HEMMA PLAN


Vi kom hem från ystad igår kväll, skönt att vara hemma men saknar det redan.Men jaja sånt är livet!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu hade bra dagar där nere trots vädret , fick ihop en del bilder som kommer upp nån gång i veckan och lite om dagarna med om jag minns.Idag var det jobb igen, men det var en kort dag efter jobbet var jag min kära vän emelie , vi var ute och pratade och gick runt och fotade och gjorde en del knäppa saker som alltid , kan lägga upp några bilder från det med någon dag nu. När jag kom hem var jag ute och lekte med smågrannarna på gatan och så var jag så duktig klippte en av dom stora häckarna på framsidan, det tog tid kan jag lova. Men jaja nu ska jag sluta babbla ville bara säga detta nu ska jag hoppa i säng imorgon börjar jag redan vid åtta så får se om jag verkligen kommer komma i tid, men ska tänka posetvit.
HA DET BRA!

ÖNSKAR ER ALLA EN TREVLIG MIDSOMMAR !


Nu drar vi oss mot ystad för att tillbringa midsommarn där !
För er som inte läst min blogg innan och är nya läsare så har vi sesongscamping plats där nere ,men vi inte där hela tiden men så ofta vi kan för vi har 3 timmars bilresa ner. Men skönt att ha det stället, är som utomlands en varm sommardag. Får se hur det blir med uppdateringen, men nu ska jag packa ner datan.
GLAD MISOMMAR!

13-16 - OFÖRGLÖMLIGA DAGAR


Blandade bilder från två studenter,avslutningsfest,skolavslutning,mys med bästavännen nanny, och summer take off partyt!
T
Det var dom bilderna jag hade att visa finns bland annat uppe lite andra bilder på instagram där jag heter moack .
När det ändåså håller på att bli ett långt inlägg så kan jag berätta om mina första dagar på sommarlovet, hela lördagen sov jag bort,söndagen var jag ute med mina små grannar och var hos mina kusiner var jätte kul att alla nästan var samlade igen saknades några som just nu är i london, i måndags började jag sommarjobba på min mammas jobb , trivs som en fisk i vattnet där alla är så himla snälla och roliga och kan ju inte bli bättre när man jobbar med jätte snälla tjejer (bland annat hon som tog studenten på dom bilderna längst upp, sofia heter hon), efter första jobbdagen åkte jag upp till gymmet och besökte sjukgymnasten och tränade även lite med min vän Emma,igår fyllde en av mina bästavänner år , och så jobbade jag gärnet på sommar jobbet. Och lunchade tillsammans med Sofia, sen tränade jag på kvällen för sista gången med Linda för mitt gymkort går ut nästa vecka, och idag blev det inget sommarjobb.. Förkylningen tog över och febern med så har vart hemma hela långa dagen konstigt kändes det, men på eftermiddagen lekte jag med alla grannbarnen och firade även min granne som fyllde 40 år. Det var lite kort om mina första dagar på sommarlovet. Och är tacksam att förkylningen släppt lite imon drar man förmodligen ner till skåne ! HOPPAS NI HAR DET SÅ BRA.
 
 

JUST NU


Har åkt på en redig förkylning men ska göra det bästa av saken, jobbar imorgon också sen åker jag ner till skåne över midsommar, vet att det ej har kommit bilder eller video från förra veckan. Men dom kommer !
 
HOPPAS DET ÄR BRA MED ER !

OFÖRGLÖMLIGA DAGAR


Gud vilka grymmar dagar jag har haft sen i onsdags !
Hinner inte skriva så mycket nu ville bara uppdatera så ni vet att jag lever, har fortfarande inte lärt mig nya blogg.se och så är det fortfarande något konstigt med min blogg och måste ändra faktan om mig. skriver mer senare om mina oförglömliga dagar + att ni får en lite smått rolig och tråkig video från sista rundan i skolan där man gått i tre år, ska snart till min kusiner och äntligen träffa min saknade kusin som bott i japan i 10 månader men är hemma nu .
Ha det bra !

här får ni en bild på mig från i fredags innan skolavslutningen


update: bloggen är lidande , internetet funkar inte som det ska, började sommar jobba idag,imon fyller en av mina bästavänner år, och så åker jag snart ner till skåne och fullt upp på eftermiddagarna men bilder från dom ''oförglömliga dagarna ska jag försöka få upp imorgon . nu måste jag sova!

OM JAG SKA SÄGA VAD JAG TYCKER...


ta tillbaka den gamla blogg.se nu!
Och hela min blogg är knas, till exempel nån tjej till höger i min blogg? hur kom den dit?
Har ni också problem med eran blogg idag?

MÅNDAG


MOA TODAY:



Min uppdatering är inte den bästa men har haft värsta huvudvärken sedan i fredags och den har inte släppt ännu.
 men får tänka på alla bra grejer ex: att mina två saknade kusiner har kommit hem från japan(en av dom har bott i japan i 10 månader, har nämnt det ett par gånger), snart är sommarlovet här,lämna högstadiet bakom sig,och alla trevligheter som kommer denna veckan och fram över.

Imorgon blir det ute dag, hoppas på att vädret blir bättre än dom senaste dagarna.
Och så vill jag bara tacka för alla fina kommentarer till mina bilder i förra inlägget ska ta och svara på dom när jag har tid. Ha det bra allihopa!

NATUR








Några natur bilder jag knäppte när jag och min bästavän var ute och gick en sväng idag. vad tycks?

DAGENS - LÄNGE SEN JAG VISADE DET SIST


Svarta jeans - Gina
Pippi tröja - Ullared

TA VARA PÅ TIDEN OCH LE FÖR NÄR SOM KAN ALLT FÖRÄNDRAS


NATIONALDAGEN



MUCH LOVE TO MY ALICE




två bilder från kvällen.
Skolan igår var inte så mycket att säga om inte så mycket specillt alla läxor klara och betygen satta!
Vid sex tiden tog jag och min vän Linda ett träningspass, sen på kvällen kom min underbara Alice till mig vi hade grymt kul.Hon får mig alltid på bra humör igen.Har vart lite upp och ner för massa olika andledningar.. Detta får beskriva min tisdag + att bilderna talar för sig själva.
Nu behöver jag sova ska upp vid nio blir nog fullrulle hela dagen!
Seya

DET ÄR BRA ATT HA EN SÅN VÄN SOM DIG





Tre bilder från idag.
Efter skolan idag mötte jag upp en kär vän som heter Mathilda , och hade enormt kul med henne ,bakade,skrattade,tog kort och bara hade anmällt trevligt som vi alltid har. Lite sorgligt att vi bor så nära varann men ses alldeles för få gånger.Och hon ska dessutom flytta upp till Jönköping direkt när skolan slutar.Kommer kännas tomt utan henne.. Men ska se till att träffa henne nästa vecka igen och ta riktigt förväl av henne för ett tag. Kändes som att detta blev ett depp inlägg men lite så är det jag känner just nu .
Nu ska jag kila!

SÖNDAG


Om en stund drar jag och min vän Linda till gymmet! Det var ett bra tag sen vi körde. Vad gör vi ? NU KÖR VI!

SEVÄRD FILM


Alla borde se filmen '' Machine Gun Preacher'' den är verkligen se värd och handla om verkligheten för barn i sudan och uganda.
Om nån av er har hört om massmördaren Kony där nere så kommer ni förstår mer annars sök på kony lite överallt. Blir så extremt berörd och vill igentligen göra något åt hans idiotiska grejer men jag är för feg.Men du är att det finns folk där nere som kämpar för att stoppa han. Filmen får verkligen 10 av 10.

HEMMA GJORD PIZZA I STORA LASS


-BESTÄLLT-



Såg denna klänningen på en annans tjej blogg så blev jag lite förtjust i den.
Och vill verkligen ha något nytt och fräscht till den 14 juni. Vad kan hända då?Jo det får ni veta när den veckan närmar sig för då blir det massa trevligheter.inte skolavslutning i alla fall till den dagen ska jag ha en vit klänning som ni får se då.

HELG


Äntligen helg så man hinner pusta ut lite, nu har jag bara en bild uppgift kvar och lite på svenska uppgifterna ,och lite på ett biologi prov kvar sen är allt klart ska bli så enormt skönt, plugg lönar sig :D
bild från fikat sista lektionen igår, mumma ibland har vi det bra .

Men i alla fall dagen igår klarade av nationellan i matten så nu är jag överlycklig. Sen hade vi sv en kort stund för jag kom för sent, sen hade jag inställt b-språk då var jag i fritidsgården med några vänner och bakade hela långa rasten sen hade vi en chill so vi gjorde knappt någonting plus att vi fick sluta tidigare. Trodde fredagen skulle fortsätta bra och börja helgen med ett träningspass med min vän Erika men så blev det ej. För hennes pappa ringde och sa att hon skulle åka hem för deras hus hade blivit träffat av en blixt, blev helt paff.Har aldrig hört om något sånt innan. Men då åkte jag hem och gjorde klart min stora sv uppgift sen framåt kvällen kom min vän Felicia och vi stack till gården och hade det lite trevligt med vänner. Sen när jag kom hem somnade jag booms. Och vaknade runt 12 idag. Ska snart ta en gå runda, och senare ikväll blir det mys med mamma,mammas kille och broder och göra hemlagad pizza!

HA DET GÖTT.


RSS 2.0