Nu startar en...



Ställ så många frågor du vill, men inte allt för privata för sånna svarar jag inte på.
Sätt igång !:D

KLARADE AV BIOLOGI PROVET !


Och det är jag super glad över, klarade av att skriva alla vg frågor med få se hur det gick, men det gick säkert toppen. Vi slutade 1 idag så himla skönt. Just nu sitter jag och jessica vid varsin data och bloggar, och väntar på att nathalie ska sluta sen ska vi gå ner till stan duktiga vi är. Jessica ta kort till sitt pass och jag ska köpa present. Kameran hänger med när vi går till stan så bilder kommer . Stannar bara i stan till fem tror jag. Men nu ska jag och jessica fixa till oss. Vi hörs senare ha det bäst !


Jessicas blogg hittar ni HÄR

Fredag & snart höstlov !


Sista skoldagen idag då , sen höstlov en vecka, sjukt skönt !:)
Idag har vi bara 3 lektioner och ett prov , sen slutar vi.
Moa idag :
vågigt hår och posar under ögonen för att jag är så trött haha..


Blev en skön och mysig outfit idag. Efter skolan blir det atagligen stan idag igen och köpa en present till amela som fyller år imorgon. Men nu måste jag röra mig mot skolan. Ha en bra dag! 

DAGENS FRÅGA!



Mitt höstlov börjar imon sköönt ! Och imon slutar vi 13.20 för vi har ingen klasstid, sen så stannar jag hos mamma en hel vecka till mamma och pappa har bestämt att jag ska vara två veckor i rad sen byta, mycket skönare.
Men nu ska jag ner och käka goda ostbågar och ta min medecin och läsa i biologi boken . Detta blir någ sista inlägget för idag så jag säger godnatt och sov gott från mig !

KOM HEM VID HALV ÅTTA


Sen när jag kom hem började jag fixa med sallad, nu ska jag ner och fortsätta att göra sallad och titta på robinson och äta tacos och plugga till biologi provet imon så vi hörs senare. Ha en bra kväll!

Nu är jag hemma en snabbis och snart ska j...


Nu är jag hemma en snabbis och snart ska jag gå till konfan. Ha det bäst!/kram Moa

TORSDAG!


Outfit idag.

vit kofta - h&m / svart midjekjol - gina / linne - gina / leggings-h&m.
Nu måste jag dra till idrotten, vi hörs efter konfan och gudstjänsten är hemma vid sju ungefär.
Ha en bra dag!

DAGENS FRÅGA!


NU BLIR DET PLUGGTIME!


Biologi först och främst eftersom det är biologiprov på fredag.
Och såklart något gott att snaska på !:)


Vi hörs senare då kommer dagens fråga upp. kram!

SNART DRAR MOA & NATHALIE NER TILL STAN




Och vädret ute är väldigt toppen väder *host* verkligen inte bra väder, spöregn. Snart ska vi ut i spöregnet hem till nathalie sen drar vi ner till stan. Hörs senare ikväll ha det bäst !:D

DAGENS OUTFIT



Men nu måste jag fixa mig som jag inte gjort än , sen drar jag till skolan.
Efter skolan blir det stan med nathalie, ska framkalla bilder idag för det gick inte igår.
Ha en toppen dag!

Dagens fråga!


Någon som vet hur man får tillbaka gamla msn ? den nya är konstig.
Skulle uppskattas om det fanns någon som vet !

MIN NYA DATA HAR KOMMIT !!


wihoooooooooooo!:D:D
Jag är superglad och sitter vid den just nu, men nu ska jag ladda ner msn & spotify.¨

vi hörs!

NEW THINGS


Kom hem vid sju tiden från stan, träffade felicia p och moster och kusin sandra på stan. Sen på bussen hem träffade jag elin och hennes mamma . Skoldagen har varit bra, först hade vi engelska, sen hade vi hemkunskap och gjorde korvstroganoff, jag gjorde nästan allt jobb själv.. Men det blev gott. sen var det bild och data och söka fakta om konstnärer, sen hade jag extra matte och sen hade jag hemkunskap igen, och jag och sara bakade bröd . Och andra bakade pizza bullar mums, sen stack jag en stund till mammas jobb.. Har bröd kvar för det blev så mycket över. Efter vi hade varit på stan och allt stängt så gick jag och mamma och åt på macdonalds. Det var min dag ungefär . Hoppas ni har haft en bra dag! För det har i alla fall jag. Nu ska jag plugga so & biologi vi hörs

1. fotoalbum - gallerix
2.kjol - bikbok
3. tjocka leggings - lindex
4. lim - gallerix
5. vit penna- gallerix
6. långarmad tröja- lindex.

25 OKTOBER


Dagens outfit!

leggings- h&m / vit linne - gina / tjocktröja-h&m
moa idag, vågigt hår.

Träningarna idag gick bra, blev sjukt trött efter. När jag kom hem åt jag revben och tittade på ullared sen hoppade jag i duschen, nu sitter jag och tittar på hollywood fruarna som har börjat igen, nu ska jag leta fram något gott och något att dricka sen slänga mig i soffan. Imon har jag tandläkar tid halv åtta på morgonen typiskt sen blir det skola, till halv fyra. Sen tar jag bussen ner till stan och mammas jobb och väntar på att hon ska sluta, sen drar vi ner till stan. Sen när jag kommer hem, ska jag och nathalie kanske träffas en stund och boka bio kanske. Aja vi hörs mer imon . Hoppas alla har haft en bra dag kram ! & godnatt från mig.

Mobil blogg- Moa och ellen är sura. ...


Mobil blogg- Moa och ellen är sura. Några hade tat våran bana så vi fick ta en annan så vi hann bara göra tjugo min lite nyss . Gud vad sur jag är på dom fast dom ska få skäl. Nu vilar vi tills tjugo i sju sen gör vi 40 min. Vi hörs när jag är hemma. Kram!

BILDER FRÅN HELGEN









Lite mysiga bilder från helgen!
Måndag & skola idag då, inställd so lektion så vi slutade 5 i 2.Så gick jag hem och åt och satt vid tvn och nu sitter jag här vid datan om typ en timme och tio minuter ska jag ta bussen och träna badminton med ellen, sen ikväll plugga so för vi fick so läxa istället och sen plugga till biologi provet.. Dagens outfit kommer upp senare

Vi hörs senare!:D

MIN VECKA!


såhära ser min vecka ut ungefär. hur ser eran vecka ut?:D

 
Och någon gång denna veckan med får jag min nya data , längtar !!
Har pluggat lite nyss engelskaläxan avklarad. Innan jag pluggade blev det värma mackor till kvällsmat just nu tittar jag på ensam mamma söker, innan nio måste jag duscha sen blir det beck och sen gå och lägga sig.

Ha en fortsätt bra kväll!

DAGENS FRÅGA!


SJUKASTE NATTEN PÅ LÄNGE !


Efter att jag och ellen hade kollat klart på new moon så var klockan två, och vi tänkte gå och lägga oss, men som tur gjorde vi inte det, vi sätte oss och började spela kort. sen bara vände jag mig om och såg en geting brevid min fot, men redan då hade den varit och stukit mig. Och inomhus med !! hur tusan är det möjligt på hösten,inomhus , mitt på natten?Snacka om att vi var rädda sen, och tur att vi inte gick och la oss innan . Vi kanske somnade halv fyra och vaknade 10, åt frukost och tittade på tv. Sen vid tolv åkte ellen hem då åt jag, sen dess har jag tittat på film. Skulle träffat sandra kusin idag men det blev det inte. Så dagen blir totalt helt boring. Vädret grått idag med. Har lust att gå på bio , men igen annan som har lust. så får väll sitta och göra ingeting hela  dagen. Måste göra engelska läxa som är tills imon, sen tror jag att jag ska måla naglar, och ingeting mer..
Aja ska hämta något att dricka, hoppas ni hade en TOPPEN lördag ! kramar / moa ♥

TUMMEN NER PÅ VÄDRET !


Verkligen tummen ner på detta vädret, blåsigt,grått,kallt ,regnigt ,höstigt osv.. Vill ha tillbaka snön vi hade i onsdags, älskar snö verkligen jag är en snö människa .I kyrkan var det faktiskt kul, vi skulle gå någon runda trodde den skulle vara tråkig men det var super kul haha. Även om jag inte såg någonting , var med frida och hon hade händerna bundna. Vi fick gå näst sist av ALLA till rundan, första var typ någon laburint, sen kom man till någon bokhylla så skulle jag leta upp ett paket och hittade det med en gång(y) sen gick skulle jag öppna det och gissa va det var och det var kexchocklad. Sen så gick man till nästa rum där skulle jag måla av mig och frida och gissa om den såg rolig ut alltså. sen skulle jag lägga ett pussel och jag och frida var faktiskt rätt snabba på allt.
sen när vi kom tillbaka till kyrkan såg vi på bilderna , tände ljus osv.. och hade gudtjänst, sen stack jag till ica och handlade läsk och chips och sen åt jag mat när jag kom hem , sen dess har jag inte gjort någonting. Just nu sitter jag och vänta på att min älskade ellen ska komma så dagen kan bli ännu bättre.. Sen sover vi över mysigt !
två bilder mysiga höst bilder jag inte visat.


Nu ska jag kila, ha en fortsätt toppen lördag och hoppas ni får en toppen kväll det är ni värda !
kramar / Moa!

23 OKTOBER!


Hejsanhoppsan fralalla, moa är på glatt humör men vädret är tummen ner och grått , så ska det inte va :(.
Tror jag vaknade av mig själv vid 8 tiden, då tänkte jag ingen mening att somna om.. Har suttit och nördat data och tv , och duschat. Nu måste jag äta något till frukost, sen fixa klart mig.Vid halv 11, ska jag möta Jennie sen går vi till kyrkan, vet inte riktigt när jag kommer tillbaka ett tiden någon gång.Här får ni dagens outfit:

kofta - h&m / vit linne- gina / mönstrigt linne - bikbok / midjekjol - gina /leggings- h&m
Ha en fortsätt toppen morgon och förmiddag!

VIDEOSAR JAG INTE VISAT


Som jag skulle visat för två helger sen .. men som sagt har inte hunnit !
Här får ni två skrattiga videosar från när jag var med ellen senast.Jag är alltid skrattig det är den jag är.


Efter jag hade ätit lite snabbmat och tittat på tv, så stack jag ut med mina sötnosar jessica och nathalie en stund och bara hade kul, sen vid sju tiden stack jag hem och åt lite. sen fastnade jag framför tvn och vid min ''kära'' data * host* allts haha. Men nu ska jag slänga mig i soffan och titta vem som åker ut ur idol, hoppas inte mina favoriter . Hoppas ni har haft en bra dag och kväll och får en fortsätt bra kväll , kramar/ moa!

MOA ÄR ÖVERLYCKLIG!!


Har inte haft blogg lust, men blogg lusten är tillbaka nästa vecka det kan jag lova .
Pappa ringde nyss och berättade att han har beställt en ny data till mig , som kommer nästa vecka !!:D
Gud vad jag är glad och slippa denna kan knappt göra någonting längre på denna,och den är värdens segaste. Jag gick till skolan idag, var rätt skönt att göra det även om jag typ var svimfärdig av mig. Först språk vi tittade på bara på film och sen pratade om det, sen slutade slappt , sen hade vi svenska och sen lång lunch, sen hade vi vår första kemi lektion, sen hade vi klasstid och fortsätte och tittade på barnhemmet och fick ta med godis läsk osv.. slapp dag. Min kropp är helt slut. Nu ska jag värma någon snabb mat, för skolmaten gjorde mig illamående idag.

TORSDAGENS FRÅGA


nu är en ny header uppe vad tycker ni?:D
Den andra kändes för sommrig, så det är det ju dags att byta. tack så mycket tova för den, jätte snällt!

INTE BLOGGAT PÅ LÄNGE


Har varit inlagd på sjukhuset. Sen har jag inte haft ork att blogga, för min data är jätte seg nu , hoppas på att pappa har hittat en ny data till mig nu tror han har det. Började äta och dricka idag med, men är helt slut just nu och öm i armarna efter nålar och dropp. Kommer snart tillbaka med bloggningen . kram!

VILLE BARA SÄGA ETT PAR SAKER


Ni som missade grannfrejden idag försökte hitta det avsnittet idag, men det har ej kommit upp ska försöka hinna imon för er som ville se det men missade ! Det var as kul att se det den hära gången för man känner ju folk för det var ju i växjö idag och jag bor ju här så aah !:D Såg massa folk jag kände på tvn kul kul. Och att det skulle just vara här där jag bor nära mig , det var bara andra sidan cykel vägen när jag är hos mamma rätt coolt, så jag visste ju vilka som var med. Bra att bråket är löst tycker jag annars drappar det alla på gatan och det är rätt stort eftersom det är ett bostads''område''.Men nu måste jag packa ner saker till pappa för det hinner jag ej imon sen ska jag sova. Imon hinner jag inte blogga tror jag inte för min data är så seg men mobil blogga kan jag alltid göra. För imon är det en ganska stressig dag, slutar skolan kvart över 3, sen konfa vid fyra, men ska bara vara där en timme denna gången, sen vid 5 måste jag direkt gå till bussen och åka ner till stan, och sen byta buss så jag kommer till träningen imon för jag och ellen ska träna badminton imon 20 i 7. sen när pappa hämtar mig och ellen sen måste jag till mamma och hämta data och allt sånt, sen blir allt jätte sent . men mobil blogga kan jag alltid. Godnatt!

outfiten idag: kofta - bikbok/linne- gina / tjocka leggings - h&m.

GRANNFREJDEN IKVÄLL ÄR HÄR I VÄXJÖ DENNA GÅNGEN!


Jag tycker alla ska slå på 3:an (trorjag det är?) klockan  20.00, för ikväll är dom i växjö här där jag bor.
Jag tänker hela tiden tänk så är det någon man känner som är med? eller något. Jag såg inte när dom spelade in programmet, men min mamma såg det när hon var i stan så jag kommer säkert se min egen mamma på tv 20.00. Eller så ser man säkert många av sina vänner på tv. toppen !:D

Klockan börjar bli mycket och denna dagen skulle bli en plugg dag men nej, men nu ska jag ta och plugga och hjälpa mamma med maten så den blir klar och vi hinner äta innan klockan 20.00 för sen måste jag till pappa och hämta pengar och mamma måste hitta en sladd. Men nu ska jag ta och börja plugga ! För imon hinner jag ej det.
GLÖM INTE BORT DAGENS FRÅGA?

KRAM!

DETTA FÅR BLI DAGENS FRÅGA!


Har ni konfimerats eller håller på eller ska när ni får?:D

Jag älskar konfan för jag och mina underbara vänner har så kul tillsammans. Specillt i tjejssnacks gruppen som våran grupp heter vi hittar på tjejsaker tillsammans. Vi gjorde olika val, för vi hade val att välja på så tog vi tjejsnack. Sen går ju alla vi olika onsdags gruppen eller torsdags gruppen. Men torsdags gruppen är toppen rolig också!:D Och igår träffades vi i tjejsnacks gruppen och lagade mat tillsammans i kyrkan.Roligaste kvällen pålänge
Här får ni lite mysiga bilder !








tack för en underbar kväll igår ni på bilden + christina som tar. Ni är så bäst !!

Mobil blogg- försov mig ändå idag . Ida...


Mobil blogg- försov mig ändå idag . Idag är det alla åttors tur att gå på bio så vi missar typ 2 lektioner nice det. Men nuska jag börja skynda mig och gå till bussen och möta Nathalie och sen kommer anna med sen möter man säkert alla på bussarna . Kram!

Mobil blogg - hemma nu ...


Mobil blogg - hemma nu Men har varit det ett tag men hinner inte logga in på datan för den är ju värdens segaste Men jag ska snart få en ny!!:-D Men nu börjar det bli sent och jag måste försöka komma ikapp i skolan så nu ska jag plugga en stund och sen duscha och lägga mig måste komma upp i tid imon för annars blir det inte kul . Försover mig ALLTID. Ni kanske undra vad jag gjorde i kyrkan idag? Om ni inte redan vet så kommer det bilder imon. Men vi hade jätte kul kan jag säga. Men nu måste jag sluta. Kram!

12 OKTOBER- JUST NU


Nu har jag jätte brottom för att komma till kyrkan och jag har så himla ont i mitt höger knä , så jag är seg på att gå , så jag måste gå direkt efter jag har skrivit det hära och visat hur jag ser ut idag.


i kyrkan ska jag träffa min konfa grupp, och vi ska laga mat tillsammans så kameran hänger på, men nu måste jag skynda mig för frida smsade mig vi hörs

Mobil blogg ...


Mobil blogg Jag försov mig i morse just nu sitter jag jessica och ida och agnes utanför hemkunskapen som vi snart ska ha . Har alltid hemkunskap två gånger idag så himla slappt. Även om dagen är till fyra. Vi hörs efter skolan!

11 OKTOBER - MIN DAG I BILDER


Hej allihoppa, hoppas ni har haft en bra dag idag för det har i alla fall jag haft , har haft svårt att blogga idag kom hem sent, och jag har inte varit hemma på hela dagen sen jag gick till skolan. Och sen är ju min data så seg.

Moa idag innan jag drog till skolan.


tjock kofta -  från något fotbolls lag / vit linne - gina / ett par tjocka leggings - h&m ( hann ej ta bild på outfiten)


Och såhära glad & sprallig är moa för att ellen & moa har börjat träna något otroligt kul, badminton!!:D
Eller ja försökte vad glad utan all smärta i mitt knä, har redan problem med knäna men nu har jag skadat höger knät ganska mycket det smärtar hela tiden och det har ej bättras , så jag får ha knä skydd hela tiden..

Men nu hinner jag inte skriva mer klockan är mycket , och jag är trött. och jag måste försöka komma ikapp i so:n i skolanså jag tog hem lite . Och sen måste jag äta igen! Har knappt ätit något idag, har ej varit hungrig. Hoppas ni gillar sånhära inlägg . Och min uppdatering kommer i alla fall bli lite bättre imon . Godnatt sov gott!

Mobil blogg- på bussen ...


Mobil blogg- på bussen hela klassen är på väg till simhallen. Sen idag slutar jag halv fyra Men då tar jag bussen direkt till stan sen byter jag buss till värendsvallen för där ska jag träffa ellen och träna. Vi görs efter det. Ha det bäst

ELLEN & MOA DEL 1


Vad tycker ni om bilderna?




Mer få ni se imon, för nu ska jag logga in på msn och få mer bilder av ellen och massa annat innan jag stänger ner datorn för idag. Min data är så himla seg så allt hackar och blir segt hela tiden. Träffade nathalie en stund innan vi snackade och tog lite kort, vi hann inte vara så länge. Sen hjälpte jag mamma att laga tacos mumsigt.Just nu sitter jag och tittar på ''flight plan'' den går på fyran . Det är åldersgräns på den från 11 år.Imon slutar jag skolan halv fyra så vi hörs antingen på morgonen eller när jag slutat. Sovgott!

VINNARNA AV HELGENS BLOGG ÄR...


Lovisa & Betty & Emma , stort grattis !:D
det var verkligen jätte svårt att välja så jag valde att blunda och bläddra bland kommentarerna. Nästan alla hade rätt om min storlek  . Men var inte ledsna det kommer en ny tävling i veckan. Lovisa,Betty & Emma maila mig !

 

FY SKÄMS MOA


Sen ellen åkte hem har jag bara suttit vid datan hela dagen, och slösat bort det fina vädret, nu ska jag lyfta på röven och stänga av datan och träffa Nathalie en stund. Vi hörs ikväll då kommer det bilder från när jag var med ellen i helgen, och videosar och sen ska jag lotta ut 3 vinnare från tävlingen. Ha det bra! kramar / moa

10 OKTOBER


Glöm inte bort helgens blogg tävling, som avslutas idag!
Jag kan säga redan nu, det kommer bli otroligt svårt att välja 3 stycken , men det kommer självklart nya tävlingar.Bloggade inte igår, för jag och ellen bestämde som sakt att vi inte skulle sitta vid datan och hålla på med mobilerna,vi hade verkligen grymt kul!  skrattade hur mycket som helst, smakprov från igår:


Nu måste jag äta och ta min nya medecin,berättar om den senare. Och sen ska jag snacka med en bloggare.
ha det bäst ! / kram moa.

HELGENS BLOGG



Nu startar jag något som heter ''helgens blogg tävling '' . Ni har chansen att bli helgens blogg i min blogg, och vinna ett eget inlägg i min blogg , och eftersom det är första gången jag har det så lottar jag ut 3 st bloggar som jag gör ett inlägg om och dom 3 blir även länkade i min meny föralltid. Ni kommenterar självklart '' jag är med'' men sen för att göra det lite kebigare, och få större chans att vinna så ska ni gissa min skostorlek eller motivera värför just du ska vinna. Jag kan ge en ledtråd på den första det är något mellan 30- 40.Så vad väntar ni på? Tävlingen avslutas någon gång imorgon.

Och angående min update idag, så kommer den bli låg. För jag och ellen har bestämt att vi ska ha data fri dag, men vid fem tiden måste jag sitta lite vid datan. Och vi ska strunta i våra mobiler. Vi brukar alltid göra så .
så ha en toppen lördag !

HEJ LÖRDAG !


Och lördagar älskar jag verkligen när jag är frisk.

Jag tror verkligen att min data kommer gå sönder när som helst , det lät ännu mer konstigare nu när jag sätte på den, men det braiga är att jag säkert kommer få en ny data snabbt och enkelt sen. Men kommer meddela er såklart fall min data skulle gå sönder så jag inte bara försvinner helt och hållet en vecka utan att vara sjuk. Är hur trött som helst och pigg idag, tröttheten är någ för att jag hade svårt att sova inatt somnade kanske 4 på natten, det som gör mig pigg är någ att jag ser solen för första gången på typ hm 2 veckor(?) och lite blå himmel. Växjö har verkligen varit en mulen och regnig stad en lång tid. Men här får ni bild på dagens outfit:

tjocka leggings - h&m / kjolen - gina / vit linne - gina / koftan bikbok
Har inte fixat mig än går fortfarande runt med blött hår, ska inte fixa till mig förens ellen kommer för då ska vi fixa oss tillsammans, och göra roliga things som ni någ kommer fatta vad det är under dagen !

Och vid 12 tiden kommer det någ upp en liten tävling , kika in någon gång vid 12 tiden så hittar du någ en tävling , anmäl dig gärna, herregud vad jag skriver . Nu ska jag läsa bloggar, borsta tänderna och går ner och dricka!

VARIT NERE SEN JAG BLEV FRISK


Har varit helt nere sen jag blev frisk är helt knäckt  av att bli sjuk så ofta hela tiden, missa skolan en helvecka, och massa sånt hela tiden.Sen angående min låtsas farfar jag skrev så förstår ni mig att jag blir ändå mer knäckt och texten jag skrev här nedanför, om ni läst den förstår ni min bakgrund jag pratar om mer, så det är extra svårt för mig att hantera att min låtsas farfar är borta.Och att jag träffade ellen samma dag första gången han dog, alla säger att jag ska tänka att det var något gott och det var det ju, men det sårar mig ändå att det var samma dag.Sen så gäller det massa andra saker som jag ej vill ta upp här, det är lite personligt. Så ni borde förstå mig. Var hemma från skolan idag med, som ni kanske fattade.. dom dagarna jag varit frisk och hemma och nere har jag bara tittat på despreate hous(stavning någonting ) Kan aldrig lära mig att stava det, och umgåst med mamma och spelat kort , och läst hela dagarna. Men känner mig bättre nu ! Släppte ut allt shit idag och grät inför mamma.

Men nu känner jag mig tillbaka. Så nu blir det troligvis bra bloggning i alla fall en vecka framöver från och med imon. Imon ska jag träffa saknade ellen! vi har inte hunnits ses på över en månad för allt som kommit ivägen, men äntligen ska vi ses, vad vi ska hitta på får ni se imon. Nu ska jag fortsätta titta på idol för det börjar när som helst igen. Hoppas ni har haft en bra vecka i alla fall. kram!

TEXT TILLÄGNAD EN PERSON SOM ÄR MIN FÖREBILD


Jag tänder ett ljus för dig varje dag och tänker på dig !

8 månader sen igår, 8 månader sen jag fick veta att du hade lämnat jorden och specillt oss.Får tårar när jag bara skriver några ord, du var min förebild. Men nu har jag inte längre dig kvar att ha som förebild och se upp till. Du var allas vän , du var en god vän, du var inte som alla andra. Du ville behandla alla väl, du betydde/betyder hur mycket som  helst för oss, dina grannar,dina jagarkompisar,dina vänner,och specillt oss din enda släkt duhade.Du var som min riktiga farfar, men du var bara min låtsas. Du var som en pappa för pappa och faster, dom växte upp med dig. Och jag växte upp med dig. Vet inte vilken person jag skulle vara om jag växte upp med min riktiga men jag är glad att jag inte gjorde det. Och vilka personer skulle alla andra vara? Alla skulle säkert vara helt dumma i huvet. Men sen när pappa&faster var små så kom du in i våra liv. Du lyste upp våran dag, dina skämt,ditt skratt,dina kramar fick oss att bli glada. Men nu finns det bara ett tomt hål. Önskar jag var hos dig just nu. Eller att du var kvar här på jorden. Med oss. På begravning kunde knappt andas när jag gick in i kyrkan och såg gistan. Där låg du och sov. och skulle aldrig mer vakna.. Men nu finns du tillsammans med alla andra goda i släkten. Men önskar du kunde finnas här med oss goda på jorden och vissa idioter men dom är inte din släkt. för du har oss. Du var en kämpe till max. Du överlevde det mesta som nästan ingen brukar överleva, cancer,andrasjukdomar,influensor,hjärtatacker. Men din ord försvann den 3:e Och jag fick veta den 7, av farmor att du var borta. Kunde inte hålla tårarna inne, grät och grät. Har aldrig gråtit så mycket som jag har gjort den senaste tiden. Men du var min förebild. Såg upp till dig. Alla gjorde det.Veckan innan pappa hittade dig död i huset ute på landet och farmor var i lägenheten i stan,så betedde du dig konstigt när pappa sa det till mig så fattade jag att något skulle hända, men jag trodde inte på det. Du såg i syne att någon eller några bodde oss dig, du såg allt i syne. Sen slocknade du och försvann. Om jag inte skulle varit med ellen, den dagen pappa  hittade dig. Så skulle jag aldrig kunnat leva normalt igen.Skulle bli helt stum. Men tänk då pappa hittade sin enda pappa död i en stol i köket? Så jävla hemskt. Ingen förtjänar att hitta någon död på det sättet och få bryta sig in i huset, för att du  inte öppnade och inte svarade när vi  ringde. För 30 års sen fanns inte jag men då kom du in i våra liv och specillt i farmors. Men det gjorde att jag fick växa upp med en VÄRDENS BÄSTA FARFAR. Och det vill någ alla göra .Det finns så mycket jag vill säga till dig, men det går ej för du hör inte, och det finns så mycket att skriva till dig.Men du kan inte se det.Men jag vet att du ser ner på oss och vill att vi ska leva för dig. Och det gör vi  ! Även om det är ett tomt håll utan dig vid våra sidor.Du har kommit till dom goda i himlen säkert.För du är värdens godaste person och du var och kommer alltid vara min förebild farfar.
Vi saknar dig !
1933-2010

TORSDAGENS FRÅGA


vad fotar ni med för slags kamera när du tar kort ?:)

Vet inte riktigt när jag vaknade idag, stannade hemma från skolan idag med. Och missar konfan, tror jag stannar hemma imon också få se hur jag mår och hur trött jag är. När jag vaknade så satte jag och mamma på en serie, minns ej vad den heter mitt minne är så dåligt, så vi sitter och nördar det just nu . Nu måste jag ta något att dricka min hals blir torr hur snabbt som helst. Ha en fortsätt bra morgon kram!

VARIT SJUK IGEN..


Som ni vet när jag blir sjuk så bara försvinner jag och orkar ej med datan eller mobilen eller någonting.
Började må bättre redan igår och det känns skönt, förra hösten och sju månader framåt så försvann det förra året, hoppas det blir så i år igen, det skulle göra mig väldigt glad. Har lyckas vara vaken i 5 timmar nu kanske och druckit upp en hel cider, sen igår. Så nu är jag i alla fall på rätt väg. Och nu håller mamma på att göra min favorit soppa, som alltid får mig ännu mer på rätt väg. Saknar alla mina vänner !:(

När jag vaknade tog jag ett skönt och kallt bad, och sen tittade jag mamma på filmen ''upp'' , den var faktiskt bra, sen den slutade har jag bara suttit här och kollat alla mina sidor *nästan* , Skriver mer senare hörs!

HADE SVENSKA PROV IDAG


Och jag fick godkänt , toppen upp på det !:D Och idag hade vi bara b-språk och svenska, sen hade vi slutat för dagen sen vid halv ett skulle alla vara nere vid kampa ängen och gå skoljoggen. Och precis innan skoljoggen när jag och natha och jessica skulle springa över vägen så trillade jag mitt i bilvägen och skrapade upp vänster knät, och det svider som tusan fortfarande. Och vi klarade att gå run på 49 minuter och det är 4 kilometer att gå runt hela växjö sen. Sen så stog jag och väntade på bussen och jessica och natha på andra sidan trodde jag skulle få stå där själv men sen kom chinchin , polina och sara och arvid så jag blev inte själv haha. Kom ungefär hem vid två, och nu har jag bara packat lite, och nu ska jag laga något att äta är jätte hungrig sen slappa framför tvn min kropp är helt slut och sen packa och åka till pappa senare. Blir inte att vara med erik bästavän idag för han kunde inte något kom ivägen !:( Men aja får ha en lung fredag. Och jag ska inte bli sjuk denna helgen, och det vet jag att ni inte vill att jag ska. Ska hålla mig frisk en vecka till. Och mer ! nu ska jag rota fram något att laga



RSS 2.0