SMYGTITT




Där var en smygtitt på vad jag kommer ha på mig!
Men åh nu blir jag sur nyss var det sol och klar blå himmel, nu är det dimma,grått och mörkt verkar inte som om det blir att se några raketer ikväll om det är såhära hela dagen. Aja det var bara det jag skulle säga, måste kila nu kramar / moa

2012 ÄR SNART HÄR!


Bra start på denna underbara nyårsaftons morronen!
klarblå  himmel för första gången på en vecka,solen skinner,humöret är på topp igen!


Nu
är klockan strax tolv ska nog sitta och dega högst en kvart framför datan nu sen slänga i mig lite lunch, packa ner kamera,min medecin,drickat jag ska ha med mig, bädda till mig och min vän felicia som sover över här inatt, sen börja platta mitt hår sen vid halv fyra ska jag möta upp linda så ska hon hjälpa mig att våga mitt långa hår, sen vid tjugo i sex beger vi hos mot dalia för att få skjus av hennes pappa ner till kelly där alla andra väntar vid sextiden . Känner på mig att det kommer bli ett fantatiskt nyår med massa underbara vänner !
Om vi inte hörs förens nästa år så vill jag bara önska
alla läsare ett riktigt gott nytt år!

MAMMAS MINI PIZZOR PÅ G!


Det räddar verkligen hela denna trista och idiotiska dag!♥
som sagt har inte varit på värdens bästa humör pg.a en ''idiot'' person om jag ska utrycka mig riktigt.

Och hoppas att ni får en kanon fortsättning på denna sista fredagen 2011!

DAGENS FRÅGA



Själv ska jag fira hos en kompis Kelly tillsammans med  Linda , Fanny, Aysha, Dalia & Felicia♥

29 DECEMBER


Idag träffade jag min kompis nanny en stund
vi passade hennes lillebror, spelade tvspel med han , och tog massa knas bilder och några normala .







2011 BÖRJAR NÄRMA SIG SITT SLUT.


Herregud vad detta året har gått fort !
Kändes som om det var igår , man firade in året 2011, och nu är det snart 2012. Så kallade året ''som jorden går udner'' Men det tror jag inte på , så har dom sakt i många år och dessutom har jorden bara gått halva sin livstid, så ni som tror på det som skrivits och sakts i tidningar och nyheter så är det inte sant. Detta året har varit rätt tufft, varit sjuk mycket,varit inläggd på sjukhuset ett par gånger, gått upp och ner i vikt, gjort massa undersökningar och ingen av dom visade något både bra och dåligt. Sen har det gått upp och ner i skolan men nu har jag fixat g i alla ämnen fick jag veta när vi fick betygen innan jullovet började. Och året har inte bara varit tufft har lärt känna många nya underbara människor och så har jag alltid haft stöd från mina nära och kära vänner,familj och tjocka släkten. Hade varit svårt utan dom. Men dom gjorde så allt flöt på och nu dom senaste månaderna har det gått hur snabbt som helst. Tiden går så himla mycket fortare när man får vara frisk och tillbringa alla dagarna med att hitta på roliga saker, istället för att nästan ligga i sängen en vecka varannan vecka. Det finns så himla mycket jag kan göra nu som jag inte kunde göra innan. Nu känns det som om jag är tillbaka till den gamla och glada och goa och spralliga moa. och det är tack vare allt stöd !

Hoppas alla läsare har haft en fantatiskt år, och så får man hoppas att 2012 blir ett ännu bättre år!

JULAFTONEN 2011


















MIN DAG I NÅGRA FÅ BILDER


En bild från imorse.

Var i stan med en kompis , som jag inte har träffat sen i sommras det var jätte mysigt och roligt !
Och bilderna är inte seriösa , har man dålig humor så har man!
Hittade bl.a lite rea fynd men orkar inte ta nån bild men det var en stickad tröja från bikbok för 149 sen hittade jag en lila tröja från gina för 99 .


Och just nu sitter jag i min mysiga onepice, och väntar på att kycklingsalladen ska bli
klar så ska jag och mamma slänga hos i soffan och titta på film, hoppas jag inte fastnar
för jag måste verkligen ta tag i att städa mitt rum och lägga upp bilderna från julafton
här på bloggen med.

Men nu ska jag kila, vi hörs och ha en fortsätt bra dag!

SKAFFAT INSTAGRAM


följ mig gärna på instagram @ moack

JULKLAPPAR


Har tyvärr ingen bild på julklapparna men jag kan ju i alla fall skriva dom.
* RESA TILL IRLAND MED PAPPA
* DONGER TRÅDLÖST NÄTVERK
*TRISSLOTTER
*PENGAR
*KLÄDER
*UGGS
*SMÅ GREJER

Men jag är jätte nöjd med det jag fick ! Sen var det ju en annan grej som hände på julaftonen med det berättar jag om senare och så kommer det även upp bilder då med. Och idag fick jag ännu en present till en av farmor en bok som jag ska börja läsa nästa år när jag kommer till pappa. Jag älskar dig farmor , lev länge till! <3

Nu ska jag kila för att röja upp i mitt rum och leka lite med mammas iphone hih, hoppas ni får en bra kväll!

ANNAN DAG JUL- SNABBINLÄGG



Var ju på bio igår kväll med mamma såg den amerikanska versionen av män som hatar kvinnor , om jag ska säga helt ärligt så tycker jag den svenska verisonen är mycket bättre ! Men men alla tycker helt olika.
Idag väckte mamma mig vid tio sen dess har jag lekt lite med mammas iphone och fixat till mig lite engelt slängde på mig ett par mjukis byxor och en usa tröja, om en kvart så kommer pappa och hämta mig och då sticker vi hem till farmor och hämta henne sen sticker vi vidare till några av kusinerna vi firade jul med. Där ska vi nog äta,fika och bl.a skypa med våran kusin i japan. Men nu ska jag kila, HA EN BRA ANNAN DAG JUL!
Och juste har ju inte berättat om julaftonen och inte lagt upp några bilder heller men det kommer nog ikväll!

TVÅ BILDER PÅ MIG FRÅN - JULAFTONEN



25 DECEMBER


Åhh herregud vilken bra julafton jag hade igår , tack dom nära & kära jag firade med ! kunde inte blitt bättre
Och vet ni vad? Jag tänker inte berätta någonting om julaftonen förens i nästa inlägg eller ett inlägg som kommer ikväll och då tänker jag även lägga upp alla bilder och berätta ALLT som hände för det hände verkligen mycket grejer.

Idag då jag vaknade för en halv timme sen av att mamma kom in och väckte mig och sa att hon hade köpt en iphone tills sig själv.. lite avis blir man ! Men nej vill inte byta bort en iphone mot en av mina julklappar( varför kommer ni få veta senare ) Har nyss ätit lite julskinke macka till frukost och ska snart bege mig mot duschen och fixa till mig lite sen runt ett ska vi till mina kusiner ( även mina grannar när jag är hos pappa) och äta upp resten av all julmat, så på kvällen så kanske ska jag och mamma sticka ner till stan och titta på bio. Vi får se hur juldagen bli men det kommer säkert bli jätte bra med många nära och kära! Nu ska jag sluta skriva och säga.
HA EN BRA JULDAG!

VILLE BARA TITTA IN ...


& önska alla bloggläsare en riktigt god jul and merry christmas!
Precis varenda status på facebook är god jul osv.. Så väldigt kul att
sitta och gilla allas sånna statusar börjar få ont i händerna.
Men nu ska jag lyfta röven från data stolen och gå upp och börja göra
mig i ordning , fixa kameran, och packa ner alla packet för vid
12 så kommer redan pappa och hämta mig så åker vi ut till en by som heter härlöv.

DAN FÖRE DOPPAREDAN









DAGENS FRÅGA



Själv ska jag fira med pappa och mina kusiner på hans sida och så deras kusiner
så vi kommer bli en hel del folk, men alltid lika kul att vara med nära & kära!

JULAVSLUTNINGEN IGÅR











Ni kanske undrar hur vi har det på skolan där jag går ? Jo vi har en tradition att vi alltid är i en idrottshall och där visar alla nior upp en dans med sin klass och så har man fått varsin artist. Och denna gången var det våran tur eftersom vi går i nian . Och jag tyckte alla gjorde ett bra jobb med danserna! Och så finns det något annat roligt också som händer i mellan åt  under tiden när några klasser dansar då är det att lärarna tävlar mot eleverna i några traditionela tävlingar . Så brukar det vara alltid på skolan där vi går . Och så brukar man alltid avsluta med att gå till sina klassrum i sina klasser, och fika och har det mysigt . Och så lottar handledarna ut biobiljetter .Och i två år har jag haft tur men denna gången var det ingen tur. Och där uppe såg ni några bilder från igår dom som blev bäst då. Och nu är det äntligen lov och lovet började kanon bra !!

TEXTEN FÖRKLARAR DEN 18 NOVEMBER


Kan inte fatta att det redan gått en månad och en vecka sen jag låg där, tiden går så himla fort när man kan leva livet och inte behöva oroa sig så mycket längre. Jag minns dagen som igår jag minns när man satt i det lilla rummet och bytte till andra kläder och bara väntade och väntade på att allt skulle bli klart i operations salen. Jag minns hur orolig pappa var, under tiden jag låg där så gick pappa ...ner till domkyrkan med tåra i ögonen och satt där med orolighet i hjärnan, jag har aldrig sätt pappa gråta , men där visade han verkligen sina känslor. Jag minns när jag vaknade upp på uppvaket, och jag såg en lättnad i pappas ansikte och han kunde inte sluta le, och jag kunde inte heller sluta le för jag var så glad att jag vaknade upp igen var rädd att jag aldrig mer skulle vakna eller uppleva livet tills man där av åldern. Skulle inte klarat av den dagen och tiden efter operationen alla gjorde så jag kämpade vidare. Kommer ihåg dagen innan operationen som om det var igår . När jag skrev på fb att snart är morgondagen här med operationen . Då var det jätte många av mina nära och kära som skrev texter från sitt hjärta på den statusen och jätte många skrev från sitt hjärta med massa fina texter i min logg på facebook. Fick tårar i ögonen av allt fint alla skrev det berörde mig verkligen och fick mig att försätta att kämpa. När jag fick åka hem efter ungefär 5 timmar , så skrev jag direkt på facebook att operationen gick bra och det var över 100 personer som gillade det och det berörde mig också verkligen. Att det finns så många fina människor som bryr sig om en . Efter jag hade skrivit det på facebook så gick jag över till mina kusiner och så var massa andra när och kära där och när jag kom uppför trappan så fylldes deras ansikten med stora leende att jag ens orkade gå ditt, men dom gjorde mig ännu mer glad så jag släppte allt som hände under dagen och smärtan släppte när jag pratade och skrattade med nära och kära den kvällen. Denna texten förklarar hur det har varit den senaste tiden innna och efter den 18 november.

Och vissa undrar nog vad jag tog ivägen , men jag har inte orkat skriva den senaste tiden och passat på att umgås med alla underbara nära och kära och bara leva livet. Den senaste tiden efter detta så har jag varit glad hela tiden . Det är första gången på fyra år jag har kunnit leva livet utan att tänka på vad som händer nästa dag. Har inte varit sjuk sen dagen innna operationen nu, kan inte beskriva den härliga känlsan i kroppen!
Och jag ville bara säga tack till alla som stöttat mig genom allt dom senaste fyra åren!

Hoppas ni orkade läsa allt . Och så vill jag skänka en tanke till alla som kämpar och inte har lika tur ! 
Och så ville jag bara säga att jag inte svarar på frågor från anonyma.Och det kommer jag aldrig göra!


RSS 2.0