SUNSET #9


Blev yper nöjd med dom hära bilderna så hoppas ni gillade dom enjoy.
I tisdags när vi kom till byn så släppte vi av grejer vid våra rum på ett vandrahem och drog oss direkt till stranden och solade och badade och låg där hela dagen och på kvällen var vi hos några vänner och hade trevligt.
Onsdagen även då låg vi på stranden nästan hela dagen och solade och badade, sen åt vi på favorit resturangen i byn, beställer alltid samma sak en 215 grams hamburgare, yper gott. Folk fattar inte hur jag får i mig den haha. Senare innan solen började gå ner så åkte vi in till tylösands hotell och tittade på solnedgången och lyssnade på eldkvarn.torsdagen så flyttade vi över oss våra vänner för vandrahemmet skulle ha en visfest , och hela den dagen låg vi också på stranden och solade och badade och på kvällen satt vi självklart bankade på deras balkong (stugan ligger precis ut mot havet på en liten klippa) och det är så himmelskt så det inte finns, och så varje kväll kommer en man och spelar med sin trumpet strax innan solen går ner ( har filmat det kan kanske lägga upp)
fredagen då kände vi för att vi behövde en paus från stranden jag hade bränt mig väldigt mycket så vi drog iväg till ullared,love it. Hittade lite fina grejer . Vi gick där ett x antal timmar , längre än vi trodde vi skulle göra eftersom solen stekte på ute och det var jätte varmt. Och där träffade jag en person jag aldrig jag trodde jag skulle träffa där nämligen min gamla moster som är i 70 års åldern. När vi kom hem igen så var solen fortfarande stekande så vi ut på klipporna och låg där en bra stund och badade, och senare gick upp för att grilla och ha trevligt och vi satt ute ändå tills tolv slaget och då började dom självklart sjunga för mig..
lördagen (min födelsedag) så vaknade vi upp av det åskade och regnade rejält, men det avtog och vi åkte in till stan och gick där och åt ute på en resturang smarrigt, och gick runt lite till.. När stan stängde så började jag och mamma dra oss hemåt till hemstaden, var hemma ungefär vid 7 , då drog jag till min bästis och myste och vi drog också även iväg för ett kvällsdopp i åskan, senare på kvällen avslutade jag det tillsammans med mamma och tittade på film och myste. Bra födelsedag trots allt.
Gud vad långt det blev om veckan nu ska jag sluta ciao
 

NU ÄR JAG OCKSÅ EN I KLUBBEN


Ni som vet bra appar kan gärna ge förslag till mig. Igår kom pappa äntligen upp med iphonen som jag har väntat på överlycklig, satt fast klistrad vid den igår till och med så fast att jag glömde av att äta mat hehe..
 
Har inte bloggat på den senaste tiden har inte suttit vid datan ,umgåtts med bästaväm och så har det åskat varenda dag sen jag vet inte hur länge. Men mysigt är det ! Ni ska även få lite bilder från solnedgånger i halmstad, och där vi bodde i en liten by några mil utanför halmstad( den byn slår allt)  , det  var det enda jag fotade varenda kväll, och så ska ni även få veta vad vi hittade på och så firade jag ju även min födelsedag där  med och på kvällen så fortsatte jag fira det hemma tillsammans med mamma och bästis . Ni som har mig på instagram kanske redan vet?( moack @ instagram). Det kommer i nästa inlägg sen kommer det även ett inlägg till för imon lämnar jag nämligen redan hemstaden igen har knappt varit hemma 4 dagar, men gillar man att vara iväg så gillar man ! Men nu ska jag äta spice n rice och sen drar jag och mamma till tingsryds marknad.

SWEET SIXTEEN


idag är det ingen vanlig dag ,nej, för jag fyller sexton år. HUUURRA
 

UNDERBART


Vi har legat på stranden hela dagarna sedan vi kom hit och ätit ute och vart och lyssnat på musik vid hotellet på Tylösand och sett helt underbara solnedgångar och just nu ligger vi fortfarande på stranden och steker. Ha det gött det ska jag . Imon sista dagen som 15 åring.

MOT HALMSTAD


Mot halmstad ännu en gång för att ha trevligt med mamma och lite vänner och fira mamma och mig för fullt. Ja hörde ni? Jag fyller år nån gång denna veckan. Har fixat tidsinställda inlägg och så ska jag försöka slänga upp något om 3G funkar. Ni får ha en kanon vecka det tänker jag ha , just nu är det klar blå himmel och sol och redan varmt. Ännu mer sommar känsla!! Följ mig även på instagram moack

SJU


Över helgen var vi nere i ystad, och där levererades det massa sol och bad och trevligheter med grannar och en kill kompis , även lite bränna, brun jajamen äntligen!
redan imorgon så lämnar jag hemstaden igen för mera sånna hära underbara dagar som man inte kan få här hemma, mer om det kommer imorgon,
 
 

STORT GRATTIS!


Idag fyller min kära mamma 53 år och även min faster fyller 46 år !
ett år gammal bild ungefär på min mamma och mig, snart befinner vi oss på det stället igen!
och så får ni även en bild på min faster ungefär 2 år gammal bild men aja..
Två betydelse fulla personer som fyller år idag, ska ringa och gratta faster och på kvällen blir det mys med mamma och lite annat folk tror jag. Och juste folk har undrat vad jag tog vägen denna helgen men det kommer wait wait..

9 - 13 JULI - HALMSTAD


Tänkte berätta lite om veckan jag var i Halmstad tillsammans med Emma och hennes mamma .
Vi kom ditt på måndagen på eftermiddagen , när vi kom ditt lastade vi av allt hemma hos emmas mamma. Och så gick vi vidare in till stan och gick där tills det stängde, alltid lika mysigt. På kvällen var vi hemma åt god mat och myste och pratade och spelade spel och hade anmällt kul.
tisdagen vi vaknade upp och insåg att våra planer vi hade inte kunde bli något av så vi drog till ullared och gick där ett par timmar, väldigt mycket folk var det där den dagen. Men alltid lika kul att komma ditt också. När vi kom tillbaka hem så lämnade vi av grejer och gick ut på stan och åt jätte god mat på harrys och gick ner lite till havet , senare på kvällen vågade jag och Emma ta vårat första dopp i havet himla skönt var det ska jag säga er. För er som inte vågat er i havet än.
 onsdagen så trotsade vi vädret och åkte ut till tylösand , det var i alla fall inte bara vi som trosade det dåliga vädret vi badade,åt glass, och hade jätte kul helt för oss själva. Sen åkte vi runt lite i halmstad och kollade runt, och på kvällen var vi hemma och myste och åt gott.
torsdagen var det bättre väder på dan då var vi på ett museum och besökte även ett italienskt glass ställe senare  vågade vi oss ner ännu ner för ett dopp, senare gick vi och åt god mat på scandic hotel. SUPER'T! Kommer inte ihåg mer ifrån den dan.
fredagen sov vi rätt länge, packade ihop oss så åkte vi iväg till ett sia glass ställe, där det är jätte bilig glass, senare åkte vi hemåt , ville inte åka hem men sånt är livet, men ska förmodligen ditt snart igen till halmstad.
Och det var även nån dag vi hade en liten foto shoot, men det var det jag hade att säga.
OCH NI SOM INTE VARIT I HALMSTAD, DET ÄR EN STAD VÄRD ATT BESÖKA.

BLÅBÄR I STORA LASS


Det är helt underbart att bara behöva gå några meter så kommer man till det hära, himmel riket.
( bilder och text om vad jag och min vän Emma gjorde i halmstad kommer inom kort)
 

HEMMA PLAN AGIAN


Kom som sagt hem från underbara halmstad i fredags på eftermiddagen.
Mer om det kommer när jag är hemma och har fått en del bilder mailade till mig. I fredags kväll myste jag med mamma, och i går morse åkte jag till pappa och tillbringade dagen med mina små grannar, vi badade i deras pool grillade och hade det mysigt.Just nu sitter jag hos min bästis nanny,sover här inatt . Vi har även fotat idag och plockat blåbär i storalass(bilder kommer förmodligen) .Imorgon tillbringar jag hela dagen med henne och på kvällen blir det allsång med ett gäng goa vänner. Men nu ska vi titta på solsidan sedan drar vi ut en sväng i det fina vädret , det var det jag hade att säga caioo
en bild från en minut sedan jag och nanny och hennes lillebror,väldigt seriösa.

NÄSTA: VÄSTKUSTEN - HALMSTAD !


 Nu drar jag till halmstad med min vän Emma, och vi kommer hem på fredag någon gång. gud va kul det ska bli!
Kudden stämmer in på er jag gillar dig/er , men nu tar jag bloggpaus till fredag . Kanske dycker upp nått inlägg och kanske något på instagram så följ mig där , där uppdaterar jag med bilder som jag aldrig visar på bloggen på instagram heter jag moack , HA EN BRA VECKA!
 

SISTA RUNDAN PÅ FÖRREDETTA SKOLAN


det försenade videoklippet hann inte gå i alla korridorer men är lite crazy och gråtfärdig, och hoppar av lycka allt på samma gång..

THE AMAZING SPIDER-MAN


Jag tyckte den överträffade mina förväntningar.
Tyckte den var jätte bra gjord.Och av mig får den 10/10. Det är min åsikt
(Mer säger jag inte , ni får gå och se den själva!)
En liten söt bild på mig och min kärevän Fia innan bion började.

JUST NU


Sitter jag i biosalongen tillsammans med en nära vän för att se spiderman.
Har någon sätt den? Isånna fall vad tyckte du om den?Hur många poäng av tio får den?
 
 
 Efter filmen får ni min åsikt om filmen jag hoppas på att den är så bra som jag tror!

MOT STAN


LYCKLIG


Detta väntar på mig efter somarlovet!
Ser fram i mot det så himla mycket, vill igentligen börja nu . Men den 20 agusti drar det igång.
Ni som också har sökt kom ni in på det ni ville?

TVÅ FRÅN FÖRRA VECKAN


FOTO: EMELIE
 
 

INTE VARIT AKTIV


Har inte suttit vid datan + att när jag åkte till mamma i fredags glömde jag laddaren, men nu har jag den!
Har fortfarande inte lagt upp bilder från ystad, men det kommer promise, glömde att säga när jag var i ystad fick jag några nya vänner en är jag jätte bra vän med idag och träffade även en gammal vän som jag ej sätt på fem år då med..Ni har inte fått bilder från  fotorundan med min kärevän Emelie heller men två bilder från det kommer upp imorgon.
 
 
Kan ta och berätta lite om det senaste tiden .
förra veckan jobbade jag tre dagar, umgicks även med mina smågrannar och träffade även en kär vän som heter fia då med, vi hade grymt kul. Sen hela lördag-söndag sov jag hos min bästavän Alice, och på söndagen så var vi vid en sjö med ett gäng härliga människor .Grymt kul var det ! Igår hade jag min näst sista jobbdag, och efter det var jag med några nära vänner och äntligen har allsången här satt igång igår kändes det äntligen som sommar och sommarlov, träffade även ett helt gäng andra vänner med där . Älskar dom kvällarna i parken med massa folk och allsång. Idag var jag ledig och har varit hemma hela dagen för det mesta. Imon är jag också ledig då ska jag vara med min älskade Felicia får se vad vi hittar på.Och på torsdag har jag min sista jobbdag och då ska jag också ut och äta med mina jobbakompisar.Det var jag hade att säga så länge. Ha det bra!


RSS 2.0