Hejsanhoppsan! Just nu har jag trä...


Hejsanhoppsan! Just nu har jag träslöjd sen är det bara en ganska lång so lektion kvar. Sen hem och äta och duscha och packa klart sen bär det av på konfaläger. Är hemma på söndag igen . Så vi hörs då:) ha det toppen tills vi hörs igen. Kram!

MY SELF IN BLACK AND WHITE!Har inte bloggat på länge det har varit prao , sen har jag varit sjuk , sen har det varit massa annat.
är tillbaka inom kort !

MOA OCH ANNA!det dära var lite bilder från idag med anna. Denna veckan veckan ska jag praoa på min mammas jobb, skönt att slippa skolan och vara på ett ställe man älskar. Alla klasser som praoar har varsin prao blogg och här kan ni läsa min om ni skulle vilja det.Vet inte om det blir någon bloggning imorgon , för direkt när jag slutat ska jag möta upp ellen och vi ska fira ett årsdag, med att mysa ,ha kul,tårta och god mat och massa annat och sen sover hon här.Så väll är förmodligen tillbaka med bloggning på tisdag. Så ha det bra tills dess , nu ska jag sätta mig framför msn och snacka med folk. kram!

TUFF TUFF !


Tänkte att jag skulle vissa en bild på tårtan vi åt igår när vi firade lilla jonathan, och min kusin sa innan på facebook att det skulle bli en smarrig tårta och det blir det , och den blev tuff. Passande tårta för en 3 årig grabb!


Tycker ni också det var en toppen bra ide på att göra en sån tårta?

I'm back after a lot has happened


Hej alla läsare ! Om jag ens har några kvar nu för tiden ? Har verkligen inte bloggat något den senaste tiden , har saknat bloggen. Men det är så mycket som har hänt så jaghar inte orkat med bloggen. Och förgårr var det ett årsdag sen min låtsas farfar gick bort. Sist jag tänkte skriva när jag kom hem från skidåkning så blev det aldrig av att bjuda på en bildbomb och det blir det någ inte heller. Som sagt det har varit mycket som hänt när jag inte bloggat , har varit sjuk i en vecka igen. Så tråkigt. Men tack jag fick i alla fall njuta av sportlovet tills det var 3 dagar kvar.. Men hade ett toppen lov.Och nu har jag inte varit i skolan på 1-2veckor undra vad jag missat. Men nästan vecka blir det praoa på mammas jobb, skönt att sluta skolan och jobba bra tider. Älskar att vara där, som ni kanske vet ? Idag är det sol och blåhimmel , toppen lördag. Idag blir det att åka ut till öjaby och fira min ena kusin som fyllde 3 hela år igen. Fattar inte vad tiden tar vägen, så han kommer säkert göra slut på mig det gör han alltid , han är så gullig. Kan slänga in en liten gullig bild på han

Men nu ska jag ta något att käka börjar bli hungrig och kameran hänger med till kusinerna som vanligt.
Ha en toppen bra lördag !


RSS 2.0