HELG


Äntligen helg! Slutade vi ungefär 10 i ett, igentligen skulle vi slutat halv tre , men nix det blev det inte . För innan no började så kom våran handledare och sa att klasstiden var inställt efter no:n och sen fick vi ändåså sluta tidigare från no så fick vi slutade 10 i ett instället mycket skönt. Undra hur svenska provet gick för mig hoppas det gick bra annars blir jag lite besviken på mig själv, men isånna fall tänker jag göra omprov , men man får hoppas på det bästa. Men nu ska jag gå ner och fixa nudlar , och sätta mig framför tvn och ladda kameran också. Senare vid typ 4 kommer sanna till mig och sen sover hon här mysigt.Bilder kommer självklart. Men nu ska jag dra mig ner, ha en toppen fredag så hörs vi när vi hörs ! Kram

Och den hära blev min nya profilbild på fb för dom som ville veta det!

PICTURES FROM YESTHERDAY!








Det var lite bilder från gårdagen med emma, vi gick på stan och var på mammas jobb och drack varm choklad för det var så attnas kallt och det bara bli kallare och kallare innan för typ några dagar sen var det + grader. Hittade en jätte söt midjekjol på stan först kostade den 300 , nu kostade den bara 80 kr och så självklart slår jag till. Förlåt för mitt bloggande. Men i lördags-tisdags så mådde jag inte så bra , Men igår gick jag till skolan igen. Och sen idag efter skolan så var det konfan vi tittade på en film, som var jätte bra har sätt den innan om jag inte minns fel. Och jag är sjukt taggad inför helgen, men inte lika mycket taggad till svenska prov imorgon. Men nu ska jag hjälpa mamma så vi får någon mat klar, sen ska jag mysa framför tvn och sätta mig och plugga. vi hörs!

FRIDAY EVENING !




I veckan har jag inte alls haft lust att blogga, men nu är jag förmodligen tillbaka. I onsdags slutade jag halv 3 efter skolan var jag med felicia vi lagade mat och bakade och tittade på film. Och sen igår slutade jag kvart över 3, sen var det konfa. Och idag slutade jag typ 20 i 11 eller något sånt räknade inte med den korta no:n vi hade idag och vi fick ha rektorn för våran lärare vårdade sjuk barn, sen var klasstiden inställt. Chill att sluta så tidigt. När vi hade slutat så tog jag bussen ner till stan med jessica,agnes & ida och stack till mammas jobb kom typ ditt vid 12 eller något, sen var jag där .Sen när mamma slutade så gick vi en runda på stan sen började jag må lite dåligt så jag tog bussen hem. Och nu är jag dö trött . åt nyss lite tacos, men nu ska jag plocka fram godis och sätta mig vid tvn . Ha en bra fredagkväll!

TISDAG


Förlåt för min dåliga uppdatering, men ska berätta vad jag har hittat på den senaste tiden. I lördagskväll var jag ute lite med nathalie och skrattade och pratade. I söndags kväll var jag på bio the little fuckers!

Den är se värd, men jag tycker ettan och tvåan är bättre.Men tycker ni verkligen ska se denna filmen! Om man inte sett ettan och tvåan så fattar man inte riktigt slutet när eftertexterna kommer. Och igår efter skolan så gjorde jag inte så mycket och slutade värsta tidigt istället för halv fyra, satt hemma hela dagen och gjorde absolut ingeting. Idag slutade jag halv fyra, sen så gick jag hem och efter en stund ringde betina och frågade om jag ville hänga med till stan så gjorde jag det en stund. Kom hem för ungefär en timme sen. Nu ska jag snart äta , sen ska jag dra till ica och ladda på min mobil kan verkligen inte överleva utan pengar på mobilen. Sen blir det och plugga so & fysik och sätta mig framför tvn som jag alltid gör på kvällarna.

Vi hörs!

yesterday and today!


Här får ni en liten söt bild jag tog igår.

Och dagens outfit idag:

HISS ELLER DISS?

Helg äntligen. Första skolveckan avklarad....


Helg äntligen. Första skolveckan avklarad. Är just nu på väg hem. Hoppas ni har haft en bra dag än så länge!kram

FULLPACKAD DAG!


Imorse sov jag till halv 9 var så himla trött , sen fixade jag mig lite snabbt och åt en fralla bara. Sen vid 9 åkte jag och pappa till sjukhuset. För jag skulle ju röntga huvudet, jag trodde det skulle vara sjukt läskigt att åka in i såndära maskin.Men det var inte så farligt och halvtimmen gick snabbt somnade där inne självklart haha.

Väntade mig ett svar med en gång när jag kom ut, men nehe dom skulle skicka bilderna till min doktor och det kommer säkert ta ett långt tag.. i guess. Men efter röntgen så gick vi till cafeterian och ja köpte en cola, sen skjusade pappa mig till skolan och jag hann vara 20 minuter på matten , sen lång rast & lunch och gick runt med massa olika personer. Sen var det slöjd , och det var näst sista gången med syslöjd sen börjar jag med träslöjd. När slöjden var slut hade vi lite rast, sen hade vi en sista lektion so , grymt tråkig va den idag, vi gjorde absolut ingeting. Efter skolan när jag och sanna skulle gå ut från skolan så var det massa poliser där och jag vet precis vad det var & handlade om.Sen mötte vi fanny utanför skolan och gick till kyrkan. Självklart kul med att konfan har börjat igen.Sen när den slutade vid ungefär 6 så åkte jag och pappa till gerd(pappas tjej) och lämnade lite matvaror som mina kusiners pappa hade kommit till oss med. Sen åkte jag och pappa hem och började laga en maträtt som vi aldrig hade gjort innan, men den blev super god. Sen har jag inte gjort så mycket mer.Men nu ska jag hämta något snacks och sätta mig framför tvn och titta på halv åtta hos mig. Vi hörs imorgon !

MOA TODAY!


Svart tröja -gina 100 ( på rean)/vit linne- gina / svarta leggings h&m



Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men igår slutade jag skolan halv fyra, sen så efter skolan hängade jag med nathalie hem sen senare hämtade pappa mig , så åt vi . Och så sätt jag bara vid tv typ. Idag slutade jag 20 över 2, och när jag äntligen skulle ha sista lektionen b-språk så kunde vi inte vara inne i klassrummet för någon hade lagt in en smällare i ett gasol skåp i kemin och kemin ligger precis brevid, men sen hade vi alla fall lite lektion och det var bara två på lektionen. Sen fick vi sluta tidigare. Gick hem tillsammans med Anna och Rebecka. När jag kom hem fixade jagnågot och äta sen dess har jag inte gjort någonting. Nu ska jag in till köket och se om jag hittar något att mumsa på och sätta mig framför tvn . Och juste imorgon ska jag  till sjukhuset igen och röntga huvudet och hjärnan. Berättar imon om hur det går. Om jag får reda på något för jag fick inte reda på särkilt mycket igår. Men vi hörs!

FÖRSTA SKOLDAGEN AVKLARAD!


Idag var det första skoldagen då. Och nu är den avklarad.
Först var det engelska b-språk och självklart fick man direkt en läxa tills fredag. Och sen efter den lektionen hade jag engelska igen , och även där fick man en läxa men den är tills imon så den kan jag inte göra varför kommer senare i inlägget. Sen var det lunch och sen idrott, sen var det teknik och sen sist so. Efter skolan gick jag hem tillsammans med Nathalie,Anna&Vanessa. sen följde nathalie med mig hem en stund. Precis när vi skulle svänga in på min gata så självklart halkade jag. Det är hur halt som helst ute kan knappt gå utan att trilla typiskt mig också.Sen vid typ 6 halv sju följde jag nathalie hem en bit. Sen när jag kom hem åt jag sen dess har jag bara trygat vid tvn och datan. Imorgon blir det ingen skola för mig imorgon . Imorgon ska jag till sjukhuset, vet inte riktigt vad jag ska göra igentligen. Men detberättar jag imorgon när jag är hemma från sjukhuset

Men nu ska jag ta yoghurt eller något är så hungrig. Vi hörs imorgon efter sjukhuset.
ha det bra!

ALLA HAR JU VARIT SMÅ!








DAGENS FRÅGA!




Dessutom har let's dance premiär ikväll 20.00 på fyran det får man ju inte missa!

ÄR TILLBAKA MED BLOGGANDET!


Har inte bloggat sedan dagen efter julafton. Har inte haft blogg humör för det har varit så mycket på sista tiden. Har varit sjuk lite då & då. Och jullovet börjar närma sig mot sitt slut.Här får ni lite bilder från den senaste tiden
nyårsafton

på bilden ; tova,alma och moa ( jag)

på bilden : moa ( jag) , tilda,filippa,alma,frida&mimmi
när jag var ute och fotade med emma!
på bilderna : moa ( jag)





på bilderna : Emma.



bilder jag tog när vi va ute:



när jag sov över med linnea och var med linnea



och avslutar med en bild på mig och felicia från när vi var igår.

Det var liten vad jag har gjort sen jag tog en bloggpaus. Har bland annat shoppat mycket på rean och varit och åkt skidor en dag på lovet med.
Men nu ska jag äta god mat, vi hörs senare!



RSS 2.0