of course you should spend this evening with loved ones.


Tycker ni inte rubriken stämmer lite?
Jag tror det i alla fall slutat regna och det har börjat ljusna lite på himlen nu(y) Valborgens outfit:
Leggings ( svarta) - h&m , Jeans shorts(blåa) - bikbok , svart baslinne- gina , tröja med tryck - från gina, och reebok kofta ! Jag har inte så mycket mer att säga jag tror vi ska snart dra till Åsa,& dom där vi var förra fredagen.Och så kommer det säkert ditt massa andra. Hoppas det inte börjar regna för mycket så det i alla fall blir någon brasa och fyverkrier och allt sånt som brukar hända.Kameran hänger med ikväll också så det lär komma en bildbomb imorgon fall det blir mycket kort. Jag har inte mycket mer att säga , jag kommer i alla fall inte uppdatera mer idag, ska tillbringa kvällen med dom jag ska vara hos/med. Nu har jag verkligen inte mycket mer att säga men en sak måste jag säga innan jag stänger av datan och cyklar iväg.
Ha en väldigt bra kväll vad ni nu än ska hitta på och var rädda om er själva!

måste börja fixa mig nu..


Det är i trotts allt valborg idag.
Och vädret är verkligen inte det bästa ute..Hoppas det i alla fall slutar regna så blir jag nöjd men jag blir mer nöjd om det blir sol också haha. Duschade nyss håret och nu sitter jag här och snackar med massa människor!Nä nu måste jag fixa mig och bestämma outfiten för ikväll, och jag tror jag kör på vågigt hår denna fredagen också(y)

håller på att tappa rösten.


Rubriken säger det mesta !
Men nu ska jag koka makaroner vi hörs senare.

clear


Nu är jag klar med läxorna haha.
Det gick ganska snabbt, men ska fortsätta lite imon på morgonen om jah inte försover mig.Nu måste jag igentligen duscha, men jag kan i alla fall först berätta lite om dagen i alla fall. Försov mig idag haha lyckat och sen första lektionen var gympa och alla som skulle vara med skulle jogga runt elljuspåret(stavning) men jag orkade verkligen så vi som inte var med vi fick gå till slottet och tillbaka .Orkar inte berätta mer om skolan men vi slutade i alla fall 10 i 3. Sen väntade jag på nathalie att hon skulle sluta , sen när hon slutade så stack vi hem till mig och sen till henne, sen stack vi till bussen och åkte ner till stan. Och där träffade man massa olika människor !Jag & nathalie träffade en kille där nere, det var väll kul . Sen åkte vi hem kanske 7 något sånt, sen stack vi hem till mig snabbt så snackade jag med mamma sen gick vi snabbt till ica för vi va så sugna på choklad xD och sen när jag kom hem så var jag utlåst hade inga nycklar med mig smart jag är. så jag fick vänta tills mamma kom hem . sen åt vi pizza. Nä nu orkar jag inte berätta mer måste hoppa in i duschen , vi hörs!

förklaring..


Har inte hunnit skriva idag igen, måste bättra mig!
Men jag hinner inte skriva nu måste göra engleska&svenska läxa som är tills imon.
Skriver någ senare, men hoppas alla har det bra och har haft det bra och får en fortsätt bra kväll!

tv dags.


Ska titta lite på tvn nu,men först berättar jag lite kort om dagen.
Slutade kvart över 2, sen så träffade jag alma och vi åkte ner till stan och var där lite och träffade massa, sen hämtade hennes mamma oss, senvar jag hemma lite och gjorde lite jobb^^ för jag harnämligen tappat bort min svenska bok så jag fick skriva av ALLT vi har skirvit om det ämnet vi håller på med, från en annans bok, men så går det om man är Moa Karlsson. sen var jag ute lite med nathalie och vi snackade och var ute i regnet och var på ica och var lite inne på gården och spelade biljard . Gården är en sak här som är öppen ibland på kvällarna där man kan umgås och göra massa saker, men idag var det inget specillt. sen har jag inte gjort så mycket.Men för en stund sen hittade jag en bra film på tv , så jag ska någ titta på den nu och stänga av datan.Vi hörs imorgon när jag vaknat eller något.Åh juste imon slutar jag 3 och sen hänger med nathalie till stan och träffar några så jag vet inte hur det blir med bloggning men jag kommer i alla fall försöka uppdatera så bra!
sov gott!

soon weekend again.


Redan onsdag & snaart torsdag =)
Förlåt för att jag inte har skrivit idag och jag har inte kunnat mobil blogga heller för det är något fel med min mobil så jag kommer inte kunna mobil blogga typ på länge.Men nu måste jag göra klart läxan och sen gå upp och duscha , skriver mer efter det. Hoppas att alla har haft en bra dag!

tisdagens fråga till er läsare!


vad ska ni göra på valborg?
det gick snabbt för mig att lära in glosorna idag , men det var inte så många haha.Jag lägger ju aldrig outfits bilder, menjag hinner aldrig , men någon gång ska jag hinna det & jag tror jag ska spara ihop till en webbkamera så då blir det lättare att ta bilder så slipper jag ta en sladd och laddaöver hela tiden. Imon börjar jag som vanligt 08.20 och sen slutar vi halv tre , sen efter skolan så tänker jag träffa Alma och sen går vi lite på stan!
Så jag vet inte riktigt när jag kommer hem och sånt, men mobil bloggar gör jag säkert då.
Detta blir någ sista inlägget för idag så jag säger ha en fortsätt trevlig kväll & sovgott !♥



lite bilder jag tog i helgen.

25 dagar kvar


Wihooo!!
Det är bara 25 dagar kvar tills liseberg.Jag längtar grymt mycket. Har ni varit på liseberg någon gång?Själv är jag där varje år och det har jag varit sen jag var 2-3 år. Kom nyss ifrån duschen och innan dess åt jag lite kycklingsallad men nu måste jag plugga på glosorna tills b-språket imon. Vi hörs!Bara för att jag saknar steninge så mycket och att vi ska kanske hyra den vanliga stugan i sommar som vi alltid hyr som vi har hyrt ungefär varje år sen jag var kanske 4-5 år .Och även där den stugan ligger är min favorit plats i sverige!
alla bilder har min mamma tat.



det gick inte att ladda upp bilder nu helt plötsligt men mer bilder därifrån kommer upp då och då och även massa i sommar om vi verkligen åker ditt. Nä nu ska jag plugga!

det gick bra.


Samtalet gick i alla fall bra och det hållde bara på i en kvart tummen upp på det!
Nu måste jag hjälpa mamma med maten innan hon tar datan ifrån mig ;'o Bloggar senare.

 

utvecklings samtal.


Idag slutade jag ungefär två.
Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer ska vara på skolan om en halvtimme och ha samtal.Och jag måste äta innan. Förlåt för så dålig uppdatering av mig dom senaste dagarna men hoppas inte ni slutar läsa min blogg pg.a det. Nä nu måste jag få i mig en fralla eller något sen drar jag till skolan! önska mig lycka till.

jag diggar bilden.

Ha en fortsätt bra dag!

slutade tidigt idag.


Slutade tidigt idag brukar igentligen sluta halv fyra men slutade 13.30.
Efter skolan var jag med nathalie&jessica, sen åkte jag ner till mammas jobb och var där sen gick vi på stan hittade två tröjor och jeans leggings. Har inte tagit kort på det och hinner inte. Förlåt för dålig uppdatering ska bättra mig !! Låt bilderna tala för sig själva, jag älskar er




Nä nu måste jag äta har inte ätit sen maten i skolan och då var det inte så lyckat fick köttfärssås och spagetti på hela mig haha.Oh juste det som hände igår när jag åkte inlines det var att jag trillade och slog mig, så nu har jag ett stort sår och detvar på mitt ondaste knä med så jag typ haltar hela tiden får se om jag ska vara med på utegympan imon. Hoppas alla har haft det bra !

Står och väntar på bussen nere i stan. Jag...


Står och väntar på bussen nere i stan. Jag bloggar när jag har kommit hem och duschat! Vi hörs

Det blev inte så lyckat när jag åkte inlin...


Det blev inte så lyckat när jag åkte inlines. Berättar mer imon. Sovgott!

I can not think of title


Idag vaknade jag och emma halv 11 ungefär så fixade vi frukost och städade undan i vardagsrummet för vi sov där det går inte att sova över med kompisar i mitt rum för det är för litet haha^^ Men sen när vi hade gjort det så cyklade hon hem så hoppade jag in i duschen och fixade mig och åt middag . Sen tog jag bussen ner till mica i stan , vi hade kul. Och jag kom hem typ 6. Lite kortfattat om min dag .Nu väntar jag på mamma att hon ska bli klar så vi kan gå ut och gå en rundan eller jag kommer inte gå ska åka inlines, har ni åkt det något redan i år?
Låt bilderna tala lite för sig själva från igår.
Emma.


nödvändig bild jag vet.




bjuder^^



Tack för en bra helg alla som jag har träffat i helgen!
Nä nu ska jag ta på mig inlinsen och dra iväg med mamma. Vi hörs!

till mica.


Nu drar jag till mica i stan.
Vi hörs när jag kommer hem !

emma and moa whatching film.


Jaja jag vet min engelska suger (?)
Vi ligger och tittar på film, vi har i alla fall haft en bra kväll. Men jag tror vi ska sova snart jag börjar bli lite trött. Och idag blir det också emma och sen träffa mica tror jag säkert att det blir. Men vi hörs !

en bild från kvällen. Nu stänger jag av datan.Sovgott!

Sitter och väntar på emma.


Som inte har kommit en , men hon kommer ungefär 7.
Just nu sitter jag och smaskar på toblerone , och jag har lovat mig själv att börja träna lite smått varje dag.Och bara äta godis en gång i veckan och det blir lördagar. Fick ju veta en rolig sak från pappa innan , och gissa vad?
Han har köpt en ny husbil som vi ska åka och hämta om två veckor.Vi sålde ju våran gamla ''skruttan'' som jag kallade den. Kommer sakna den, men denna är mycket bättre och större.

Kommer självklart ta mer bilder på den och inomhus när vi har hämtat hem den. Gud vad jag e glad att pappa hittade en ny var jätte orolig att han inte skulle hitta det. Har typ bara fått goda nyheter denna veckan förutom något som jag fick veta igår.Men hoppas jag inte blir drappad av det. Ni som känner mig och går på samma skola ni vet någ vad det är . Nä nu börjar det lukta mat i köket så jag ska någ dra mig ifrån datan! Vi hörs!

Jag är seg idag igen. Fick nyss veta en ro...


Jag är seg idag igen. Fick nyss veta en rolig sak av pappa. Men det berättar jag senare för nu måste jag fixa mig. Hörs!

hade lite bloggfri dag idag.


Idag vaknade jag ungefär halv ett, jag behövde verkligen sova ut ,
Och sen jag vaknade så har jag inte gjort någonting suttit vid tvn och tittat på film.
Har verkligen inte mycket att skriva förlåt, men nu tror jag att jag måste börja fixa mig, så jag blir klar tills jag ska möta emma , för hon ska sova här ikväll! & jag hade det trevligt igår hemma hos dom jag var oss.
& min kära vän rebecka gjorde nyss om en bild till mig !

kolla gärna hennes blogg: http://hhonaandersson.blogg.se/
Men nu ska jag ta något att dricka och sen torka mitt hår och bestämma vad jag ska ha på mig.
Ha en fortsätt bra dag!

Hejsan. Nu sitter vi ...


Hejsan. Nu sitter vi alla och kollar på talang och äter godis och vuxnarna sitter Vid datan som vanligt. Ha en bra kväll!

Snart klar.


För att dra iväg ;>
Ska bara sminka till mig lite.Men i alla fall jag kör på vågigt hår ikväll också. Hinner tyvärr inte ta en bild på min outfil eller så men jag kan i alla fall säga vad jag har på mig :
svarta leggings- h&m
jeans shorts- bikbok
svart baslinne- gina
svart linne med vit o grå text - gina
Men nu måste jag stänga av datan, kanske mobil bloggar lite senare, annrs hörs vi när jag e hemma eller när jag har vaknat imorgon. Ha en väldigt bra fredag, för det är ni verkligen värda! Kram / moa

sätte på en till film.


Jo som sakt jag sätte på en till film.
tittade på en av fullthus filmerna även om jag också har sätt dom så mycket, men jag har verkligen inte haft något att göra. Nu sitter jag här och lyssnar på per gessle och jag får massa sommarkänslor och längtar tillsaknade halmstad och däremot steninge ( som ligger några mil utanför)

tylösand bild från google.

Och sen bjöd jag på en bild från steninge förra året när jag var där med Frida, Åsa ,Tova &Felicia som jag ska till ikväll. Men nu måste jag duscha av håret och bestämma kläder.Och juste mina kusiner kommer också ditt ikväll, sen vet jag inte om det blir några mer som kommer , men det är alltid lika kul att åka ditt och vara där.
Vågigt eller platt hår ikväll?

Bridget Jones


Tittade nyss klart på en av bridgets Jones filmer.
Har sätt dom så många gånger, men jag ville att klockan skulle bli mer. Så jag sätte på den, den är faktiskt superbra, men jag kan reblikerna utantill så jag brukar alltid härma dom haha. Ändrade planer jag orkar inte göra köttbullar och makaroner , så jag steker lite bacon istället. Men det blir man inte precis mätt på men shit tha same.
Vi hörs!

Hur har jag kunnat glömma att berätta detta?..


I onsdags i veckan.
Så fick jag reda på att... Jag ska få en till kusin som är beräknad att komma i september i år ! Är sjukt glad över det och hoppas det blir en tjej , för det är på pappas sida jag ska få. För där har jag nästan bara kill kusiner/sysslingar osv. Men jag är mest glad för min farmors skull. Så hon får annat att tänka på att hon ska få ett till barnbarn. Ni som har läst min blogg länge eller ni som läser min blogg och känner mig vet varför jag någ är mest glad för min farmors skull.Men jag har ångest att den bäbisen i magen aldrig hann träffa våran underbara låtsas farfar och att min lilla kusin jonathan inte hann växa upp med han =( men sånt är livet.

Min lilla gullunge Jonathan till kusin.
Som ni kanske märker så kom jag inte väg till skolan idag, efter jag hade varit uppe en stund så började jag bli illa mående och märkte att jag var hur varm som helst så jag hade feber. Tänkte jätte länge på om jag skulle gå till skolan eller inte, men jag passade et. Pappa skjusade upp mig till mamma med alla mina saker, sen dess har jag inte gjort så mycket . Hoppas jag piggar ner tills ikväll! för då ska jag och mamma och bror åka till några vänner som heter Åsa,Tova,Felica & Frida(en gammal klass kompis ) Och fira några i efterskott för det har blivit inställt flera gånger pg.a att någon har varit sjuk . Så det är ett måste att jag ska pigga till så jag orkar gå med till dom ikväll.Men när bror kommer hem från skolan så ska vi hjälpas åt att fixa köttbullar och makaroner, för jag tror inte jag kan stå i köket så länge o laga mat. Men nu ska jag försöka vi i mig en macka och sätta på en film om jag hittar någon som jag inte har kollat på 203030 gånger. Ha en bra dag!

Nu har jag presic vaknat. Hoppa...


Nu har jag presic vaknat. Hoppas att alla ha sovit gott. Men nu ska jag ta och fixa frukost. Kram/ Moa

Mobil blogg. Nu ska jag sova . Sovgott vi ...


Mobil blogg. Nu ska jag sova . Sovgott vi hörs imon! Kram /Moa

Men herregud hur seg får jag vara at...


Men herregud hur seg får jag vara att komma in i duschen. Men har i alla fall städat rummet och packat så det är klart. Men nu ska jag verkligen duscha. Vi hörs!

Tack Moa!


Tack sjukt mycket Moa för hjälpen!
Hon har förklarat för mig hur man mobil bloggar,så nu kan jag göra det. Som ni kanske såg på mitt förra inlägg jag gjorde. Så nu kan jag blogga vart jag än är om jag har pengar på mobilen eller gratis sms ! länk till hennes blogg: http://mosiie.blogg.se jag rekomenderar hennes blogg också , jag läser den varje dag. Och nu tack vare henne så kanke jag kan uppdatera på morronen mycket oftare.

Blev klar för en stund sen med glosorna, det gick bara, fick in dom snabbt i huvudet denna gången.När jag var ute med min kusin även kallad en av mina grannar . Jag fick iden att vi kunde spela kubb så gjorde vi det förlorade väldigt stort och även när min andra kusin towe var med i mitt lag haha. Tog inga bilder orkade inte hämta kameran inne . Latis jag e . Sen var vi ute och kastade boll så sköt hon upp det på taket haha. Herregud vad jag babblar, och klockan börjar bli ganska mycket, så jag borde kanske hoppa in i duschen och bestämma kläder tills imon och städa mitt rum , för jag åker med mina saker till mamma på morgonen innan skolan. Nu hoppar jag in i duschen vi hörs!

Har inte kunnat uppdatera . Har varit ute ...


Har inte kunnat uppdatera . Har varit ute med min granne som är min kusin då. Åt nyss lite mat. Men nu ska jag börja kolla på engelska glosorna. Vi hörs!

torsdagens fråga till er läsare !


Hur kan man mobil blogga?
Skulle verkligen uppskatta om ni förklarade hur man gör det och hur man skaffar det.
Så ni som vet snälla förklara. Om jag inte skaffar ''donger'' så vill jag gärna kunna mobil blogga i sommar, för jag åker iväg hela tiden på sommaren och jag vill ändåså kunna uppdatera, tack på förhand!

Vi slutade 10 min tidigare idag , sen gick jag hem med sandrina en bit . Och nu är jag hemma. Har varit hemma en stund, men nu ska jag titta lite på tv och kolla bloggar. Ha det bra!

moa= duktig.


Känner mig lite duktig just nu .
Har skrivit en och en halv sida i so:n , ska snart fortsätta men jag måste pausa lite. Åt inte för så länge sen jätte god mat, fläskglottet(stavning), bianäs sås & pommes.Herregud vad jag blev mätt. Imorgon slutar jag typ 3, sen efter skolan så ska jag träffa Emma vi ska antingen gå ut och gå men om det är dåligt väder så hittar vi säkert på annat, och vi ska även sova över i helgen kulkul ska det bli ! Nä nu ska jag fortsätta skriva på so:n.
Skriver antingen imorgon bitti om jag hinner eller så skriver jag när jag kommit hem från skolan !
Vi hörs!

vi vill inte ha mer snö..


Utan vi vill ha sommar & värme eller hur?
I natt så snöade det så när man vaknade upp så var det vitt igen, sen så gick det bort och nu börjar det snöa igen typiskt vi som har haft så fint väder i typ flera veckor nu . Men aja kom hem från Anna från en stund sen, och då började det hagla när jag skulle gå hem .Det gjorde ganska ont haha. Men nu väntar jag på att pappa ska komma hem från sin träning för jag börjar bli hungrig så jag svimmar. Nä nu tror jag att jag ska duscha eller chatta med mina kära vänner, Ha det så bra!


Ellen skulle också igentligen vara med på bilden, men va tvungen att ta bort henne, men jag bjuder på denna!
Moa & ellens goda choklad bollar igår haha.

VI HÖRS!

veckorna går snabbt.


Herregud vad veckorna går snabbt , men det är bra för vissa saker ^^
Hoppas veckorna går snabbt till den 22 maj, sen kan det gärna gå sakta och sen gå snabbt igen tills sommarlovet börjar och sen sakta ner igen hahah :) Idag fick vi sluta en timme tidigare så vi slutade halv två, för biologin var inställd och sen hade vi teknik innan vi slutade och då hade vi det tillsammans med C72.Efter skolan stannade jag kvar där. Men har i alla fall varit hemma ganska länge nu . Åt lite nyss och sånt. Men nu ska jag dra till Anna . Få se om jag skriver ikväll måste plugga och grejer. Men ha en fortsätt bra dag!

många bli drabbade av askan.


Och en av dom är min pappa som igentligen ska åka till skottland på söndag .
Men aja nu ska jag snacka om annat. Kom nyss ut ur duschen, men nu ska jag någ stänga av datan och sen ta lite chokladmjölk och sen tvätta ansiktet och sen hoppa i sängen .Juste har inte berättat detta pappa har sålt våran gamla husbil och vi ska kanske hämta våran nya imon( den har i alla fall bättre motor haha.) Om vi inte ska hämta den i alvesta så ska jag kanske träffa Anna. Men vi hörs imon! sov gott.

bjuder på en bild från idag .
Fotograf: Ellen.
På bilden : Moa ( Jag )
Redigering: Moa ( Jag )

måste plugga engelska.


Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte varit hemma så mycket.
Idag slutade jag 2 som vanligt, sen gick jag hem till mamma, orkade inte gå hela vägen till pappa.Sen så tog jag bussen ner till ellen , den saknade och ''smarta'' ungen. Vi pratade och skrattade, och åt fika . Sen gick vi till gamla vattentornet, och när vi kom ditt så hade glömt sitt batterie hemma , så smart. Så det blev inga bilder, men sen gick vi typ hem igen, och då kom vi på att vi skulle baka så vi bakade chockladbollar, mums var det haha. Sen vid typ 7 hämtade pappa mig , och så åkte vi hem och sen rusade jag in och slänge väskan och sätte på tvn, för en av mina kompisar som heter linnea, skulle vara med på tv på barnkanalen. Och jag tror hon kommer döda mig lite nu, för jag tog bilder på henne med min kamera på tvn (a) Och inspelning var typ för ett år sen och sen åt jag lite under det, men nu måste jag verkligen plugga engelska, skriver kanske sen annrs hörs vi imon!

ingen uppdatering.


Förlåt mig..
men hinner inte skriva nu vi hörs!

Dagens fråga.


Det gör jag i alla fall. Det är 58 dagar kvar tills jag får sommarlov.
Förlåt för att jag inte har uppdaterat , men jag tror jag har fått en stukning i min höger hand, så det är ganska jobbigt att skriva bara med en och sen skriva med den onda handen, men det är lite bättre än igår i alla fall.Min kväll blev jätte lyckad med mica & emma, det var jätte kul det måste vi verkligen göra om . Vi tittade på tv och film och var ute och sen datan och massa annat, trevligt trevligt. Sen vi halv 11 följde som mig hem , sen så när jag kom hem så var pappas tjej här och hennes ena barn Johannes. Fast dom åkte hem sen, men då hade dom inga busspengar och då var jag snäll att låna ut mitt busskort till dom . Hm. undrade hur mycket jag har kvar nu? haha. Somnade ganska sent och idag sov jag tills 12 halv ett kanske. Hade ganska ont i handen när jag vaknade. Har inte gjort så mycket har duschat håret och ätit lite. Ska bara ta det lungt idag , skulle igentligen hänga med pappa till samarkand idag , men jag orkade verkligen inte så han fick åka själv. Men nu börjar jag bli jätte törstig så jag ska någ hämta något att dricka och sen titta runt bland tv kanalerna om det är något bra nu.
Ha det bra !

är hos emma.


Och snart kommer någon som heter mica också!
Känner inte henne, men man kan alltid lära känna. Det kommer bli kul!
Vi hörs när jag kommr hem 10 eller 11 ikväll, ha det bra!

haha bjuder på en bild från i vintras .

Seg jag är idag.


Herregud vad jag är seg.
sa innan att jag skulle duscha? men tror ni att jag har gjort det ? Nej . Jag fastnade lite vid datan , och sen började jag bli hungrig och efter det fastnade jag vid tvn herregud moa skärp dig. Nä nu ska jag bestämma outfiten för idag och hoppa in i duschen,och nu ska jag inte slöa eller vara seg mer.

Ha det bra!
(kanske lite tråkiga inlägg, menhar inga nya bilder att bjuda på)

Saturday and I'm not in the best mood


Lördag idag då,men jag vaknade inte på bästa humöret idag.
Skrev inte när jag vaknade fastnade vid tvn som vanligt.
Men nu ska jag ta en dusch , vi hörs!

Rökmolnet.


Har ni sätt  något av det?
Inte jag i alla fall;o Hur trött får jag vara , men det är inte så konstigt har inte sovit ut på länge. så jag tror jag ska stänga av datan och sen gå och tvätta ansiktet och sen sitta lite vid tvn. Så jag säger godnatt &hej från mig i alla fall igen. Sov gott!

Jag har verkligen tråkigt.


Namn: moa karlsson
Piercing: inga.
Smeknamn: mowa
Syskon:storebror
Sysselsättning: mina vänner?
Hårfärg: blont/brunt
Ögonfärg: grön blåa.
Favorit färg: vit,lila
Favorit maträtt: Tacos
Senaste låt du hörde: Kommer ej ihåg.
kramade: pappa
Person du träffade: pappa
Person du fick sms från: emma
köpta saken: har inte köpt ngt på länge xD
person du pratade i telefon sist: minns ej.
mat du åt: kvällsmat
dricka: cola
Känsla: trötthet.
Glädje:  tvn xD
ilska: privat.
djur du träffade: ingen anning,

Senaste person som du var ute på stan med:
Mamma.
delade drink med: ingen himla anning.
Skällde på dig: pappa
Skrattade åt:  nathalie & jessica.
blev glad av:  alla sköna männsikor :D

Kärlek:
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
ibland.
Är du kär: lite.
Har du varit kär fast inte berättat det för personen: ja, vemhar inte det?
Vart tillsammans med en fast inte varit kär i den: ja
Varit kär på riktigt: ja
Playat något: nej
Med ditt hem: min familj.

I din skola: vänner,
Med dina kompisar: dom är min glädje
Med din familj: yes
I ditt liv: både och, ibland mer, ibland mindre
I dansgruppen: går inte på dans än.

Övrigt:
Vad ser du om du tittar åt höger:
fönster
morgon eller nattmänniska: nattmänniska
Är du kittlig: det beror på vem som kittlarmig^^
Snarkar du: Nej
Hur många kuddar sover du med: 3-6 (a) HAHA.
Vad drömmer du mest, mardrömmar eller lyckliga drömmar: olika, men älskar lyckliga (a)
Vad för väder är det hemma hos dig just nu: varmt.
Sista du sa högt: neej

Nä nu ska jag sluta sitta här och göra sånt hära nu ska jag titta på något nytt som började nyss på tv4.Så vi hörs!

tittar på talang nu.


Jag har så svårt att komma på rubriken så vissa är kanske likadana men aja..
Innan idag så mådde jag inte alls bra.Men så kom jessica och nathalie och plingade på mig, så packade jag snabbt ner allt som jag skulle ha med mig till pappa, så mamma kunde skjusa ner det.. Så gick jag ut med dom , dom fick mig verkligen på bättre humör , tack jag älskar er tjejer. Var jätte lat så jag tog bussen hem till pappa från nathalie ungefär, men det gick mycket snabbare att göra så . Sen satt jag lite vid datan och svarade på frågorna från frågestunden. Sen åt jag lite, men nu ska jag fortsätta att titta på talang, och den polis kören som sjung nyss jag fick rysningar, men vi hörs!

Svaren från frågestunden!


Nu har jag svarat på frågorna från frågestunden, Soo enjoy!

Hur många besökare har du ?
Det är olika , och beror på hur mycket jag uppdaterar.
Men ibland 50-100 på ett ungefär.

Vart bor du?
Jag bor i småland.

Favvo affär?
Gina tricot.

Hur mycket pengar har du i din plånbok NU?
hm.. typ 30 kronor haha.

Vad vill du bli när du är stor?
Fotograf eller kanske författare.

Vad är ditt bästa minne?
Det är lite svårt att svara på har så många bästa minnen.

Vad är ditt drömjobb?
Fotograf.

Vad är bäst sommar eller vinter?
Både och tycker jag men mest sommar !

Favorit blogg?
Foki och mina vänners bloggar och andra !

Hur många pojkvänner har du haft?
Det vet jag inte rikigt men kanske 6-7.

Hur skulle du beskriva dig själv som?
En snäll och bra vän  , ingen anning.

I vilken stad skulle du vilja bo i ?
I dublin på irland.

Roligaste plagget att köpa?
haha det vet jag inte rikigt.
Hoppas vissa i alla fall fick svar på sina frågor!!♥

 

Som ni kanske märker.


Så har jag en ny design.
Det är ju inte vinter längre så, ville ha en ny . Tack så mycket alla för hjälpen och specillt Linnea !♥
Vad tycker ni om den?

redan helg;o


denna veckan gick hur fort som helst, men det är bara skönt närmare och närmare sommarlovet.
Idag slutade vi 5 i halv 2.Sen efter skolan så stannade jag kvar lite, har varit hemma en stund nu i alla fall och bara latat mig . Men nu börjar min mage kurra den har gjort det hela dan även om jag ej har varit hungrig haha. Den är helt konstig. Men i alla fall idag vet jag inte rikigt vad som händer skulle träffa en på stan men det blir det inte, för väll slappa lite och sen vid typ 4 , 5 ,6 så åker jag ner till pappa. Så nästa vecka så blir det inte så många inlägg på dagarna eller när jah har långa skoldagar. Juste idag hade vi 130 minuter engelska med typ 30 mins rast i mellan, och det gick grymt snabbt. Trodde att det skulle va segt.Nä nu ska jag sluta babbla och äta något och sätta mig vid tvn. Vi hörs, ha en fortsätt bra fredag eftermiddag !
Och angående frågestund jag tror jag avslutar den ikväll.

 

Gör ett...


Litet undantag. Vill tänka på annat nu .
Idag slutade vi ungefär 3, och sen jag kom hem har jag suttit framför tvn och gjort annat. Tittade på en film också innan, som hette : Medans du sov. Den var jätte bra rekomenderar den faktiskt ! Åt nyss lite tacos och jag som måste få plattare mage tills sommaren aja. Nä nu ska jag ta och göra engelska glosorna sen hoppar jag in i duschen , sen tittar jag säkert på en film med mamma. Så detta blir säkert sista inlägget nu men ha en fortsätt bra kväll med familj&vänner osv ! Och jag kan väll slänga in lite bilder från igår också när jag ändåså håller på.

Jag är lika galen som vanligt när jag alltid kommer nära en sjö .



Och sen avslutar jag med en bild på mig & Anna. Men det finns mycket mer mer bilder.

Och juste hade ju köpt nya shorts och dom har jag på bilderna, och sen köpte jag en klänning. Men den hinner jag inte lägga in en bild på nu , för nu måste jagbörja göra engelska glosorna innan mamma kommer ner och tjatar på mig .

Kram / moa

Förlåt om jag inte har uppdaterat.


Men jag har verkligen inte haft lust, och jag känner mig helt borta.
Har inte lust att skriva nu eller ville mest skriva så att ni vet att jag fortfarande bloggar.

Och en bild från igår kunde ni väll ändåså få. Få ser om jag uppdaterar mer idag annrs gör jag det någ imorgon.
Ha en fortsätt bra dag!

Godmorgon torsdag.


Herregud vad denna veckan har gått snabbt.
Nä nu måste jag börja skynda mig så jag inte kommer försent till gympahallen!
bilder från igår kommer & bilder på det jag köpte på stan.
ha en bra dag!

ut med gåkompis.


Hon heter igentligen anna, men vi kallar varandra gåkompisar för vi brukar alltid gå en runda tsm.
Nu ska jag se om kameran har laddat klart, och sen drar jag ut lite med Anna. Bilder kommer någ=)Juste jag var ju på stan & samarkand igår bilder kommer på det jag köpte när jag är hemma.Ha en fortsätt fin&solig dag ! om ni nu har soligt hos er?

14 april.


Wiho det är en månad och typ 8 dagar(?) kvar till liseberg.
Gud vad jag längtar grymt mycket.Åh kan inte sluta tänka på att det är snart.
Men i alla fall idag när jag kom hem från skolan hade jag verkligen inte någon lust att sitta vid datan eller blogga, så jag fastnade vid smallvile tycker det är grymt bra. Sen åt jag lite åt ingeting i skolan och jag dog nästan av hunger. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men lite måste jag någ gå ut eftersom det är sol och blåhimmel idag igen.Ska någ också vara lite snäll mot mamma idag igen och hjälpa henne. + Att jag är ensam hemma hela dagen/kvällen. Nä nu ska jag ta något att dricka, och sen kanske ta lite vår bilder? Jag venne.
Glöm inte bort frågestunden , tror jag avslutar den idag !

Lite om dagen.


Innan efter jag hade skrivit mitt senaste inlägg.
Så åkte jag och mamma in till stan hittade shorts och en klänning(som jag tror jag ska ha på skolavslutningen) och leggings.Bilder kommer när jag orkar ta, det kommer säkert imon . Sen åkte vi upp lite till samarkand, sen åkte vi ner till stan igen och hämtade kina mat , gud vad stark maten va haha. Men hinner inte skriva mer nu , ska sätta mig vid tvn och sen duscha, skriver imorgon när jag vaknat eller när jag har slutat skolan imon !
ha det bra.

Jag bara älskar tisdagar^^


Som ni ser på rubriken så älskar jag verkligen tisdagar.
Börjar fem över halv nio och slutar 2 eller tidigare.Det är sjukt skönt, idag slutade vi ungefär 10 i 2, sen stannade jag kvar lite i skolan kanske i tre kvart sen stack jag hem. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem , men nu ska jag äta rester från igår och sen fixa till mig lite, ha en bra eftermiddag!

måste börja träna.


Jag måste verkligen börja träna^^
Måste bli av med min mage. Ska någ börja göra sittups och massa sånt varje kväll och sen börja ut och springa och gå oftare och träna på pappas jobb på deras gym. Tror ni att det skulle hjälpa mig mycket?
Har typ suttit inne hela dan gick aldrig ut och alla säger att det var värsta skönt ute idag. Har mest suttit vid tv och vilat. Tittade på en film , kommer inte ihåg vad den heter. Men har sätt den innan . Den handlar om massa olika personer, ett gammalt par, och sen en kille. Och sen en annan kille och en tjej osv. Har nyss ätit lite kycklingsallad, både gott och nyttigt. Väntar på att mamma ska komma ner så vi kan sätta på en film.
Har ingeting mer att skriva, men ha en fortsätt bra kväll!

Per Gessle


Sitter och lyssnar på hans låtar på spotify och youtube.
Vissa säger att han är dålig och sånt, men jag håller fortfarande fast vid honom . Älskar verkligen hans låtar !


Han har varit en av mina idoler hmm.. sen jag kanske var 6 år? Jag blir så glad av hans låtar, och får somma känslor och längtar till min favorit stad halmstad, där han även kommer ifrån .
Någon mer än jag som gillar honom?

Nu startar jag en..


Så fråga på , jag avslutar den någon gång i veckan eller i helgen !♥

mår mycket bättre.


Mår verkligen mycket bättre nu , men det är någ för att jag har fått i mig mat och tagit en dusch. Vet inte rikigt vad som händer idag , men ett måste är att jag måste gå ut och för det är sol och blå himmel idag också.Nä nu tror jag att jag ska vara lite snäll mot mamma och plocka upp diskmaskinen och sen sätta på en film.

en till bild från igår, när jag var ute med Emma.
Vi hörs!

illa mående


Så jag stannade hemma idag^^
När jag vaknade vid halv sju, så mådde jag sjukt dåligt. Men sen somnade jag om tills klockan 12. Ska någ börja laga lite mat har inte ätit någoting idag. Detta blev ett tråkigt inlägg, men har inte så mycket att skriva om.
Hoppas ni alla mår bra och få en fortsätt bra måndag!

god night


Nu ska jag stänga av datan ^^
Och sätta mig lite framför tvn och titta på wallander, Sen så går jag & lägger mig .
Godnatt och sov gott vi hörs imorgon bitti eller när jag kommit hem från skolan!
Svarar även på kommentarer då.

hair spray.


Sätte mig och började titta på filmen hair spray.
Har sätt den hur många gånger som helst.Men jag tycker den är så himla bra på slutet för dom ''dumma'' eller hur man ska säga dom får som dom tål.Jag brukar aldrig tycka mammas mat är äcklig men idag gillade jag den verkligen inte haha. Så jag stekte pacon istället ( inte nyttigt) men orkade inte göra nåt markvärdigt.Vid 9 sen så är det Wallander ska någ sitta och titta på det en stund sen , måste komma isäng tidigt, men en sak är bra är hos mamma så då behöver jag ej stressa lika mycket . Har ju varit på tivoli för det mesta i helgen här får ni en bild:

Fotograf: Linnea T
På bilden : Moa(Jag) & Betina.
haha jag älskar denna bilden. Ska någ bara ta det lungt i veckan om jag inte lyckas att hitta på något haha. Nä nu ska jag springa upp och byta om till pyjamas och tvätta ansiktet. Vi hörs, ha en fortsätt bra kväll! / moa

sätter på en film.


Nä nu ska jag sluta sitta vid datan och tråka^^
Sätter på en film istället. Vet inte vilken än, men får väll se det.

Fotograf: Emma
På bilden : Moa ( Jag )
ha en fortsätt trevlig dag/kväll!

vår bilder.


Som sagt var jag ju ute lite med emma !
Kom typ hem för en stund sen , men när jag kom hem så hackade min data så jag gick ut på baksidan och fikade kärleksmums. Det finns så olika namn för den kakan eller hurman ska säga?Men i alla fall innan mötte jag Emma , så gick vi till ett ställe där man ser jätte långt. Och jag kunde till och med vara utan jacka även om vi var ganska högt upp solen värmer verkligen . Vi var där ett tag och tog bilder, sen gick vi till vattentornet som ligger en bit bort och tog lite kort där. Men sen så blev jag självklart törstig så vi gick till ica och jag köpte en cola, sen stack vi till en gräsplatt så låg vi där och pratade, sen stack emma hem och jag också. Nu sitter jag här och skriver detta. Tror faktiskt jag ska sätta på en film en stund, och sen ut och gå med mamma en runda i eljusspåret!
Fyra av dom bilderna jag är mest nöjd med från idag.
Fotograf : Moa ( Jag )
På bilden : Mina skor.


Fotograf : Emma.
På bilden : Moa ( Jag)


Juste dom rosa skorna jag har på mig på bilderna, jag rotade lite i en gaderob igår så hittade jag dom. Hade helt glömt bort att jag hade sånna skor haha. Men nu ska jag sätta på en film.
Har ni fint/soligt väder hos er idag?

nu drar jag ut!


Nu drar jag ut och möter Emma i det fina vädret!
Vi hörs när jag kommer hem , kameran hänger med.

Sunday


Nej sista helgdagen idag  , sen är det skola imon igen.
Men min helg har varit bäst, därför har det varit dålig uppdatering och nu denna veckan är jag hos mamma så då blir det i alla fall lite mer inlägg per dag än vad det är när jag e hos pappa. Men i alla fall igår var jag lite på tivoli först som jag skrev om . Sen när jag kom hem väntade jag på amela sen kom hon. Så fixade vi oss till tc, sen typ kanske halv åtta eller något kom jessica&nathalie hit. Och sen drog vi till tc, men sen hade amela glömt sin biljett så vi fick gå tillbaka hem till mig , och sen när vi kom till tc igen träffade vi linneax2, orkar inte berätta så mycket om kvällen träffade massa personer. och sen blev lilla jag kär . Men jag orkar ej berätta mer om dagen/kvällen igår . Men i alla fall idag skulle jag igentligen träffat Julia men nej hon kunde ej . Så jag tänker träffa Emma lite, bilder kommer säkert och solen skinner och det är blå himmel ute ! Nä nu ska jag börja fixa mig byebye

bjuder på bilden , var tvungen att sudda över min mun för att jag hade skrattanfall.
På bilden : Moa(jag) , Jessica, Nathalie & Amela
Fotograf : Rosa(min mamma)
Redigering: Moa ( jag )

kom hem för en stund sen!


Kom hem för en stund sen från tivolit med Alma !
Hejsaaanhoppsan,idag var jag på tivolit och stan med alma. Träffade massa där också såklart !
sista dagen jag var där igår, men det finns imorgon också men nu är jag typ bank efter två dagar där.& jag har bestämt mig ska sluta äta på macdonlads har gjort det för mycket nu den sista tiden. Jag och Alma spelade på spel jag vann två gossedjur och alma med. Sen så var linnea&linnea äntligen modiga och åkte spinrock (y)
Kom hem för en stund sen, och nu sitter jag här och chattar och lyssnar på musik och dricker fanta. Snackade nyss lite med nathalie och jessica, men nu ska jag sluta skriva, detta blir kanske det ända inlägget idag.
Men ha det bra!

dom jag vann!

fredagen wheere great!


Min fredag har varit toppen bra (y)
Först var det ju skolan som vanligt, och sen hem lite snabbt , sen drog jag till stan.Träffade massa och gick på tivolit med Betina&Linnea, sen träffade vi någon som heter Agna, hon verkar jätte snäll. Men har ej lust att skriva så mycket, ska sätta mig framför tvn och tittapå film med mamma. Har ju sakt att det kommer bli dålig uppdatering.+ idag har mamma hämtat min vågtång som hon har beställt (y) Aja lite bilder från dagen(dockmobilbiler)







Nu ska jag sätta mig framför tvn , skriver säkert något inlägg imon.
Men hoppas alla ha haft en bra dag och få en fortsätt trevlig kväll!

uppdateringen kommer vara låg i helgen.


Som ni någ ser på rubriken.
Ska ägna helgen åt mina vänner & familj,så det blir kanske inga inlägg eller så kanske jag bara slänger in något då & då. Nä nu ska jag någ börja stänga ner datan och dra mig till sängen, så jag inte försover mig imon också.
kram!

18.53


Jag måste bara säga tack för alla fina kommentarer jag får från vissa, det värmer verkligen!
Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem med pizza och coola, jag vet jag vet.. jag måste bli nyttigare, men kan inte motså att äta, det eftersom det är sista dagen hos pappa, åker till mamma imorgon bitti som sakt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om? men ni kan få en gammal bild, på mitt långa hår. Som jag saknar grymt mycket.

jag saknar det så himla mycket, men ska spara ut det så det blir så igen =) i know, intressant fakta.Nä nu ska jag börja kolla igenom läxorna som är tills imon , engelska och so har ingentligen sv med men glömde böckerna i skåpet. Smart som lilla moa är haha.

dagens fråga.


Vad ska ni hitta på i helgen?

8/4


Skrev aldrig imorse, och när jag kom hem.
Imorse hann jag inte för jag för sov mig idag igen..Och jag hade ont i magen halva dagen men det gick bort sen.
Juste skolan igår var faktiskt jätte rolig.Hade jätte roligt på matrasten med Ida,Jessica&Nathalie, och sen en annan rast hade jag jätte roligt med jessica&ida, någon bild kanske kommer när jag orkar ladda över från mobilen . Men sen slutade vi ungefär halv 3, så sen stack jag till bussen. Snacka om att det blev fullt överallt på bussen. Men sen i alla fall fick jag vänta lite i resecentrum , sen kom helena&ellen. Så gick vi lite på stan, sen gick vi hem till helena och då gick vi förbi där det ska vara tivoli i helgen, så hållde dom på att sätta upp allt. Och jag såg min favoritkarusell då =) ( bild från förra året därifrån kommer) , sen senare gick vi hem till Ellen. Men sen skulle jag typ hem senare. så jag åkte hem när jag kom hem var jag inte på humör så jag gjorde inte så mycket.
Men i alla fall idag när jag kan kom hem , så var jag jätte hungrig åt ingeting i skolan idag heller, så jag fixade makaroner till mig själv.Ikväll blir det i alla fallgod mat och mys.Sen imon på morgonen åker jag till mamma, och sen vidare till skolan, så jag skriver inte imorgon bitti heller bara fall jag hinner och inte försover mig. Nä nu ska jag sluta skriva hejdå!

bild från förra året på tivoli hoppas vädret är så fint denna gången också!

saknaden är för stor..


Saknaden är för stor, jag orkar inte snart mer.
Vissa fattar vad jag menar. Svarar på kommentarer imorgon, har inte lust att skriva mer skriver imorgon när jag vaknat eller när jag har kommit hem från skolan, ha det bra sålänge!

min vecka!


måndag ; Var lediga och var med Anna.
tisdag ; Skolan och sen var med jessica bästavän.
onsdag; skolan och sen var med Ellen och Helena.
torsdag ; skolan och sen ta det lungt.
fredag ; åka till mamma på morgonen, sen skolan och sen tivoli med Linnea&Amela och mys på kvällen!
lördag ; ta det lungt på dagen , sen senare kommer Amela och sen fixar vi oss till tc, och sen möter vi linneax2 och sen drar vi till tc.
söndag ; Kanske träffa min saknade Julia , annrs ingeting.
så ser min vecka ut. hur ser eran ut?♥

 

andra skoldagen avklarad.


Är i alla fall hemma från stan nu .
Men nu ska jag duscha skriver senare ! ha det bra så länge, och hoppas alla har haft en bra dag.

 

nu säger jag..


Hejdå från mig, ska stänga av datan.
Klockan börjar bli ganska mycket, och jag ska någ snart gå och lägga mig.Är jätte trött, och jag måste orka gå upp till skolan imorgon. Innan jag går och lägger mig sätter jag mig någ framför tvn. Juste jag var ju med Anna igår, och så var vi hos hennes mormor och morfar, så var några från hennes släkt där, som jag har träffat tidigare. Här kommer lite bilder på Anna och Annas lilla kusin som är 6 månader, men man kan ej tro det.

det var jätte segt att ladda upp så det blir bara två bilder^^ Imorgon efter skolan när jag har slutat vid halv 3, så drar jag ner till stan och träffar ellen och kanske helena också. Har ni lov eller har ni skola/jobb osv. nu?

slapp dag idag.


Idag var dagen ganska slapp.
Började 5 över halv nio idag,en kvarts sovmorgon(?) haha.Men sen hade vi bild, eller inte riktigt bild vi läste för våran bild lärare gjorde något annat, så vi hade någon som hette Ulla hon har konstig i huvudet.Men vi fick sluta en halv timme tidigare. Sen hade vi matte, och då fick vi också sluta lite tidigare.Sen hade vi köpa vi körde volleyboll haha det gick inte så bra. Sen lunch och sen sista lektionen engelska. Det gick ganska snabbt och då fick vi också sluta tidigare. Sen slutade vi 5 i två. Sen så väntade jag och jessica på hennes skolbuss i 2 timmar, tycker synd om dom på tisdagarna och alla andra dagar också . Men sen i alla fall kom den haha, vi hade kul i bussen hem , för en som hette hugo gjorde lite roliga saker. Sen när vi kom hem till jessica, så sätt vi lite vid datan och fixade oss. Sen stack vi ut till en sjö, sen när vi precis nästan var där , så hade jessica glömt simkortet , så vi cyklade tillbaka och landade vid ica på tillbaka vägen och köpte lite gott gott . Sen vidare hem till henne, sen stack vi ut igen och tog kort vid sjön . Haha vi va rlite galna , men sånna är vi ! vi toppade fötterna i sjön, vi var typ ute i en och en halv timme. Sen stack vi hem till henne, och sätt vid datan och lite annat, sen vid 7 kom min pappa, sen jag kom hem har jag inte gjort någonting. Men nu ska ja titta på simpsons och sen ta ett bad.
hoppas alla hade en bra dag!

hähä moa går i vattnet.

skolan har börjat för mig.


Skolan har börjat för mig nu.
så det kanske bara  blir 0-3 inlägg per dag nu. Men nu är jag i alla fall hos jessica bästavän där hon bor, vi har det redan bäst, men nu ska jag kila hejdå ! ha en bra dag.

dagens fråga.


sista lovdagen igen..


Åh sista lovdagen idag, har verkligen ingen lust att gå upp tidigt imorgon och dra till skolan.
När börjar ni skolan igen?
Men i alla fall idag sov jag ut lite kanske vaknade 11, sen åt jag lite frukost. Och duschade, och tittat på Xena på tvn, ska någ börja fixa mig. Vet inte riktigt vad som händer idag men ska någ träffa anna igen som jag träffade igår, så fall jag träffar henne så hänger jag någ med henne till hennes mormor , hennes släkt är också där . Har träffat dom en gång innan också. Men nu ska jag börja fixa till mig, hoppas ni hade en bra morgon!

idag..


Idag har jag haft bloggpaus.
Har inte alls haft lust att blogga, och inte sitta vid datan heller. Och på tisdag börjar skolan.Men tur att jag har en kort dag då ^^ i alla fall idag, vaknade jag ungefär 9 eller något sånt och frukost var inte så hungrig tog bara en fralla, sen hoppade jag in i duschen och sen fixade jag mig och sånt. sen när klockan var 10 över 11 så gick jag upp till anna , hon bor bara andra sidan vägen. Sen så gick vi till bussen och tog den till stan, sen skulle vi ta en buss till något som heter rottne , men då hade hon kollat fel på tabellen, så vi fick vänta. Men vi gick in lite i stan , men det var öde haha. Och sen började båda bli hungriga och vi ville inte äta på donken , så vi gick till pressbyrån och köpte varsin macka dyrt va det, men om man vill va nyttig så får man väll tiga. Åh gud vad det var kallt ute idag också. Så vi sätt och frös när vi väntade på bussen ute, men vi gick in lite till stationen också. Men sen kom den i alla fall. Så åkte vi, sen när vi kom fram så väntade dom vi skulle träffa där min kompis kille och en annan kille. Det var kul där. Vi gjorde inte så mycket, men åh vad dom passar tillsammans =)  Men sen tog vi typ bussen hem halv sex eller något sånt, sen när vi kom hem till växjö igen och stan, så gick bussen hem till oss precis så vi fick vänta en kvart på att enannan buss skulle komma. sen kom den,och när vi hoppade av så sa vi hejdå, så gick vi hem. När jag kom hem hade pappa gjort pakad potatis mums. Har inte så mycket mer att skriva, har bara suttit vid tv sen jag kom hem . Men det har varit lite bra filmer på tv i alla fall ex: män som hatar kvinnor. Tror jag snart ska gå och lägga mig börjar bli trött . Och imon är det sista lovdagen då ska jag njuta.

Men nu ska jag sluta skriva, sov gott !

team linda sundblad


Team Linda Sundblad åkte !
Jag tyckte det var bra, hon tog över för mycket. Så man hörde inte kören. Och min favorit kör är kvar team strömstedt och kören kommer från min hemstad också växjö. Pappas tjej och en av hennes barn är också är , men ska någ snart gå och lägga mig är jätte trött. Men vi få se om det blir något mer inlägg annrs blir detta det sista och jag passar på att säga godnatt och sov gott eller ha en fortsätt bra kväll med vänner/familj osv.

körslaget snart.


Jag vet inte vad jag tror, men vi få ju se.
nu ska jag se lite på harry potter på 6:an sen bläddra till körslaget!
ha en bra kväll

3 april


Jag trodde att dagen skulle bli låång & boring.
Men nä det blev den inte.Skulle igentligen ner på stan med mamma, men hon ville inte för det va så himla fint väder. Så jag försökte leta upp någon som kunde, men ingen kunde, så jag gedde upp lite. Men sen var det i alla fall en som kunde linnea s och hon bor ändåså precis i stan. Så jag fixade till mig lite snabbt och sen gick jag till bussen, sen när jag kom fram så gick jag till linnea. Sen gick vi ut på stan, orkar inte berätta om där. Men sen efter stan så gick vi hem till linnea igen, och haha gud vad jag hade kul. Jag började kasta kort på henne så började hon kasta på mig haha lite kul . Men sen typ vid 5 tiden åkte jag hem med bussen och packade snabbt ner allt och åkte till pappa .Och nu är jag här. Ska snart äta lite god god mat, är jätte hungrig.
Och juste åt första mjukglassen utomhus idag på stan!

dock mobil bild hähä. Men orkade inte släpa min ''stora'' kamera. Jag köpte två tröjor, kommer ni ihåg den söta tröjan jag la ut för några inlägg sen ? Jag köpte den på gina för 99 kr . Sen köpte jag en tröja från bikbok, och där hände en lite rolig sak , den kostade igentligen 200 något, sen var det halva priset. Men sen när jag kom till kassan så kostade den bara 60 kronor ungefär, och den var jätte snygg. Tyvärr inga bilder, för det är hemma hos mamma. Nä nu ska jag sluta babbla!

soolen skiner !


Och det är varmt, det gillar vi !
Det står att det är 10+ i skuggan, och då är det ju säkert värmare i solen . Åt nyss lite mat , så nu är jag proppmätt,vaknade ganska tidigt idag . Men då orkade jag inte uppdatera, utan jag duschade håret för det var så smutsigt sen sätte jag upp håret i min lilla ''toffs'' som jag kom på igår(bild på den kommer) , så gick jag ut till baksidan där mamma sätt och var där lite, sen så hämtade jag kamera och började ta lite kort !:D
mitt påskägg, jag vet intressant. Men nu har jag godisförbud , få se hur länge jag klarar det .

vååår tecken!

årets första outfit ute. Va tvungen att sudda över sry.
vit tjock tröja - hittade långt in i gaderoben
svart linne (under) - h&m
svarta leggings- h&m
Och det är inte ens kallt att va ute så, ett till vår tecken!


min lilla frysir jag kom på, den tarinte alls lång tid att göra.
Nu ska jag ut i solen, och tjatta på mamma att hon ska gå ifrån solstålen så vi kan kanske komma in till stan någon gång, men fall jag inte lyckas med det så letar jag väll upp en film, och börjar titta på den lite.

ha det bra !

Med i veckansblogg!


Hos mirre!
länk: http://mirandasdagbok.blogg.se/ , Jag är nummer 1 . Skulle bli jätte glad om jag vann, tack fall du röstar!
Detta blev ett kort inlägg, men jag är i alla fall vaken nu , och nu ska jag äta rester från igår.

Men vi hörs, ha det bra sålänge!

23.10


Ska någ snart gå och lägga mig är jätte trött, så jag kommer upp i tid imorgon.
Sitter just nu och tittar på en film på 3:an tro,hopp & kärlek. Fall du inte har något att göra så säger jag sätt på 3:an och börja titta på den, den är bra. Ska någ titta på den en liten stund till och sen gå och tvätta bort smink och sånt och lägga mig i sängen . Hoppas alla hade en bra kväll, det hade i alla fall jag !
Justee. Jag tog några bilder innan idag och här kommer dom!




dock var dom svart vita, men det var lite kul att ta så.
Nu ska jag stänga av datan. Vi hörs troligen imorgon när jag vaknar!
Ps. jag tycker jag har börjat uppdatera mer nu .

talang 2010


Sitter och tittar på talang nu .
Vi har ätit god mat, och sen har jag hittat mitt påskägg och smaskar på det nu !
Igår när jag var på stan så hittade jag en jätte gullig tröja på gina.

visst var den gullig?
Nu ska jag fortsätta titta på talang och njuta av mina sista godisbitar, för jag ha bestämt att jag ska ha godisförbud. Ha det bra!

Oj,oj...


Oj oj , jag kanske borde sluta sitta vid datan nu haha.
För en av mammas kompisar kommer snart, och jag har inte ens fixat mig. Men jag kom på en liten ny frisyr smart jag känner mig just nu . Haha nä men nu ska jag fixa till mig, för hon kommer typ om en halv timme?
Ha en bra kväll!

För Jonna!


Jag skulle verkligen uppskatta om ni röstade på Jonna.
Hon är med i en tävling som heter next star. Och sång är liksom hennes liv ! och hon skulle säkert uppskatta om ni röstade på henne, om hon vinner så skulle det betyda jätte mycket för henne. Så hoppas ni ger henne en röst eller fler , tror hon skulle bli mer än glad om ni gjorde det.  Jag älskar hennes röst. Och hon är värd att vinna!

länk : http://www.nextstar.se/
tack på förhand!

vilket av dom.


Jag väljer självklart Liseberg, vilket väljer ni?
Och skriv just varför också , just varför ni tycker det som ni tycker.
Jag tycker liseberg för att: Grönan har inte lika roliga/modig karuseller eller hur jag ska säga det och liseberg är lite mer för dom som är modiga och jag är en av dom, och jag känner mig som hemma där . Därför valde jag Liseberg.

moa är smart som hon är.


Smart som jag är , så går det inte bra haha.
Jag gör alltid något misstag. Ex idag trillade jag ner för trappan och sen tog jag fel på schaampo och tvättmedel osv. Men sån är jag . Ni som känner mig och träffar mig ofta ni fattar hur jag menar med det. Men i alla fall kom nyss ut ur duschen, funderar på att ta upp en dagens fråga , men vad ska det va? men det kommer jag någ snart på. Har absolut ingeting att göra och är uttråkad, men av alla snälla kommentarer & vänner så är jag inte uttråkad alls längre;'o Men jag har fortfarande ingeting att göra. Ska någ ta lite bilder , men på vadå aja det löser sig !
ha det bra så länge !

haha en liten favorit bild sen när jag och ellen va, jag bjuder och jag har otroligt dålig humor!

Långfredag.


Och denna fredagen kommer verkligen bli lång också.
Har absolut ingeting att göra, vaknade vid kanske 11 sen dess har jag inte gjort någoting måste göra massa saker men jag orkar ej . Men jag tänker ta tag i det, har inte ätit något heller. Så nu ska jag någ ta något att äta och sen hoppa in i en varm lååång dusch eller ta ett långt bad.
Vad ska ni hitta på idag ?!♥

kvällensfråga.


Säg gärna vad ni tycker , skulle uppskatta det !
Svarar på kommentarer imorgon som jag har fått. Ska någ gå och lägga mig, var nära på att somna innan när jag tittade på film haha , men nu ska jag ta något att dricka och sen gå och lägga mig, sov gott !

måste skaffa ny design/header


Måste verkligen göra det nu ..
För vintern är ju borta i alla fall här nu . Men jag ska i alla fall få hjälp av en , hon är jätte duktig !
Så jag kommer säkert bli nöjd med den sen , när jag har fått den och sånt.
Åt nyss lite påskmat , och jag är mat som en plätt haha. Och jag har bestämt mig för att jag ska ha godisförbud, så nu ska jag passa på att smaska i mig allt godis hemma haha nej inte allt men nästan allt. Få se hur länge jag klarar av det löftet . Nu ska jag sätta mig framför en film med mamma , det blir säkert wallander eller något sånt.
Och så säger jag ha en fortsätt trevlig/rolig/mysig kväll!

Och jag är alltid lika galen, doppade fötterna i sjön igår . Det var faktiskt ganska skönt haha^^
någon annan som har gjort det än?

skärtorsdagen.


Guud, vad dålig jag har varit på att uppdatera.
Men jag har inte haft lust, jag har bara inte viljat blogga eller sitta vid datan i överhuvudtaget.  Har viljat ägna mig åt vänner och min kära mamma. Men jag uppdaterar i alla fall ju och det är ju bra det . Som sagt igår gjorde jag ingeting på dagen . Men sen senare så kom ellen och hennes pappa och hämtade mig så åkte vi hem till henne, vi tog bilder och sånt. Sen åt vi god kvällsmat. Vi tog jätte många bilder , men en av dom kommer sen . För jag har inte alla ellen har vissa på sin kamera för vi använda båda samtidigt på självutlösare. Senså sätte vi oss i mökret i hennes rum och tittade på två filmer som jag tog med mig till henne freaky fridag och jon tucker must die(stavning) , jag rekomenderar dom verkligen . Och så tog vi självklart fram glass haha och dricka. Vi hade jätte kul måste göras om. Sen så mitt i natten så såg vi en råtta eller va det va usch. haha . Så vi va självklart livrädda, men sen så blev jag inte det längre och sen när ellen släckte lampan så låtsades jag sova , men jag gjorde ej det. Så sträckte jag handen och skrämde henne haaha. Sen lurade jag henne med en annan sak att råttan var i rummet fast det var jag som lätt som en råtta med mina fötter haha. Jätte kul. Sen så var jag oss henne lite idag,  åkte kanske hem vid 12 tror ja, sen åkte jag hem och snabbt duschade av håret och fixade till mig, sen åkte jag ner till stan lite och träffade amela . Hittade lite, men hann inte köpa det, för sen skulle amela hem och då ville jag ej va där själv. Så jag sätte mig och väntade på bussen i 20 min ^^ Men är i alla fall hemma, har inte gjort så mycket sen dess. Eller jo, hjälpt mamma med kärleksmums hihi. Nä nu ska jag sortera kläder som måste tvättas av en myyyysig påskkväll men nära&kära !!♥

fotograf : självutlösaren
på bilden : moa ( jag ) & ellen.



RSS 2.0