17 - DANMARK


17 fyllde ja idag och igår kom vi till danmark , vi stannar här tills lördag . Uppdaterar mer hemma om Danmark , Kalmar och gyllenetider och även massa Dublin delar . Ha det bra !

UNDERBARA DAGAR I SKÅNE


Tillbringat tid med min pojkvän , hängt i Ystad , hängt på Österlen , badat i havet , underbart väder , vart på kalas , blivit bjuden på fika och resturang av pojkvännen , tillbringat tid på campingen , varit barnvakt och massa massa mer ! Hade en kanon lång helg med pojkvännen och hans familj och släktingar . Tåg resan hem i måndags va den jobbigaste bara förseningar och tåg inställda över två timmars förseningar . Igår var det mammas dag och det firades med massa gotte! Och igår fyllde även en faster år . Idag är en jädra bra dag ! efter lunch bär det av mot kalmar och GT !! nio års väntan över snart .Ha det bra !

IVÄG IGEN


Har haft en underbar vecka förutom att jag blev sjuk en dag men det var rätt lindrigt . Annars har det varit kanon väder , varit ute på sjön och fiskat och badat med grannar , hängt mycket i grannarnas pool, haft en mys söndag med en vän i en park , träffat nya vänner och även gamla , och massa massa mer . Igår kväll och inatt har jag tillbringat i Alvesta med två grymma kill kompisar . Vid 10 idag knattar jag till stationen här och drar vidare ner mot Skåne. Ha de bra !

VÄSTKUSTEN


Vilken härlig vecka , hängt med vänner , två heldagar på Tylösand , en sväng till Ullared med en vän , myst i Halmstad på Harrys och shoppat , myst i steninge på göstas , strand dagar hela veckan , fina solnedgångar och god mat . Liten beskrivning om min vecka på västkusten .. Mer bilder finns på instagram

 
 
 

BRUMMAR BILEN


Mot Halmstad och min favorit by där man stannar till torsdag-fredag och hela veckan ser solig ut beach time ! Solnedgångs bilden är för ungefär ett år sen i min favorit by en av dom finaste bilderna jag någonsin tagit .

IRLAND / DUBLIN DEL 1 MOBILBILDER


 
 
ÅH HAR SOM SAKT SÅ MYCKET VISA OCH BERÄÄTTA!♥
Om ni inte kan vänta för länge på delarna så finns det en del bilder ute på instagram @ moack .
 
kommer bli massa olika delar med olika bilder och texter och så vidare. njut !
 
 
 
 


RSS 2.0