Jag tror jag tar en blogg paus . Har verkl...


Jag tror jag tar en blogg paus . Har verkligen ingen blogglust. Ni får ha det så bra och sköt om er<3 kram/Moa

JAHA NU VAR JULAFTON ÖVER.


Så snabbt gick det. Och förlåt att jag inte har bloggat sen i onsdags, men i torsdags var jag sjuk , sen igår var det ju trots allt julafton. Och jag hade en toppen julafton som vanligt. Nu är det juldagen, idag blir det någ bara att ta det lungt och titta på film och baka med mamma. Imon blir det stan för då början rean det gillar jag stort.Och även imon så öppnar hanaslöv det är en skidbacke här, får se när man ha tid att åka skidor.

Towe,Tilda,Sandra,Moa . En söt liten kusin bild.
Men nu ska jag fixa till mig vi hörs när vi hörs!

JULLOV !


Äntligen så har vi också fått jullov. Och solen skinner ute och himlen är klar blå och det är 18- minus ute. Väldans kallt imorse var det 22- . Lite senare idag eller imorgon så kommer det upp videosar från idrottsfesten som är en tradtion som vi kollar på innan vi får jullov. Och juste förra året vann jag bio biljett och i år vann jag en bio biljett igen.


Och vi fick våra första betyg idag med, är nöjd över betygen jag fick även om dom inte var så bra, men har inte varit så himla mycket i skolan denna terminen kanske halva terminen.Men nu ska jag värma lite soppa och väntar på att ellen ska smsa och säga att hon är på väg till mig.Och det är underbar vackert ute, måste ut och fota det också. Men nu ska jag kila kram!

Förlåt för att jag inte har bloggat idag. ...


Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Idag var det sista skoldagen för detta året. Efter skolan stack jag ner på stan med Betina och Nathalie sen jag kom hem har jag inte gjort något. Men nu ska jag snart äta .Men är inte på så bra humör just nu och så har det typ varit hela dagen. Men jag återkommer imon. Ha det bra!

GRATTIS TILL MIN BLOGG PÅ 1 ÅRSDAGEN!


Som jag sa igår, idag fyller min blogg ett år!♥
tack för alla fina kommentarer jag har fått genom året, och till alla som läser och kollar min blogg. Det betyder otroligt mycket. Och jag kommer defenetivt fortsätta att blogga, älskar't!

Imorse så hade jag inställt b-språk så började inte förens 20 över nio, då hade vi engelska, sen var det lunch, sen idrott, sen hade vi no-teknik där lekte vi bara, sen hade vi so och då tittade vi bara klart på jalla jalla och tittade på lunchkonsären som var för några veckor sen. Och det är redan mörkt ute så tråkigt, mörkt när man går till skolan och mörkt när man kommer hem typ. Men aja nu ska jag göra toast, för min mage kurrar.
Vi hörs!

19 DECEMBER







Det var lite bilder från bowlingen och som ni ser så vann ellen överlägset över mig men jag ska ta revansch(stavning) någon annan gång och jag hade otur idag . Innan vi stack och bowlade så gick vi lite på stan och där träffade jag cornelia,sandra,elin och sen såg jag massa.Köpte i alla fall en ny tomteluva idag så kom inte hem tomhänt.Tack för en toppen dag ellen bästavän! Efter bowlingen så kom mamma och hämtade mig, när jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Sen senare åt vi tacos mums. Men nu ska jag kolla lite saker sen vid nio blir det att titta på day after tomorow , kommer inte ihåg vilken kanal. Men detta blir sista inlägget för idag. Så jag säger godnatt och sov gott allihopa!

4:E ADVENT!


Vaknade vid 10 ungefär , sen dess har jag fixat mig och gjort mig klar. Om typ tre kvar så åker jag ner till stan och möter en saknad unge, sen senare idag ska vi även bowla trevligt trevligt. Har inte bowlat på ett år så vi får se hur det går med det idag. Åh vad sur jag blir kan fortfarande inte ladda upp bilder på bloggen på min nya data suck.. Får väll använda den gamla sega när jag ska ladda upp bilder så det får bli ett bildlöst inlägg.
Och juste imorgon är det en specill dag för min blogg, den fyller nämligen ett år !
Men nu ska jag äta lite lunch . Vi hörs när jag är hemma ikväll då återkommer jag säkert med bilder.
ha en toppen dag allihopa!

NATHALIE & MOA






Istället för att bara sitta hemma och göra ingeting så träffade jag nathalie , och vi tog bilder och pratade och hade kul som vi alltid brukar ha och sen när jag följde nathalie en bit så slänge vi oss i snön sjukt kul. Älskar verkligen snö! Men nu ska jag kolla vad det är för något som gå på bio och sen äta god mat. Och senare ikväll blir det att titta på grinchen har alltid älskat den filmen sen jag var liten och älskar den filmen fortfarade. Och sen titta på sista avsnittet av robinson. Men ha en toppen kväll allihopa!

YESTERDAY




Igår så hackade blogg.se för mig igen.. det har gjort det i flera dagar nu och det hackar fortfarande, så nu sitter jag vid min gamla data och här funkar det perfekt? Konstigt.  Sur jag blir. Idag händer ingeting skulle igentligen till några av mina kusiner idag, men pappa mådde inte riktigt bra så det blir ingeting med det. Istället idag blir det väll att vara hemma och baka med mamma och titta på film . Vi hörs!

STANNADE HEMMA IDAG OCKSÅ


Vissa får jullov idag här, men jag är inte en av dom som får det idag. Stannade hemma idag med, är helt slut .Och jag vet att jag har missat massa saker i skolan denna veckan för det har hänt hur mycket som helst har jag hört från många olika personer.Just nu sitter jag och tittar på femman ''sjunde himlen'' eller vad det heter. Har tittat på det hela veckan nu och är helt galen i det .Men nu ska jag äta frukost.Senare när pappa kommer hem på lunchen så skjusar han mig till mamma.
dagens outfit

lilla tröja - h&m , vit linne - gina , tjocka leggings h&m.
Och jag måste bara säga det slutar
ALDRIG att snöa här det bara kommer mer och mer hela tiden.


Vi hörs senare, ha en bra förmiddag och en fortsätt bra dag!

INTE BLOGGAT PÅ EN VECKA..


I fredags förra veckan blev jag sjuk igen, sen i måndags&tisdags på bättrings vägen och började äta , sen igår så blev jag dålig igen. Och nu torsdag mår jag bra igen och börjat äta och på bättringsvägen.
Hoppas allt är bra med er , vi hörs senare !

DAGENS FRÅGA!


MÅSTE PLUGGA


Men fastnar vid datan hela tiden.. Inte bra. Och så fastnar jag vid tvn.Och dom sätter våra första betyg på fredag.


Aja nu ska jag hitta något att dricka och något att äta på, vi  hörs!

7 DECEMBER


Och grattis jessica bästavän!♥
busig bild för typ en månad sen..

Bloggade ingeting igår hade humörsvägningar och var typ hur trött som helst och hade absolut inget att skriva om, men först i skolan idag hade vi engelska, sen var det hemkunskap och då gjorde vi pepparkakor av degen vi gjorde förra veckan och lussekatter, sen när vi åt i matsalen så ställde sig jag och betina och linnea och rebecka och sandra oss upp och började sjunga för jessica högt i matsalen , och typ alla började klappa sen med, sen gick vi till ica och köpte kladdkaka och ljus och något annat. Och här får ni en video och lite bilder




Sen så sjöng vi en gång till innan vi började med bild och då sjöng vi på engelska för jessica med utbytesstudenter, sen efter bilden hade vi matte. Sen var det elevensval och hemkunskap och där gjorde jag och nathalie mjuk pepparkakor, och sen gjorde några skorporna. Och sen vid halv fyra slutade vi. Har typ ingeting att berätta mer om idag, men jag har haft en kanon bra dag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig vid tvn . Ska försöka komma i säng tidigt idag. Så jag säger godnatt och ha en fortsätt bra kväll!

DAGENS FRÅGA!


Vilket är erat favorit ämne i skolan eller vilket var erat favorit ämne i skolan?:D

Mitt favorit ämne är någ hemkunskap och jag luktar nybakat just nu haha. Har hemkunskap två gånger på tisdagar hela 4 timmar av skoldagen. Har varit väldans onyttig idag.
mjukapeppakakor

pepparkakor


+ skorpor som Linnea och Filip bakade.

Uppdaterar mer senare ikväll, har inte uppdaterat så bra, skriver mer ikväll om det. Nu ska jag titta på tv och börja plugga lite på gympa provet och kemi provet.Vi hörs!

SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN!


Enjoy it ! Hoppas dom flesta fick svar på sin/sina frågor:D
Jag börjar med den hära frågan som många ställer till mig hela tiden.

Vad har du för sjukdom?
Ingen vet riktigt säkert än men något borde det vara
eftersom jag blir sjuk så ofta och sånt.
Och det är just därför det står ''kampen mot det okända''
Favorit färg?
Har många olika , men grön vit och svart.
bäst på tv?
Tittar på allt möjligt på tv, men idol på fredagarna.
pojkvän/flickvän?
Nej.
Ålder?
14.
Husdjur?
Nej men jag hade för två år sen en mamma katt och 10
kattungar och en kattunge överlevde bara och den är såld
sen dog mamman..
Statestik i genomsnitt?
50-150.
Bloggar du för att det är roligt eller
vill bli en kändis sås om kenza,foki,kisse osv?
Jag bloggar mest för att det är roligt
och jag vill insperera folk om livet.
Gillar du hästar?
Ja, men är alarkisk(stavning)
mot hö så det är lite svårt.
Favorit mat?
Tacos, och min mammas mat
Favorit djur?
katt.
Favorit klädesplagg?
Stora mysiga koftor.
Fritidsintresse?
Kompisar, resa och fota, och sporta men har ej
hunnit med det den senaste tiden.
Hur länge har du bloggat?
Det var en bra fråga, min blogg fyller faktiskt
ett år den 20:e december.
Vart bor du?
Jag bor i småland i ''europas grönastestad''
säger vissa men den heter Växjö.
McDonald's,Max eller Burgerking?
Jag väljer Max & MacDonald's. Och vi har inte burger king här
så jag äter aldrig typ där.
Vilket plagg är ett måste för dig i vinter?
En varm och mysigt vinterjacka!!
Favorit artist?
Jag har ingen specill favorit artist men
har alltid älskat gyllenetider och per gessle.
Vad är det värsta du varit med om?
Det finns mycket som har varit hemskt
men det är någ detta som händer mig just nu.
Vad är det bästa du varit med om?
Svår fråga, men det var någ när jag upptäckte
mitt favorit sommarställe var rätt liten då.
Vad är det bästa med mig?
Att jag är sprallig och skämmer alltid ut mig
och pratar hela tiden och gör så folk skrattar haha.
Vad gör du helst en fredagkväll?
Umgås med nära&kära.
Har du hål i tänderna?
Nepp faktiskt inte och har aldrig haft.
Vad skulle du göra om du fick en miljon?
Åka iväg på min dröm resa tror jag.
Tycker dom om att dansa?
Ja, men är inte duktig.
Hur ska du fira jul i år?
Iår ska jag fira med min mamma och bror
och min moster och mina kusiner sandra,towe,tilda.
Vad ska du göra på nyår?
Ska tillbringa den med mamma&bror och en som
är som en i familjen, mer vet jag inte om nyår.
Vad är ditt bästatips för att slappna av?
Stänga av allt och bara ligga i sängen eller
tappa upp ett varmt skönt bad och bara ligga där
och kanske läsa något. Det brukar får mig att slappna av.
Fem saker du inte kan leva utan och varför?
Mina vänner- För att dom stöttar mig hela tiden genom allt.
Och får mig alltid på gott humör igen.
Familj&släkt- samma sak där.
Min data - Eller jo kan leva utan den , men den är bra att
ha för att kolla sina sidor tillexempel bloggen?
Min låtsas farfar - Fast nu lever han inte, men jag lever
för han , för han är min förebild.

TACK FÖR ALLA FRÅGOR!

 

ENSAM HEMMA


Rätt skönt faktiskt haha.Har inte varit hemma så länge. Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Imorse när jag vaknade vid 10 tiden åt jag frukost, och fixade mig och kollade datan lite. Sen vid halv ett tiden så skjusade pappa mig till stan för jag skulle träffa en som heter Moa, vi var jätte mycket innan när vi gick i samma klass. Har inte träffat henne sen hon bytte skola osv..Så det var jätte roligt att träffa henne ! Vi gick in till stan en runda och jag köpte 3 julklappar, som jag måste slå in någon dag med. Men sen gick vi hem till moa och kollade gamla saker, och sen letade vi upp en video som vi skickade in till melodifestivalen så himla gulliga vi var där alltså!Snackade och sånt, och var ute med Moas hund freja. Sen vid typ halv sju hämtade pappa mig. Men nu ska jag klä på mig varmt och gå ut i snöovädret och leka med sandra kusin i snön lite . Alltid lika kul. När jag kommer in så ska jag sätta mig och svara på alla bra frågor ni frågade mig i frågestunden. HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA DAG OCH FÅR EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL OCH GLAD ANDRA ADVENT !:D

JAG STARTAR EN..



Jag avslutar den någon gång imon ikväll!:D
Har ingen lust för att uppdatera ikväll, ikväll ska jag äta god och äta mumsiga things,och umgås med dom i familjen och snart kommer även pappas tjej också , har saknat henne. MEN NI FÅR HA EN TOPPEN KVÄLL!

4 DECEMBER 2010


Vaknade rätt tidigt idag, har bara suttit vid datan och tvn och duschat, nu börjar tiden rinna iväg och nu ska jag sätta mig ner och börja med en tavla jag ska göra till min kära farmor som hon ska få i julklapp.

Min farmor och pappa och min låtsas farfar ( som inte lever längre) Är jätte duktiga på att måla bara att dom lagt av, kan vissa två tavlor som min låtsas farfar har målat, vi har fullt med hans tavlor här för vi vill minnas honom och igår var det 10 månader sen han gick bort, men vi fick inte veta det förens den 7:e.


Önskar jag hade deras talang med att måla, men vem vet? Kanske får ut den någon gång . Nu ska jag hämta päron mer och börja skissa på tavlan. Senare ska jag och pappa iväg och storhandla, sen ska jag hänga med han ut i all snö. Är fortfarande jätte förkyld och ont i luftvägarna,men mår mycket bättre. Vi hörs!

DAGENS FRÅGA!



Jag har svårt att bestämma vilka 2, men en som jag tycker ska komma till final är Jay.


INTE UPPDATERAT.


Inte uppdaterat sen i tisdags, men i onsdags när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen och jätte förkyld , så åkte troligtvis på någon vanlig vinter sak, kräktes också dessutom usch. Men nu är jag uppe på benen och varit uppe hela dagen och ätit.Åkte redan till pappa igår kväll, för mamma har åkt till stockholm utan mig har sån lust att åka till stockholm nu , men aja får vänta tills i sommar på det.Nu ska jag plocka fram något salt och snaska på det. Vi hörs, och senare kommer någ dagens fråga upp!

en av mina favorit bilder sen förra vintern.



RSS 2.0