MITT SVAR PÅ DAGENS FRÅGA!


Många undrade vilka mina favorit filmer är och det är så många, men jag plockade fram några av alla.

1. monster till svärmor
2. my big fat greek wedding
3.tomten är far till alla barnen ( Den passar ju nu när julstämningen är här)
4. pretty woman
5. tre systrar och en mamma.

1. i hennes skor
2. min första kärlek
3.släkten är värst
4.cup of love
5. jersey girl
6.mrs doubtfire
7. underbar och älskad av alla
8. dum och dummare och ännu dummare

Har ni sätt någon av alla dom hära filmerna?:)

DAGENS FRÅGA!


GISSA VAD JAG GJORDE IMORSE?


Jo jag försov mig till 5 i åtta, ställde klockan som vanligt på tre olika ringningar stängde av alla och sen försökte mamma väcka mig men sen vid 7 när hon stack somnade jag om. Snacka om att jag fick panik när jag vaknade och såg klockan, sen vid åtta fick jag ett sms av sandra om vi skulle mötas och självklart skulle vi det, så hon fick mig att skynda mig som attan sen vid 5 eller 10 över gick jag till sandra, och vi hann till skolan toppen, först skulle vi igentligen ha engelska men vi hade omvärdelskunskap prov något sånt vi hade det i sjuan med, sen var det hemkunskap, sen efter det bild och jag är snart klar med min uppgift om min konstnär(y , Sen hade jag extra matte, och sen hade jag hemkunskap igen och då gjorde vi pepparkaks deg så nu har jag ont i magen. Och det är redan helt svart ute och mörkt. Vid 10 i fem ska jag till ica till tandläkaren. Efter tandläkaren kommer dagens fråga upp så håll utkik. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsätt bra dag och kväll.
dagens outfit:

svart linne-gina / grått linne-h&m / tunn vit kofta - h&m / tjocka leggings h&m / sköna sockar pappas.

29 NOVEMBER


Och det närmar sig december ännu mer, det gillar man ännu mer närmare julafton och nyårsafton.
Skolan idag var slapp, skulle ha b-språk på morgonen men det var inställt så jag började 20 över 9, då hade vi engelska , och då fick jag reda på engelska läxan vi har tills imon så den måste jag sitta och göra ikväll. Sen hade vi gympa och vi hade friskis och svettis och det var bara jag & jessica med av tjejer duktiga vi är. Sen hade vi teknik nu ska vi börja ha teknik igen och först gjorde jag mitt kemiprov , men ska ha omprov snart igen, sen var vi i datasalen och lekte med bygg program på datan. Sen hade vi so, och sen slutade vi så stack jag ner till stan och tydligen var bussen gratis idag med toppen! Mötte ellen sen gick vi upp till mammas jobb, fikade och drack varmchoklad, sen slutade mamma , så gick vi ner till stan och gick i äffarer och köpte den klänningen jag hittade igår:


Den är så söt och passar perfekt till julafton ska ha den då. Sen gick vi vidare till andra äffarer och på åhlens hittade jag grafitti nagellacket jag har letat efter i år, det är så coolt nagellack.

Sen åt vi på macdonalds mumsigt.Men nu ska jag plocka fram någon saft och knäck och sätta mig och plugga och titta på böda camping.Detta blir någ sista inlägget för idag. Är jätte trött.Hoppas ni har haft en toppen dag och få en toppen kväll! <3

SNABBT MORGON INLÄGG


Försover mig som vanligt. Men nu har jag precis fixat klart mig, nu ska jag ner och äta frukost sen möta upp saknade sandra, som jag har saknat sjukt mycket. Idag slutar jag halv fyra, sen efter skolan åker jag ner till stan och möter ellen sen går vi till min mammas jobb och sen ner på stan för vi ska prova en sjukt snygg klänning. Aja nu måste jag kila ha en bra dag!

TOPPEN FÖRSTA ADVENT!


Börjar direkt med ett litet video klipp, haha jag måste säga den tomten var grymt rolig.

















Jag älskar dig kusin av hela mitt hjärta ! <3

Kan berätta lite snabbt om dagen, när jag skulle hoppa på bussen så tog ja fram pengarna, nähee det behövdes inte bussen var gratis idag, lyckas alltid åka buss när det är gratis. Och snacka om kaos på bussarna.Men när jag kom ner till stationen så skulle jag gå till bion och möta ellen&felicia, skulle ge ellen hennes pengar, haha kunde knappt gå snubblade hela tiden. Sen möte jag sandra kusin vid bion, har ju skrivit ut 100 bilder så ja skrev ut 2 bilder av samma på pss, så gedde jag det en till henne. Sen gick vi hem till sandra för att lämna den sen gick vi ut på stan jätte mysigt, träffade folk jag kände och såg. Sen kanske vid 4 orkade inte vi gå mer, vi orkar inte gå så länge på stan ,för vi blir lätt trötta båda två. Så vi gick hem och fixade billys pizza och drack coola, och tog bildere och tittade på tv, sen gick vi ut och lekte i snön haha vi hade grymt kul synd att vi inte han ta kort och sitta på det vi gjorde. Och det var jätte mysigt att vara ute i snön särskilt för man hörde alla jul sånger från alla som sjung i stan. Sen gick vi in, och åt daim tårta och tittade på tv. Sen kom magnus och hämtade oss, skjusade hem mig. Och sen skjusade hem sandra&towe till gatan där vi bor grannar haha. Men när jag kom hem så bytte jag till myskläder mina var hur blöta som helst. Men nu ska jag göra toast och sätta mig vid tvn med mamma och titta på sista programmet och ensam mamma söker. spännande! Hoppas ni har haft en toppen första advent och får fortsätt trevlig kväll , vi hörs!

FIXAT KLART


Fast inte städat rummet, får göra det ikväll om ja orkar, kom saker ivägen men nu har jag i alla fall duschat och fixat klart mig. Och är helt hemma själv. Men nu ska jag ta fram lite mat och sätta mig och titta  på tvn. Och sen vänta och se om min kusin sandra har blivit klar, sen ska jag ut i all snö, Vet inte riktigt när jag är hemma ikväll. Men kameran hänger på den har jag packat ner.Ni får ha en jätte toppen första advent allihopa ,hörs ikväll!

FÖRSTA ADVENT NU!


GLAD FÖRSTA ADVENT ALLIHOPA och jag kan börja med att lägga in lite dop bilder från igår .
vissa är lite suddiga, men hade värdens sämsta plats .




Agnes va så söt hon somnade när alla fotograferade på slutet såå söt !




Avslutar med en gullig bild på värdens finaste jonatan, alltså han är så gullig mot mig han kom och tog med i handen och ville leka med mig hela tiden, först är han blyg sen följer han mig hela tiden så gullig för han börjar förstå allt som händer nu och han har börjat prata lite så himla gulligt !

Idag första advent och det betyder städa, för mitt rum ser ju ut som ett bomb nerslag kläder över hela rummet, sen ska jag och mamma julpynta såklart. Och ut och skotta det har snöat hur mycket som helst hela natten och igår kväll sen var det uppehåll när jag vaknade vid halv nio, sen började det igen nu har det slutat igen. I eftermiddag blir det att åka ner till den mysiga julskyltningen i stan, ska gå med mamma och kusin sandra. bilder kommer troligtvis. Vi hörs senare, ha en bra morgon!


ÄR HELT SLUT.


Är helt slut efter denna dagen, blir lätt trött nu när jag är sjuk så ofta. Men jag har haft grymt trevligt, och kul att träffa sånna jag inte har träffat på hur många år som helst ? Minns inte ens vissa av alla som kom .
När vi skulle köra hem vid halv åtta tiden så gick det knappt att köra, det är snöstorm ute här just nu eller det har det varit hela kvällen kan man säga. Och sen när jag skulle gå från bilen så halkade jag såklart, klumbis moa verkligen. Jag berättar mer imon om jag ej glömmer och då får ni även bilder. Men här får ni en liten video sålänge

Nu ska jag äta det mamma lagade ikväll, sen ska jag plocka fram chips eller göra popcorn och mysa med mamma framför nya stooora tvn hon köpte igår berättar mer om det imon med. Ha en fortsätt bra kväll. vi hörs imon!

snow, you never get bored with









Haha jag och min mamma är för knäppa ibland, men jag är ju lik henne så inte så konstigt. Och knäcken vi bakade blev mumsiga som attan, vet inte hur många jag har ätit ? Börjar få ont i magen.. Har precis ätit lite lunch, men nu har jag jätte brottom pappa kommer och hämtar mig vid halv tre ungefär då ska vi på dop och sen fika hos kusiner efter, och sen träffade kusiners kusiner osv och allt det dära. Och jag har inte ens börjat fixa mig än och inte bytt kläder nu måste jag springa upp och börja göra någon nytta. Vi hörs ikväll när jag är hemma!

SNACKA OM JULSTÄMNING


Man kan lungt säga att det är julstämning här. Kylan är här, snön är här, imon första advent, julpyntet åker fram lite då & då. Och idag skiner solen första gången på flera dagar här. Skrev ett jätte bra inlägg innan men det försvann min data är lite konstig.

Har alltid älskat den hära jullåten sitter och drogar den varje jul haha.
Nu ska jag och mamma sätta igång med att fixa knäck är helt galen i det, men vem är inte det ? Senare ska vi ut och gå kameran hänger på. Ha en toppen förmiddag!

HÅLLER PÅ ATT SOMNA VID DATAN


Men det är jag säkert inte ensam om? Ska snart sova är sjukt trött imon har jag mycket att göra och mycket inplanerat, måste säga att topppeen jay gick vidare ! Tror han kommer vinna allt , man vet ju aldrig. Men nu ska jag slänga mig framför tvn och sitta där och glo, vi hörs imorgon när jag är vaken förmodligen.
Hoppas ni har haft en bra och trevlig kväll.

DAGENS FRÅGA!



Jag hejar själv på jay tycker han är bäst. Och har gillat han länge och hans röst.Jag kan åka och träffa alla idoler om jag vill imon för dom kommer till något som heter kosta outlet. Men hinner ej + det kommer vara kaos där , det är alltid ändåså kaos där nu när det närmar sig jul och allt.
_____________________________________________________________________________________________
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, va så snäll och hjälpte mamma. För det blev så sent när mamma kom hem.och nu är det reklam i idol nu ska jag kolla massa sidor. ha en bra kväll!

NÄR MAN HAR TRÅKIGT FINNS JU WEBBEN.







Snacka om att jag har grymt tråkigt just nu. Sitter och leker med webben och webbar med vänner. Känner mig mycket mycket bättre nu , men är fortfarande yr och trött. men sånt är livet. Är otroligt taggad inför allt som händer i helgen. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem känns helt tyst och ensamt här, ikväll blir det godmat och mys framför tvn med popcorn osv och titta på idol.Vi hörs senare ikväll !

SNART FÖRSTA ADVENT


Helt sjukt , det känns som om det nyss var jul? tiden har gått för fort på något sätt. Snart fyller min blogg ett år också, och snart har jag haft min älskade kamera i ett år med tummen upp på det ! Fredag idag då, stannade hemma måste vila ut mig , svimmade nästan igår när jag ståg i toalett rummet , jätte läskigt var det.Igår lagade mamma god mat och vi satt och tittade på robinson mysigt.Vaknade vid ungefär 9 eller något sen dess har jag bara vilat tat hand om mig själv och tittat på tv. Måste äta något snart med och duscha och göra hårinpackning så jag blir fräsh inför allt som händer i helgen.Och jag måste komma ut lite med så jag inte sitter inne hela dagen. Nu ska jag hitta något att äta. Och jag måste säga att jag älskar den hära tjejens röst, helt otrolig röst alltså?


senare kommer dagens fråga upp också.

DAGENS FRÅGA!



Själv åker jag mest skidor, men förra vintern började jag åka snowboard med. Så nu blir det både och.
Ska bara hitta en bilig snowboard bräda så jag slipper hyra varje gång. Längtar tills backen öppnar tror faktiskt den har öppnat nu eftersom det är så kallt och det har kommit så himla mycket snö.

DET SLUTAR ALDRIG ATT SNÖA.


Och det gillar jag skarpt, men just nu är det jobbigt för mig att vara ute . Fryser hur lätt som helst. Snön är redan upp till knäna på mig haha , och mer lär det ju komma. Har inte uppdaterat sen i lördags, men blev sjuk i lördags igen, sen i måndags var jag i lund, läkaren jag mötte han tog allt på allvar . Minns inte så mycket av det. Började piggna till igår, och idag har jag börjat dricka och äta lite.Men nu ska jag äta lite varm soppa och sen ska jag och mamma sitta och nörda desprate houswives.Hoppas allt är bra med er ! / kramar moa.
Kollade runt på lite bloggar så hittade jag årets aladin reklam. rätt rolig !

GRATTIS TILDA KUSIN!


Jag måste bara göra ett till inlägg och skriva grattis till min kusin tilda , hoppas hon får en toppen dag!.

I torsdags så fick jag veta att mina kusiner katt brunis hade börjat kissade blod och han är rätt gammal nu med, samma sak var det med min katt tussi som vi fick avliva i början av 2009. Och så igår avlev deras katt brunis. Så det har varit en sorgedag för oss igår kväll. Därför skrev jag inte så mycket igår heller.

Och så såklart grattis till sebastian som jag inte träffat  på ett år. Men nu måste jag verkligen äta något sen ska jag någ sova snart, har mycket att fixa idag. kramar!

19 november


Haha jag fastnade framför facebook hela kvällen och bombade den med bilder så förlåt. Men nu ska jag berätta om dagen, den började med att man försov sig som vanligt. Sen skjusade pappa upp mina saker till mamma, sen skjusade han mig till skolan , först var det b-språk, sen hade vi svenska, sen lunch, sen no-sexualkunskap, sen hade vi klasstid och då välkomnade vi dom nya i klassen och jag visste att våran handledare hade något i påsen för jag mötte han på ica haha. Sen var vi dom första som fick se en film om våran skola. Och juste sen så bakade dom kladdkaka i gården idag så jag köpte självklart det kunde ej låta bli. Sen idag har jag druckit julmust med, så nyttig man är.Sen när vi slutade gick jag och nathalie och jessica hem till mig. Och juste det har snöat sen tio idag, men såhära såg det ut när vi hade kommit hem från skolan :

När vi kom hem till mig tog vi lite bilder och sånt och drack varmchoklad för vi var tyngsura alltså, sen tog vi bussen ner till stan och det slutade aldrig att snöa. I stan träffade man massa. Vi gick runt i olika äffarer. Och jag hämtade ut mina 100 bilder jag har framkallat så jag har väntat på i månader:

När klockan var efter fem var jag helt slut och orkade inte gå mer på stan, så vi sa hejdå och jag tog bussen hem och snackade om att det var kaos på bussen hem, alla åker buss när vädret är såhära sen + var det en hel skolklass på bussen med sina resväskor osv.. Och sen när jag skulle gå från bussen trillade jag självklart.
När mamma kom hem från jobbet så hade hon hämtat hem kina mat.

Och juste får inte glömma och vissa vad jag köpte på h&m också när vi var i stan.

ett par nya vantar 40 kr , och ett grått linne för det har jag absolut inga 59-69 kr..
Sen har jag inte gjort så mycket mer, bara nördat data tittat på idol. Men nu ska jag ta något att äta för jag börjar bli hungrig.. Sen ska jag sätta mig framför tvn. Så jag säger godnatt och sovgott !

KVÄLLENS FRÅGA!



Själv så imon ska jag på tjejkväll&knytkalas så jag har mycket att fixa imon innan dess, sen ska jag plugga.

Förlåt för uppdateringen skriver mer om dagen senare och då får ni även lite bilder. Så länge kan ni få en webb bild som jag tog för en halv timme sen. För snart börjar idol då ska jag och mamma sitta och mysa. kramar!

Jag ser det snöa. Nu har vi klasstiden kva...


Jag ser det snöa. Nu har vi klasstiden kvar. Och hela skolan stinker trevligt dom rengör alla toaletter. Vi hörs!

SOM JAG SA IGÅR


Att jag skulle inte uppdatera . Vill säga tack till alla som har sakt grattis till mig idag för jag har namnsdag namnet moa.

Dagen började med att jag försov mig idag igen som vanligt.. Först hade vi idrott teori, sen hade vi matte, lååååååååååång lunch, slöjd, och sen i slutet av so. Torsdagar är en sån dag med långa raster. Jätte skönt! Sen när vi slutade kvart över 3 stack jag direkt till konfan, vi lekte en lek och självklart är jag så klumbig att jag halkar på golvet så alla började snacka men det var sjukt kul. Sen tittade vi på film, har redan sätt den såg den för jätte länge sen när jag gick på scaouterna(stavning). sen hade vi antackt. Sen kom pappa och hämtade mig och vi åt kycklig mums. Sen har jag packat ner det mesta klart till mamma. Och sen har jag fått veta en jätte tråkig sak av min kära kusin sandra. Så jag har snackat med henne hela kvällen. Men nu ska jag hämta något gott att snaska på det är ju ändåså torsdag idag (a) Imon har vi bara 3 lektioner och klass tid. Först b-språk sen har vi no och svenska kommer inte ihåg vilken ordning sen lunch, sen klasstid och då tittar vi på skräck film barnhemmet och imon börjar också även 2 till i klassen är sjukt glad över det ! Sen efter skolan blir det stan med bästavännerna jessica & nathalie. Så vi får se när jag är hemma efter det. Men det var det jag hade och skriva vi hörs imorgon, ha det bäst!

UTECKLINGSSAMTALET GICK TOPPEN


Men det visste jag redan, skolan och allt går bra för mig och jag klarar mig toppen. Även om jag missar mycket när jag är sjuk hela tiden, men lärarna och min handledare sätter inte så stor press på mig.Och jag hade bara samtal i en kvart eller var det var, sen gick jag pappa till ica och handlade lite saker , sen gjorde vi varma mackor mums älskar det och satt och pratade och myste.Vid halv tio ska jag sätta mig och titta på välkommen åter på fyran jag fullkomligt älskar det . Det får mig att skratta, tycker ni också ska titta på det ! Det är det värt.

Imon har jag kanske lite svårt att uppdatera imon är det mycket som händer, först är det skola till kvart över 3, sen går jag direkt till kyrkan sen är det konfa vid 4-6 sen kanske jag går på gudstjänst med så börjar den halv 7 och vet inte riktigt när den slutar så jag kommer komma hem sent halv sju halv åtta. Sen när jag kommer hem, så ska vi äta godmat och sen ska jag plugga.Sen måste jag packa till mamma för jag åker till henne på fredag morgonen innan skolan.Men ska försöka mobil blogga och hinna blogga på morgonen.

Och juste imon är det moa som har namnsdag så då har jag namnsdag imon .
Detta blir någ sista inlägget för idag, orkar inte sitta vid datan så länge till ska snart stänga av den, så jag säger godnatt och sovgott till er alla ! Och jag vill bara tacka alla som bryr sig om mig , det betyder otroligt mycket.

DAGENS FRÅGA!




Åh jag är sjukt irreterad just nu kommer inte in på spotify aja jag får klara mig utan det till på fredag när jag åker till mamma för där kan jag sätta mig vid min gamla data och nörda spotify .Har två datorer just nu , skönt.Men vid halv sju så kommer pappa och hämtar mig så åker vi till skolan för jag ska ha utvecklingssamtal , oroar inte mig över det för jag vet att det kommer gå super bra.Nu ska jag lyssna på en tjej som sjunger hur bra som helst kan lägga in ett video klipp från youtube ikväll. Vi hörs efter utvecklingssamtalet . Kramar / Moa

17 november


Julen kommer allt närmare och det är snart första advent med , om ni inte har tänkt på det? Och snart nyårsafton. Jag har precis kommit på dagens fråga lägger upp den om jag hinner idag. Skoldagen var slapp, först so och vi började med första världskriget, sen biologi och började med sex och samlevnad, sen svenska och jag har börjat renskriva min novell också rätt nöjd med den. Sen lunch i bara en halv timme, och sen var det matte och har kommit ikapp jätte mycket innan lång jag efter som tusan. Sen var det b-språk engelska och vi skulle titta på film men internet på hela skolan hade hackat upp sig.. Så vi satt och pratade om spökhistorier eftersom vi skriver det på engelska. Sen stack jag hem sen dess har jag suttit vid datan. Men nu måste jag ta tag i b-språks läxa text 16 glosor och texten great och sen börja plugga till kemi provet som är på fredag nästa vecka och sen måste jag ta något att fika.


Och här kommer dagens outfit som jag inte lagt ut på länge pg.a att jag försovit mig.

dålig webb bild men aja, vit linne - h&m , svart linne-h&m , mörk blåa jeansleggings-bikbok, grå kofta jc.
Vi hörs senare !

Just nu är jag på väg hem från skolan. När...


Just nu är jag på väg hem från skolan. När jag kommer hem så ska jag ta tag i bloggen och plugga och äta. Men vi hörs!

SPEL KVÄLL!


Är så dålig på att uppdatera , men jag har mycket i min hjärna just nu. Men ikväll har jag ätit  super god soppa som pappa lagade som jag tipsade han om, och ikväll har vi bara haft det allmänt mysigt och spelat tv spel och tänt brasan hur mysigt som helst för det är hur kallt som helst . Och det kommer bli jätte kallt ikväll verkar det som.Imorgon slutar jag halv 3 skönt, sen vid halv sju har jag utvecklingssamtal. Sen bl.a imon ska jag kanske träffa min kusin sandra lite om jag hinner.



Detta blir någ sista inlägget för ikväll, vi hörs imorgon bitti om jag inte försover mig. Nu ska jag hämta en frukt och sitta och chatta med vänner, sen bestämma kläder tills imon. Så jag säger godnatt och sovgott!

DAGENS FRÅGA!


VÄRSTA NATTEN PÅ LÄNGE..


Har inte kunnat sova inatt vaknade av att jag hade jätte ont överallt och kunde knappt röra mig var jätte läskigt så jag och pappa var uppe jätte länge för jag ville ju inte sova jag är livrädd när jag väll har ont någonstans och man vet ju aldrig vad som händer. Och sen ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen men igår försov jag mig och idag med. Men idag var jag i skolan i alla fall, gick på 3 lektioner sen gick jag hem  och vilade och lagade något åt mig och låg och vilade och tittade på tv. Mår lite bättre nu i alla fall ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt hoppas det går .. Dagens fråga kommer snart också upp! missa inte den.

DETTA ÅRET BÖRJAR LIDA MOT SITT SLUT


Är det inte någon som håller med mig att 2010 har gått fort? Själv tycker jag verkligen det, men året är inte slut än jag har jätte mycket saker jag ser fram emot av denna lilla tid som är kvar på året.
1. Den 20:e tjejkväll&knytkalas
2.Den 22:e åka till lund och hoppas på att få reda på svar
3.Den 23:e träffa min choise konfa grupp tjejsnack
4. Den 24:e studiedag
5.Den 27:e dop för min lilla kusin Agnes

6. Julafton
7. Nyårsafton.
8. jullov den 21 december
Mycket jag längtar till alltså, men så brukar det vara. Skriver mer senare ikväll

Mobil blogg ...


Mobil blogg fick veta för en stund sen att jag ska få en till syssling är överlycklig. Det gjorde min kväll toppen. förlåt för min uppdatering idag.berättar om dan imon. Just nu sitter jag framför tvn ska snart äta något sen duscha sen sova.godnatt!

TÄVLINGEN AVSLUTAD!



Ida & Emelie, och det var bara i stort sätt dom som hade rätt svaret är 2 jag har glasögon. Det var en lurig fråga, så det var ju bara att gissa. En ny tävling kommer upp när jag har kommit  på någon. Ida och Emelie ni får snart varsin länk i menyn . Grattis till er !:D

TÄVLING !



1. Jag har linser
2.Jag har glasögon
3. Jag har inget av det , jag har bra syn.
2 personer har en chans att vinna en varsin länk i min meny . Så sätt igång och gissa vad du tror !
Avslutar den imon söndag kväll.

FARMOR LYSTE UPP MIN DAG


Rubriken säger det mesta farmor lyste upp denna gråa , trista och tråkiga lördag.Vaknade vid 10 , åt frukost och satt vid datan och inte gjorde någonting, sen vid ett tiden åkte jag och pappa upp till grand samarkand , sen åkte vi hem till mamma och hämtade lite små things, sen åkte vi till willys och handlade mat till oss, och sen till farmor och sen åkte hem och lämnade det till henne så kom min goa farmor med en 100 kr till mig som tack, hon är alltid så snäll .100 kr rikare !(y) Sen åkte vi hem och nu sitter jag här det var min dag just nu.Senare ikväll sover jag hos emma, för alla andra är någ på tc discot ikväll det är ett disco här. Så jaa, nu har jag inget mer att skriva!
dagens outfit

lång armad tröja - gina / vit linne - gina / leggings tjocka - h&m / tjocka sköna sockor pappas
Juste ni kanske minns att jag var med emma i deras sommarstuga på midsommarafton? Jag ska försöka hitta lite bilder där ifrån för emma ska ändåså också få dom idag. Nu ska jag leta upp dom och ta en päron mer !

KVÄLLENS FRÅGA!



VARIT SJUK IGEN..


Kan knappt stå upp på egna ben är helt slut, sitter bara i soffan hela tiden , och tittar på tv. Började dricka idag , det känns jätte skönt. Och orkat vara uppe nästan hela dagen, börjar gå mot rätt spår igen. Men nu ska jag försöka få i mig lite mat, och umgås med pappa. Har varit sjukt ledsen idag , värför orkar jag inte skriva just nu. Men vi hörs!

Glömde säga att vi fick våran andra snö ik...


Glömde säga att vi fick våran andra snö ikväll wihogissa om jag är glad för det alltså. Har ni fått eran första snö?

KONSTIGA/1ANNORLUNDA SAKER IDAG


Haha jag är ju som jag är, ja ni som träffar mig ofta ni vet exakt hur jag är det är svårt att förklara. Idag har det varit en konstig dag med många konstiga saker kan man lungt säga, skrattar åt det hela tiden hahha.
1.Jag spillde gräddfil över en hel skål med majs
2. När jag och sandra kusin kikade fotboll, så trillade jag på asfalten.
3. När jag och ellen tränade så var jag så inne i bolen och gjorde fälle ben på mig själv
4. En tant skrek idioter till mig och jessica och nathalie idag.
5. min fina väsk från okej tidningen gick sönder, men ska va duktig att laga den
6. Här kommer det konstiga efter jag och ellen tränade så hade ellen glömt sin mösa inne på idrottshuset men sen när vi kom tillbaka och letade överallt så var det helt borta, hur konstigt som helst alltså.
Ja det var 5 konstiga saker idag, det händer alltid konstiga saker i min vardag ska jag verkligen säga er.Men jag är ju som jag är. Kan passa på att berätta om min dag med, vaknade kvart över sex. Gick upp och åt frukost, och klädde på mig och glodde tv, sen skjusade pappa mig till skolan först b-språk engelska, vi tittade bara på en serie vi tittar på och sen pratade om den, sen engelska igen fast med klassen, sen låång lunch rast, sen var det simning, men jag och jessica var inte med, så jag och jessica och nathalie också vi gick hela vägen till simhallen och sen tillbaka men vi kom ändåså först och det var bara jag och jessica och johanna på lektionen sjukt skönt , men sen kom ju alla typ 20 min innan lektionen skulle sluta, sen sista lektionen so, vi snackade om utvecklingssamtal och sånt för det ska vi ha nästa vecka, så det tog tid på lektionen sen skulle vi sluta tidigare för våran handledare var en kvart sen , så han bara vid kvart över 3, stanna kvar och jobba eller gör det klart hemma såklart går man ju hem och när jag nästan var hemma gick min väska sönder lyckat (y sen när jag kom hem så kollade jag bara busstiderna lite snabbt och bloggade, sen gick jag ut till sandra kusin och spelade boll, sen gick jag in och åt lite mat, sen drog jag ner till stan sen när jag var nere i stan så, smsade ellen att hon var tvungen att åka till sin mamma så jag gick till bion och så fick vi skjus till träningen av ellens pappa, dom är räddarna i nöden alltså när det gäller mig,hatar mökret. Sen så kom jag och ellen tidigare så var det någon som hade strykt sin tid så vi började tidigare och haha gud vad sega vi var. men vi kom igång sen efter träningen satt vi och snackade och sånt sen kom pappa och hämtade oss, sen fick vi åka tillbaka igen och leta efter ellens mössa !:(.. Sen skjusade vi hem ellen och sen hämtade vi gerd pappas tjej och sen åkte vi hem, martin min storebror hade stekt hamburgare tack till han, han räddade min vardag där, orkade inte laga mat själv faktiskt. Sen så har jag inte gjort så mycket mer lite på en läxa, och sånt och umgåts med pappa och gerd det var min dag det. Och nu börjar klockan bli mycket och jag har skrivit mycket(a) Och det är säkert ingen som orkar läsa det , ni som läser allt ni är allt bra duktiga läsare . Men nu ska jag stänga av datan, och göra något annat kan ej sova än. Kan ej sova efter jag varit sjuk. Får väll sitta och glo tv, men nu säger jag godnatt , och nu sover förmodligen alla. Men godnatt och sov gott!

8 november


Skoldagen idag har varit bra, orkar inte berätta om den just nu , är hemma från skolan har varit hemma ett tag men har inte gjort ett skvat , eller jo kollat busstiderna. Men nu en liten stund ska jag ut med sandra kusin , sen äta och sen dra och träna. Men en dagens blogg kommer upp när jag är inne missa inte det !

NU DRAR JAG TILL THA SCHOOL.


Men först måste jag berätta en sak, haha jag är sån som tittar på nyheterna varje dag , för jag är typ beroende av att se vad som har hänt i landet och sen här i växjö där jag bor. Och så idag när jag tittade på nyheterna innan så sa dom att igår kväll var det en som försökte råna vid resecentrum, antagligen var det dom på pressbyrån som blev utsatta för det. Och han hade typ pistol med sig.. läskigt !:( Är alltid rädd när jag är där aja.. nu tickar klockan iväg . Slutar halv fyra idag, sen kommer det upp veckans blogg också då. Vi hörs när jag är hemma


!
trött och sliten moa.. och sur idag haha...

Godmorgon kylan!


Det kan man verkligen säga idag  , det är -7 ute. Och jag fryser hur lätt som helst, har inte krafterna och värmen i kroppen .. så undrade hur denna dag kommer gå . Och det brukar vara kallt till och med inne på våran skola när det är såhära. Just nu försöker jag få upp pappa i sängen som verkligen måste få upp men han bara ligger kvar i sängen. Har precis ätit frukost också och tittat på tv, men nu ska jag börja göra nytta fixa mig och sånt . Idag åker vinterjackan på, vantarna på, och sköna uggs på också mysigt, men kylan tummen ner.
Dagens outfit:

tjocka leggings från h&m , vitt baslinne gina , tjock tröja ullared.

Mobil blogg- angående min uppdatering idag...


Mobil blogg- angående min uppdatering idag. Den sjunde idag och det är en sorgedag Men ändåså en toppen dag ni som känner mig vet varför och säkert ni som läst min blogg länge. Men jag har haft en bra dag. Och jag hade det toppen med ellen Såklart. Lite bilder från det kommer imon. Men idag kom pappa och hämtade mig vid ett tiden hos ellen sen tvingade jag på pappa att åka till ett nytt shoppingställe som håller på att byggas här. Som kommer vara klart om ett år. Men det är jätte fint och ALLT kan skriva mer om det någon dag. Sen åkte jag och pappa till willys och storhandlade , sen åkte vi hem idag har jag bara tittat på film tv och tänkt på nära och kära personer. Sen på kvällen lagade pappa god mat sen det var min dag. Och nu börjar klockan bli mycket och mitt lilla höstlov är slut skola imon. Men kul att träffa alla. Men nu ska jag ta lite av min favorit yoghurt och sen gå o lägga mig. Godnatt

DAGENSFRÅGA - REKOMENDERAR OCKSÅ!




Om ni inte har sätt den filmen så måste ni göra det. Den filmen är gammal, men den är super bra !
Som ni någ ser på bilden så handlar det om två män , den ena är blind och rik . Den andra unge pojken gå på en skola långt hemifrån och är fattig, men om ni ser filmen fattar ni det hela. Vill ej säga mer den då avslöjar man allt, men dom träffas och då händer massa saker. Den är verkligen värd att se !!

HEJDÅ HEM & HEJ ELLENS HEM


Nu drar jag till älskade ellen  , och sover där tills imorgon !:D

Hoppas ni har haft en bra morgon och får en fantastikt toppen lördag. Vi hörs imon när jag är hemma, för jag och ellen som ni vet, vi brukar ju inte sitta vid datan när vi är och brukar strunta i mobilerna. Men vi få se hur det blir med det. Vi hörs när jag är hemma imon !

DAGENS OUTFIT




tjocka leggings- lindex / svart linne - lindex / kofta - h&m / kjol - bikbok.
Snacka om att jag fryser idag, går runt i tjocka stora sockar som räcker till knäna på mig haha, är ju så himla kort så allt blir ju långt. Vaknade vid 7 .. helt konstigt. Men kan ju ej sova efter jag varit sjuk ju . Nu är klockan snart elva, och jag har typ inte gjort något vettigt eller jo duschat. tittat på någon gammal film, sen ingeting bara tat det lungt för jag orkar inte så mycket mer. Men nu ska jag äta något är hungrig hela tiden också ju som ni förstår, sen ska jag göra något vettigt med håret idag, tror jag vågar det eller något .. Men ha en bra morgon!

DAGENS FRÅGA!



Det kan man lungt säga att jag är , när jag sätter på ett avsnitt så tittar jag minst på 3 avsnitt till haha.

SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN!


enjoy it !

Har du någon sjukdom?
Ja det har jag.

Vad anser du om homosexuallism?
Inget fel med det , har många vänner som är det.

Har du några syskon?
Ja, en bror.

Hur gammal är du ?
14.

Vad är ditt favorit ämne i skolan?
Hmm.. det är någ, jag vetinte riktigt.

Vad brukar du göra på fritiden?
Vara med vänner,träna och ha allmämnt kul.

Om du fick bo någon annan stans vart skulle du bott då?
Irland.

Din favorit godis?
Har ingen just nu .. tröttnat på godis..

Om du fick ta med dig 3 saker till en öde ö vad skulle det då vara?
En vän, mat och tak över huvudet.

Vilket land skulle du vilja resa till ?
Cypern just nu .

Vad har du för sjukdom?
Ingen vet, men jag ska till lund i skåne snart.

Om du fick välja en plats att bo på resten av livet , vilken stad skulle det vara?
Steninge, mitt favorit ställe.

Vad vill du få ut av livet? Vad skulle du vilja göra efter skolan.
Skaffa jobb, och leva livet ?

Vad är en bra blogg?
det beror ju på , men det är ju kul om det är mycket
bilder och sånt det är ju kul att titta på .

Vad är det som gör att din blogg sticker ut?
Jag vet inte.

Vilka 3 saker är det äckligaste duvet?
tomat, ormar och sen vet jag inte.

Om du hade en hund vad skulle den heta då?
Något gulligt namn säkert.

Vad har du för musikstil?
det är olika.

På vilket sätt blev du sjuk?
Svårt att svara på.

Vilken är din favorit äffar?
Gina.

vilken/vilka är dina favoritbloggar?
Mina vänners.

Vad är det bästa du vet?
Familjen och vännerna.

Om du fick träffa en kändis vem skulle det vara?
Åh.. det vet jag inte riktigt.

vad är det för sjukdom du har, kommer du bli frisk och vad är symptomen?
svårt att svara på , vill inte helst snacka om det när jag mår som bäst.

Varför började du blogga?
Jag älskar att träffa nya människor och dela med mig om mit liv.

Hur många unika besökare har du?
det är olika 60-150.

Vilken är din favorit färg?
grön.

Spelar du handboll?
Nej . men har gjort.

Gillar du michael jackson?
Ja det gör jag väll, men är inte ett stort fan.

Vilken är din idol?
Jag vet inte riktigt.

Vilken är din favorit mat rätt?
Mammas mat, muums.

Hoppas ni fick svar på det ni ville veta.

IM BACK AGAIN..


Har varit sjuk ännu en gång igen, inte denna veckan som kommer men nästa då ska jag äntligen ner till lund och hoppas verkligen att dom kan ta reda på vad det är. Har gått ner jätte mycket sen i sommras.Inte bra.. Känns som om jag ska somna när som helst. Är jätte trött. Men har varit uppe hela dan, ätit och börjat dricka.Hoppas allt är bra med er. Fortsätt gärna att ställa frågor i frågestunden. Svarar på dom någon gång i helgen. Men nu ska jag kolla andra sidor. Vi hörs!



RSS 2.0