söndag & stan.


hejhej söndag , skulle ju berättat om min lördag igår men det hann jag inte och jag hinner inte det nu håller, för jag måste göra mig klar , sen ska jag sticka ner på stan & träffa betina . skriver mer när jag kommer hem ha det bäst / moaa

lördagskväll.


hejhej, har inte hunnit eller haft lust att skriva idag. För jag kände att det finns andra saker att göra än att sitta här, men nu ska jag sätta mig framför tvn igen och kolla robinson och äta chips och dippa. Skriver senare om min lördag & då får ni bilder också . ha en trevlig kväll!

ut i kylan.


detta får bli ett snabb inlägg, även om jag inte har lust pg.a saker som har hänt idag, men jag ska rycka upp mig, för hela livet hänger inte precis på det som hände idag.
nu ska jag ut i kylan 13- minus och gå till åsa & dom, vet inte riktigt när jag kommer en fårse om jag skriver ett inlägg när jag kommer hem om jag inte är alldeles för trött och sånt. men alla bloggläsare hoppas att ni har haft en bra dag & får en fortsätt trevlig fredagskväll och fredagsmys (L)

blå himmel & sol & helg äntligen.


mycket av det på min rubrik stämmer verkligen , det är blå himmel ute och solen skinner, men det är ändåså typ 10- ute och nu är det äntligen helg också skööönt (;
slutade halv två idag , men innan idag när vi hade svenska innan vi skulle sluta det så började brandlarmet låta, så alla gick ut och det var svin kallt och stå där utan jacka och sånt hann inte hämta, fastdet var vissa som hade det kallare än mig, för vissa var i linnen och t-shirts och vissa hade inte heller några skor på sig. Men annrs var dagen bra, nu sitter jag här vid datan ska någ ta något att äta snart, är hungrig, och sen vid typ 4 så ska jag någ skriva klart breven till mina brevvänner men det jobbigaste är att jag bara ha hittat en adress av 3 :( men hoppas jag hittar dom . Sen vid ungefär 6 halv sju så ska vi till åsa,felicia,frida & tova ska fira tova i efterskott , sen kommer några av mina kusiner med och min moster så ska vi också fira min kusin sandra i förskott så det blir någ trevligt, skriver någ ett inlägg senare idag annrs är detta det sista för idag , det beror på när jag kommer hem ikväll/natt också det brukar alltid bli sent när vi åker till dom , men nu ska jag sluta att skriva.
ha en bra fredag och fredagskväll / Moa

inte skrivit på ett tag.


har varit dålig på att upptadera dom senaste dagarna, men det är pg.a saker som har hänt och då har jag verkligen inte haft lust för att sitta vid datan alls. men ska i alla fall försöka skriva lite varje dag. hoppas det funkar i alla fall , men när jag har lust så skriver jag ofta .

igår slutade jag halv tre och sen efter skolan så var jag med rebecka, har inte varit med henne på jätte länge för det har hänt massa saker. men vi hade i alla fall kul , vi satt lite vid datan & tittade på film och tog kort. sen vid typ sju åkte hon hem och då gjorde jag itne så mycket, men bilder kommer senare i detta inlägg som jag & rebecka tog, kommer verkligen inte lägga upp alla men några lägger jag upp i alla fall. Idag slutade jag tre, hade en timmes matte som sista lektion och det är så himla segt, men sen slutade vi i alla fall ,sen gick jag hem och sätt mig vid tvn lite och nu har jag för en stund sen ätit lite kyckling och potatissallad, ska någ snart ta en dusch och göra engelska glosor som är tills imorgon, imorron är det fredag och det betyder att det blir helg när som helst, har faktiskt redan planerat min helg, berättar om vad som händer i helgen imorgon någon gång, men nu kommer lite bilder på mig & rebecka !
en bild som jag gjorde om lite på mig själv.



ha en fortsätt trevlig kväll / MOA

tisdag=korta dagar.


som ni se på rubriken så är alltid tisdagar korta för mig och det är väldigt skönt.
det finns massa andra som slutar jätte sent varje dagar, men det gör inte jag och det är väldigt skönt!
Kom nyss ut ur duschen ritkigt skönt, och snart ska jag äta tacoos ! :) skolan idag var helt okej började fem över halv nio, och sen slutade vi 10 i två , hade bild,matte,idrott&engelska idag. Efter skolan så stannade jag kvar lite , sen sen stack jag hem sen har jag inte gjort mycket mer. och imorgon blir dagen seg slutar halv tre och tråkiga lektioner är det ganska många imorgon ,men nu ropade pappa att maten va klar, så jag ska någ sluta skriva nu.
/ Moa.

hej !


orkade ej blogga igår, förlåt för det men jag hade verkligen ingen lust att göra det!
men jag skriver nu istället det är i alla fall bättre än att jag inte skriver på flera veckor? Idag gick jag inte till skolan , för när jag vaknade så mådde jag inte så himla bra så jag stannade hemma , har inte gjort specillt mycket har mest tittat på tv och tat det lungt. men ni kanske undrar vad jag hittade på igår eftersom jag inte skrev? min söndag var i alla fall bra, jag träffade min ''gåkompis'' vi kallar varandra för det för att vi brukar alltid gå tillsammans runt en sjö här, men igentligen heter hon Anna. Hon bor bara på ändra sidan vägen här när jag är hos min pappa så det gick snabbt och komma till henne, sen när jag kom till henne så gick vi till hennes mormor & morfar så var vi där och där var några av hennes släktingar från göteborg också, & annas kusin är så himla urgullig, hon älskar att bita på precis allt ungefär . Vi åt mat där och pratade och lekte med lilly som kusinen heter då, orkar inte berätta allt men nu vet ni ialla fall lite vad jag gjorde söndagen igår . & här får ni några bilder på anna & lilly som jag tog, dom är tagna med mobilen så dom är suddiga.


hoppas ni inte fick ont i nacken eller något , för jag orkade inte vrida dom hihi. Men imorgon så går jag någ till skolan & nu är det bara 61 dagar kvar till jag åker till storbritaninen/irland, men nu ska jag sluta skriva hejdå.
ha det bääst! / Moa

lördag&stan.


idag var jag på stan med linnea&amelaY
vi hann inte vara där så himla länge , men vi hade ändåså kuul där,saknar er redan . Jag glömde min kamera för jag fick så bråttom till bussen innan, men linnea hade sin kamera med sig vi tog lite kort, men dom funkar tydligen inte att skicka eller lägga in på bloggen , men hoppas det funkar senare.& vi träffade emmy på stan med och hennes lillebror vi snackade lite med henne . men tack för en bra dag!
här kommer lite bilder som jag tog innan jag drog ner till stan ;
mitt öga.


& lite vinter bilder kommer nu !


orkar ej lägga upp mer bilder nu för det är så himla segt.  & justee har precis laddat ner photostory , det är ett program man kan göra film med massa bilder man har tat det är ju bra att ha tills jag dra till irland/storbritaninen så kan jag göra en video av alla bilder istället för att lägga in alla. Men ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska någ bara ta det lungt, titta på tv och slappa och äta gotti gott gott som jag brukar säga, men nu ska jag inte skriva mer, ha en forsätt trevlig lördags kväll!

blå morgon !


väldigt blå morgon idag, det är blå himmel ute och solen skinner :)

där fick ni en bild på den blåa himlen som är utee idag !
idag har jag inte gjort så mycket än, vaknade ca 10, har ätit frukost och sen har jag duschat, men nu måste jag tråka håret och börja fixa mej för sen senare idag ska jag träffa amela&linnea, saknar dom grymt mycket .
heejdå, ha det bra !

let's dance andra gången detta året.


nu har let's dance andra program detta året dratt igång !
vilka tror ni kommer åka ut eller vilka vill ni ska åka ut ?
Y
och innan så hade jag lite tråkigt så jag tog lite bilder på brasan här kommer dom :


men nu ska jag hämta lite godsaker i köket och hämta min cola som står på mat bordet , sen sätter jag mig och tittar på let's dance. detta blir någ sista inlägget för idag , för jag ska lägga mig tidigt ikväll . så detta blir godnatt!

heelg äntligen :))


nu är det äntligen helg, har inte haft lust att skriva idag efter jag kom hem från skolan & sånt.men nu skriver jag i alla fall(y) började som vanligt idag alltså 08.20 sen slutade vi halv två och då gick jag hem sätt vid datan och åt lite. sen tittade jag på sommaren med göran det är såå bra om ni inte har sätt den ? så måste ni se den :) sen senare packade jag och åkte till pappa och nu är jag här. snart ska jag äta, och sen blir det att se på let's dance. ha en trevlig fredag kväll!

torsdag & snaart helg :)


slutade 3 idag , dagen gick segt idag men den var ändåså bra !
nu harjag suttit här och skrivit brev till mina brevvänner, men nu orkar jag inte göra det längre så jag fortsätter imorgon med det. men nu ska jag ta en snabb dusch , sen ska jag hjälpa mamma medgod mat, för det är sista kvällen vi är hos henne på en vecka för sen imorgon åker jag till min pappa. Sen senare ikväll så blir det att göra engelska läxa som är tills imorgon och sen titta på massa bra filmer som mamma har hyrt ! hoppas ni har haft en bra dag & hoppas att ni får en bra kväll också ! heej då.

wihooo ! glömde att berätta en sak igår.


glömde att berätta en grymt rolig sak som jag längtar till & som jag fick reda på igår.
Igår eftermiddag ringde pappa mej & han sa att han hade bokat biljetter till storbritaninen/irland den 27 mars, åhh jag längtar ihjäl , har något varit där ? isånna fall vilka ställen tycker ni att man ska besöka mest ?:)

lite olika saker.


igår var det också en slapp dag som jag skrev att det skulle bli, började 5 över halv 9, sen hade jag bild, men gick lite innan den slutade för jag skulle till aulan och visa upp teater igen och då var det verkligen mycket mer folk . Orkar inte berätta om det andra som hände, men sen i alla fall slutade vi klockan 2, sen drog jag hem lite sen tog jag bussen till mammas jobb, och sen var jag där tills mamma slutade, jag älskar att vara där för alla är så roliga & snälla haha. Sen gick vi hela vägen hem det är typ 3 km men jag hade med mej min kamera så jag fotade lite på vägen hem ,för när vi kom högst upp på ett berg så såg man hela stan typ och det var skit fint ! här kommer några bilder som jag mest blev nöjd med fast en av dom är suddiga !
den suddiga bilden.

& här kommer det jag mest blev nöjd med för det såg ut som om någon har ritat den bilden ;o

det var lite om min dag tisdag , men nu är det ju onsdag så jag ska berätta lite om den istället. Började skolan som vanligt idag 20 över åtta. Då hade vi svenska och skrev på våra uppsättser och läste i våra böcker. Sen var det b-språk och jag har ju engelska i det, då hade vi glosförhör på dom glosorna vi hade sen tittade vi på någon engelsk film , vi ska se på den varje onsdag det är olika avsnitt typ 12 stycken . Sen efter det var det lunch åt idag också för det var gott, kom inte riktigt ihåg var det var. Sen skulle vi igentligen ha slöjd/syslöjd , men jag hade ingeting att göra och det var inte meningen att börja på något heller för nästa vecka så ska jag ha träslöjd iställer och det är tråkigt . Så jag fick rast ganska länge, sen dom två sista lektionerna va teknik fast då gjorde jag ingeting , för det vi skulle ha till våran sak fanns inte inne så jag bara gick runt till alla haha. sen var det biologi, sen slutade vi halv tre. och nu sitter jag här hemma, ska snart fixa lite mat till mej själv , sen ska jag göra en sak som jag inte har gjort på länge, skriva brev till mina brevvänner, det har jag inte gjort på länge, och dom har inte skrivit till mej heller på länge så det är någ taks att börja skriva till dom igen. sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra mer, ska någ sätta mej framför tvn eller så sätter jag mej här framför datan och gör massa. Detta blev ett långt inlägg, men puss på dom som orkade läsa, nu ska jag sluta skriva . ha en fortsätt trevlig eftermiddag!

slapp dag idag också!


hejhej, idag var det också slapp dag , men just nu hinner jag inte skriva om den.
för nu måste jag börja plugga engelska glosor som är tills imon, sen ska jag sätta mej framför tvn med mammi.skriver kanske ett inlägg imorgon på morgonen om dagen idag i skolan & efter skolan.


här fick ni en suddig bild från teater uppvisningen idag .
Men ha en fortsätt trevlig kväll allihopa!

liten sovmorgon idag!


godmorgon!

Idag har jag en liten sovmorron fast den är bara till 08.35 , men det är i alla fall ändåså lite bättre än att börja 20 över 8 :)  hinner inte skriva så mycket nu för nu måste jag kanske börja göra mej i ordning, men i alla fall det blir säkert slapp dag idag också, för jag ska spela upp teatern igen för idag kommer det andra nya sjuorna från mer skolor. igår var det inte alls mkt och det blir någ mycket mycket mer idag , men nu ska jag inte skriva mer !
ha en bra dag !

slapp dag med lite lektioner.


slapp dag med lite lektioner idag .
började ungefär klockan åtta idag för att jag & min teater grupp skulle visa upp våran teater för dom nya sjuorna som kommer efter sommaren. Det gick bra i alla fall . bäst var det att man slapp 2 lektioner då, kemi&fysik. Sen vid typ halv tio så var vi klara, sen var det ingen mening att gå till fysiken så jag gick runt lite och träffade folk . Sen kvart över 10 så började so;n vi kollade på våra gamla filmer som vi gjorde om mobbning förra året. Och sen pratade vi om något möte. Sen efter det var det mat , faktiskt ganska gott ! sen var det b-språk och i det har jag engelska det hållde på i ungefär en timme, sen slutade det halv två och efter det slutade jag , för elevensval teater var inställt , så då gick jag hem sen dess har jag suttit vid datan , men nu ska jag inte sitta här längre istället ska jag fixa något att äta & sen glotta tv tills klockan är 10 över tre då ska jag gå tillbaka till skolan och träffa några sen är jag med dom & bilder kommer någ ifrån det. ha en fortsätt trevlig dag ♥

min lördag var superduper !


skulle ju berättat om min lördag imorse, men då orkade jag verkligen men nu skriver jag istället!
jag vaknade typ klockan nio och fixade mej och åt frukost och sätt lite vid datan , sen ungefär vid 12 tiden så tog jag bussen ner till stan , sen kom erik & hans föräldrar och hämtade mej sen åkte vi hem till erik då sätt vi lite vid datan, sen när klockan var ungefär ett, så började vi gå ner mot stan & bowlingenhallen och det är ganska långt men det gick bra att gå den biten även om jag har problem med mina knän så.. sen vid typ 5 över halv så var vi framme, och sen började vi bowla . & jag vann med 380-358, rätt nöjd ! men vi körde med galler och jag brukar alltid köra utan annars. Sen efter vi hade bowlat i en timme, så beställde vi pommes bricka det var jätte gott! sen så såg jag min skolsköterska från skolan och hon glodde på mej hela tiden fast jag glodde tillbaka och sen glodde jag lite när hon bowlade haha. Sen när vi hade ätit klar så kom björn till bowlinghallen, sen gick vi tillsammans hem till erik . och precis när vi nästan var hemma så blev jag ner dragen i snön ganska kallt var det men kul hihi. sen när vi kom hem till erik så åt vi tårta den var muums ! Efter det så var vi nere i tv rummet lite och sätt vid datan . Sen kom eriks mamma på att hon hade glömt lite traditioner(stavning) som dom alltid brukar göra på eriks födelsedag. Det var att , dom brukar alltid göra peppakaks hus till julen , så erik slog sönder det . fick ont i magen av det haha. Och sen så rullade dom in mej i toalettpapper(som bilden i tävlingen jag hade ). Det var jätte kul! sen när jag hade tat mej låss så låg det papper över hela golvet. efter det fick erik en present av björn , han fick present kort på donkan 150 kr och det är bra för erik för han äter ofta där haha. Sen sätt vi lite vid datan igen, sen gick vi upp till eriks rum och tittade på tv och snackade ,kulkul! sen när klockan var typ 10 över sex så hämtade min mamma mej ,vi åkte till ica och handlade, men när man kom in på ica så sätt polina,sandrina&sara så jag sätt och snackade med dom medans mamma var och handlade , sen åkte vi hem och sen gjorde jag inte så mycket mer åt mat och tittade på tv och myset. detta var min lördag i alla fall lite av det. pusss.

tävlingen jag hade igår.


jag hade ju en liten tävling igår och jag kan säga att det var bara en enda som hade rätt!
alla trodde att det var min mamma men det var faktiskt jag bakom toapappret !
denna enda som hade rätt var ; http://hildaaaaas.blogg.se/
kolla gärna hennes blogg.

en liten tävling.


gissa vem det är bakom toalettpappret ? :)
a) jag
b) någon kompis.
c) min mamma.
här kommer bilden ;

gissa gärna på säger svaret någon annan dag tror jag säger svaret samma dag som jag svarar på frågorna från min frågestund, som är lite längre ner på bloggen . & jag har tänkt att skriva lite om dagen med men det hinner jag inte nu för jag tittar på scary movie men just nu är det reklam men det börjar någ när som helst. & detta blir sista inlägget för idag så jag skriver imorron om dagen & vad som händer imorgon med. säger godnatt så länge!

mätt & go.


när är jag mätt & go , efter att ha ätit en av mina favorit måltider :)
receptet finns här; http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15229
det är igentligen godare än vad det ser ut på bilden där. Fall ni inte kommer på vad ni ska äta eller så så går detta snabbt att laga, men det är ändåså gott !


men nu hinner jag inte skriva mer för snart börjar robinson, skriver ett inlägg eller något i pausen om dagen & lägger ut bilden . men hoppas alla har haft en superduper bra lördag . & får en fortsätt trevlig lördagkväll!Y

kanske måste skynda mig lite nu.


hejhej
idag vaknade jag typ klockan 9 av att min klocka ringde, sen åt jag frukost och sånt och slappade framför datan och chattade med massa . Men nu ska jag ta och göra mej klar för att ta bussen och dra ner till stan/söder.
kort om min outfit idag ;

randig lång tröja från gina.
svart långt linne under.
svarta leggings .
en bild kommer någ ikväll , men just nu hinner jag inte skriva mer !
ha en bra lördag allihopa, för det är ni värda ! (;

lång paus från let's dance.


eftersom det är lång paus i let's dance nu så tänker jag ladda upp några bilder från min & jessicas dag!
La ju in en bild på samma halsband nårra inlägg sen ,men i alla fall det delar jag med jessica.

jag & jessica.


& här kommer två inskilda bilder på mej & jessica.


det finns verkligen mycket mer bilder än det hära, men det är så himla segt att ladda upp bilder på bloggen här.
& det är blir någ sista bilden för idag , för snart börjar let's dance igen och sen efter det så ska jag någ gå och lägga mej för imorron ska jag ha det bäst, berättar mer imorgon vad jag ska göra.

godnatt & sovgott allihopa!

Äntligen helg !(;


nu är det äntligen helg gud vad skönt & min helg ska bli bäst !
vaknade ungefär 10 över sju imorse och då fick jag väldigt bråttom , för jag skulle packa ner min data,kamera & massa andra saker för jag skulle åka till mamma och lämna dom innan skolan. Kom ungefär till skolan 10 över åtta eller något, morgonen började med so jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men vi läste i alla fall halva lektionen , sen var det liten rast och sen var det matte. Då hade vi en vikarie han var helt konstig. Jag var sjuk igår och då hade vi också matte och då hade dom också han , och så trodde han att jag var sjuk idag också , men jag bara ; jag är här ? sen han bara; moa är borta då. jag bara; jag är här? , han var helt konstig. Det var kort mattelektion i alla fall & vi slapp våran jobbiga mattelärare azar. Sen efter det hade vi brainwalk och då gick jag och jessica till ica och köpte frallor för vi var hungriga. Rasten var bara i 25 min sen efter det hade vi sv, där skrev i på våra uppsättser och det ämnet vi har där suger verkligen , sen läste vi halva lektionen igen har läst en timme sammalagt idag så jobbigt ;o Sen var det lunch och alla sa att det var gröt men det var det inte alls det var chickennuggets(stavning) , ris & sås . Det var i alla fall gott. sen när jag skulle ta andra gången så var riset slut ;o
Sen hade vi engelska i ungefär en timme, sen slutade vi halv två ! gick hem tillsammans med oliver & jessica. och då såg jag olivers hund den var sjukt gullig , vill ha en sån verkligen . Sen efter det var jag med jessica och vi skrattade mycket som vanligt och tog bilder och sätt vid datan & tittade film . Vi har alltid kul ska jah säga =)
sen åkte hon typ hem vid halv sju och sen har jag inte gjort så mycket mer eller jo jag har ätit hemlagad pizzs som mamma fixade till kvällsmat. Men nu hinner jag inte skriva mer för ni börjar let's dance. hare bäst allihopa!
( bilder från min & jessicas dag kommer senare ikväll eller imon )

 

angående frågestuden !


jag startade en frågestund för ca en vecka sen eller när det var .
& frågorna ska jag börjar svara på när jag har tid, och vissa frågor svarar jag anonymt !
så fortsätt gärna fråga på tills jag avslutar den:D

ingen skola var det för mej idag.


ingen skola för mej idag , för imorse mådde jag inte riktigt bra hade typ feber och mådde jätte illa.
men nu mår jag bättre. Har inte gjort någonting idag har bara tat det lungt och vilat och tittat på film. Men imorron blir det skola och imorron är det fredag också & då slutar jag halv två eller två , såå skönt !
& imorgon åker jag till min mamma också , så då kommer jag någ blogga mer när det är skola!
best friends halsband.

& en liten moa på bilder !


men nu ska jag ta en dusch sen ska jag någ börja öva på engelskaläxan som är tillsimorgon.& tack till er som kollar min blogg och kommenterar fina sakerY

onsdag.


skoldagen idag var bra, men dryga lektioner idag var det , men hoppas alla andra hade det bra!
Efter skolan så gick jag hem med sandra, sen när jag kom hem så fastnade jag vid svt play idag igen och guds tre flickor det är så himla bra. Om ni inte har sätt det så måste ni det ? jag lovar det är jätte bra. Sen har jag inte gjort så himla mycket mer idag, & jag orkar inte skriva så mycket nu heller för jag är jätte trött, men här kommer lite gamla bilder & ännu gamlare bilder ;
en bild från lekis, & jag är inte med säger vi !

& en gammal bild från cypern !


olivia hoppas du ser det hära ; jag saknar dej grymt mycket, kan inte beskriva hur mycket (L)
har massa mer bilder men det orkar jag inte lägga upp nu , för jag är jätte trött . Men nu ska jag i alla fall gå & lägga mej hoppas alla mår bra ! kraam

hinner inte blogga & skriva mycket nu!


eftersom skolan har börjat och sen brukar jag alltid vara så trött efter det eller så är jag med kompisar eller iväg, men jag ska i alla fall försöka skriva ett till två inlägg per dag denna veckan!
& på morgonen hinner jag inte heller sitta vid datan för jag vaknar alltid sent, så måste jag skynda mej , men när jag är hos min mamma så hinner någ jag sitta vid datan på morgonen för hon bor jätte nära min skola & sånt.
ska i alla fall berätta lite om dagen idag började 08.35 och sen slutade jag 13.50 orkar ej berätta om lektionerna idag men sen efter skolan så stack jag ner till stan och var där med massa & träffade massa, var där ungefär till 6 halv sju eller va det var, sen åkte jag hem. Sen har jag inte gjort så mycket mer, men orkar inte skriva mer nu , men hoppas alla hade en bra , & hoppas alla mår bra. pus
sss!

skulle skrivit innan om dagen.


men det har jag skjutit upp väldigt mycket, men det var för att jag fastnade vid tv och sen började jag titta på Guds Tre Flickor på svt play och sen fastnade jag på det med, men nu ska jag skriva lite om dagen innan jag tar ett varmt bad , fryser som tusan . fast det är jag någ inte ensam om ?
men i alla fall första skoldagen detta året var i alla fall bra, vaknade ungerfär 07.10 och sen fixade jag mej och sånt sen skjusade pappa mej till skolan vid typ 08.05, sen stack jag och väntade på jessica ( hon åker buss för hon bor utanför växjö ) sen när hon kom som kramade jag sönder henne och sen brukar vi vara väldigt klumbiga haha.  Vi båda trillade baklänges och började kappskratta. men i alla fall första lektionen så var det kemi & fysik i halv klass. sen när kemin hade hållt på i typ 20 min ? så kom mona in hon är såndära aa , jag tror ni fattar och så hade hon en tjejmed sig. först trodde jag hon var en vikare? men nej det var hon inte hon var ny i klassen . Äntligen någon ny i klassen vi brukar nästan aldrig få nya ;o och vi är en liten klass med. Hon hette arijana och hon värkade vara jätte snäll. Sen efter kimen så var det fysik , där gjorde vi nårra laprationer(stavning ) och då började jag snacka mer med henne för jag var i samma grupp som henne . Sen efter det så var det lite rast, sen var det so och då hade vi våran handledare  , han är jätte rolig kanske skriver i ett inlägg om honom någon gång.
Vi gjorde inte särskilt mycket där , vi tittade bara på en film han hade gjort för att hälsa oss välkomna till ett ny termin och skolan och sen tittade vi på såndära '' nyårskrönika'' om vad som har hänt under året och sånt i nyheterna. Sen var det lunch , den tillbringade jag med jessica & nathalie och emmy såklart. Sen var det b-språk engelska . Sen efter det var det elevensval och som elevensval har jag teater och det är faktiskt jätte roligt , i den gruppen jag är i så har vi alltid jätte kul ! och den veckan som var sista veckan innan lovet, så visade vi upp våran teater på en gård som heter knutsgård här, och nu övade vi för den igen och vi ska visa upp den nästa vecka på måndag & tisdag för dom nya sjuorna som ska komma och hälsa på . Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer men min dag har i alla fall vart bra.
hoppas alla andra också har haft det bra !:)

har får ni en bild som jag gjorde om lite igår när jag hade det tråkigt.

första skoldagen 2010.


för en halv timme sen så kom jag hem från första skoldagen detta året för mej i alla fall !
b
erättar senare, för nu måste jag ta något & äta för jag är jätte hungrig åt inte maten i skolan idag hihi.men hoppas alla har i alla fall haft en bra skoldag eller vad det nu är du har hittat på .

en bild som jag tog någon gång på jullovet!

Äntligen är du hemma!


äntligen är du hemma bästavän! Y
Idag kom min saknade bästavän hem från tyskland, har inte träffat henne sen den 17;e december då det var tagen innan hon åkte & nu har hon äntligen kommit hem . Ska bli så kul att träffa henne imorron igen , så jag har faktiskt längtat lite till skolan ,för det är så svårt att vara utan henne. Ska ge dej en bamsestorkram imorron. Och hoppas du hade det bra i tyskland, men nu är det bästa i alla fall att du är hemma i sverige igen !

idag har jag inte gjort någonting faktiskt har bara varit hemma och tat det lungt, skolan börjar ju imorgon som sakt. Har bara tittat på tv och suttit vid datan och snackat med massa härliga vänner & kollat på massa bloggar. Men nu börjar klockan bli mycket så jag ska någ stänga av datan & gå och lägga mej annrs så kommer jag någ inte upp imorgon, men ha en fortsätt trevlig kväll & sov gott allihopa!

har tänkt att starta en ...



dom som är anonyma deras frågor svarar jag ej på.
så bara fråga på , släng in en kommentar eller fler !
svarar på frågorna i slutet av veckan eller någon dag i veckanY

åh nej ..


skolan börjar imorron suck !
Det har varit så himla skönt att ha lov. men det ska ändåså vara skönt att komma tillbaka till skolan & träffa massa vänner som man inte har träffat någoting på lovet :) men det är inte så långt kvar till nästa lov i alla fall. ska ta skolan mer på allvar nu ,för jag vill verkligen ha bättre betyg & sånt.
_________________________________________________________________________________________
Men i alla fall, gårdagen med nathalie var grymt rolig !Y
Vi snackade,togkort,filmade&var ute & massa. & sen precis nästan innan jag skulle hem så kom nathalies kusin och klippte henne det blev sjukt fint måste jag säga. Det blev mycket finare än vad mitt bliv när jag klippte av mitt långa hår iallafall, så natha ? du ska vara grymt glad över det! vi måste vara snart igen. Sen när jag kom hem ungefär sju , så gjorde jag ingeting specillt, tittade på massa filmer på tv ex; mr bean , & scary movie och suttit vid datan & chattat med massa härligt folk , men nu börjar klockan bli mycket. Ska någ gå och lägga mej snart så jag säger godnatt nu & sov gott allihopa!

det får bli en bild från nyårsaftons efter rätt & den var jätte god.
Jag vet bilden är läskande. Bilder som jag och nathalie tog
kommer någ imorron när jag vaknar !

 

redigerad/oredigerad.


fotograf; Nathalie Berglund.
redigering; moakarlsson(jag)
på bilden ; moakarlsson (jag)
redigerade bilden !

& oredigerad bild !

Nathalie jag älskar denna bilden du tog på mej tack så mycket!Y
skriver lite mer om dagen senare, nu ska jag
titta lite på tv med pappa & hans tjej.Men hoppas alla bloggare&alla andra mår bra  .

let's dance 2010.


let's dance har tratt igång nu !:)

någon som har någon favorit ?
Y
som vissa säger hoppas det går bättre för rabih
på dansgolvet än på idol !

låtsas farfar.


  Grattis låtsas farfar!
                På 78-årsdagen.
Du betyder oehört mycket för mej efter som min riktiga farfar var en idiot, rent ut sakt. Är så glad att du finns i våra liv . Du har levt ihop med min farmor i över 30 år, och du har fått henne att mår bra. & hoppas ni håller ihop länge till . & du är verkligen en kämpe, du har varit sjuk hur många gånger som helst, och en gång minns jag verkligen mycket, jag var med när dom kom och hämtade dig och jag såg dom bära in dej i ambulansen , då trodde jag faktiskt det var sista gången jag såg dej , men det blev det inte, du är en kämpe och hoppas du vet det. Det känns som om du är min riktiga farfar, & jag önskar att duvardet
jag älskar dig av hela mitt hjärta!

& idag var det 5 år sen gudrun var
här och harjade och förstörde massa skogar
och en av dom var din skog .

bloggar.


som jag tycker ni ska kolla på !
www.oliviali.blogg.se
www.imadeleine.blogg.se
www.irmazekic.blogg.se
www.jonnaafalk.blogg.se
www.kajsalinawashere.blogg.se
www.sandraarrano.blogg.se
www.blueeyedjulia.blogg.se
www.aannamagnusson.blogg.se



alltid lika svårt att komma på.


det är alltid lika svårt att komma på rubriker.
någon mer än jag som har lite problem med det?
idag har jag inte gjort någonting alls, sov ungefär
till ett, men det behövde jag någ har inte sovit ut
på hela lovet har ställt klockan hela tiden.
men nu ska jag inte sitta här i skriva utan nu ska jag packa ner min data&kamera och allting, och sen åker jag till min pappa, fall jag inte skriver mer idag/ikväll så skriver jag någ något imorron.
men haa det så bra allihopa ! Y

om igår&bilder.


börjar med lite bilder från gårdagen när jag & anna gick till stan.


anna&jag(var tvungen att sudda över mej själv faktiskt)

& nu kommer lite bilder på anna & andra saker.




det hära var lite bilder från igår.
När jag och anna gick hela vägen ner till stan, i stan träffade vi
johanna och hennes kusin rosanna(tror jag hon hette) & så
var vi där med dom hittade ingeting specillt. sen träffade
man massa i stan ex; huda,elin. Var inte så länge på
stan för det var så kallt, tog bussen hem sen med anna
johanna&rosanna, sen när man kom hem så var man
ute med massa & träffade massa. orkar inte berätta så
mycket men dagen igår var i alla fall bra (y)

godnatt.


klockan är rätt mycket, och jag har inte orkat gå upp & lägga mej .
men nu ska jag göra det, för annars sover jag någ bort
hela fredagen & det vill jag verkligen inte göra.
godnatt & hoppas att alla sover gott med.

/ Moaa.

michael jackson


http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM
http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM
fall ni inte har sätt dom hära !
så tycker jag verkligen att ni ska göra det , för det är så coolt.
ni fattar någ vad jag menar när ni kollar .
någon som var där då när det hände ?:)

Ge gärna massa tips!


om du har tips på jätte bra låtar som du lyssnar på eller filmer du älskar ?
slääng gärna in en kommentar då vill gärna ha massa tips !:)


en bild på mej & anna, bara för att vi ska ses idag:)

herregud vad jag längtar !


jag kan inte hålla mej längtar jätte mycket!
På julaftonen så fick jag o min ena kusin sandra biljetter till high school musical musikalen.
& vi sitter längst fram , jag längtar oehört mycket .
någon annan som ska på en eller som har sätt den ?
Y

& har kommer en bild på min kamera !


har inte haft den så himla länge, men jag kan redan mer än min pappa om den , han har en precis likadan.
har inte hunnit fota så mycket med den en så mycket har hänt sen jag fick den , men när jag har tid så ska jag ut och fota mycket och såklart lägger jag in dom på bloggen sen . Men hoppas alla mår superduper bra i alla fall.
jag mår fortfarande lite sådär efter det som hände idag som jag skrev i förra inlägget .men nu ska jag snacka med massa snälla folk på msn & sen ska jag någ gå och lägga mig annrs sover jag någ bort halva dagen imorron och det får jag verkligen inte göra eftersom jag ska träffa Anna :) heejdå & godnatt allihopa!

inte värdens roligaste dag..


som jag har sakt innan att jag skulle åka till hanaslöv gjorde det idag också.
det är ju alltid lika mysigt att komma ditt, men idag var det hur mycket människor som helst, tror aldrig att jag har sätt så mycket folk där och det skulle igentligen stänga 3 men det stängde 4 för att det var så mycket folk och så hade dom öppet en timme längre ! hann åka i två timmar, sen när gick jag & mamma upp till cafet och sen när vi kom tillbaka så var mina skidor borta så typiskt och dom som jobbade sa att det inte brukar vara nårra som snattar det men
det var det visst.åkte inte mer skidor efter det sen utan jag var med björn & erik som också var där, och min mamma åkte vidare. Dom gjorde i alla fall så dage blev lite roligare, tack till er !
sen är det en sak som jag har gått omkring och tänk på hela dan, det var någon i backen som skadade sig illa så det kom 2 ambulanser och en första hjälpen bil och en brandbil, undra hur det gick med han sen ;o alla bara stannade upp och tittade på honom . Sen när jag hade kommit hem så har jag inte gjort så mycket har suttit vid datan , och massa annat. men nu ska jag titta på en film som har börjat igen det har varit paus, tror den inte våra,dina eller ngt sånt det handlar om 18 barn i alla fall . men nu ska jag inte skriva mer . heeejdå

godmorgon!


nu har jag precis vaknat eller inte precis vaknade för 20 min sen . Och nu har jah suttit här ett tag. men nu ska jag ta att käka frukost och sen fixa mej och sen draaa iväg till hanaslöv & åka skidor !
skriver kanske ett inlägg när jag e hemma.
om jag tar med mej kamera så kommer någ lite bilder fall jag inte glömmer den som vanligt.
ajaa ha det bra allihopa!

( en gammal snö bild , bara för att det snöar mycket ute)

inte skrattat såhära mycket på länge.


igår, träffade jag några saknade personer!
vid typ 1 tiden mötte jag linneas,linneat&amela det är dom jag menade som var saknade. men som sakt hade jag inte träffat dom på nårra månader , så det är ju klart att man har saknat dom. Först var vi lite oss mej och sånt tog bilder och snackade och skrattade. Sen senare åkte amela hem till sig . Sen bestämde vi att vi skulle sova hos linneat, så då började jag packa sen tog vi bussen ner till stan till linneas, så packade hon sen drog vi vidare emot hovsaga. orkar inte berätta om allt vi gjorde, men vi hade i alla fall grymt kul . lite kan jag säga som vi gjorde; vi tog kort, åkte pulka(grymtläskigtvardet) , var ute, och data och massa annat, tror inte jag har skrattat så mycket domma första dagarna på detta året. sen idag vid 10 så kom hennes mamma och vakte oss. sen åt vi frukost och fixade oss, sen snattade linneat, min kamera(som vanligt) sen tog vi bussen , dom skulle till simhallen och jag skulle hem . sen har jag inte gjort så mycket mer idag har bara suttit här och sen tittat på film , men nu ska jag äta ngt som mamma har lagat idag(?) vet inte riktigt vad det heter, men det ser gott ut i alla fall ! och imorron blir
det att gå upp tidigt och åka till hanaslöv och åka skidor, långt inlägg men men . ha det bra allihopa bloggläsare!


( det här var lite av alla bilder vi tog igår)
& jag tycker ni ska titta linneat blogg;
neassss.blogg.se

inte skrivit på länge.


heej !
har inte skrivit sen i fredags, har varit iväg mycket med.
i lördags var jag i älmhult på ikea med mamma & hennes kompis . köpte bara en datastol,för jag behövde ingeting mer hos min mamma, men när jag åker ditt med pappa så kommer jag någ hitta mycket, för jag behöver rätt mycket säger till mitt rum hos pappa. & sen idag var jag och åkte skidor ! första gången för detta året i alla fall. grymt kul var det ! först var jag jätte rädd, men sen fick jag tillbaka allt som jag kunde förra året.
& nu har jag precis ätit backad potatis & sallad. Ska någ snart titta lite på tv & lite godsaker.
Imorron blir det att träffa Linnea & amela har inte träffat dom sen ett disco som var den 21 november.
så man kan säga att det var länge sen ! men nu ska jag inte sitta här. hejdå
(ingabilder i detta inlägget)

Planer


Planer för helgen och veckan;
lördag ; åka till älmhult och ikea med mamma & hennes kompis.
söndag ; åka till hanaslöv och åka skidor.
måndag ; kompisar
tisdag; hanaslöv.
onsdag; kompisar
och kompisar blir det någ med resten av veckan !:)
vad ska ni andra hitta på?


RSS 2.0