta på prison break, som jag tänkte göra innan. Men jag fastnade på bloggen hoppas alla får en fortsätt bra kväll och att alla sover gott sen !Y

studiedag imorgon:D


som sakt har jag ju studiedag imorgon!
Då blir det att träffa linnea,linnea och amela som jag kanske redan har sakt?Vi ska hitta på massa kul. Bilder kommer kanske fall någon ta med sig mobilen/kamera och sånt. Kom nyss ut ur , duschen innan jag duschade så åt jag lite omellet , som jag gjorde själv. Men nu ska jag titta på andra avsnitt av prison break!

en liten bild på en liten moa hahah!

tisdagensfråga.


t-shirts.


Jag älskar vissa t-shirts från http://www.phoenixtshirt.com/sv !
ex:

men dom är så dyra? men aja det är väll bara att spara sin månadspeng i några månader !
eller har ni några ider hur man kan få ihop pengar ?

tisdag.


Tisdag idag , och det brukar alltid vara korta dagar.
Började som sakt 08.35 idag , sen slutade vi 13.50 :D har varit hemma en stund, har försökt få tag på mary , men hon har som vanligt glömt mobilen hemma, så jag får väll vänta tills hon ringer upp mig, men annrs fall hon inte ringer, så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske ba va inne. men det vill jag ej ? för det är så fint väder ute och 3 plus. aja vi få se hur det blir. hur är vädret hos er ?:D

nightmares


har inte kunnat sova någoting inatt , för jag har haft mardrömmar hela natten lång.
Och det var samma dröm hela natte också.Och så vaknade jag mitt i natten . men någ om det !
är klar för att dra till skolan snart börjar 08.35, lite sovmorgon , men ska gå om 10 min . Slutar två, sen så ska jag träffa mary , får se när jag skriver nästa gång , ha en bra dag !
outfit today:
gustaf tröja- bikbok
mjukis- team sportia
långt svart linne - hm

goodnight


tror jag ska stänga av datan nu.
Och titta på tv, på salt ön. Någon annan som tittar på det ?=)
isånna fall är det bra? Nä nu ska jag slänga ner mig och sovan och ska någ snart gå och lägga mig.
Skriver säkert imorgon på morgonen för jag har sovmorgon tills 08.35 !

en gammal bild sen sexans show.

ge gärna förslag.


fall ni tycker min blogg, är tråkig att läsa kom då gärna med förslag vad jag ska skriva om ?=)
Åt nyss lite pommes, och nu har jag dappat matlusten igen.. Jag vet inte varför det blir så , magen kanske inte vill ta emot maten ? aja nog om det . Ska snart dra upp och ta en dusch och hoppa i pyjamasen , få se om det blir något mer inlägg men det märker ni någ fall det blir det, ha en fortsätt trevlig måndags kväll!

hade lust för bilden ,men det är för att jag saknar min älskade katt så mycket.
hoppas du har det bra där uppe, och du ska veta att jag alltid komma minnas dig som min första katt.
men nu ska jag dra upp och duscha !

anna bergendahl



jag bara älskar hennes röst, och låt gör inte ni det ?:)

slutade halv fyra idag.


måndagar är alltid lika långa.
Men ändåså va det ganska slapp, hela förmiddagen så jobbade jag och min klass och c72 med våra photostories som vi tog bilder till i onsdags när vi hade heldag på stan. Sen hållde vi på med det till 10.30, sen var det mat och jag har för mig att vi fick en ganska lång rast i mellan. Sen va det b-språk vi jobbade bara lite, sen tittade på vi p filmen goal sen slutade vi, sen va det teater, va inte på humör idag. Men erika gjorde så jag fick skrattdamp eller hur man ska säga, och så när jag skulle gå upp för trappan till scenen så trillade jag sen , när jag reste mig upp så kom pp och skrämde mig så jag trillade igen haha. lite klumbigt, men sån är jag ! Sen slutade vi halv fyra. När jag kom hem så sätte jag på tvn så fastnade jag vid simpons, sen åt jag lite rester från maten igår kycklingsallad. Sen har jag inte gjort så mycket, mer ska någ bara ta det lungt ikväll och komma i säng tidigt !
här kommer några bilder till från när jag sovde över med ellen :

haha när vi hällde upp fanta och drack det mitt i natten.




det dära varlite till bilder, men nu har ni i alla fall fått se några bilder från min helg !
nu ska jag göra annat, ha det bra så länge det är ni värda!!


bildbomb från helgen.


Som ni kanske märker på rubriken ?
Så kommer det komma in bildbomb från helgen.
hanaslöv:








det var lite bilder från hanaslöv, och nu kommer från när jag sov med ellen !
Jag bara fullkomligt älskar denna bilden, för det ser ut som om det brinner där bakom.

vi bäddade i tv rummet, för det är mysigast att sova , där för man kan dra igen en dörr.
så det blir som ett litet eget rum :)

nää nu orkar jag inte bildbomba mer, mer kommer imorgon tror ja :)
men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig framför tvn.
kram / moa

förlåt för dålig uppdatering.


Förlåt för dålig uppdatering i helgen.
Men jag har inte haft lust att skriva så mycket och blogga, för mina vänner & min familj kommer i första hand !
Igår var jag i hanaslöv, sen kom vi hem vid ungefär fyra åkte skidor i ca 3 timmar haha. När jag kom hem fixade jag mig och åt lite, sen kom ellen efter typ en timme, vi hade sjukt kul. Åt god mat,godis,melodifestivalen,var ute och massa annat, sen somnade vi inte förens 3 halv 4 , för vi tittade på film och satt uppe vid datan. sen idag vaknade vi vid halv 11 eller 11, åt frukost och fixade oss, sen var det så fint väder ute idag så vi var ute och tog kort, sen åkte hon hem vid 2 ungefär, sen åt jag och sen stack jag till ica, och träffade jessica och nathalie , jessica åkte hem tidigare för att hon skulle hinna med bussen hem , sen var jag och natha och hon gick precis hem. Det kommer komma massa bilder från helgen så håll utsikt efter dom , men har kommer två !
jag bara älskar denna bilden !

& en bild från hanaslöv.

mer bilder kommer någon annan gång, för nu ska jag sätta min mobil på laddning i datan för ja glömde sladden hos pappa, sen ska jag äta och sen hoppa in i en dusch få se vad som händer den .
men har alla haft en lika bra helg som jag ?:)

 

vinnaren av melodifestivalen!


är anna bergendahl !

tyckte ni att hon var en värdig vinnare ?:)
Det tyckte i alla fall jag och ellen. Vi har skrattat och tat kort, och varit ute med nathalie och jessica. Och tittat på melodi och ätit kladdkaka och god mat och massa mer , men nu ska vi ner och bädda i tv rummet !
hoppas alla hade en bra kväll !

hemma från hanaslöv.


Kom hem från hanaslöv för en stund sen, städade lite när jag kom hem.
Tog med mig kameran ditt och tog lite kort, hinner inte ladda över dom nu , för nu måste jag slänga i mig någt att äta, för snart kommer ellen så ska hon sova här =) jag fattar inte hur mycket man kan sakna en person som man såg senast igår morse ? haha. Men aja , vi ska ta massa kort, spela in videoklipp,äta godis,äta godmat och ofc meolodifestivalens final och massa annat, ha en fortsätt trevlig dag !:)

kram / moa

godmorgon lördag !


Vaknade ungefär halv nio idag.
Har inte gjort så mycket sen dess, har ätit frukost.& nu sitter jag och pratar med en kompis som är i thailand och jag blir grymt avis för där är det 35 plus grader, och jag vill verkligen till ett varmt land nu nu nu .  Men här är det inte så kallt, deet är i alla fall plus grader,blå himmel & sol som värmer lite . Ska snart fixa mig lite sen bär det av till hanaslöv, det är en skidbacke som ligger utanför här där jag bor. Skriver när jag kommer hem vid ungefär 3,4 kanske? men ha en fortsätt trevlig morgon!

helgens fråga.


Om du får välja mellan salsa & bugg.
Själv tycker jag bugg, har dansat det i 3 år , men jag har slutat nu !

tv time.


mätt som en platt, eller vad man nu säger?
Åt två potjorner(stavning) till kvällsmat, kommer inte riktigt ihåg vad vi åt , har dåligt minne. Men ikväll blir det att ta fram godiset och coca coolan och titta på let's dance. Skriver senare ikväll, fall jag inte gör det så säger jag ha en fortsätt väldigt bra kväll alla läsare för det är ni värda!♥

en vatten bild jag tog innan , men nu ska jag dra till köket och sen sätta mig framför tvn !

studiedag på onsdag.


åh vad skönt vi har studiedag på onsdag nästa vecka, har ni det ?
Nu har i alla fall mamma kommit hem och börjat med maten, är hur hungrig så helst. Ikväll blir det någ bara att mysa och gotta sig med snacks. Är jätte trött också redan, men jag sov bara sex timmar inatt så det är inte så konstigt. På studiedagen så ska jag träffa amela , linnea.s och linnea.t det ska bli otroligt roligt att träffa dom igen det var så länge sen nu , men nu ska jag sluta babbla , och sätta på musik istället och hitta på något annat.
kraaam / moa

en gammal bild på linneorna och amela, första gången när vi sovde över, minnen!

kan inte bestämma mig?


När snön försvinner så vill jag byta design och allt !
Och jag vet inte riktigt hur det ska bli då, fall ni ha ider maila gärna in det då : [email protected]
det skulle vara jätte snällt, och det kanske finns någon som kan hjälpa mig då?

13.58


Hejhej & det är äntligen fredag !
slutade 13.20 idag, vi hade inte våran handledare någoting idag och det hade vi inte heller igår , för han är utomlands, så vi hade en vikarie på alla hans lektioner, ganska roligt. för alla stökade och sånt ! Skoldagen va bra. Juste jag sovde över med ellen från igår tills idag :D vi hade väldigt kul det måste vi göra om . Och vi somnade typ inte förens 12 , och sen vaknade vi 6, lite sömn men så är det. Sen fixade vi oss, tittade på tv, och åt frukost, sen skjusade jag och pappa och gerd(pappastjej) ner henne till sin skola, sen skjusade vi hem gerd sen åkte vi hem . Så packade jag och sen vid åtta stack åkte jag och pappa upp till mamma och lämnade mina saker där , så sa vi hejdå, så stack han till jobbet och jag till skolan. och jag är avis på pappa^^ för han är i stockholm nu men aja jag ska kanske ditt i vår eller i sommar hoppas jag i alla fall, för det var två år sen sist. Men nu ska jag sluta babbla , skriver senare ha det bra så länge !

haha jag & ellen skrattar åt allt.


Är med ellen , och hon ska sova här =)
Vi har handlat på ica, tv och film och snackat och skrattat åt allt möjligt. Men nu ska vi se på jackson 5, om vi hittar vilken kanal det är på , skriver säkert imorgon efter skolan eller på morgonen få se hur det blir.
har ni haft en bra torsdag ?

Förlåt fall jag inte svarat på kommentarer men gör det i helgen någon gång.

ellen dag.


Sitter i skolan och jobbar med Brasilien.
Och såklart så hade en hel sida försvunnit så jag har fått skriva om allt.
Sen efter denna lektionen är det lunch , sen musik & sen b-språk och sen sist matte. Slutar vid tre sen så går jag till min gamla skola och möter upp ellen ! har inte så mycket att skriva nu ha en fortsätt trevlig/bra dag för det är ni värda !

tidig torsdag morgon.


Vaknade tidigt idag, ungefär vid 5 tiden.
& nu har jag tänkt att jag skulle skriva lite på arbetet men detgår inte så bra, har bara skrivit några rader sen igår. Men det är kanske för att det inte alls finns mycket fakta om det jag tänker skriva om ? Får väll vänta tills pappa stiger upp så han kan försöka hjälpa mig att hitta fakta mer. Idag börjar jag som vanligt vid 08.20 & första lektionen är gympa, slutar ungefär 3 idagh , men nu ska jag torka håret, och börja fixa mig !

pluggplugg.


försöker komma igång med pluggandet och skriva arbetet klart^^
Men det går inte så himla bra skjuter upp det hela tiden skulle igentligen börjat göra det fem men nej det blev det inte, men nu ska jag inte skjuta upp det mer och börja om en halvtimme så får jag väll sitta i en timme och skriva på det. Onödigt inlägg men, ha en bra kväll allihopa!

10 mars.


Förlåt, för att jag har uppdaterat dåligt dom senaste dagarna.
Men ni som läser min blogg och känner mig nu fattar någ varför. Somnade jätte tidigt igår, sen så vaknade jag mitt i natten och hade skit ont i benen ^^ men jag lyckades somna om, vaknade vid halv sju sen. Fixade mig och sånt och duschade, gick till bussen kvart över åtta, och sen åkte ner till stan orkar inte berätta så mycket om dagen , men jag och min klass och en annan klass hade heldag på stan, kom med julia,isak& tommie. Sen på slutet bowlade vi fick 170 poäng ungefär, brukar få bättre, men jag hade ont i min handled idag.sen slutade vi halv två, och sen tog alla bussen tillbaka till skolan förutom jag och typ jonathan . Men nu sitter jag hemma. Kanske går ut en runda sen med min gå kompis om jag orkar annrs sitter jag någ inne hela dagen och jag borde någ också göra klart mitt arbete och brasilien för det ska lämnas in på fredag, Men nu ska jag sluta, men först kan ni få några bilder från igår , när jag var ute med kusse.








& himlen är också blå idag :) aja nu ska jag sluta skriva.

herregud vad jag fryser.


herregud vad jag fryser. även om jag sitter med datan i soffan och brevid en tänd brasa och en filt, så fryser jag ändåså?
Usch hoppas jag snart få upp värmen. Efter jaghade skrivit mitt förra inlägg så mötte jag min kusin sandra på gatan( vi bor på massa och är grannar) så visste vi inte först vad vi skulle gå, men sen sa sandra att vi kunde gå till skolan ( min gamla då) så gjorde vi det, fast först gick vi hem till mig och hämtade kameran, sen gick vi ditt. Åh herregud vad himlen har varit fin dom senaste dagarna när solen har gått ner, och det har blivit mörkt senast 6 halv sju nu, det känns som om våren här är ^^ Vi tog lite bilder, där och snackade. sen fick sandra en ide att vi skulle gå till ica så gjorde vi det för hon hade pengar. Så gick vi ditt, och hon köpte halstabletter o jag har blivit helt galen i dom nu haha. Sen gick vi hemmåt då mötte vi en kompis, så snackade vi med henne och sånt. sen gick vi vidare hem och sen gick vi till var och en. Det var lite av min dag och skolan idag var också bra, men kunde itne konsendrera mig så himla mycket Orkar inte skriva så mycket mer nu, men bilder kommer senare för min kamera ska bara ladda för den laddade ur.

 

kom nyss till pappa nu.


Kom nyss hem till pappa nu .
Men jag hinner inte skriva så mycket nu, för nu ska jag dra ut med min kusin. Bilder kommer kanske.
kram / moa

sover hos mamma inatt.


är hos mamma nu & jag sover här inatt.
För pappa och bror och gerd skulle åka ut till farfars hus och hämta saker till farmor, och jag ville verkligen inte hänga med skulle inte klara av att åka ditt överhuvudtaget eller att gå in i huset och specillt inte köket. Och dagen innan jag åker till irland så blir det begravning kanske, och då kommer jag få vara ledig i 3 dagar istället för 2. Men nu ska jag titta på lite film med mamma!
kram / moa

stayed home today.


Jag stannade hemma från skolan idag.
Hade verkligen ingen lust att gå till skolan idag när pappa väckte mig vid 7 tiden så han ringde till skolan och sa att jag inte kom pg.a dödsfall. Kommer i alla fall gå till skolan imorgon för då är det kort dag och jag har en kvarts sovmorgon, har inte gjort någoting idag. Bara gått runt och tråkat. Men ibland kan det vara skönt eller hur ?
här kommer lite av veckans planer:
tisdag: skolan , kanske träffa någon ?
onsdag; heldag på stan med klassen & C72.
torsdag; skolan till 3 och sen ellen och hon sover här!
fredag; skola till halv två eller två, åka till mamma .
det blir ungefär min vecka , hur ser eran vecka ut ?

school tomorrow and I can not really.


Har verkligen inte lust att gå till skolan, efter denna helgen.
Få se hur det blir med det imorgon när jag vaknar. Idag har jag inte gjort någoting bara gått hemma hela dagen och inte gjort någoting. Åt kyckling till kvällsmat , jag har inte så mycker mer att säga , så jag säger godnatt och sov gott nu !:)

hähä känner mig kort, men man få bjuda på sig själv.

söndagens fråga:


Mitt är ett ställe som ligger utanför halmstad som heter steninge !
Fall ni inte ens vet va det är eller, inte har varit där så måste ni hyra en stuga eller bara åka ditt över en dag och äta på deras cafe och allt . Det är sjukt fint där. Har varit där varje år så länge jag kan minnas. Bara för det så kan ni få några bilder från förra sommaren , när jag var där !

kram / moa

the pain is still really big


Hängde inte med mamma till hanaslöv idag.
Jag orkade verkligen inte. Så vi kanske åker någon dag i veckan istället när det har kvällsöppet.
Vädret idag är också fint, sol och blå himmel men inte lika mycket som igår . Just nu sitter jag och kollar på mr bean(stavningen(?) haha han är alltid lika rolig och får mej på humör, men nu ska jag hämta något att dricka!

en till bild från igår.

söndag


Vakade för en timme sen , kunde inte sova och ni fattar någ varför!
Sitter och tittar på vasaloppen, herregud vad mycket folk. känner ni ngn som är med?
Tänker kanske åka skidor idag , om jag orkar men fall det inte blir något mer inlägg på flera timmar, så har jag åkt med mamma till hanaslöv. Men ha en bra morgon!

is how tired any time as usual


Är hur trött som helst nu, ska någ snart gå och lägga mig !
Jag får se vad som händer imorgon efter vad som har hänt idag, men nu ska jag stänga av datan för ikväll!
godnatt och sov gott alla söta läsare!

Ellen and Moa.


Nu hade jag tänkt ladda upp lite bilder som jag & ellen tog med min kamera, mer kommer som sakt när ellen har skickat dom från sin kamera . så enjoooy!


h
aha vi hade inget liv vi la oss ner i snön och skrattade och tog kort ^^









Detta blev en bildbomd verkligen haha.Har massa mer bilder och dt kommer senare. Men nu ska jag titta på nothing hill , fall ni inte har något att titta på så kan ni ju byta till 3:an där den är eller 4:an där det är world tred center(stavning) , ha en bra fortsätt trevlig kväll!

Grucified Barbara.


Vad tycker ni om dom ?
Jag tycker dom faktiskt är bra, jag brukar annrs aldrig gilla sånna låtar.
Till och med så tycker pappa och hans tjej att dom är bra. Haha vi sitter med högsta volym på tvn och streon och lyssnar på dom.

låtsas farfar, i miss you !


Skrev ju igår att det var något fel på han , och att jag var rädd att det skulle hända han något.
Och nu har det hänt. Du kommer alltid finnas inom mig, jag kommer aldrig glömma dig. Du var som min riktiga jag kallade dig för min farfar hela tiden. Jag trodde inte mina öron när farmor ringde och sa att du var död och att pappa och en annan hittade han i köket hemma i huset ute på lander och farmor var i sin lägenhet i stan. Han svarade inte när dom ringde, han öppnade inte dörren när dom plingade och sen var dom tvungna att sparka in dörren så låg du död i köket. Hoppas du får det bra i himlen ! du kommer alltid finnas inom mig. Och allt är helt förändrat och det har inte ens gått mer än 5 timmar sen jag fick veta det. Har gråtit sen ellen åkte hem , och jag gråter fortfarande inom mig.  Kurt svensson du kommer alltid finnas inom mig !♥
_________________________________________________________________________________________
Idag som sakt träffade jag ellen för första gången, haha gud vad kul vi hade ! och hoppas vi ses snart igen och snart kommer vi säkert sova över ngn gång med, Vi var ute och tog bilder med våra kameror, vi sätt vid datan, och sätt och pratade och skrattade åt allt möjligt. Bilder kommer när jag har fixat till dom och mer bilder kommer när ellen har skickat sina bilder på mig som hon tog. Inte värdens bästa lördag precis, men ellen du gjorde mig på bra humör . Farmor ringde och sa att farfar hade dött så var jag fortfarandemed dig, och först gick jag in på toan och började gråta, men när ja kom ut igen så fick du mig att börja skratta och bli lyckligare men sen när du gick så har jag mått skit , tack för att du gjorde mig på så bra humör, jag älskar dig verkligen !

jag älskar dig, allt är förändrat nu .
Men nu ska jag försöka tänka på annat och sätta mig framför tvn och titta på melodifestivalen.

Saturday


Idag blir det att träffa ellen, för första gången !♥
Hon kommer typ när som helst? så jag kanske borde göra mig klar, uppdaterar mer senare och bilder kommer säker, och det är klar blå himmel ute idag också , och sol sjukt skönt. Men nu ska jag sminka mig !

när allt blir bra.


När allt äntligen är bra, så blir det gensamt sämre, alltid kommer det något ivägen ! Och det dom säger på andra avenyn '' glöm dina bekymmer imorgon kommer nya'' och det är verkligen sant.
Jag har försökt att inte skriva upp massa saker som har hänt mig , här på bloggen . Men nu måste jag verkligen skriva av mig. Och ni behöver inte läsa heller om ni, vill jag måste få ut sorgen ur mitt hjärta bara.
Jag är hur orolig som helst, när allt äntligen började bli bra med mig , så händer det något med dig älskade låtsas farfar. Du skulle aldrig tat sprutan , det har gjort dig dålig först låg du på sjukhus i 5 dagar och sen dess har du inte blivit något bättre. Du har snarare blivit mycket sämre. Du har börjat höra i syne och se i syne , och hoppas du verkligen inte ha fått det som din mamma fick och din syster har. Det är det jag mest är orolig för att du ska bli som dom , och att du inte ska minnas mig ,pappa,farmor och alla andra i släkten. Om det skulle hända så skulle jag aldrig bli mitt vanliga jag igen. Du har fått mig att må toppen. Du har fått farmor att glömma bort min riktiga farfar, som inte ens var en farfar utan han var en idiot. Om du försvinner så förändrar det allt precis ALLT ! ingeting kommer bli som vanligt då. Du har bott med min farmor i 30 år eller mer nu, och jag är sjukt glad att du blev min låtsas farfar, fast det känns ändåså om du är min riktiga , för du är som den . Och till och med min pappa kallar dig för sin pappa. Så då borde du förstå hur viktig du är för oss alla. Jag får tårar i ögonen när jag skriver detta, men man kan inte alltid hålla inom dom. Hoppas du inte har blivit som dom. Som jag sa tidigare så har han börjat se i syne och höra i syne. Så han tror att några bor hos han, men det är inga där. Och när pappa ringde dig så sa du ; vill du prata med dom ? eller nej föresten dom är ute. Och exakt sånna var din mamma och syster. Låtsas farfar du är en del av mitt liv. Du har överlevt dom flesta sjukdomarna , men fall det är denna som är på väg så kan ingen göra något , du kommer säkert glömma bort oss. Och aldrig komma tillbaka till ditt egna jag. Förlåt att jag skrev om detta i bloggen, men jag var tvungen att skriva av mig men det är alla ibland.

Men nu ska jag hämta coca coola och sätta på tvn och vänta tills let's dance börjar!

wihooo!


skrev ingeting när jag kom hem var på så bra humör bara , och det är jag fortfarande!
Precis när jag kom innan för dörren, så sa mamma att hon hade ringt och anmält oss till liseberg den 22 maj, med här där vi bor, dom anordnar resor till ullared och liseberg och sen finns det massa annat. åhh vad jah längtar bara för det så kommer det en bild bomb från liseberg-09.






okej nu kanske det får räcka med bilder ifrån liseberg förra året.
Alla bilder är tagna av mig , fast med mobilen, men jagälskar bilderna ändåså (y)
Vilka är era favorit karuseller på liseberg?
men nu ska jag sätta mig vid tvn, så jag kanske inte uppdaterar förens jag är hos pappa men vi få se ha det gott så länge ! kram / moa

snart helg och kort fredag.


Som vanligt sitter jag i skolan och jobbar om mitt land Brasilien.
men nu ska jag fortsätta jobba, ville bara uppdatera . Och idag slutar jag antingen halv två eller 2 . Men jag uppdaterar mer när jag kommer hem, ha det bra så länge!

kram / moa

soon weekend


Snart helg, det ska bli grymt skönt tycker i alla fall jag , tycker inte ni det ?
Har precis gjort klart engelska läxan och sen läst på sidor i svenska läxan. Men nu ska jag dra mig till köket och skära moroter och ta fram dippsås och mumsa på det, så jag säger , godnatt och sov gott !

sne bild och inte så bra mobilbild, men sån himmel har det typ varit hela veckan:)

dålig uppdatering.


förlåt för det. Men jag har inte mått så bra kan man säga, hänt massa saker och sen känns det som om det börjar komma tillbaka, det som alltid brukar komma varje månad.
Men någ om det. Slutade 3 idag, sen gick jag direkt hem när jag kom hem så var mamma hemma idag igen, så vi började titta på prisonbreak vi kanske tittade på 5-6 avsnitt? sen har jag inte gjort så mycket mer duschat och sånt. Och varit vid msn, men nu måste jag börja göra några läxor, vi hörs!

C71 & C72


sitter i skolan nu och jobbar om Brasilien.
Och nästa vecka på onsdag ska vi ha heldag på stan och sist ska vi spela bowling och så slutar vi halv två och då ska också våran paralellklass vara med C72. Ha en bra dag så länge!
kram / moa

torsdag morgon.


Som sakt var ju hemma från skolan igår hela dagen.
Men idag drar jag till skolan och första lektionen är gympa, slutar tre ungefär .
Ha en bra dag alla !

var typ inte hemma något igår?


Skrev ju inte alls mycket igår förutom på morgonen.
Sen efter jag hade skrivit det och var klar, så gick jag och mötte lina&chin och gick med dom till skolan, började 5 över halv nio, då hade vi bild, sen efter det var det matte, och sen var det igentligen gympa men jag var inte med för jag hade grymt ont i mina knän som vanligt;< sen var det lunch , och sen engelska i en timme, och sen slutade vi klockan 2 :) tisdagar är alltid så sköna. Och då stack jag och bästavän hem till mig och så lämnade jag mina saker så fixade vi oss lite snabbt, sen gick vi till bussen utanförmig och så var den försenad, men sen kom vi till stan i alla fall. Och när vi sätt inne på stationenoch väntade så såg jag en person som jag hatar , men nu ska jag inte ta upp det mer. Där väntade vi typ i en halv timme, men sen i alla fall kom det en buss som gick till alvesta^^ när vi kom fram så, väntade vi på ica på han vi skulle möta där. Sen kom han , orkar inte berätta så mycket vad vi gjorde , vi skulle igentligen ta bussen hem 19.42, men den missade vi precis-.- och sen väntade vi på nästa i ca 2 timmar, så kom den aldrig, och då gick vi till stationen och tänkte ta tåget hem, men nej inga tåg gick och då såg vi att en buss kom precis , så sprang vi snabbt till den, gud vad frysen jag var. Jag fryser när jag bara skriver detta xD Sen när vi kom hem igen, så hämtade bästaväns pappa oss och skjusade hem mig. Sen när jag kom hem åt jag och sen gick jag och la mig. Någ om dagen igår, men den var i alla fall bra.
Idag stannade jag hemma, för jag mår inte riktigt bra, det beror säkert på att det var en lång dag igår och att jag är trött och då brukar jag alltid må dåligt dagen efter. Idag är också mamma hemma, så vi tittar säkert på massa filmer hela dagen säkert, men ni andra få ha en bra dag !

inte alls trött idag haha?


är typ inte alls trött idag ,vad konstigt ?
Det kommer bli dålig uppdatering idag :/ vaknade ungefär 7 något sånt och nu har jag duschat och bestämt kläder, och det är blå himmel och sol ute fast -7 minus ;o Men nu ska jag sluta skriva, för nu måste jag göra mig klar hejdå, ha en bra skoldag eller vad ni nu än ska göra !

Dagens fråga:



Här jag bor är det mycket snö, men den hållde på att smälta men nu har det börjat snöa mer mer mer mer och ännu mer , är inte ni också trött på snön nu ?;o

 

 

1 mars


1 mars nu då, och hoppas denna månaden blir bättre än dom två senaste !♥
Men nu ska jag sluta bablaa om sånt. Första skoldagen idag efter en veckas sportlov,började 08.20 som vanligt först var det kemi, sen slutade vi tidigare så vi hade 20 minuters rast, sen var det fysik och sen so, så sätt vi vid datan det var då jag skrev mitt senaste inlägg och vi jobbade med våra länder som vi håller på med. Först kom jag inte in men då fick jag en annan data (y) sen efter den lektionen så var det mat. Pyttiepanna det var i alla fall gott och mycket bättre än fisk i alla fall? Sen efter vi hade ätit så gick jag och jessica hem till mig och hämtade pengar så gick vi till ica, köpte iingeting men bjöd jessica på en cider som vanligt haha. Sen var det b-språk, det hände inte så mycket där fick glosor som vanligt. Sen var det sista lektionen och det var teater och vi skrattar alltid lika mycket och har alltid lika roligt och denna gången var det extra roligt för alexander(läraren) hämtade skolkataloger från 80-talet från våran skola det var väldigt kul att titta i det. För man hittade massa lärare ex; min handledare haha. Jätte kul . Sen slutade vi halv fyra, när jag kom hem så fastnade jag vid tvn som vanligt. Men nu ska jag sluta skriva ha en bra kväll och hoppas alla ha haft en bra dag ! ♥
tänkte ladda upp en bild men det gick inte :(

lång dag idag.


idag slutar jag halv fyra.
så jag uppdaterar när jag kommer hem , ha en bra dag !
kram / moa


RSS 2.0