MOT SVERIGE OM NÅN TIMME


Haft kanon dagar här . Även med oturen som alltid kommer här . Har så mycket bilder att visa er i veckan när jag inte jobbar . Ha det bra så hörs vi hemma !

DUBLIN X 3


En bild är från the spire på o connell street och en annan är också från o connell streets gator dom två togs igår när vi strosade runt på kvällen . och den sista från frukosten imorse . Vi har det bra !

JAG LADDAR FÖR MORGON DAGEN


ÖLAND


Blandade bilder från dagarna på Öland . Imorgon hemfärd !

MYS MORGON


Kom hem från härliga Ystad / Nybrostrand igår efter middag . Idag packas det inför Öland senare idag och sen så måste jag börja packa tills måndag morgon vad kan hända då? Stannar på Öland tills söndag tillsammans med en vän Emma och hennes familj och släkt och vänner . Vart med dom två år innan alltid lika kul . Nu ska musiken dunka vidare och jag ska packa vidare kramar !.

YSTAD / NYBROSTRAND


MOT NYA ÄVENTYR


För ca 11 timmar sen kom jag hem från Göteborg . Bilder kommer i vecko slutet . Och redan nu sitter jag och väntar på bussen mot stationen för att möta upp en kompis som heter Lovisa sen bär tåget av neråt landet . Ville bara uppdatera lite . Ha det gött !

GÖTEBORG - I BILDER


GÖTEBORG


Befinner mig just nu i Göteborg . Kom fram redan vid nio så möte en saknad vän upp mig så var vi tills nu och fikade och gick runt i härliga staden . För en stund sen åkte jag så sitter helt ensam och väntar på min ena kusin som kommer om en timme . Hoppas ni har det bra det ska jag ha ! Vi hörs

MYCKET FRAM ÖVER


Bloggen ligger åt sidan just nu är så mycket just nu hänt massa skit som tar sånna krafter sen har jag vart på massa studenter och fester hela veckan och det fortsätter imorgon . Skall visa massa bilder någon dag som tagits . Sen har jag klippt och färgat håret ska med visas sen. Ha de bra !

PÅ PROMENAD GENOM STAN


Blev ingen road trip med pappa så åkte in till stan och va med en kompis och åt Kina buffé och sen sov jag hos henne på landet tills idag . Och just nu står jag med farmor i köket . Hon ska bo här ca tre veckor så får pengar för att ta hand om henne tur att jag bara är hemma en annars hade hon blivit pank . Kramar !

7 JUNI


Ber om ursäkt har inte bloggat så mycket, men har varit sängliggandes och sjuk ett tag var inte så bra.fått en tid till min doktor snart också, sen tiden jag har varit frisk har jag varit med vänner och chillat galet i det varma sommar vädret som gillas stort !!

Imorgon börjar resandet för denna sommaren, vart börjas det då? hmm.. det får ni veta imorgon.

HISS ELLER DISS?


Tittade på denna när jag var i Malmö men då hade jag inte pengar men sen bestämde jag mig för att hoppas på att dom hade den här hemma och jag hittade den super glad . Kommer användas mycket ! HISS ELLER DISS ?RSS 2.0