JAG TAR EN BLOGG PAUS!


har ingen lust och ork att blogga. Hoppas ni står ut med att ni inte hör från mig på ett tag.
Ha det så himla bra , alla mina läsare !♥♥

JUST NU


Hoppas alla hade en jätte bra alla hjärtansdag igår? Det hade i alla fall jag.
Just nu orkar jag inte berätta om det och lägga upp bilder( kommer väll någon gång ikväll) Och någon dag måste jag lägga upp sista delen av irland. Men i alla fall nu sitter jag och väntar på min kära bästavän Matilda.
Vi ska nog prata, mysa, och ha kul. Har inte varit med henne innan jag reste iväg. Så ska vi även boka bio tills på fredag för då fyller hon år , så ska bjuda på bio. Men nu orkar jag inte skriva mer , ha det bra!

ANONYM FRÅGA!


Skulle gärna vara tacksam om du skrev ditt namn och även din blogg ( om du nu har)
frågan var:
vilken skola och linje har du sökt till?

mitt svar är : vill helst veta ditt namn, men svaret på din fråga finns längre ner.

MÅNDAG


Imorse när jag gick till skolan sken solen och det var klarblå himmel!
På morgonen i skolan hade jag ett oförberett prov för jag missade  ett nationellt prov förra veckan. Men det gick nog bra ! Det är ett bra tag tills man får veta hur det gått. Efter det hade vi b-språk, sen var det lunch så sjöng vi i matsalen för får vän Emelie , men jag kan säga det blev inte så lyckat vi slutade sjunga efter hälften och då precis efter tappade en sin tallrik . Och i min skola är det extra pinsamt får då börjar alla klappa också. Sen hade fysik och förberedd lite inför fysik provet vi ska ha på onsdag. Sen hade vi engelska och sedan klasstid då pratade vi om våra klass tröjor så dom är klara.

Efter skolan var jag med min älskade vän jessica, vi tittade på film och gjorde chokladbollar ( vi åt nästan upp alla).


Sedan gick vi till gården och var där och myste med massa, och så är det ju alla hjärtans dag så det var massa kärleksmusik och så gjorde vi massa kort.

( får hoppas att min älskling ser detta hehe..) men nu ska jag kila !

MIN HELG I BILDER, KANON HELG HELT ENKELT


I fredags träffade jag mina tre älskade vänner Malin & Victoria & Emelie !I lördags morse var jag med mina älskade smågrannar och lekte med dom och så åkte jag till mamma.På kvällen blev det kalas och mys för min ena kusin fyllde år

Och idag var jag i skidbacken och åkte skidor helt underbart!


FRIDAYDär fick ni en bild på en glad moa denna fredag!

KVÄLLENS FRÅGADet var en bra fråga. Den frågan borde jag ställa mig själv. föresten nu mår jag bra igen, men bara så himla trött.. Den skiten tar verkligen mina krafter..

INTE MÅTT SÅ BRA!


Har inte mått så bra sen i lördags morse, för då kom det vanliga tillbaka igen. Efter har varit frisk i ca 2 månader.. Hoppas det var den sista gången nu , är helt slut. Bl.a missade jag första nationella provet igår, men imon måste jag verkligen dra till skolan annars missar jag ett nationellt prov igen. Och det får inte hända. Måste verkligen gå !!  Lite uppdatering bara, hoppas allt är bra med er.

Vi hörs när vi hörs.( den sista delen av irland kommer väll nån gång)

IRLAND DEL 3


Här får ni dom första bilderna jag tog på fredagen, blev inte så många bilder som jag trodde eftersom den dära olyckan med väskan så hade jag inte väskan den första tiden i irland. Men hoppas ni njuter av domma bilderna!
fredagen direkt när jag fick min kamera tillbaka så började jag knäppa bilder.
Domma här bilderna tog jag ifrån bussen efter vi hade hämtat väskan.När vi kom tillbaka till hotellet igen så fräschade jag snabbt till mig och så drog vi ut på dublinsgator!


Och självklart på vägen hem så ville pappa självklart gå in på en irlänsk bup dom är så mysiga!
Efter vi hade vart där så fortsätte vi mot hotellet och handlade.


Sen åt vi och chillade på hotellrummet så så gick vi ner till bupen på hotellet och satt där och myste!

Det var lite om min fredag där borta imorgon kommer del 4 upp.
Sovgott!

VAD HÄNDE I BÖRJAN? DEL 2


Det är en fråga som många har frågat mig och nu kommer svaret
Det var såhära vi landade i dublin omkring 10 tiden, så la vi in våra resväskor i bagaget där alla andra la sina väskor. Det var ju självklart helt mörkt ute och alla var trötta. Till och med chauffören och han var jätte vimsig och stressad. Sen när vi skulle hoppa av bussen så fick pappa sen väska, sen sa pappa: samma väska som denna ska det finnas en till. Så kollade inte chauffören riktigt på väskan han tog, för det var så mörkt och jag tog den. Men sen när busschauffören hade kört i fullfart iväg. Så märkte jag att det inte var en spärr på hantaget, och då märkte jag att jag hade helt fel väska, den var inte alls lik dom vi hade. Så hela den kvällen så försökte vi få tag i bussarna och flygplatsen där väskor lämnas in som har glömts. Så märkte vi hade den väskan jag fick istället det visade sig att vi snackade med henne på bussen och hon var också från sverige.Och hennes pass och boardingcard och allt låg där i . Och det blev ännu mer panik. Så hela den kvällen/natten blev förstörd. Sen på morgonen så fortsätte ju letandet efter hennes väska som jag fick, tillslut kom vi fram i telefonen till dom som har hand om allt, så hade hon också ringt ditt . Så gedde vi namnet så var det hons väska jag hade. Så kom hon och hämtade hon väskan , hon bodde inte långt ifrån vårat hotell. Men sen fortsätte ju letandet efter min väska. Och det visade sig att den var på flygplatsen tur det så ingen annan hade tat den då hade det varit svårt. Och vi hade bara fredagen på oss att hitta väskan också. För sen var det stängt. Men allt gick tillslut bra, och igentligen på fredag så skulle vi åka ut på en busstur så då undrade den chauffören vart vi var, så berättade vi allt och han bokade om våran sån busstur tills lördagen. Där sparade vi mycket pengar. Och så fick vi gratis buss fram och tillbaka från flygplatsen. Sen var allt perfekt !RSS 2.0