REDO FÖR ATT DRA MOT ÖLAND!JAG STARTAR EN..Medans jag är på öland så har ni chansen att fråga massa frågor om mig eller något annat. Avslutar den någon gång efter midsommar. Hoppas ni har en bra dag så hörs vi när jag är hemma ! Sms bloggar någ också.

PICTURES FROM TODAYETT ORD : SMARRIGT


Just nu sitter jag och fia inne i dom kyrk...


Just nu sitter jag och fia inne i dom kyrkan för det regnar och åskar och vi är typ dö rädda hehe. Sommar skolan var väll okej. Är hemma ungefär halv sju och du blir det mat. Ha det bra!

SUNDAY
Det dära var 3 bilder från dagen som jag tog . Ungefär vid halv ett tiden begav jag mig mot ica för att möta upp Nanny vid bussen så tog vi bussen ner till stan och vidare till grand samarkand. Så gick vi runt i massa äffarer och kollade och snackade. Träffade några kusiner,moster och barndomsvänner. Jag hittade bara ett linne och nanny hittade en söt klänning . När vi hade gått klart där inne så gick vi in till maxi och köpte varsin drycka, man blir ju lite törstig av att gå i äffarer eller hur ? Sen vidare mot bussen och väntade på den kanske 20-30 min (?) sen åkte vi ner till stan , så stog det att det var en halv timme kvar till bussen hem gick , så vi gick in på åhlens och prövade massa saker och två bilder av det har ni tar uppe. Sen gick vi mot bussen och tur att den stog där precis, bra tid att vi gick från åhlens där med.Och precis när vi kom på bussen kom ösregnet . Blir alltid så när jag sätter mig på en buss. När vi kom hem till mig så tittade vi på en av ensam hemma filmer. Och sen tillslut spelade lite kort, och sen var klockan sex. och du drog hon hem. Just nu ser det ut som varma mackorna e klara. Så nu ska jag sluta skriva och vi hörs !

Just nu sitter jag och nanny och väntar på...


Just nu sitter jag och nanny och väntar på bussen så vi kan ta bussen från grand till stan sen får vi se vart vi två tar vägen. Ha en bra dag!

DAGENS FRÅGA!Själv så ska jag fira den på samma vis som förra året att åka med en kompis emma och hennes familj och några andra familjer till öland. Längtar enormt mycket . Och jag åker på torsdag och kommer hem på söndag .

nemen titta vad jag fick med mig hem idag !


Skor från din sko 199 kr ( rea)

Och ännu ett par skor från stadium 99 kr ( rea)

tröja från bikbok 99 kr ( rea )

cykel byxor från gina 59 kr

Och även en mysig hood från stadium 199 kr ( rea )

Nä nu börjar jag känna mat doft, mums mammas goda mat är inte helt fel.Nu ska jag sätta igång musik och chatta med massa trevliga vänner och kolla vad som händer hela tiden på min fb , herregud vad den låter.
Ha en goodi kväll!

Jag är någ tillbaka med bloggandet helt nu !


Jag är någ tillbaka med bloggandet helt nu . Jag saknar det faktiskt rätt mycket ! Men nu när sommarlovet har kommit har man ju mer tid för att sitta vid datan och skriva här om dagarna. Så det ska jag faktiskt börja göra nu igen , och hoppas mina läsare kommer tillbaka och stannar skulle vara enormt kul. Inte kul att skriva om man inte har en endaste läsare som jag tror att jag har just nu . Värför jag inte har skrivit det är många andledningar, har varit sjuk, varit i kolboda, varit utanför ystad och campat med husbilen ( vi har sesongscampingplats där) så där kommer jag någ tillbringa mycket av mina sommar, super härligt där & får ju inte glömma att jag har varit på  liseberg med.Sen så har jag ju självklart fått sommarlov, men jag missade tyvärr sista veckan i skolan och även skolavslutningen, men huvudsaken är att jag är frisk och lovet har startat bra. Igår trodde jag att ja skulle få sitta hemma hela dagen och dryga, men i sista minuten innan jag gedde upp att leta efter någon att vara med så kom Amanda och räddade mig den sötnosen, vi gick på stan och åt på donken och köpte ett halvt kilo godis ( ja vi är nyttiga !) Och jag hittade en söt blus jag ska ha på midsommar, sen drog vi hem till mig och tittade på film. Och sen gick vi ut för det började bli fint väder och tog massa fina kort, är jätte nöjd med vissa av dom nikanske får se någon bild vem vet?  Efter vi hade tat kort åt vi grillat sen gick vi ut igen och hängde vid en fotbollsplan och tittade på fotboll. Sen hände det inte så mycket mer den dagen. Men värst vad jag skriver haha.. typiskt lilla mig.Idag är det inte så himla bra väder, men det blir säkert bättre ikväll får vi hoppas. Idag ska jag en sväng på stan med mamma för det är ju rea som sakt typ överallt !? Och sen så fick jag henne till att vi ska äta kinamat muums , hoppas det blir så. Men nu ska jag sluta babbla och börja fixsa mig ! ha en toppen lördag.


RSS 2.0