VÄLDIGT SERIÖSA DENNA LÖRDAG KVÄLL


PÅSKLOV!


Idag mådde jag oehört bra och humöret är på topp igen.
Denna veckan har inte varit värdens bästa, varför får jag inte ta upp i bloggen av personliga skäl.
En av andledningar till att jag är så glad igen är att jag blev antagen till handel på den skolan jag verkligen vill gå på. Och idag kom även våra klasströjor beställde även byxor till och allt är verkligen hel mysigt.( skulle jag lagt upp bilder från helgen i min pojkväns stuga men dom kommer så fort som möjligt)

JAG ÄLSKAR DIG !♥( en härlig bild från helgen, mer kommer någon dag)

BLOGGPAUS ÖVER HELGEN


För nu drar jag mot blekinge för en härlig helg där tillsammans med pojkvännen & hans familj i deras sommarstuga♥

DAGAR SOM GÅTT + PLANER


Hejsan, har inte skrivit som himla mycket om vad jag har gjort den senaste tiden , så här får ni reda på lite!

igår(måndag)
; hade jag studiedag tillbringade dagen med min vän Anna och vi gick runt sjön och fotade och pratade i det fina vädret . Framåt 5 tiden gick jag till min granne Rebecka ( hon jag var på fem årskalas hos) där var bl.a lite andra grannar och åt tårta och grattade och firade henne för hon fyllde på riktigt igår . 5 hela år !
idag(tisdag) ; idag var det självklart skola och slutade runt halv fyra tiden , sen en snabbis hem och bytte till träningskläder och sen stack vidare mot idrottsklinken med min vän Linda och vi tränade ett bra pass , massa olika grejer . Det är ett stort hus med massa träningsredskap och grejer. Kändes verkligen bra ! Har inte tränat på ett bra tag pg.a sjukdomen och att jag varit så trött och utbränd.
imon; blir det kanske en sväng till stan med bästavännen, annars blir det bara en pluggdag ! Har lite grejer som måste vara inlämnade.
torsdag; ta det lungt och plugga , packa och städa.
fredag; då bär det av mot min pojkväns sommarstuga nere i blekinge .
lördag; blekinge
söndag; vi kommer hem någon gång på förmiddagen då blir det att ta det lungt, packa och åka till pappa sen bl.a ta ett träningspass med Linda.

Det var det jag hade att säga just nu så nu vet ni vad jag ska göra denna veckan. Nu ska jag svara på lite kommentarer sen bänka mig framför tvn : desperate housewives ikväll ju!
Ha det bra kramar

BILDER @ KALASETFEMÅRS KALAS


NU: FEMÅRS KALAS


NEW IN


HISS ELLER DISS?


INSTAGRAM @ MOACK

TANKARNA BARA SNURRAR I HUVUDET.


Det är en sak som jag inte nämt den senaste månaden jag inte bloggade. Och det är en dålig grej, som jag har haft massa olika tankar om hela tiden , får aldrig det ur huvudet. Men det får verkligen inte hända.

En torsdag så fick pappa ett brev hem där det stog: att dom ska byta en stort monster precis utanför där våran gräns på våran tomt slutar. Och med stort monster menar jag en stor 4g mast! Värför behöva en 4g mast just den lilla skogsdungen? Som inte ens allt är stor. Vissas reaktioner om det var ; Men åhh va bra med en 4g mast, då blir täckningen mycket bättre. Värför behöva en sån liksom och precis just där? Allt med täckning är redan helt perfekt. Men på min gata och gatan andra sidan skogen alla fick en stor chock det blev en väldigt stark reaktion. Alla har vart upprörda. Hur kan dom ens komma med en sån ide? Ett ord jag minns mycket väl är när vi flyttade ditt så var det att: vi kommer aldrig röra den lilla skogsdungan. Och så kommer dom med det hära? ALDRIG I LIVET ATT DEN KOMMER UPP DÄR. Det är våran frihets plats, där vi har det mysigt på sommaren , leker, plockar blåbär, klättrar i träd. Inte vill man ha ett monster 15 m från sin tomtgräns . Och ett stort monster som är inhängnat och låter och surrar. Vem vill ha det monstret 5 m från sina barns sandlåda?Och jätte nära två nyfödda barn. Dom vill att vi ska vara deras försökskaniner. Och dom vill ha ett bygglov av hos att få bygga där. Och nu har den överklagan gått ut. Hoppas alla kära grannar har fått den att flytta sig till en helt annan plats. OCH INTE JUST DEN LILLA SKOGSDUNGEN. Och skogen är igentligen ingen plats för det, det är ett forntids minne, kan finnas hur mycket gamla grejer under skogen som helst.

Dom tankarna snurrar i mitt huvud, det kommer aldrig komma upp nåt där. ALDRIG.
Vad tycker ni om sånt igentligen?

ONSDAG


Idag var det som sakt nationella i kemi, och det kändes som om det gick bra , så får hålla tummarna på det!♥
Nationellan slutade vid 11 ungefär sen hade vi rast till 10 över ett, gick runt med vänner och var ute i det sköna vädret ! Sånt vår väder . Sen sista lektionen hade vi en stunds biologi. Efter skolan skulle jag träffat min bästavän matilda men hon mådde ej så bra. Så drog upp till Grand Samarkand med min kille och min älskade vän wicklof(victoria). Grand Samarkand är ett shopping ställe med över ja 50 äffarer. Men där råkade jag stötta på matilda ändå, så snackade med henne och kramade sönder henne. Köpte även presenter till min fem åriga granne , är bjuden på hennes kalas på söndag eftermiddag. Sen tog vi bussen ner till stan, sen sprang jag till min buss som var där precis när vi hoppade av bussen. Sen jag kommit hem har jag ätit och chattat och skypat.
Men nu ska jag kila.

NATIONELLA PROV I KEMI


Rubriken talar om vad som händer resten av morgonen fram tills lunch. Efter skolan drar jag till Grand Samarkand med bästavän. Ska även då försöka hitta en present till min femårige granne. Dagens outfit

DAGENS FRÅGA
Jag är i alla fall helt galen i det, och sitter bänkad framför tvn varje tisdag kväll kl 21.00♥

GÅRDAGEN


Då var jag hemma hos mig med min goa vänner Jessica & Nathalie ! ♥


JUST NU


Sitter jag ute i det fina vädret och håller på att läsa ut en bok som vi läser i klassen.
Och han som har skrivit boken han ska komma på författa besök i våran klass någon vecka nu snart.


( Senare kommer det lite bilder från gårdagen)

SÖNDAG


MYSDAG MED ETT GÄNG GOA VÄNNER!


Min kille & jag.

Emelie,Jag & Erika

hela gänget

Nu blir det ännu mer mys med pojkvännen , mamma och hennes kille med go mat och melodifestival finalen!
Ha en mysig lördag !

LÖRDAG


Ett par snabba bilder på mig idag. Nu måste jag slänga i mig lite mat snart kommer min kille och senare vid två kommer ett gäng kompisar hit! Ha en bra lördag.

TILLBAKA IGEN EFTER UNGEFÄR EN MÅNAD.


Nu kunde jag helt enkelt inte hålla mig ifrån älskade bloggen! SO IM BACK PEOPLE
Den senaste tiden då jag inte har bloggat , då har jag knappt varit hemma. Har umgåtts med nära och kära,firat kusiner,firat en bästavän,haft sportlov och gjort massa kul på det lovet och åkt skidor, och även då lärde jag känna många nya vänner, sen har det varit mycket prov i skolan, sen har jag åkt sesongens första motorcykel tur med pappa i solnedgången,haft filmkväll,lekt med mina underbara smågrannar mycket, det har varit toppen väder och vår väder, ätit dom första jordgubbarna doppat i smält choklad med en vän, å massa annat trevligt jag har helt enkelt bara njutigt av mina underbara vänner/familj!♥RSS 2.0