PLUGG PLUGG PLUGG.


Alla som går i nian eller har gått i nian ni vet hur mycket det är i slutet, men snart kan man äntligen pusta ut, bara 16 dagar kvar tills skolavslutningen kommer både bli kul och sorgligt av många andledningar.men gud vad skönt det ska bli att börja på ny skola och träffa nya människor !



stoppar in dagens fråga i detta inlägget med.
När får ni sommarlov?

MELLIS



Denna veckan har verkligen min bloggning legat nere...
I söndags mådde jag toppen och var ute med min bästavän och badade och solade, sen när jag vaknade upp på måndagen var jag hur förkyld som helst och febrig.. Men gick till skolan i tisdags ändå då hade vi tydligen sovmorgon utan att jag visste det men dagen var chill efter det med, igår så hade vi sovmorgon igen och hade bara 1 och en halv lektion. idag var det en lite jobbigare dag,men vi slutade en timme tidigare och förkylning börjar ta över mer och mer.Rätt mycket saker tills imorgon och nästa vecka som måste in sen är allt klart , så ska snart sätta mig och plugga ska bara svara på lite kommentarer.
Och så måste jag säga att jag saknar två av mina kusiner otroligt mycket en av dom har snart bott i japan i ca 1 år(har nämnt det någon gång) , och i måndags åkte en annan kusin till honom i japan . Men snart kommer dom två hem tillsammans.

hoppas allt är bra med er?

MIN ERONISKA STATUS.


BILDER FRÅN DAGENS UTFLYKT


Mobil bilder, men det får duga?




24 MAJ - KLASSRESAN


Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat tidigare .
men vi kom hem klockan 2 på natten till fredagen och då somnade jag direkt och sov till 2 på dagen alltså 12 timmar. och var bara vaken i ca 5 timmar och var ute i det fina vädret och lekte lite med smågrannarna och sen så somnade jag i tolv timmar igen. Och vaknade vid åtta imorse då hängde jag med mina grannar ut med deras båt mer om det kommer . Nu ska vi börja med göteborgs resan , kan bara säga att det var grymt kul !
Här får ni i alla fall 3 bilder från göteborg.



MOT GÖTEBORG!


Det jag mest ser framimot är liseberg, det har jag längtat efter hela vinter men vi ska också bl.a på universeum !
Slapp outift idag, fortfarande härligt väder greaat.


Hoppas alla får en bra torsdag !

-tidsinställt

DAGENS


Fortfarande härligt sommar väder idag körde jag på en sommar oufit!


Som jag skrev i måndags så var min enda riktiga skoldag i måndags, dom två senaste dagarna har vi i nian på skolan haft något som kallas ''kärleksveckan ''. Det är en gammal tradition på våran skola. Man pratar mycket om olika saker, gör massa roliga och massa olika grejer. idag hade vi det extra mysigt med middag sent tillsammans med våran parallel klass. Samt teater av våra handledare och dans, och självklart skolans egen dans. trevligt. Nu ska jag ut i solen och leka med mina små grannar !

Nästa inlägg som kommer upp kommer vara tidsinställd inlägg, där jag berättar om vad jag och min klass och paralell klass ska göra. Vi ska i alla fall på skolresa till göteborg och hitta på massa kul !

DOM SENASTE 4 DAGARNA


Har inte haft lust att sitta vid datan dom senaste fyra dagarna så den har faktiskt jag inte rört, någ rekord ? haha aja..
+ att det har varit sånt sommar väder!

beskriver dagarna med några få ord : härliga ute kvällar med fotografering, härliga stunder med mina goa grannar,tränat,även varit på min blivande skola tillsammans med ett gäng vänner och grillat tillsammans med lärarna och eleverna i trean och helt enkelt bara levt livet.Och denna dagen var min enda vanliga skoldag denna veckan chillll.


solnedgångsbilder från i fredags..

Nu ska jag fortsätta leva livet,livet är så underbart när man kan vara frisk och bara njuta och ej behöva oroa sig. jag hör av mig inom kort .Imon blir det en liten tripp med två av mina små grannar + träning. Och gud vad jag längtar tills torsdag ! Mer info kommer.

DOM FÅR MIG ALLTID ATT LE



NEW IN


Om ni följer mig på instagram så vet ni vad jag gjorde igår , annars kan ni ju ta och följa mig moack @ instagram ( uppdaterar där dagligen om jag ej uppdaterar här)
Detta fick jag med mig hem igår från shoppingturen igår med mamma.
På kvällen var vi hos några vänner och hade det trevligt och pratade och åt gott. Idag sov jag till kl 1 men så blir det när man ej sovit ut på länge det behövdes verkligen.


orange bandeau - 59 kr gina
oranget och mintgrönt nagellack - 39 kr st h&m
långa träningsbyxor- 299 kr stadium

12-13 MAJ


Denna helgen var också helt underbar precis som förra♥
Var även på konfimationer denna helgen med fast i den stora kyrkan nere i stan . I lördags gick jag på min kärevän Alices konfimation tillsammans med Nanny och var på Alices konfimationsfest efteråt supertrevligt. Och i går gick jag på mina kära vänner Malin och Emelies konfimation tillsammans med Nanny och Alice. här får ni blandade bilder från helgen . ENJOY













DET ÄR BARA EN SAK JAG ÄR SÄKERT PÅ OCH DET ÄR ATT DET FINNS MYCKET LITE MAN KAN VARA SÄKER PÅ




update: berättar om min helg/ så får ni bilder någon dag snart för imon blir det trevligheter igen

MYSIG FREDAG KVÄLL I MIN ENSAMHET


Ätit pizza,tittat på film,ätit jordgubbar i smält choklad och bara helt enkelt myst i min rosa onepice!




Imon ser jag framimot en toppen dag, mer får ni veta imorgonbitti eller imorgon kväll beror lite på tiden.
Om ni minns vad jag gjorde förra helgen? Så kan ni lista ut vad som händer denna helgen också både imorgon och på söndag.

JUST NU


Rätt mycket prov och redovisningar nu i slut tampen av nian. Men snart är det över . Har två prov imon och redovisning. Bara att plugga. Har inte haft nån lust att blogga har varit rätt förkyld och slut körd.Men är piggare nu bara att stå ut. Har massa planer i helgen mer får ni veta då. Ha det bra!


följ mig på instagram där uppdaterar jag när jag inte uppdaterar här . instagram @ moack

DEL 2


Förlåt att del 2 kommer lite på efter slänt, men  har haft fullt upp! enjoy










Hoppas ni har gillar bilderna jag lagt upp den senaste tiden.

BILDER FRÅN IGÅR - DEL 1


Snacka om att jag upplevde massa gamla minnen igår när jag var på konfimation. Var ca 1 år sen jag gjorde det nu.Och som jag skrev i förra inlägget så var det i samma kyrka med.















Det
var del 1 från gårdagen mer bilder kommer i del 2 då det är lite bilder från konfimationsfesten!

MOT KONFIMATION!


Nu blir det att gå på konfimation . Samma kyrka som jag konfimerades i kommer nog uppleva massa minnen. Ha en bra dag

DEL 3








Det var alla bilder jag kunde bjuda på från ystad för denna gången!
Mer bilder kommer i sommar där ifrån när vi åker ner igen :D

DEL 2











Kommer en del 3 imorgon!

HAPPINESS


Sitter just nu vid sjön tillsammans med bästavän och bara myser och njuter av sommar vädret!

Vi hörs senare då kommer del 2 upp.

BILDERNA FÅR TALA FÖR SIG SJÄLVA MEN DOM SÄGER ÄNDÅ INTE ALLT - DEL 1













Del 2 kommer inom kort från campingen livet nere i ystad.


RSS 2.0