GLAD VALBORG ALLIHOPA


Två bilder från förra årets valborgsfirande fast nere i ystad i år firar jag det ute på stan med vänner eller hemma i tv soffan.
 

BRÖLLOP


När jag tittade in på facebook nyligen så kom dom hära bilderna upp på min ena kära kusin och hennes man.  Dom gifte sig i lördags men jag kunde inte gå pga många andledningar som jag inte drar upp plus att jag hade bestämt ullared med bästis, men kul att det finns sociala medier så man i alla fall får se bilder från saker man missar. 
 
Vill önska dom allt lycka !

Video inlägg om det jag köpte


 

update: glömde säga att jag köpte ett par solglasögon med.

 

ULLARED


Rubriken förklarar vart vi åkte igår . Hel nöjd med dagen och ännu nöjdare blev jag när min bästis var där första gången och hon var super nöjd med sin första vistelse där . Fick med mig en hel del hem kommer antingen upp i en video blogg eller i bilder . Och ska visa mina två bästa köp med . Har ni varit på Ullared någon gång.? Här kommer lite bilder och jag träffade på Ola Conny igår med från Ullaredsprogrammet och från en stark resa igen .

PÅ BUSSEN


Upp mot dom hällanska skogarna med bästis . Vart ska vi då? Det får ni veta senare idag . Ha en bra lördag !

K Ä R L E K


 
Och mitt tusonde inlägg sen bloggen skapades december 2009.
 

MYS TISDAG MED KUSINEN


SÖNDAG


FREDAGS MYS


 

SVART VITT


ONSDAG


DAGS ATT SÄTTA IGÅNG MED TRÄNINGEN


Nu taggar vi första passet på 9 månader ska bli så skönt!!

3


 

MÅNDAG


Förra veckan umgicks jag mycket med min kusin och kära vänner och så blir det denna veckan med . Och senare idag kommer det upp några bilder från min och miriams lilla fotodag . Ha en bra start på veckan !

OH SUNNY SUNDAY


NY FAVORIT - PEPLUM LINNE


Endast 99 kr från new yorker

HISS ELLER DISS?

YESTERDAY


 
Så hade vi planerat en överraskningsfest får våran bästavän Nanny som fyllde 16 år och det blev helt super't!

FRIDAY


 

EN POSETIV NYHET HAR MAN FÅTT REDA PÅ NU VÄNTAR MAN PÅ EN ANNAN.


Fått reda på ikväll att jag kom in på den linjen jag sökt om till ,för mig betyder det att jag kommit in vid detta första beskedet  eftersom mina slutbetyg redan är klara och jag har sökt om så får gå med dom som är ett år mindre nu. men vad gör det när man får gå det man älskar ? plus att jag hoppas på att en av mina närmsta vänner i min ålder också kommit in på linjen för hon har också sökt om till samma,får hålla tummarna på det.
 
Sedan väntar jag på ett annat besök jag glömt att säga sökte jobb för någon vecka sen på kläddäffaren new yorker. Hoppas dom nappar på mitt personliga brev och cv , sitter och håller tummarna för det med . Skulle vara awesome att jobba på det stället.
 
 
 
 
 

DET ÄR HELT SJUKT HUR MYCKET JAG LÄNTAR TILL SOMMAREN


Har så grymt mycket roliga saker redan planerat som sker på sommarlovet. kan ingeting annat än att bli bästa sommaren på länge, summer 2013.

Jag kan ju ta och rappla upp lite saker nu som redan är spikade på sommarlovet.
* Första helgen på sommarlovet så drar jag upp till Göteborg och ska umgås med två av mina kusiner.
* Fira midsommar på Öland med bästavännen Nanny och hennes familj.
* Åker till Irland , dublin en vecka med pappa.
* Ska sommarjobba en vecka
*Åker en vecka till Danmark
*Ska se gyllentider, en dröm som går i uppfyllese igen
* Fyller 17 i slutet av juli
* Umgås med härliga vänner hela lovet 
* Förmodligen tillbringa en helg eller en vecka i halmstad & steninge.
* Förmodligen åka upp till stockholm i slutet av lovet.
 
Det är lite saker jag redan har planerat på lovet och mycket av det kommer bli av och mer saker kommer säkert till komma.. Åh ser så mycket fram emot sommarlovet detta året. Känns som om ingeting kan sabba mina härliga planer.
Har ni redan börjat planera inför sommaren/sommarlovet?
 
Bjuder på två av mina favorit bilder jag tog i somras.

ONE


TODAY


YOHIO


Sen jag hörde om yohio för ett x antal månader då tyckte jag han inte var alls bra . Men nu när man hört honom mycket på melodifestivalen och han kom tvåa . Så började jag gilla hans röst och låtar . Och nu efter i torsdags när jag såg honom live och träffade han . Så har jag helt ändrat åsikt . Han är en jätte bra sångare och artist för sin unga ålder han är 17 år bara . Så nu om dagarna sitter jag och drogar hans låtar och sjunger som en galning .vad tycker ni om han ?
Bilder från i torsdags :

 

PICTURES


HELGEN


Haft en kanon helg . På fredags eftermiddagen träffade jag en av mina bästavänner en stund . Sen på kvällen kom det hem en vän till mig och sovde och på lördags morgonen tog vi tåget till Malmö / emporia. Och var där över dan , super kul hade vi . Sen på kvällen när vi kom hem så gick jag över till mina kusiner där de var massa andra trevligt folk och åt gott skrattade och pratade och tittade på skräckfilm och skrek . På söndags morgonen sov jag till halv tolv sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi och ät lunch hos mammas killes mor med min halvsyster . Sen sa jag hejdå till min halvsyster med hon ska vara uppe i Stockholm ca sex veckor . Sen på kvällen var jag ute och gick med min kusin .

JUST NU


Sitter jag och min kompis Emma på tåget påväg till Malmö och emporia !

IM BACK !


Jag är tillbaka !
har ju inte bloggat på ca 8 månader, har verkligen inte mått så bra dom det senaste halvåret varit sjuk i ca 6 månader, och försökt tillfriska nu i två månader och äntligen börjar livet komma tillbaka det har varit förjäkligt dom sex månaderna. men nu när jag har tillfrisknat har jag kunnat gå tillbaka till mitt normala liv och den gamla goa glada , spralliga moa. Har hänt så attans mycket under tiden jag vart borta, har tagit ett sabbats år från skolan ska byta linje till hösten . Har även bokat biljetter till min idol i sommar, per gessle. Bokat resa till irland , dublin i sommar också och planerat nästan hela lovet med trevligheter.Och har hunnit med massa roliga saker nu under tillfriskningstiden,ex; har varit en sväng på ullared, varit på trip till malmö/emporia,varit på trip till halmstad och igår chillade jag även med yohio som kom tvåa i mello och åkt premiär åket med motorcykeln. Och känns så skönt att må så himla mycket bättre igen, har saknat mitt liv så mycket under dom sex månaderna och känns skönt att kunna umgås med vännerna igen .Denna julen som har varit har varit den värsta julen någonsin var bara tvungen att säga det, kom knappast upp ur sängen i julas och min vikt hade minskat så mycket så jag var nära en dödlig vikt . Men huvudsaken är att jag är pigg och gla igen , so im back later today !
bjuder på två härliga bilder från förra veckan i halmstad. börjar vankas vår nu!


RSS 2.0