IBLAND FÖRSTÅR JAG MIG INTE PÅ MIG SJÄLV


Att jag kunde sabba till det så helvetet kom tillbaka..
massa tankar i huvudet snurrar och snurrar, varför slutade jag ta medecinen? var det för att jag kände mig så bra om jag slutade ta den? och kunna överleva utan den? hur kunde jag? Nu under denna veckan har jag väckt massa minnen , från förra året.. och år tillbaka...Ibland känner man sig som en idiot..Nu förstår jag allvaret att medecinen verklig verkar , vill inte utsettas för detta igen.. bilden beskriver min vecka, tack & hej

FRÅGOR ANGÅENDE GYMNASIET


Vilken linje går du?
Jag går handel och administrations programmet.
 
Vilken heter gymnasieskolan?
Jag går på en stor skola som heter Kungsmad.
 
Vad är karaktär för ämne?
Jag vet inte riktigt vad det är för något än för vi har bara haft det en gång men man snacka om det mesta inom handel.
 
Hoppas ni blev nöjda med era svar !

DAG 3


Nu börjar man verkligen fatta att man går i gymnasiet helt sjukt, och klassen börjar få mer kontakt med varandra, och den verkar jätte bra !
Idag började vi med schemat , en otroligt lung dag.
två dagar med sovmorgon , en dag där man slutar halv tolv, senaste dagen är kl fyra och långa raster inte så fel de. Nu ska jag svara på kommentarer, och sen försöka smitta ut i regnet om det blir något uppehåll och ta en gå runda och kolla igenom lite matte också som vi fick idag. Hoppas alla har haft en kanon start på denna höst terminen och alla som börjat gymnasiet hoppas ni trivs och har valt rätt. KRAMAR

DAG 2


Dag två i skolan idag då börjar vid 10 ska snart ta bussen in till stan och träffa ett gäng vänner innan skolan . Första dagen gick bra laddade upp på morgonen med ett par vänner var rätt nervös inför gymnasiet men det släppte när man kom ditt och såg alla , kom i en jätte bra klass så jag är jätte nöjd var rätt orolig över klasserna för det blev två klasser i den linjen jag går nu ; handels . Efter skolan var jag med ett par vänner i stan sen tillbringade jag eftermiddagen med min kära farmor och kvällen så var jag med mina små grannar . Och förresten sista helgen på lovet var helt underbart fredagen och söndagen tillbringade jag med mina grannar badade i pool och var ute på sjön med deras båt var sånt himla kanon väder . På lördagen hade jag en kanon dag med 6 av mina närmsta vänner , vi köpte massa gott gott , pizza , myste ,hade det helt underbart . Fick även lite presenter av dom . En stor påse godis och ett armband . Dom är verkligen helt underbara vänner . Men detta var det jag ville säga , här får ni dagens outfit : hela outfiten är från Gina idag och armbandet är från vännerna .

MYCKET I HUVUDET


Hade ännu en grym helg i ystad med underbara människor och den specilla personen det känns verkligen som om det närmar sig slutet för denna sesongen, men man har nått att se fram emot och även sakna..
i måndags var jag inne i stan på dagen med Jessica och på kvällen cyklade jag och bästis runt och snackade. riktiga sommarkvällar nu alltså.tisdagen då kommer jag inte riktigt  ihåg men jag var ute och gick med bästis i ett antal timmar i undera vädret. Gårdagen onsdag så cyklade jag och bästis nästan två mil, vi tillbringade dagen vid en sjö ,badade,solade,pratade,skrattade,njut fullt ut,fikade,åt subway, helt för oss själva inga andra där. Senare var vi hemma hos henne och hade ännu mer trevligare.  Sen har jag lekt mycket med mina smågrannar också dessutom rätt mycket. Idag hände jag med bästis och hennes mamma och lillebror ner till stan för klippning och sen åt vi på hongkong mumsigt, senare gick vi runt lite i äffarerna .Senare åkte jag ut till en kompis som jag inte träffat på länge , fotade,blev myggbiten,getingstuken också och hade anmällt trevligt  . Gäller att njuta fullt ut, skolan börjar på måndag... Gymnasiet kommer nog bli grymt längtar. Men har så mycket i huvudet som snurrar runt hoppas allt rättas till.
Nu ska jag titta på film och ringa ett samtal ciao
ska ta tag i att svara på kommentarerna ikväll eller imorgon.

HÄR BEFINNER JAG MIG


Själv klart i underbara Ystad igen . BIG LOVE

TVÅ SVARTVITA


JAG LEVER LOPPAN


Hade en helt underbar helg nere i ystad bland massa härliga personer på campingen och en specill person, som verkligen har fått mitt hjärta att banka och stå i lågor. Ni som vill se några bilder från helgen så finns dom på min instagram @ moack .
I måndags träffade jag min käre bästis Alice, som jag inte har träffat på ett bra tag. Igår så var jag hos mina smågrannar hela dagen lång och gud vad jag har saknat dom och dom har saknat mig, inte varit utan dom så länge som jag har varit nu. Idag har jag inte gjort så mycket var bara ute en sväng och gick innan och träffade på ett par vänner och var med dom en stund. Imorgon ska jag till några kusiner och en av dom fyller även 20 år så då blir det lite kalas där, och imon ska jag även packa åter igen och åker iväg på fredag vid lunchtid. Aldrig hemma, men jag tycker borta är BÄST.
En glad liten loppa som njuter fullt ut av det sista på lovet . Nu ska jag sätta igång och svara på en hel hög med kommentarer.
 

REDAN IVÄG IGEN


Hade två grymma dagar i Göteborg . Om ni vill se bilder som jag tog med iphonen så finns dom uppe på min instagram moack . Var knappt hemma 15 timmar förens jag drog igen . Nu är jag snart i underbara Ystad igen. Där tillbringar jag min helg. Ha det gött !

MOT GÖTEBORG


Där väntar stan idag och imorgon Liseberg .RSS 2.0