dagens fråga


jag tar ett blogg uppehåll


Jag tar ett blogg uppehåll, det har hänt för mycket och jag måste lugna ner mig så jag ska stänga av datan och låta den vara i hela veckan ut, och strunta i mobilen. Men ni få ha det så bra!

midsommar firande



Kunde inte ladda upp den videon jag ville så det blev den minsta och så är den på sidan också, vänd huvudena!

behöver hjälp..


Vill kunna ladda upp videor och dela med mig av min midsommar lite och massa andra saker.
men jag vet inte hur man gör, kan någon förklara eller hjälpa mig?

Kan det vara sant?


sover hos ellen !



Som sakt sover hos ellen inatt, och jag har saknat henne grymt mycket. Har precis kommit ur duschen. Sov ganska länge idag , men det behövde jag sova ut som jag inte har gjort på hela lovet. Och vädret är på topp idag med ! Så jag och ellen ska bada och sola för dom har en egen liten '' strand'' eller hur man ska kalla det. Men nu ska jag äta lite mat så jag orkar att ha kul.Och ikväll ska vi grilla! Kameran hänger med men annars finns ellens kamera ju . Aja ni får ha det så bra så hörs vi via mobilen eller så hörs vi om jag och ellen vill sitta och blogga.
bilder från öland får ni se när jag har tid!

home sweet home


eller snarare kom hem vid sju tiden , men har inte haft lust att skriva på bloggen jag vet inte varför har bara viljat ta det lungt. Men jag har haft det jätte bra! Skriver mer om det imon om jag hinner, eller någon annan dag och då kommer också alla bilder. Imon sover jag hos min saknade ellen ! Så bloggningen kommer bli dålig imon och på tisdag tror ja. Men man ska ju njuta eller hur ? Och juste idag har jag fått lite färg äntligen , var helt grit vit innan haha. Måste snart hoppa i säng är hur trött som helst, och som sagt skriver om ALLT senare eller om några dagar.

en bild kan ni i alla fall få, hoppas alla har haft det bra i midsommar och haft det änmält bra , vi hörs när vi hörs!

Sista kvällen här på öland ...


Sista kvällen här på öland och alla är glada , och vädret är toppen och grillarna är i full gång. Ni kommer få ta del av massa bilder när jag har fixat med ALLT. Hoppas ni också ha det bra!

Ha en bra midsommar allihopa!


Ha en bra midsommar allihopa!

pics from yesterday with nathalie



Jag vågade till hennes hår lite, och det blev sjukt snyggt på henne, och nathalie det är sanningen!



jag bjuder haahaha




haha
en bild som jag diggar grymt mycket får ni ta del av nu!







Och nu avslutar jag med en liten redigerad bild

Nu kan man verkligen kalla det sommar och specillt SOMMARLOV!!
Haha jag brände mig igår på marken för den var så varm där vi låg och tåg kort, men nu måste jag börja fixa till mig lite och sen gå ner till pappa och hämta mina pengar jag får av han, ha en fin dag! Och detta kan bli hejdå inlägget också, så jag säger ännu en gång ha en upersuperduper bra midsommar!


eller det är inte hejdå än.


Tydligen har jag tid att blogga nu, och det är faktiskt rätt skönt. Skulle igentligen träffat min kille idag,därför vaknade jag så tidigt. Men det blev ingeting med det för det kom saker imellan som det brukar göra,och vädret ute är toppen och det är redan 20 grader i skuggan om inte mer, ska dra mig ut en stund sen.Och jag måste hem till min pappa med och hämta pengar som jag fick av honom till att ha med till öland fick en slant av mamma också. det är bra bra! Måste ju kunna försörja mig själv när inte dom är i närheten. Och jag har haft jätte svårt att bestämma vad jag ska ha på mig imon på självaste midsommar afton! Men nu står det mellan två plagg, skulle kunna ta kort på dom men dom är ner packade, för jag har packat klart nästan.. förutom min nesecär som inte har åkt ner än. annrs är allt klart ! Och jag har ju inte heller tat kort på det jag köpte i stockholm det kanske jag inte hinner med, men kommer säkert ha på mig dom jätte mycket dom kläderna jag köpte och då kommer det ju upp outfit bilder på det och sånt ju erkänn bra? Gud vad jag babblar på. Just nu sitter jag här och lyssnar på sommarlåtar ex pergessle , som jag alltid kommer att älska , för hans låtar får mig att le och bli lycklig på något sätt. Känner inte ni så för någon låt eller för någon artist? Det gör säkert alla för någon. Nu när jag ändåså har tid att blogga så kan jag kolla igenom alla bilder jag och nathalie tog igår och ladda upp dom, två har ni ju redan sätt men mer kommer ni snart få, ska bara hämta kall cola och kolla igenom bilderna, ha det bra så länge !

Vi hörs på söndag eller måndag!♥


Så nu säger jag hejdå från mig ,och hoppas ni får en underbar helg och midsommar!
Det kanske slinker in något mobilinlägg då & då , men det mesta kommer när jag är hemma.

nu kommer det vara ett..


blogg uppehåll igen.. Detta blir kanske det sista inlägget denna veckan.För imon ska jag upp i tid och sen åka ner till stan och träffa min kille lite, sen hem vid 2 och börja packa och städa rummet och sen vid 5 kommer emma och dom och hämtar mig så åker vi till öland !! Så ni får stå ut med det, men när jag är hemma från det är det i alla fall normalt i ca ,11 dagar ungefär. Men idag har jag haft en superduper bra dag med min älskade nathalie, bilder kanske jag hinner lägga upp imon eller så får det komma tillsammans med öland bilder. Sitter just nu och chattar med folk och dricker cola och äter godis. Men nu ropar mamma så jag ska hjälpa henne med tvätt och sen starta ännu en tvätt, vi hörs om vi inte hörs förens på söndag så får ni alla ha en underbar midsommar!

smakprov från idag



Nu ska jag äta mammas berömda brunasås, ha en fortsätt bra kväll!

en vecka av lovet har gått


En vecka av mig och vissas sommarlov har gått nu , det har både varit bra och dåligt !
Men allt som hände igår är i alla fall löst .Och det känns skönt. och jag har hunnit laga mat och duschat och städat lite i mitt rum ,men inte klar med packningen än. Och vädret är fortfarande fint ute men lite mer molnigt nu , men ändåså varmt i skuggan typ 20 grader, så jag ska snart komma ut lite. Nathalie kommer snart till mig så ska vi hitta på lite roliga saker, så inte vi sitter inne och nördar dator hela långa dagen och den fina haha.Men nu ska jag fixa till mig lite innan nathalie kommer och kolla min kamera och kanske ladda den, men vi hörs!

en bild från stockholm.Dock tog jag bara bilder i lördags!

EN SAK AVKLARAD IDAG!


Att äta..Men det är mycket kvar jag måste göra innan jag är klar och kan slappa.
- duscha
-städa rummet
-packa upp min resväska
-packa i nya saker i den igen
- gå ut
- laga middag
Det finns säkert mycket mycket mer jag måste göra idag .. Men nu ska jag kila upp och duscha hörs!

Slipping Through My Fingers



Bara för att jag är så seg på att orka gå ifrån datan och fixa mat så får ni en låt ni kan droga er på som jag gör just nu . Nä nu ska jag verkligen börja göra någonting så jag inte fastnar vid datan hela dagen. sees!

Moa är tillbaka!


I alla fall två dagar nu..
Har inte uppdaterat något på bloggen sen jag åkte hemifrån till stockholm och inte heller när jag kom hem i måndagskväll. Men jag hade det grymt bra i stockholm! Förutom torsdagen och fredagen då låg jag inne och var sjuk och kräktes det vanliga som jag brukar få.Men jag piggnade till snabbt ! Och det gör jag aldrig. Så jag hann njuta av lördagen( då kronprissesan gifte sig ) Då var jag och mamma och hennes kompis och hennes kille, och en till kompis inne vid slottet och försökte se någonting, men det var grymt mycket mycket folk! Det kanske alla märkte på tvn ?Eller om ni var där själva ?Orkar inte skriva så mycket vad vi gjorde i stockholm vi kunde hunnit med mer saker men så blev det inte, men det var i alla fall kul att komma upp ditt igen, ochdet jag köpte i stockholm kommer väll upp idag eller imon. Igår så vaknade jag tidigt och mötte upp Nathalie så åkte vi ner till stationen och mötte upp våra killar, och sen tillbringade vi dagen tillsammans grymt kul. Men på kvällen blev det lite skit.. Men aja hoppas det löser sig snart.. Saknar han redan !:( Men aja sånt får man väll leva med.Sen idag ska jag någ bara tillbringa dagen hemma och i trädgården, och packa upp min resväska,tvätta, och städa mitt rum och lägga in massa nya kläder i resväskan för imon vid kanske 5 tiden så åker ju jag och iväg med Emma och hennes familj till deras sommarstuga på öland och så ska vi fira midsommar där. Ska bli supertrevligt och jag blev skit glad rent ut sakt när dom frågade mig det för några månader sen eller veckor sen . Hoppas det blir en lyckad helg, för jag har inte firat midsommar på typ två år..Och idag är vädret ute toppen! Och jag som måste göra massa saker inne hela dan.. Nä nu rusar klockan iväg och jag får väll äta någonting har inte ätit dom senaste dagarna ( har tappat matlusten ) Men får väll tvinga i mig. Vi hörs senare!

Där fick ni en bild från stockholm, men jag kan säga såg inte helt pigg ut på kortet, första dagen jag var uppe efter jag var sjuk så..Ha en bra dag vart ni nu än alla är!

Hej, jag har bestämt att jag ska ha ett b...


Hej, jag har bestämt att jag ska ha ett blogg uppehåll tills jag kommer hem från stockholm. Vill njuta . Har inte kunnat göra det sen jag kom hit för att jag har varit sjuk. Men mår bättre nu. Ha det bra!

Måste försöka sova nu så jag kommer up...


Måste försöka sova nu så jag kommer upp. Och jag tar med mig min ena Data för dom har inte sin Data i kopplad för dom har gjort om hemma. Men jag skriver ett Data inlägg så fort min Data har fått internet. Åh gud kommer klara att gå upp imon Men aja ha en fortsatt bra kväll och sov gott

En snabb liten fråga.


Vilka ska gå på love stockholm 2010 ?

Själv ska jag ditt på fredag eller lördag, men ni måste jag stänganer min data säger mamma. Kanske hinner med ett data inlägg imon annrs så mobilbloggar jag när jag har kommit på tåget mot stockholm. Så data bloggar jag säkert imon kväll, om jag får låna min mammas kompis data, men det brukar jag alltid få. Så va berädda uppdateringen blir inte den bästa , som jag har sakt innan. Men ni få stå ut ! Ska i alla fall hinna med två data inlägg per dag + mobil inlägg. Men nu ska jag kolla så jag har packat ner allt och sen gå till köket och hämta cola, och sen slänga mig ner i soffan och tagga ner och titta på en film som vi inte tittade klart på igår.


HA MÅNGA BRA DAGAR TILLS BLOGGNINGEN BLIR NORMAL IGEN, DET ÄR NI VÄRDA!

Har börjat fatta detta med bloggning ännu mer.


Innan när jag började så fattade jag verkligen ingeting , men nu har jag lärt mig en hel del. Som ni kanske har märkt så har jag ändrat lite saker vid min meny, skönt att skriva lite nytt ibland. för ibland stämmer ju inte allt sen.
Vissa undrade ju vad jag åt för pizza, och det är ingen pizza som finns överallt utan det är min stads specilla pizza. Som bara finns här. Har eran stad någon egen pizza?
Har allt packat och klart för imorgon men min mamma har inte ens börjat hon är ju lite osmart som kanske vissa vet. Och vädret är fortfarande greaat ! Hoppas det är fint imorgon när man kommer upp till stockholm. Haha och juste när vi var på ica och pizzerian så fick jag en klubba av han som jobbade erkänn snällt? Det är inte ovanligt här dom brukar alltid ge ut klubbor så himla snällt. Och han bara vill du ha en till? Jag ba : Nä spara till alla andra än att ge till mig eller spara dom tiller själva. Så började han självklart skratta haha. Gud vad jag babblar på!
Ska fortsätta av göra lite ändringar på min blogg om jag lyckas .
kram / moa

Ut och köpa pizza nu!



Bild tagen innan idag när jag var ute med Sanna, men nu ska jag fixa till mig lite, och sen dra och köpa pizza med mammi, och det är fortfarande rätt skönt ute men det blåser mycket. VI HÖRS!

Titta och njut!


enjooy it!
Ida,Jessica,Rebecka

rebecka

Oliver

Jessica & Rebecka

Rebecka & Oliver

Martin

Erika,Eliza,Hanna

Folk

Lovisa,Louise,Lisa

Lovisa , Louse,Lisa,Yolanda

Nathalie

Några i nian som sjöng

Luna,Anna,Rebecka,Polina

Mica

Bilden har ni sätt innan , men jag älskar den lika mycket som jag älskar c71 som blir b83 !!

Martin & Oliver

Nathalie , Jessica, Felicia

Nathalie , Moa ( Jag ) ,Felicia

Madde &Rebecka

Rebecka Och Polina

Rebecka,Anna,Rebecka,Polina,Nathalie

Rebecka,Anna,Polina,Rebecka,Nathalie,Luna

Polina,Rebecka,Anna,Moa(Jag),Rebecka

och nu orkar jag inte lägga upp mer, har mer bilder.. Men är trött i händerna nu så jag avslutar med en bild!
På mig och Nathalie.

sommarlov! ♥


Hinner inte skriva så mycket mer nu måste äta någonting är hur hungrig som helst, och sen måste jag börja skriva packnings lista och börja packa. Kan inte fatta att vi åker imon !! Det ska bli grymt kul.

övre raden från vänster: andreas , oskar, max ,martin,philip,agnes,ida,jessica,johanna,oliver,arijana,eije(handledare) , martin filip tommy  ,undre raden:  lukis,moa(jag),rebecka. Kommer sakna alla i klassen!

moa här & nu



Nu får ni inga mer bilder ni får vänta tills jag har kommit hem ,för då kommer det superduper många på massa olika människor, men det värst aär att jag kommer sakna hur många som helst, som jag inte kommer träffa på hela lovet, ska försöka träffa så många som möjligt.Sitter och väntar på nathalie hon kommer någ när som helst , och när hon kommer ska jag fixa till hennes hår om jag lyckas, håll utkik efter en bilbomb idag bara !!


nu ska jag stänga avdatan , tror nathalie kommer vilken sekund som helst.
ha det bra!

Godmorgon skolavslutningsdagen!


Dagen många har längtat efter är här!
Och min mamma var bäst igår hon hittade sladden, men uppdateringen kommer ändåså inte vara så bra ännu , men bättre ändå. Vaknade för ungefär en halv timme sen och då kollade jag ut genom fönstret blå himmel & soooool! Och då fick jag värsta dampet och steg upp med en gång såhär sitter jag . Hoppas det håller i sig hela dan, nathalie kommer till mig vid åtta tiden , sen går vi tillsammans till avslutningen, åker efter avslutningen ska jag träffa sanna och kanske fota lite. åh sjuan har gått så snabbt !! hejdå C71 och B83(Som vi heter i åttan)


Nä nu ska jag springa in på toan och börja duscha, så jag hinner bli klar nästan tills nathalie kommer.
ha en bra morgon och en bra dag allihopa, vad ni nu än har för väder, och ni är värda att ha roligt!

Smart som jag är..


Har glömt data sladden hos pappa, så det kommer bli mest mobil bloggning..
Men jag skriver självklart inlägg när jag sitter på någonsdata, men nu måste jag kila så jag sparar batterie på datan så jag kan föra över alla bilderimon från skolavslutningen så jag får plats med alla bilder jag tar i stockholm.

HA DET BRA!

det åskar igen.


som vanligt, och jag som tänkte skriva ett inlägg , men det får vänta vi hörs senare eller ikväll eller imon.
Hoppas ni har fint väder i alla fall!

Mina veckor framöver ett tag


Imon: skolavslutning&sommarlovet börjar, träffa sanna , och sen packa och vila.
Torsdag: Upp tidigt och åka till stockholm med mamma
Fredag: stockholm
Lördag: stockholm
Söndag: stockholm
Måndag: stockholm och åka hem till växjö.
Tisdag: Träffa min kille sen sover han säkert över
Onsdag: Vara med min kille
Torsdag: packa och vila åker troligen till öland på kvällen med emma och hennes familj!
Fredag:öland och midsommar afton.
Lördag: öland
Söndag : Öland
Så ser det ut lite veckor framöver för mig vet inte riktigt när jag kommer hem från öland sen.. så ni får ha tålamod med min uppdatering vill gärna tillbringa hela sommarlovet med vänner och hitta på roliga saker än att sitta vid datan hela tiden, så min uppdateringen kommer vara upp och ner hela sommarlovet. Men nu ska jag vara duktig och packa ner det sista till mamma och sen ringa mamma och snacka med henne. Och jag börjar redan bli hungrig, men får vänta tills pappa kommer hem och ha lagat goda maten klart. Nä nu ska jag kila ses !

kan inte sluta lyssna på denna


Skolavslutning imorgon


& det känns verkligen inte som det.. 7:an har gått hur snabbt som helst, då går säkert åttan med snabbt som tusan. Det blev inget med att åka ner till min gamla skola idag..Men efter jag skrev mitt inlägg i morse, så började jag gå till skolan och först hittade jag ingen i mn klass, men sen skulle vi tydligen vara i vårat vanliga klassrum så var vi där lite, sen städade vi ur våra skåp och alla i skolan gjorde typ det samtidigt haha.Sen när alla i klassen var klara så tittade vi på en film , lejontämjaren(stavning) och precis alla andra tittade på den också sen fick vi lite rast i en kvart, sen så fick vi lite fika eller vad man ska kalla det sen slutade vi och då var bara klockan 11, så jag letade upp anna, sen gick jag tillsammans hem med rebecka&anna, och polina ( men hon svängde tidigare) sen när jag och anna och rebecka hade kommit halvvägs , så började det spöregna och hagla. Och det gjorde att min skor och allt blev blöta, så det sabbade så jagh inte kunde åka ner till min gamla skola. Så just nu här och nu sitter jag och lyssnar på en låt som jag har drogat igår och idag . Det är en kompis till min kille som har skrivit en låt tills oss och han har skivkontrakt hur snällt som helst. Men ska någ inte nörda den hela dagen utan jag måste åka packa åker ju till mamma ikväll,sen måste jag rensa min kamera på ALLA bilder, så jag kan ta hur mycket kort som helst imon, som kommer upp imon om jag hinner.Men jag tror jag skavara lite duktig och börja packa och städa mitt rum nu . Hoppas alla får en superduper bra tisdag, för det är alla ni värda! ♥

sista skoldagen


Och jag har min lilla vanliga sovmorgon och sen slutar alla sjuor och åttor 12 idag , skönt!
Sen ska jag ner till min gamla skola med kompisar och tittar på en tradetion det är fotbollsmatch lärarna mot eleverna det är sjukt kul .Och när vi var med förra året så bröt vi treden med att lärarna skulle vinna hela tiden. Hoppas lärarna inte vinner utan sexorna idag, så jah vet inte hur bloggningen blir idag och jag måste packa, och sen tillbringa kvällen med pappa och äta god mat och sen åka till mamma och tagga ner lite inför imon.

MEN HA EN BRA DAG!

måndagens fråga till er läsare!


Ska jag börja skriva veckoplanering varje söndag om jag hinner?

slapp måndag


Och jag trodde den skulle bli jobbig , men så blev det inte, fick sluta en timme tidigare och har varit hemma i typ en halv timme nu , jätte skönt skulle igentligen sluta halv fyra. Sista måndagen i skolan med och i 7AN!! På morgonen hade vi kemi&fysik utan rast och helklass, och vi hade ingen lärare alla var ute med sina klasser, så vi fick titta på en hel film, den var faktiskt rätt bra , men sorglig.Sen hade vi so, och då lämnade vi in lite böcker och körde lite saker. Sen var det matrast , men det var äcklig mat . Sen hade vi b-språk så i b-språket hade vi bara en liten tävling och jag och ida vann haha. Sen var det bara elevensval kvar, teater, vi fick klass och pratade lite och körde lite övningar. Det är lite kortfattat om min dag? Har bara ätit en fralla idag inte bra moa.. så jag måste någ se om det finns något jag kan laga till, sen ska jag vara duktig och tvätta lite kläder haha.
VI HÖRS SENARE!

Jag ville bara säga



Vi hörs imon innan jag drar till skolan om jag inte försover mig annrs hörs vi när jag har kommit hem från skolan!

Uppdateringen kommer gå upp & ner


dom två närmaste veckorna framåt
För det är mycket i skolan för vi slutar ju på onsdag. Och sen på torsdag åker jag till stockholm. Och sen vill jag tillbringa dagara med kompisar när jag är hemma i växjö och sånt. Så i sommar får ni räkna med dålig uppdatering från min sida.Men som sakt har min helg varit superduper bra ! I lördags morse så vaknade jag vid åtta, av mig själv och började fixa mig och stack ner till stan vid 10 tiden och träffa min kille som det är nu, och vi gick runt hela stan flera gånger om haha. Sen började det ösregna ner, så jag blev såklart helt blöt, vi gick in i massa äffarer och kollade på olika saker. Sen åkte vi upp till samarkand och han bjud mig på buss, hur snällt somhelst, och där var vi typ inne i mediamarkt i en timme och nördade gratis spel haha. Sen tog vi bussen tillbaka in till stan, och var där och snackade, sen gick vi till ellen och hämtade henne men hon var inte klar så vi gick in på konsum och handlade haha. Sen vid 5 tiden var jag ellen tvunga att du bussen hem . Så vi fick lämna han där och han fick vänta på sitt tåg i år .. Sen när vi kom hem så snackade vi och sånt . Sen kom gäster och pappas tjej så åt vi god mat och snackade om allt möjligt. Sen så började jag ellen flytta in alla våra saker till husbilen för vi skulle ha en liten camping natt där i. Vi sätt vid datan och dunkade musik , och spela kort, och hade anmält trevligt, och det var hur mysigt som helst det måste vi göra om. Och jag somnade ganska fort sen när vi gick och la oss, hade inte sovit alls mycket. Sen vaknade jag mitt natten av att ellen började slå mig och tog allt täcke haha. Roliga ellen ! sen vaknade vi ganska tidigt, och började fixa oss, och städade ur husbilen, sen var vi ute och tog massa kort, och jag var helt tomm i huvvet.Men sen åkte typ ellen hem vid 4 eller va det var sen dess har jag bara snackat med trevligt folk och ätit god mat, men nu börjar klockan rusa iväg, ska någ stänga av datan , vi hörs imon när jag har slutat skola, tror vi har vanlig dag isånna fall slutar vi halv fyra. HA EN FORTSÄTT BRA KVÄLL!

Kan bara säga just nu


att jag har haft en superduper bra helg!
Skriver mer senare om den , och hoppas alla har haft en bra helg. Även om vädret här inte har varit det bästa.
vi hörs senare.

Jag har bestämt att jag ska ha ..


BLOGGUPPEHÅLL I HELGEN !
För jag kommer inte hinna blogga imon och jag vill njuta av helgen och nästa gång det är helg så är jag i saknade stockholm. Kan ju berätta vad som händer imon eftersom att jag har blogguppehåll då. Jag ska först på dagen träffade en i stan, sen vid 5,6 tiden kommer ellen till mig och sen vid 6 tiden kommer gäster och även pappas tjej, sen sover ellen hos mig, och sen är vi säkert på söndagen. Men det kommer slinka in något inlägg då & då om jag hinner, för jag vill ba njuta. Men ikväll kommer jag någ uppdatera så mycket jag orkar. Ska snart börja hjälpa pappa med maten för ikväll. Och just nu här och nu så snackar jag med trevliga människor på msn och lyssnar på musik

HA EN BRA HELG!

outfit for friday




röd stor kofta, svarta leggings och svart linne under.
Jag har ingen lust att blogga, och jag är dö hungrig och jag måste packa och jag orkar ingeting, mår inte alls bra på något sätt, har fått ta in för mycket information idag säkert.. Och när jag ändåså skriver jag kan bjuda på enbild.


Skriver mer ikväll när jag har kommit hem till pappa!

min '' snygga '' låda


som jag har gjort i slöjden * HOOST*



hemma, eller kom typ hem för två timmar sen nästan haha. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat, men har fått värdens växt verk, så jag har ingen lust att blogga. vi hörs imon!

-



haha mamma visade nyss denna låten för mig som dom ska ha på en fest på jobbet haha.
Sitter just nu och dricker deras goda chocklaaaaad mjölk , aja vi hörs!

orkade inte gå hem..


så jag hamnade på mammas jobb.
Och hon får en överaskning när hon kommer då!:D vi slutade 12.15 typ jätte skönt och började 09.00
Skriver mer när jag e hemma!

Godmorgon torsdag!


Det är första gången på år som jag skriver på morgonen eller hur ?
Men idag hann jag det. för jag börjar ju nio . Men jag tror jag måste gå upp och duscha håret nu,och vädret ser ut som om det kommer börja spöregna när som helst och det gillar vi ! för typ ingen vill ha ute idag.

onsdagens fråga till er läsare!


Ska jag bättra min blogg på något sätt?
Isånna fall skriv vad du tycker jag ska bättra på.

outfit for today



jeansleggings bikbok,svart baslinne gina,blå tjock tröja från stockholm
O juste imon ska vi ha utedag , så vi ska mötas klockan nio och skolan så vi har sovmorgon så jag hinner någ med något inlägg på morgonen, och jag hoppas faktiskt att det ska regna imon för då får vi stanna kvar i skolan och göra annat. Men vi slutar i alla fall 1 , eller två imon skönt det istället för 3.Sitter fortfarande och tittar på filmen men nu ska jag pausa den och hjälpa mamma med disken sen fortsätter jag att nörda.

Min första kärlek


Ja ni ser på rubriken sitter och tittar på den filmen just nu . Kan inte sluta gilla den . Ni måste se dom om ni inte har sätt den . Dagen har varit bra, sista lektionen biologi så tittade vi bara på youtube klipp hela lektionen, och vädret är dåligt idag med.. När jah kom hem så började jag städa mitt rum , och sen har jag ätit lite. Och jag har inte gjort någonting mer än. men en bild på dagens outfit får ni snart. Och jag var jätte smart i går, jag skärde mig på en sak så jag har svårt att skriva , så det blir korta inlägg.Och en sak jag har glömt att berätta när jag var på stan med nanny och malin på stan förra veckan så blev jag med på nyheterna gud vad det var pinsamt.
Men nu ska jag fortsätta titta på filmen

tisdagens fråga till er läsare!


När får ni sommarlov?

Journey


Sitter och drogar denna låten nu tack vare min älskade mamma.


Nu doftar det mammas mat i köket, och nu ropar hon att jag ska hjälpa henne så får väll göra det. Och när jag kommer till pappa på fredag så ska jag bara vara där fredag,lördag,söndag,måndag&tisdag sen på tisdagskvällen åker jag redan till mamma, så jag får njuta den veckan jag e hos pappa för sen träffar jag kanske inte han på två veckor?;o Nä nu ska jag hjälpa mamma innan hon får vnatt.

8 juni


Och idag är det tisdag, och den korta dagen som vanligt undrar hur det blir i åttan hm..
Först hade vi bild som vanligt sen hade vi matte och sen idrott, och det var hur tråkigt som helst men sista gympalektionen var det för sjuan och det är skönt för sen slipper vi våran gympalärare och får en av dom bästa. Sen efter det var det lunch och snacka om att jag åt mycket haha.Sen hade vi bara engelska kvar och då fick vi lite läxa. Men nu ska jag sätta på en film, jag är verkligen film nörd;> Och sen måste jag plugga, o kanske få i ordning i mitt rum ? Det är kläder PRECIS överallt.

hur kan hon ens?



Inte ens jag är så duktig och jag har åkt i två år haha.
Nu ska jag tappa upp ett bad, vi hörs!

7 juni


sitter just nu och tittar på film, och jag är svin trött kan man säga.
Har ingen lust alls att blogga, jag bloggar imon vi hörs!
Och det är inte långt kvar till sommarlovet och stockholm nu

bild från 08

vi hörs imon


ha en fortsätt bra dag och sov gott !

dagens fråga.


Ska jag börja skriva en egen bok?

Gå runt växjösjön med Anna


Det blev ingen malin idag det kom någoting ivägen, så idag ska jag istället träffa Anna min gå kompis=)
idag har vi bestämt att vi ska gå runt HELAAA. och det ska vi klara denna gången ,och kameran hänger med så bilder kommer säkert får det kommer säkert ta en timme för hos att gå runt hela. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att anna ska säga att hon är klar så vi kan mötas. Och det är fint väder idag med.
Har ingen bild på dagens outfit, men kan ändåså skriva hur den är :
gult tuplinne - h&m
jeans leggings- bikbok
vit kofta - h&m
Vi hörs senare, och jag kan inte heller mobil blogga, det är något fel på min mobil så det blir ingen mobil bloggning på länge typ. HA EN BRA SÖNDAG OCH HA EN BRA NATIONALDAG IDAG OCKSÅ JU!

första doppet gjort &


första evedal dagen för i år . Och många mer härliga evedal dagar ska det bli i sommar har jag bestämt.
Det var inte så mycket sol idag men de var ändåså ganska varmt.Och imon är det redan söndag buhu.Men aja sista hel vecka i skolan innan sommarlovet . Innan idag åkte jag ner till stan och mötte Linnea, och precis när jag kom så åkte evedals bussen så vi missade den för linneas buss var försenad så vi fick vänta i en halv timme typ men det gjorde ingeting för vi hade jätte kul haha. Men sen kom den , och då var mamma redan på evedal när vi kom fram. Och jag badade först av mig och linnea. Och det var grymt kallt i början haha. Vi köpte glass, och sen träffade vi amela och hennes kille, vi var inte kvar så länge på evedal för det började mulna , så vi åkte hem och sen skjusade hem linnea, när vi kom hem gjorde jag ingeting. Det var ungefär min lördag? Och sen jag kom hem har jag bara suttit vid datan och ätit god mat och kollat på tv, och då har mamma fått sin present i efterskott. Och när jag ändåså håller på så kan jag visa en bild på väskan jag fick av mamma för ett tag sen.

Från accent 349 och jag älskar den , Och imon så ska jag säkert träffa malin, kul kul. Och hoppas det är fint väder imon med. VI HÖRS

Premiär 2011 på Liseberg


lördagens fråga.



Det blir lite fel när jag gjorde bilden men stå ut med det det saknas bara ett a på först hihi.
Det är min lördags fråga till er idag , så svara gärna!

Grattis i efterskott kajsalina! <3



Hoppas du hade en superduper bra födelsedag igår , för det är du värd roligaste KAJSALINA!

första evedal dagen 2010 idag.


Lala , har längtat efter det hela den långa och kalla vinter och äntligen är sommaren här !
Vaknade jätte tidigt idag typ vid åttan tiden och bara gick upp och nu är jag helt pigg, blev precis klar så nu väntar jag bara på Linnea, sen ska vi mötas i stan och ta bussen tillsammans till evedal. Vet inte hur länge vi/jag stannar där men jag skriver när jag är hemma, och jag ska bada !! Eller kanske inte få se hur det blir med det.

Fotograf: Ellen
På bilden : Moa ( Jag)
Redigering : Moa ( Jag)
Nä nu ska jag inte sitta här och skriva nu ska jag underhålla folk på msn . HA EN BRA LÖRDAG SÅ LÄNGE !

skolavslutningen närmar sig ännu mer.


Skolavslutningen närmar sig ännu och ännu mer, och gud vad jag längtar. Och som jag kanke har sakt innan så händer kameran med till min skolavslutning så det blir förhoppningsvis massa bilder på ALLA !
Min fredag har varit toppen ! Idag i skolan fick vi massa information om hur det blir efter sommarlovet, för dom ska ta bort i arbetslag och vi ska flytta till b-laget osv. Det bästa är att vi får typ nya lärare i alla ämnen men vi ska ha kvar våran handledare och en lärare som heter azar. men är skit glad att vi slipper våran gympa lärare. det är det bästa av allt ! Just nu heter vi c71 men i åttan ser blir det b83 , det låter lite konstigt men bara att vänja sig för det nu . Sen idag slutade vi halv två, och vi tittade på ice age den sista lektionen lite, sen gick jag hem och slog in mammas morsdag present ( som jag inte har gett henne än fy!!) sen bytte jag till lite mer sommar kläder, och väntade på ellen men hon missade massa bussar sen kom hon till slut vi hade trevligt som vi alltid brukar. Och jag saknar henne redan, det är otroligt hur mycket man kan sakna en person som man träffade idag.

Fotograf: Ellen
På bilden : Min och ellens hand.
Jag älskar att ta sånhära bilder jag vet inte riktigt varför , men mer bilder vi tog kommer imon när jag har vaknat och då berättar jag även vad jag ska göra imon med. Och så måste jag avslöja vad jag fick av mamma också, gud vad jag är glömsk . Men hoppas alla har haft en bra fredag OCH SOV GOTT !

weekend



Fotograf : Ellen
På bilderna : Moa ( Jag )

väntar på Ellen.


Sitter och väntar på att Ellen ska komma, slutade vid halv två idag . Se när jag kom hem så slog jag in mammas morsdag present och sen har jag inte gjort så mycket mer. Vet inte riktigt vad jag och ellen ska hitta på men fota blir det säkert kanske vid slottet ?Aja vem vet. Det är varmt ute idag också men molnigt med lite blå himmel i alla fall. Hoppas ni mår bra och att ni har fint väder och allt sånt, vet inte hur uppdateringen blir. Men ha en fortsätt bra fredag!

fortfarande ljust och..


klockan är snart halv tio?
shit det känns inte som det, och jag kommer inte kunna somna förens det är svart ute haha. Men aja jag måste hoppa in i duschen nu innnan klockan blir för mycket, och det är säkert fint väder imon med får man hoppas.
vi hörs

3 månader sen och jag fattar fortfarande inte.




Tavlorna är som ett STORT minne av dig, Jag glömmer dig aldrig och det är någ ingen som gör det. Du var en god männsika och du ville aldrig någon illa och specillt inte dina vänner,grannar,jaktkompisar och verkligen inte specillt hos din familj och släkt som igentligen inte är din riktiga men det känns som det, för vi är dom ända som har funnits för dig och du är den enda som har funnits för oss, du var som min riktiga farfar , och det kommer du förbli. Ingen kommer någonsin ta din plats i mitt hjärta och i alla andras hjärtan. Vi saknar dig otroligt mycket här nere! Men vi ses i himlen någon gång när vi andra kommer upp till dig. Du har det någ bra där uppe, men vi här nere bär en stort sorg för att du inte finns vid oss. Men jag vet men jag vet att du finns någonstans och tittar ner på oss, du är någ på en bra plats nu där det finns bara goda männsikor , och du är säkert lika älskad där uppe som du var här nere, men du kommer alltid vara älskad här nere. 1933-2010, du finns i våra minnen ! ♥
/ Moa ( Jag ),Pappa,Martin,Adde,Stoffe,Conny,Helen,Jonathan,Farmor & Helens bäbis i magen och många fler!

sommaren är här!


Och det gillar vi hur myckeeeeeet som helst !♥
Har inte bloggat riktigt sen i måndags , men jag har bara tappat lusten , men jag ska börja bättra mig nu igen.
I tisdags så var jag på stan med nanny och sen kom malin också kulkul.Jätte länge sen jag träffade malin, träffade massa folk på stan och köpte även försenad morsdag present till min mamma och sen spännen till mig själv alla mina försvinner typ hela tiden? konstigt .Tack för en bra tisdag ni! Och sen igår så var det otroligt fint väder . Så efter jag hade slutat vi halv tre så åkte jag hem och bytte kläder och hämtade min kamera sen åkte jag till Anna och där var också Rebecka L , hon hade med sig sin data så vi hade den på studsmattan och lyssnade på musik och snackade. Jag tror jag fick lite färg haha men det fick jag säkert. Sen drog jag hem vid sex tiden, och sen åt , sen när jag gick ut så kom sandra kusin och frågade om vi kunde hoppa studsmatta så gjorde vi det alltid lika kul. Det var lite kortfattat om mina två dagar som jag inte har bloggatriktigt. Och ni kanske undrar varför jag skriver vi den hära tiden? Och inte är i skolan? I morse vaknade jag med feber igen, så pappa lät mig vara hemma men jag tror inte det var darför för idag var det 3månader sen du lämnade hos. Ni som har läst min blogg eller känner mig väll vet vad jag menar. Och idag är det också hur fint väder som helst så idag drog jag på mig shorts och tuplinne, och det är redan jätte varmt i solen. Men nu ska jag fixa något att äta sen ska jag dra ut och sola på studsmattan i några timmar. Min blogg lust har kommit tillbaka lite och det är bra. Men ha en bra dag i sommarvärmen och solen, eller ni kanske inte har fint väder idag där ni just  bor?

en liten bild från igår, och det är mindre än 2 VECKOR kvar till sommarlovet.
Nu ska jag äta något hörs ♥

Jag tar en blogg paus har ingen lust att b...


Jag tar en blogg paus har ingen lust att blogga. Ha det bra!

Förlåt för att jag inte har bloggat och de...


Förlåt för att jag inte har bloggat och det kanske inte blir något idag heller det är hur fint väder som helst ha det bra!



RSS 2.0