Nu sitter jag i bilen på väg hem från sama...


Nu sitter jag i bilen på väg hem från samarkand får se om jag bloggar när jag är hemma. Men fick med mig två skor hem som jag kan visa imon. Hörs

JUST NU


Sitter jag och lyssnar på melody club som jag såg för ett par år sen med pappa ,min bror och min kusin tilda, längtar tillbaka till den tiden också på samma gång. Har precis gjort klart so läxan så nu är den klar(y så nu är jag ledig. Nu väntar jag på att mamma ska bli klar så vi kan åka upp till samarkand en sväng dom har öppnat ett nytt shopping center där , men alla äffarer är ej klara det kommer bli ca 50 äffarer hur bra som helst ju . Sen ikväll ta det lungt och prata med människor och säkert titta på film . Imon blir det stan med bästavännerna jessica och nathalie! Ska kolla efter någonting att ha på mig på första tc discot och skolfotot, och sen äta gratis på donken ! Har fått hem en gratis kupong så jag får äta där gratis, men får ej handla för mer än 60 men det är bra ! Har ingeting att skriva just nu, och ingen har gjort dagens fail ... än.. det händer säkert något på samarkand
moa just nu lite mubbig också!!:D


Men nu ska jag bestämma outfits och hur håret ska se ut imon, vi hörs sen!

DAGENS FRÅGA


Vilken är din favorit dricka?:)

update : Nu ska jag ner och äta och sätta på en film och sen plugga vi hörs!

Hej nu har jag presic slutat. Hörs när jag...


Hej nu har jag presic slutat. Hörs när jag är hemma kram

DAGENS FAIL


Jag har bestämt att jag ska börja med dagens fail!
Och det händer dagens fail för mig hela tiden och mina vänner så det kommer jag avslöja här. kul va?

Igår hände det två saker för mig och sandra som blev dagens fail. Men jag hann ej skriva det igår så här kommer det. Jag tappade min klubba den studsade på mina händer sen studsade den på sandras bröst, sen tillbaka på min hand och sen tillbaka på sandra och sen fångade jag den haha. Vi stog och skrattade åt det jätte länge. Sen när vi gick , så skulle vi säga till sandrina vill du ha tuggummi? Så sa både jag och sandra '' vill du ha lite knark?'' Haha, grymt kul att vi tänkte på samma sak. Undra vad dagens fail blir idag om det blir något men det blir det säkert.
Nu måste jag duscha av mitt hår och börja fixa mig caio!

TUFFINGAR DÄR !






SOM JAG SA..


min bloggning kommer inte bli den bästa nu när skolan börjat.
Men nu bloggar jag i alla fall.Har typ inte varit hemma någonting idag , imorse kom nathalie till mig och vi kom försent till skolan väldigt lyckat trodde min lärare skulle dampa sönder men nej . Och dagen i skolan var släpp även om den var till halv fyra, först hade jag två engelska lektioner, sen var idrotten inställd, sen lunch och sen teknik och sen so , och vi fick sluta tidigare idag ändåså kvart över typ, så gick jag ju till gården där ifrån jag mobil bloggade. Sen kom nanny så vi gick hem till mig och lagade mat det blev väldigt lyckat, sen sätte vi på 13 snart 30 , kan aldrig sluta att titta på den eller trötta på den, efter det så gick vi ut , så var deft någon invigning av en fotbolls plan här i närheten så vi gick ditt och kollade och sånt, där träffade man massa, sandra,rebecka,anna,nathalie,sandrina,sandra,poshin och massa. Sen hängde nathalie och nanny med mig till subway sen efter det mötte vi upp sandrina och sandra, och hämtade min kamera och tog kort och sen gick ner till min gamla skola och väntade på rebecka och anna, för vi skulle testa att köra rebeckas moppe körde aldrig men åkte, sen fick jag till och med skjus hem najs det. Och jag kom hem försent och jag får igentligen inte sitta vid datan för mamma nu ... men jag lyder ej henne. Ni får se bilder imorgonbitti om jag hinner,för nu säger jag godnatt och här får ni en söt bild på mig från någon dag, för just nu har jag inga andra. HA DET BRA!

Hej nu har man slutat sitter och äter fral...


Hej nu har man slutat sitter och äter fralla i fritidsgården med jessica och rebecka och väntar på nanny. Kram

MORGON BLOGG


Hej alla vakna ? Om det ens är några vakna.Men det är det ju säkert, det är ju skola och jobb och allt sånt dära idag som gäller.Vaknade av mig själv vid 5 sen lyckades jag somnade om till halv sju och vaknade helt själv.Sätte mig vid datan och snackade med jessica sen loggade nathalie in med,trevligt bara vi inne på msn typ, men nu är det mer folk inne. Sen gick jag ner och åt frukost med mamma och nu sitter jag här och väntar på gullungen nathalie, vi ska fixsa oss tillsammans och sen gå till skolan. Ska även våga hennes hår hon blir sjukt gullig i det ! Och just nu har jag ingeting att göra, kan börja med att ta en outfit bild så får ni se den efter skolan. Slutar halv fyra idag, sen efter skolan ska jag träffa nanny, så jag kommer någ mobil blogga lite idag. Men vi hörs när vi hörs!

VATTEN MELON


Just nu sitter jag och äter vatten melon och lyssnar på musik och snackar med folk på msn, tog nyss min medecin och åt kyckling inrullat i bröd och sallad och massa starka såser är galen i det ! När mamma har duschat klart, så ska jag tappa upp ett varmt bad är frusen och så ska mamma göra hårinpackning på mig . Ska gå och lägga mig tidigt idag har jag bestämt senast 11. Men det kommer jag ej hålla eller jo det ska jag faktiskt. Innan var jag lite med mina gullungar, vi möttes vid ica och köpte lite gott sen när vi gick hem till mig så började det regna lite och solen sken och allt, vi har typ haft regnbågar i en hel vecka varje dag konstigt. Så vi bestämde oss för att sätta på remeber me  så tittade vi på den sen hann klockan bli ganska mycket så nathalie och jessica stack för jessica skulle hem. Sen dess har jag gjort nada hjälpt mamam med mat och bärt in ute möblerna . Men här får ni lite bilder på mig och ellen , sooo enjoy!










Älskar verkligen denna bilden!




Nä nu får det räcka med bilder så länge, nu ska jag ta upp datan till toan så jag kan ha musik där uppe och sen ta med något gott upp, för nu börjar jag frysa riktigt  mycket. ha det bra ! Hörs

DAGENS FRÅGA!


Ska jag börja lägga in outfits varje dag ?

SVAR TILL EBBA


ebba
gör du din design själv ? :)
och om du gör det undrar jag om du skulle vilja göra en till mig .. ?
btw, följer din blogg och äälskar den , :D

Hej ebba!
Eftersom du inte har börjat skriva på din blogg så kan jag ju inte svara så det passar ju bra att svara här.Nej jag gör inte min design själv har fått hjälp av en jätte snäll tjej , om jag skulle kunnat så skulle jag gjort en design åt dig, men nu kan jag tyvärr inte göra sånt fattar ingeting av det.
Tack för att du följer min blogg och älskar den!Fortsätt att läsa den gärna.KRAMAR / MOA

drar ut snart


Drar snart ut med mina sötnosar ! Vi hörs ungefär klockan sju när jag kommer hem caio!


där fick ni två gamla bilder , älskar er !

29 AGUSTI


Tiden bara rinner iväg och det är snart höst , och höst lov och sånt längtar ! Men just nu lever vi i nuet, sitter och lyssnar på musik och snackar med vänner på msn alltid lika trevligt, sen sitter jag och drogar just den hära låten

Och sitter och äter bilar och dricker cola, typiskt moa på söndagar haha. Vädret idag är i alla fall ! Bra det regnar inte. Kom hem från ellen för typ hm.. 2 timmar sen . Och det blev inget samarkand jag och mamma tar det i veckan istället. Så senare blir det att gå ut med bästavännerna jessica och nathalie alltid lika kul !:) Måste snart duscha av håret och fixa mig i ordning, så har jag det klart. Hoppas alla hade det bra igår, glömde säga hejdå innan jag stack men fick värsta brottet att skynda mig till ellen, vi hade hela huset för oss själva för kvällen för dom andra skulle andra sidan sjön på kräftskiva, och ellens katter är jätte gulliga älskar katter. Nä nu ska jag sluta babbla , caio!

DAGENS FRÅGA


Har ni varit smarta och reda köpt vinter jacka?
Själv har jag gjort det, det är bra. Och jag köpte det på ullared för 299 annars kostar sån som jag köpte 599 på stadium och sånna äffarer. Så passa på att köp vinter jacka fall du åker till ullared ! Om dom inte är slut förstås. Och jag börjar faktiskt längta till vintern , för mamma har köpt snowboard skor till mig , så i år kör jag på både snowboard och skidor som en galning. Saknas bara snowboarden. Och det roligaste är att mamma också tänker åka kanske? Och då ska jag be moster hänga på haha. det skulle bli roligast ! Eller någon kanske att någon kompis hänger på :D Och mina skidor blev snodda förra året, men jag har min brors han har slutat åka. Nödvändigt inlägg, men nu ska jag snart äta och sen fixa till mig outfit bilder kanske kommr upp ses !

 

Minnen i bilder 2010


Alla tc discorna i sjuan med jessica,nathalie,amela,linnea,linnea&betina !



Alla bilder som togs i vintras







När jag och pappa var i irland , vi återvänder i vår !:)


Alla bilder som massa möjligt folk har fotat på mig








Det finns så himla mycket bilder som väcker minnen vill lägga in precis ALLA bilder jag har tat dett året 2010 än så länge, men det går ju liksom inte? Det är alldeles för många. Hoppas ni njöt av alla seriösa och oseriösa bilder. Mina vänner & familj & bästavänner är verkligen guld ! Kom ihåg alla läsare, era vänner och familj och bästavänner är saker och ting ni ska ha kvar hela livet, så ta hand om alla som betyder mycket för mig. Det är mitt råd från mig. Men nu börjar klicka tikka iväg och jag ska hoppa in i en dusch och ringa ellen och sen bestämma kläder hörs!

Godmorgon!


Och godmorgon från härliga och fina och soliga växjö *host * Knappast, det spöregnar just nu och vill aldrig tydligen sluta. Vaknade för ungefär en timme sen av mig själv och bara gick upp även om jag var trött, haha. Så är det med mig på helger kan ej sova.Hela morgnonen har jag suttit och tittat på gamla bilder och minnen från 2009, sommarlovet, gånger jag varit med vänner som vi har tagit kort och sånt sjukt mysigt tänker slänga upp lite bilder senare i inlägget.Helg skönt. Blev ju min första skoldag och den enda denna veckan snajsigt. Och nu läste jag precis ellens blogg och hon skrev att hon har studiedag på måndag gud vad fuskigt ! Men mohaha vi har säkert det när inte dom har det.Men men .. Kan berätta lite om igår och skolan och sånt. Jag vaknade kvart över sju och gick upp hur lätt som helst, och så märkte jag mamma sitter och äter frukost den tiden? Hon sticker till jobbet vid sju inte likt henne haha, men jag fick fart på henne. Åt frukost, och smsade med betina och linnea såklart som började i får klass igår åhh gud vad det känns konstigt att träffa dom varje dag , säga hejdå ses imon och sånt , men det är bara kul!(y  Blev klar tills dom kom med bussen , så jag gick till skolan och så kom nathalie med så träffade vi massa, gick till bussarna mötte jessica, sen stack alla som vanligt till lektionerna men jag och linnea och betina väntade på våran handledare , jag hade ju inte fått skåp eller någonting. så fick vi skåp ,pärmar,kalendrar och sånt som vanligt. Betina och linnea fick skåp jämte varandra och jag fick långt åt pip hållet haha, men har skåp brevid massa bra människor !;) Vi skulle igentligen ha b-språk första lektionen men jag visade dom runt hela den lektionen, jag kom i samma som betina, och linnea kom i samma som jessica great !Så vi började inte förens 09.20 , sen hade vi svenska tror ja det va.. Och hon släppte oss 20 min för tidigt god god. Sen hade vi typ 2 timmars lunch sen hade vi fysik, fattade nada först, men sen kom jag på spåret.Sen direkt efter skulle vi ha klasstid , men det blev bara i 10 min typ. För eije våran handledare var så trött så han ba ni får sluta och då var klockan typ halv 2, så kom sandrina och frågade mig om vi kunde gå hem tillsammans visst vi bor ju på samma gata när jag är hos mamma så. Så stack jag sandrina och betina,linnea,nathaliejessica till bussen , jessica och dom tog en annan så jag och sandrina väntade med linnea tills hennes kom, så stack vi hem och snackde typ hela vägen. Sen så sa vi hejdå och jag gick in till mig och cyklade till slutet av gatan ,Det var ungefär min skoldag, sen på kvällen åkte jag till kussarna och där var ju också annat folk. God mat, mycket skratt,spel och sånt ! Vi åkte cyklade hemmåt kanske kvart över 10 för jag var så himla trött.. men sen när vi kom hem så blev jag pigg så jag sätt vid datan till 1 haha. Oj vad jag känner att detta blir långt. Får ta alla bilder i nästa inlägg, nu måste jag har något att dricka caio!

förvånad jag blev.


precis när vi skulle ta cyklarna och cykla så bara började det ösregna och då såg man det hära på himlen!


Inte lite coolt va?;) Tror det va första gången  i mit liv jag såg 3 på samma gång såhära.
Åh kan det inte sluta regna nu så vi kan cykla iväg! Aja vi hörs vi mobilen eller ikväll eller inatt , eller så hörs vi imorgon bitti, ha en super bra fredag !

KOLLA MOA ÄR HAR VARIT DUKTIG



kofta - h&m / linne-monki (nytt) / vit linne under- gina / mjukis byxor - h&m



Kolla vad jag har varit duktig har tagit outfits bilder för första gången på hundra år !;)
 Vill ta det varje dag, men jag orkar ej , men sen när jag väll gort boom värsta skönt ju . Hade inte på mig det i skolan bytte om till lite skönare kläder och lättare. Får ju typ inte på mig några byxor, har gått ner så mycket.Vågade håret imorse så jag borstadade bara till det och sätte en fläta i luggen lätt och enkelt! Jag är hungrig hela tiden nu , men det blir alltid så efter att jag har varit sjuk , men igår sätte jag igång med att ta tabletter så hoppas det hjälper. så får ej glömma att ta med mig det ikväll då och imon då jag ska till ellen.så jag måste någ äta nu kan ej hålla mig till typ 7-8 åt typ ingeting i skolan men det var i alla fall god mat. Nu ska jag värma mat sen det vi hade igår caio!

ändringar idag.


Jag som hade bestämt att jag bara skulle vara hemma ikväll och tjocka mig och klotta film men nehe.. Mamma kom nyss och sa att vi skulle till moster och kusiner halv 7 , aja men det är bara trevligt !:) Sen kommer frida,felicia,åsa,tova,annelie med så det blir kul alltid lika kul att umgås med dom. Men jag tror jag ska flytta röven upp till mitt rum och börja fixa till mig ser ut som ett bombnedslag verkligen haha. Vädret idag har varit jätte bra sjukt bra det, hoppas detblir bra imon med. Då åker jag till ellen och sover där trevligt ! Kanske skriver något inlägg innan jag sticker och sånt annars mobil bloggar jag om min mobil vill sammanbeta med mig. ha en fortsätt bra dag och hoppas ni får en superduper bra kväll! Det är alla värda. och kom ihåg alla är lika mycket värda!

MÅR TOPPEN


Mår toppen just nu, mina vänner är så gulliga och ni bloggläsare med tack för alla kommentarer !
Som sagt så kom jessica och nathalie till mig så nördade vi lite data och så gick vi ut till ica som vanligt och sätte oss vid en skola och åt det vi köpte och snackade och sånt som vanligt, mysigt. och vädret blev toppen sen,hoppas det blir bättre imon då blir jag glad.Sen vid sju stack jag hem och åt revben,brunsås och ris och sallad mums, som sagt bloggning får blisom det bli, få se om ja hinner blogga imon men ska komma upp senast 7!! Har lovat mig själv det och fixa till mig sakta och lungt. Men nu ska jag upp och hoppa i pyjamas och smaska på kladdkaka med grädde måste äta upp mig, sovgott!

snart kommer mina gullungar jessica&nathalie


Hejsan , har precis fixat till mig lite, Har bara tittat på massa filmer idag allmänt boring. imon blir det som sagt skolan och det känns skönt. gäller ba att komma upp så jag är vid skolan 8 ska möta upp några. Snart kommer mina gullungar jessica och nathalie till mig, saknar dom som fan. men dom betyder så mycket ! Ingen anning om vad vi ska göra menmen.. de får vi se. Här får ni lite gulliga bilder som vi tog sist vi va typ förra veckan . caio!



Ni är guldvärda!

En video till några som betyder♥


En video till några som betyder grymt mycket för mig. Hoppas ni kollar på den !!
till er , http://jessicaggunner.blogg.se/ http://linneapunkt.blogg.se/  http://nathaliebeerglund.blogg.se/ 
http://ameeela.bloggplatsen.se/ och ellen och sandra och linnea !


Ska göra mer videosar senare !

DAGENS FRÅGA


Behöver jag bättra min blogg på något sätt ? isånna fall hur?
Skulle vara tacksam för ett ärligt svar, det är bara kul att få kommentarer om vad jag ska bättra, för då blir det ju bättre också. Hoppas ni har fint väder där ni bor , för här är vädret tummen ner fortfarande kram!

FÖRSTA SKOLDAN IMON FÖR MIG.


Hejsanhoppsan ! Imon blir det första skoldagen för mig.. i åttan. Så j'vla jobbigt ska alltid missa börjar men tack gode gud jag är inte den ända som kommer bli vilsen , dom har bytt namn på salarna och vänt hela skolan upp och ner typ. Aja hoppas jag får mitt skåp på ett bra ställe och inte mitt hat ställe bara.Och våran klass blir ännu bättre imon för då börjar två sötnosar som är skit älskade och klassen kommer bli toppen!! Och hoppas ja kommer i samma b-språks grupp som en av dom , då är det ännu mer toppenOch som vissa vet så skulle jag få en ny kusin nu i september men den har redan kommit två veckor för tidigt och jag är sjukt glad men det är någ alla i släkten för det blev en tjej . måste träffa mina kusiner och henne så snart som möjligt. undra vad hon ska heta..Jag känner att jag måste äta nu , men jag är ej hungrig helt sjukt har ej ätit något riktigt sen i torsdagskväll.. Men ska börja ta mina medeciner imon eller i helgen hoppas dom hjälper det skulle bli skit skönt.Bloggandet kommer bli ganska lågt, för sen börjar alla aktiviteter konfa, och sen ska jag börja på dans med ellen grymt kul !! Så det blir minst 3 inlägg per dag och mobil inlägg med det.Vädret ute suger verkligen igår åkte jag hem till mamma kände att jag ville byta miljö och dessutom får jag ej långt att gå till skolan imon orkar nästan inte ens gå upp för trappan här.Ikväll ska jag och mamma laga god mat och hon ska göra hårinpacknign på mig så håret blir fint och lent osv.. Jätte skönt !Nu tror ja jag ska värma lite mat , sen fixa till mig lite. Ska kanske ut lite och träffa någon/några senare ikväll när dom är hemma från skolan , behöver komma ut med. Nu ska jag värma mat och sätta på ännu en till film men vilken?..
Aja ha det bra !

hänt mycket sen sist.


Hej&hå!
Det har hänt jätte mycket sen jag blev sjuk, massa saker i släkten och saker och ting. Och skolan har börjat men jag tror jag stannar hemma hela veckan och vila ut om jag inte är bättre på fredag.Berättar mer senare eller imon för nu är jag helt slut har varit uppe hela dagen, bra bra moa ! Nu ska jag sätta mig vid tvn och titta på fångarna på fortet och äta min favorit soppa, med något kallt att dricka till . caio!

SJUK..


det är ju väldigt bra när skolan börjar på måndag..
så missar någ börjar av åttan också som jag gjorde med sjuan!:(
Jag står inte ut längre med detta, ni som vet allt vet varför. vi syns om en vecka!

3 SEPTEMBER 7 MÅNADER UTAN DIG DÅ..


  7 månader utan dig,
mitt hjärta är helt tomt, du hade en sån stor plats, ett stort hål som aldrig kommer fyllas igen bara om du kommer tillbaka.Du är så himla enormot saknad av oss alla, dina vänner,grannar,jagar kompisar,barndomsvänner, och alla men specillt oss din släkt som var dom enda du hade.Vf just du? Och vf just för 7 månader sen? tiden går för fort det känns som igår jag fick veta att du tog och när jag var på din begravning. minns som igår hur mycket jag grät varje dag och varje natt till sömns när jag inte var med vänner, vänner ni gjorde mig glad igen. och specillt du ellen när jag fick veta allt och jag inte ville gråta inför dig , och du gjorde mig glad igen när jag bara ville låsa in mig och gråta och aldrig komma ut igen..Och när du åkte hem blev jag helt nere igen och ledsen och låste in mig på mitt rum i flera dagar. vänner ni är mitt liv o bästavänner ni är mitt liv.Låtsas farfar kurt du är enormt saknad, dagen innan du försvann eller helgen innan du försvann så började du se i syne av att det bodde massa folk ute med landet med dig för du var där helt själv farmor var inne i lägenheten här i stan. du började se i syne och trodde det fanns massa barn i huset brevid där det bara är skräp.Pappa ringde dig och du sa'' vill du snacka med barnen?'' och pappa sa det finns inga barn eller några andra där ute du är helt själv, jag kommer på lördag '' tror jag det va . Och pappa åkte ditt den dagen hade lovade dig. och allt var helt tyst. Bilen var ej rörd, postlådan var helt full du hade inte tat in posten..Pappa började bli orolig ingen hade gått i gräset på flera dagar allt va helt tyst, pappa gick till dörren och kändepå den låst, han plingade och plingade men inget svar. började bli ännu mer orolig, och ringde en i din som aldrig fanns där för dig dom senaste 30 åren du har varit ihop med min farmor. Men hann kom i alla fall och pappa hade ej träffat hanen endaste gång på dom 30 åren.Ni bröt upp dörren tillsammans och där sätt du i din vanliga stol helt död och hjärtat var helt tyst. tänk pappa fick se sin endaste pappa som betydde något för han död mitt framför ögonen på riktigt, om jag skulle varit med den dagen så skulle jag inte kunna stå jag skulle svimmat och aldrig mer vaknat. Tack vare dig ellen så hängde jag ej med annars skulle jag gjort det för jag visste att något hade hänt dig för den dagen var ej sig lik när jag vaknade.Pappa och han ringde ambulansen och dom kom och dödsdömde han och sa han fick i alla fall inte lida när han tog för några dagar sen för han hade inte tagit sina tabletter dagligen.Men han andra som aldrig hade funnits där brydde sig inte ett skit han bara stog där nöjd för att han visste att kontrakten och huset var på skrivit till han . låtsas farfar vf kollade du inte ditt kontrakt omdu visste att du skulle snart försvina? idioten fick allt huset ,skogen den stora tomten som du ägde och han brydde sig inte ett skit om dig. och på begravning han grät inte ens han bara stog där som en jävla idiot . och vi andra grät som var nära släkt med han . prästen förståd oss i alla fall för pappa berättade allt och ingen annanbrydde sig om oss mig martin pappa, mina kusiner moster och hennes man, och barnet i magen som vi inte visste då, alla andra tyckte synd om idioten och inte oss. men när pappa läste om sin dikt han skrev dagen han hittade dig så började alla fatta, fyfan jag kunde inte hålla in tårarna då och det var inte lätt att se pappa gråta, och då började vi gråta ännu mer, låtsas farfar vi behöver dig vi saknar dig, för varje dag så blir vi mer svagare och svagare du blir aldrig bortglömd ska berätta om dig när bäbisen som kommer snart fattar språket, och när mina barn kommer då ska jag berätta om dig och hur vilken undebar person du var. Ursäkta min jag behövde skriva av mina känslor . Och jag önskar du kunde se det hära. vi älskar och saknar dig , du finns inom oss föralltid.
1933-2010

HELT OBESKRIVLIGT VAD TIDEN GÅR.. OCH TÅRAR FLÖDAR OCH SAKNADEN VÄXER..
Nu ska jag äta något litet och sen sova hörs imorgonbitti!

DAGENS FRÅGA


Vilken klass ska ni börja i eller hur länge har ni jobbat?
Själv ska jag börja i åttan är nervös inför betygen och sånt men kul att träffa alla man ej träffat på hela lovet.

update : nanny kommer när som helst hit !:) Så då ska jag göra mig klar, sen sticker vi till henne, kameran hänger på i think ha det bra !

DET GÅR INTE..


Kan verkligen inte hålla mig borta från min älskade blogg det känns helt konstigt ! Så jag är tillbaka igen.
Mår mycket mycket bättre idag när jag har pratat ut med folk och fått ut lite tårar, så nu är jag helt okej. Men nu finns det andra saker istället skola på måndag och sen har jag fått ännu ondare i mitt knä och det passar ju bra när snart gympan börjar med. Och sen igår natt, så brände jag mig så nu kan jag ej röra en tumme.Och sen igår fick jag se mitt schema, ganska bra i alla fall tycker jag.Idag är vädret grått och trist, vaknade vid 11 ungefär, jag har mycket att visa er kläder,outfits,bilder på vänner och mig. Men det kommer ikväll om jag har tid! Men nu ska jag väcka min bror till sömntuta och sen börja fixa mig och sen ut i regnet och möta upp sötis nanny ! :)
Caio!

MOA TAR EN BLOGG PAUS


moa tar en bloggpaus vet inte exakt hur länge men några dagar måste vila upp mig och umgås med mina vänner och prata med dom om ALLT, det har hänt alldeles för mycket. Så det blir en bloggpaus så va ej oroliga för mig jag klarar mig fin fint. Ni mina kära läsare och vänner och bästavänner ni vet det mesta! Imon blir det att träffa saknade nanny, skönt att komma iväg lite. Och idag sov jag och nathalie bort halva dagen och sen drog vi till simhallen igen vi är så bra !;) Men nu ska jag stänga av datan mår illa av den och ALLT, vi hörs ha det bra och ta hand om er !!

DAGENS FRÅGA


Vad tycker ni om drickan loka?;)

själv har jag börjat dricka det ännu mer och mer nu under sommaren innan tyckte jag att det var blää verkligen men intelängre sitter faktiskt just nu och dricker loka och titta på mitt nya schema i åttan. vi hörs snart !:)

Moa och Nathalie vaknade nyss herregud vil...


Moa och Nathalie vaknade nyss herregud vilka sömnapor vi är :) Men nu ska vi fixa oss och åka iväg kram!

godnatt från Moa & Nathalie


Nu måste vi verkligen sova så vi kommer upp i tid imon, vi har tittat på två filmer och haft mysigt skriver mer imon för nu är vi hungriga och ska äta något. ha det bra ,och bra i skolan elller jobbet vad ni nu än ska göra kramar !

Hej nu sitter jag och Nathalie på bion och...


Hej nu sitter jag och Nathalie på bion och käkar godis. Och vi va jätte duktiga och cyklade ner. Gissa vilken film?:)

IVÄG


nu ska jag dra  iväg till min gullunge nathalie !:D Sen ska vi cykla ner till stan och gå på bio trevligt, förlåt för uppdateringen det ska verkligen bli bättring imorgon. Hoppas ni har haft det bra idag ! För nu ska jag kila, hörs

här har ni en bild ´när jag var med ellen och min data är helt konstigt kan inte skriva vissa bokstäver men aja vi ses!

BER OM URSÄKT


förlåt för att jag inte har bloggat idag dåligt av mig !:(
Men nu måste jag skynda och fixa till mig kramar från moa!

NY DESIGN


TACK ÄNNU EN GÅNG TOVA JÄTTE SNÄLLT AV DIG !!
vad tycks?:D

Mobil blogg hos Linnea s ...


Mobil blogg hos Linnea s hos Linnea glömde säga hejdå. Just nu väntar vi på Linnea och Amela sen ska vi gå på stan. Ha det bra:)

DAGENS FRÅGA


Vad ska ni hitta på idag kära läsare?:D
Nu måstejag börja fixa mig seya!

UPPE


Har precis ätit lite frukost, men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig !;) För pappa kommer och hämtar mig om en halv timme , usch usch.. Sen blir det ju somsagt sjukhuset, berättar om det sen när jag är hemma, eller hemma från att varit med linnea , linnea och amela ! Åh gud vad jag saknar er , men vi ska ha bäst, vi ska tydligen typ gå på stan min kamera hänkar , så det blir lite bilder, nu ska jag kila!

muppiga kusiner är va vi e!:D

JAG MÅSTE SOVA !


MOA nu måste du verkligen sova ska tydligen till sjukan vid 9 imon väldigt trevligt och great att typ gå upp 7 8 kommer säkert inte komma upp då får dom skylla sig själva, nämen.. ja ska upp tror ja. HAHA. förlåt för den kassa uppdateringen idag men som sagt har intevarit riktigt på humor och sånt, men mina älsklingar jessica och nathalie gjorde mig på humör vi var ute och snackade och nördade data och filmade och tog kort lite får ni se imon någon gång, alltså jag har verkligen mycket bilder att lägga in jobbiggt , men roligt, vill ni verkligen se ? Aja ni ska få se lite från kräftskivan i alla fall ♥




så snygga vi e !;) Outfiten är från kjolen - gina / blåa linnet -h&m / leggings - h&m och ellens outfit vet jag inte men vi ville va lika så sött !


i buy it !;)


Nu fick ni i alla fall se lite allt annat får ni se senare, för nu klickar klockan iväg och jag måste sova ska upp 7 imon eller 8 och åka till sjukan fick en tid tack så mycket!! äntligen. Hoppas dom går med det till lund ni som känner mig vet, så uppdateringen blir ej så bra, sen direkt efter ska jag kanske träffa linnea,linnea och amela som jag saknar som tusan, vi ska ha trevligt och gå på stan tror ja det blir för en av linneorna bor i stan så.. man kan passa på har ej varit där på länge. men gud vad jag babblar kameran kanske hänger på, och pappa hämtar mig värsta tidigtmen det är bra man måste få pakering.. Godnatt !♥

DAGENS FRÅGA


Har ni åkt slider någon gång och vad tycker ni om det ?:D

bild tagen igår, men nu ska jagäta god mat skriver mer senare caio!

INTE PÅ HUMÖR


men det har jag inte varit på hela dan förlåt för det , darför att jag ej bloggat, hade grymt kul med ellen berättar mer sen och då kommer bilder från sandra och det med och ellen, men nu ska jag kila ut med bästavännerna jessicaonatha seya!:)

Mobil blogg nu när som hel...


Mobil blogg nu när som helst kommer ellen och hämtar mig så åker vi hem till henne och ska ut på sjön och åka slider om ni vet va det är:) sen fixa oss . Ha det bra!

snabbt hemma


Nu är jag hemma snabbt men nu måste jag kila ville bara uppdatera måste hinna laga matoch äta, och sen ta en snabb dusch innan ellen och hennes pappa kommer, ha enbra lördag vad ni nu än ska göra, och uppdateringen blir noll tror jag , men ni få ha det så bra, kramar moa!

snabbt hemma


Nu är jag hemma snabbt men nu måste jag kila ville bara uppdatera måste hinna laga matoch äta, och sen ta en snabb dusch innan ellen och hennes pappa kommer, ha enbra lördag vad ni nu än ska göra, och uppdateringen blir noll tror jag , men ni få ha det så bra, kramar moa!

DAGENS FRÅGA


Är ni också bjudna på kräftskiva eller ska ni kanske ha det själva?:D
Jag är i alla fall bjuden på kräftskiva idag trevligt. Hos ellen , mycket trevligt värre haha , min humor idag är fortfarande helt konstigt för det var den verkligen igår eller hur sandra sandra och jessica o natha? haha.Igår åt vi god mat och så kom min bror med och sen en som heter annelie , jätte god mat haha min mage blev helt uppsväld. Sen stack jag och sandra ut och träffade sandra så gick vi till ica för jag va sugen på något gott haha. som vanligt ! Sen stack vi till någon lekplats och hade kul, och som sagt min humor va helt crazzyy , sen stack vi till jessica och nathalie, och vi gick runt lite överallt och jessica dog sönder sin mobil med,smart nu kan man ej smsa henne wää..Sen vid typ halv 11 stack jag coh sandra hem och tittade på skräck film med kussarna, snacka om att jag blev rädd skrek över hela huset hahah. men den filmen va konstigt, sen så somnade vi inte förens typ 2 och var nere på tildas rum xD  ,men aja sen somnade vi och vaknade typ 10 eller va det va och åt frukost, sen har vi inte gjort mycket, mer tror vi ska fixa oss snart och sen ska jag dra hem till kära mamma som inte är hemma, och duscha lite och äta, och fixa till mig sen kommer ellen och hämtar mig för hur annars ska jag komma till henne? haha. Aja vi hörs nu ska jag kila caio!

Hos kusse


Hos min lille kussepusse !;) Vi har tat mycket bilder som kommer upp imon om jag har tid och annrs blir det på söndag kväll. Vi har jätte kul . vid halv åtta ska vi äta sen ska vi dra ut och träffa sötnosarna sandra,jessica o nathalie trevligt ! :)<3 Uppdateringen kommer inte bli så bra, men det får ni stå ut med denna helgen, just nu sittr jag här och sandra sitter och räknar massa femtio öringar hon har typ över 100 haha . men nu ska jag kila ha det toppen denna fredagen den 13,e har inte råkat ut för något än i alla fall och det är bra. seya!

outfit for fredag den 13:e



kofta - ullared / linne - gina / leggings - h&m
Juste ska visa upp allt sen som jag köpte på ullared och massa andra saker jag har fått av mamma bl.a massa skor också,det gör jag någ på söndag tror ja få se det beror på hur tröttjag är efter helgen. nehepp det blev ingen bio idag för det va full satt, så jag ska någ fota kusin lite om det inte är alldeles för kvavt ute annrs hittar vi väll på något annat, men nu ska jag äta lasange helt själv för pappa & bror drog någon stans , aja caio!

ÄNDRINGAR PÅ HELGEN


Har inte orkat blogga idag , men nu gör jag det i alla fall!:)
Vaknade vid halv sju, men sen lyckades jag somna om till 11 great ! Första gången på typ hundra år.. och sen åskade det som tusan inatt och spöregnade så man vaknade ju av det med och att pappa sprang som en galning och drog ut alltihop.Som sagt har jag sakt att jag ska berätta om när jag var i älmhult åkte ju i onsdags och tog bussen 09.20 och va framme vid någon tid så mötte älskling upp mig och vi gick till något som heter time och hyrde 3 filmer, och tittade på två av . Sen va vi ute och träffade massa av hans kompisar, och vi gick och handlade på ica för vi skulle ha tacos till kvällsmat och en av hans kompisar var helt sjuk haha. Han tog en vagn från en bäbis ,men bäbisen var ej där, sen sprang han runt hela maxi och plockade i massa skor och ställde vagnen haha lite kul !;) Sen på kvällen tittade vi på den andra filmen och åt god mat och va ute och vi somnade som stockar tidigt, eller linus gjorde jag somnade vid 3 för jag kunde inte somna pg.a en sak . Men sen somnade jag och vaknade halv sju haha lyckat och linus sov vidare.Vi tittadepå film och sen gick vi ut och åt glass, sen gjorde vi inte så mycket mer, sen kom aldrig bussen så jag var modig och tog tåget hem för det va ba 2 minuter tills det skulle gå så , jag känner mig stolt !! Sen när jag kom hem hämtade pappa mig i stan , sen åkte vi hem och åt mat, sen var jag lite med min kusse och hoppade studsmatta och kollade på gamla bilder. Och idag som sakt blir det ändringar ska sova hos mina kusiner inatt , för mamma kommer inte hem från öland förens imon och jag skulle igentligen hänga med men jag tappade lusten för det så hon åkte iväg igår kväll utan mig men det gjorde henne säkert ingeting, men träffdar inte mamma förens på lördah då. Och idag ska vi gå på bio kusinerna och jag och moster trevligt, länge sen jag gjorde någonting med dom och jag sovde hos dom, men det blir någ trevligt .Sitter och väntar på att sandra ska ringa och säga vilken tid bion är och sånt så jag vet. och det är ju smart om jag börjar fixa till mig också så jag inte får värsta AKUUUT DAMP sen bara.Och sen imon blir det att gå på kräftskiva hos bästaste ellen jätte snällt av dej att du fråga om jag ville va med !:D Och sen blir det att sova där mycket trevligt och det betyder bloggningen kommer vara lite låg ,men mobil bloggning finns ju alltid. Men nu ska jag klä på mig och fixa mig lite och kanske ta bild på dagens outfit? första gången på hundra år. caio!

SÅNT HÄRA KAN VA ROLIGT ELLER HUR?









så himla söta man kan vara på dagis?;)





Visst kan det va lite kul med kalla vinter bilder och lite bilder på när man va liten ?:D haha.
Berättar mer om mina dagar eller så imon, för nu måste jag sova och de är så jävla kvavt med får väll ligga och frysa och sätta på fläkten eller något bättre än ingeting, men först ska jag ta något att äta min mage låter och se om det är något bra på tv. Har inte bestämt något imon eller jo lite saker byta bilder i header få hjälp med det och sen åka till mammaoch mysa på kvällen . berättar mer imon, alla sover säkert redan men sov gott !

DAGENS FRÅGA


När börjar eran skola?
Själv börjar min skola måndag den 23:e :(
Nu ska jag äta god mat , sen ska jag vara med min kusse lite så jag skriver senare, hoppas ni hade det bra medans jag var borta och iväg, men jag hade det bra och det är bra! :D

MOT ÄLMHULT


Nu bär det av mot älmnhult ! ♥
Ni får ha det super bra & ta hand om er kramar från moa.

FY SKÄMS MOA


Allvarligt talat jag måste verkligen sova nu om jag ska komma upp imon min buss ner till stan går kvart i nio, sen bussen till älmhult går 09.20 , fy skäms på mig alltså. Och förlåt för uppdateringen idag. Men blogglusten var helt nere. Men som sakt idag vaknade jag tidigt men vid tolv tiden tog jag bussen sen hoppade nathalie också på så åkte vi iväg till simhallen & jessica du hade rätt svar !;) Det var år sen jag var i simhallen , äventyrsbadet hade ej öppnat än när vi kom så vi hoppade från trampolinerna, sen så åt vi lite för vi var hungriga och snacka om att vi sätt och åt länge i tre kvart och skrattade som galningar och sen hade äventyrsbadet öppnat så vi badade och hoppade mycket från trampo. Sen senare blev vi sugna på glass och godis i alla fall jag blev sugen på godis haha. Så vi gick till cafeterian.Och så blev vi helt flummiga igen , alltid flummiga. Sen badade vi mycket igen, och min kusin sandra var även i äventyrsbadet med mary så man snackade lite med dom och sånt. När klockan var fyra halv fem tröttnade vi på simhallen lite haha, så vi bastade och duschade och sånt. Och sen tog bussen hem, och nathalie började bli värsta flummig och jag med, vi sätt och spelade uno och tjockade oss. Sen fixade vi till oss , och drog ner till ica och köpte godsaker och godsaker jag ska ha på bussen imon . Och sen var vi ute lite och hade änmalt skoj. Sen blev jag hem skjusad av nathas snälla pappa! Och sen dess har jag inte gjort så mycket, ätit och sen tittat självklart på scooby doo, jag bara fullkomligt älskar dom !:D gör inte ni det ? Åh herregud vilket långt inlägg, nu ska jag avlsluta det. Kommer någ inte blogga förens på torsdag när jag är hemma, men något mobil inlägg kommer säkert . Hoppas ni också har haft en bra dag det har i alla fall jag. ha det bra och sköt om er !!!♥

en liten suddig mobil bild på moa idag.

Scooby doo


Min dag med nathalie har varit bra !:D Berättar mer senare och då ska jag även svara på kommentarer, men nu ska jag sätta mig vid tvn och titta på scooby do , länge sen jag såg det och det verkar vara någon ny just nu på tv på sexan. Hörs!

10 AGUSTI


Moa is vaken !:D Haha jo tack jag vet jag har värdens bästa engelska också. Eller jag har snarare varit vaken i kanske hmm 2 timmar? Har i alla fall fått lite saker gjort och det är bra, ätit frukost, klätt på mig,men saker finns fortfarande kvar att göra få upp nathalie upp hon inte kommer upp själv,packa things,och äta något. Har lust att sätta på en film, men först måste ska jag duscha av mitt hår som känns helt blää helt enkelt.Och nu fick jag ett sms av nathalie hon är uppe great det !Men till dagens fråga;)
Vad tror ni att vi ska hitta på?
Den första som säger rätt får en länkning en gång om dagen i 4 dagar. Men nu måste jag kolla busstiderna och äta lite, have a nice day!:D

KVÄLLENS FRÅGA


Hur ser eran vecka ut?
Förlåt för ingen uppdateringen idag. Men såhära ser min näst sista vecka ut av mitt sommarlov.
imon :  träffa saknade nathalie :D
Onsdag: Åka till älskling i älmhult & sova över ( ingen bloggning då)
Torsdag: Älmhult & åka hem sen ta det lungt ( kanske bloggning)
Fredag: Kanske öland om vädret tillåter annars blir det sova över med bästa ellen!
Lördag: Antingen öland eller vara med ellen lite.
Söndag: slappa kanske och ha bakdag?
Såhära ser min vecka ut ungefär! Idag vaknade jag hur tidigt som helst och somnade inget vidare igår för det åskade ju och sen började jag får växtverk i armarna, somnade inte förens tre och vaknade halv sju och gick upp ibland är jag helt otrolig alltså.Måste sova aja.. Jag hoppade in i en dusch sen åt jag lite frukost, och fixade mig. Skulle igentligen träffat älskling tidigt typ 10 , men han tog ett senare tog vid 11, så jag lagade lite mat och sätte på en film och började titta, sen stack jag ut i regnet och tog bussen ner till stan, mötte upp älskling vi började med att äta lite på donken och sen gick vi i lite äffarer hittade ingeting eller snarare kollade knappt ens får göra det någon annan dag. Sen åkte vi hem och satt lite vid datan och nördade ett spel som vi köpte haha. Sen sätte vi på en film och tog fram lite godsaker , och sen låg vi och myste lite och snackade och sånt. Sen stack vi ut lite, sen gjorde vi inte så mycket mer, sen följde jag med honom ner till stan och vinkade av honom och åkte hem. Sen åt jag lite, och sen har jag inte gjort mycket snackat med trevligt folk på msn ! Och nu sitter jag här med mjölk och datan i knäet och tittar på tv, hoppas alla har det bra ! Och njut av varenda sekund du lever . kram!

Godnatt från åskan!


Nä nu måste jah ta och stänga av datan för nyss såg jag en blixt eller några snarare och hörde inget buller, men nu hör man det, men det är långt borta hoppas jag så jag kan sova inatt.Har alltid varit rädd för åskan sen jagvar liten, kan dra en liten rolig historia imon på morgonen om jag hinner om när jag var liten och hur smart jag var haha. Nu ska jag kila till köket och äta något litet är hungrig och sen fixa mig för sängs ! Godnatt och sov gott.

SÖNDAGENS FRÅGA


FRÅN & MED NU


Ska uppdateringen bli bättre verkligen !:D
Nu är jag hemma från halmstad och steninge igen, och jag saknar redan steninge, eftersom det är ju mitt favoställe så det ärju inte så konstigt då? Men vi har redan börjat planera för nästa sommar där i alla fall och det är great. Jag och mamma hade jätte mysigt ! Dock tog jag inte med min kamera, orkade ej. Men mamma hade med sin lilla så jag tog lite bilder med den, men har inte dom på datan men det får ni se när jag åker till mamma i helgen.Vi åkte till ett gammalt barndoms där vi alltid brukade va innan, men det va helt förändrat på ett år , otroligt. Sen så sätt vi på resutrangen och åt god glass, åt på resutrangen senare på kvällen, sätt i solnedgången , sen satt vi där vi bodde och spelade kort och åt chips, och massa mysigt. Livet är great där!:D Haha det blev ett ganska långt inlägg, men nu har jag ingeting mer att skriva och inga bilder och bjuda på så det får bli såhära nu ska jag fixa salladen till maten , sen ska vi äta.

Mobil blogg- just nu ...


Mobil blogg- just nu sitter vi i solen och skuggan och spelar kort och äter Chips och dricker gott. Senare ikväll ska vi till en resturang här . Vi åt där förra veckan vi va här. Vädret är toppen. Hur är erat väder? Kram

Mobil blogg - på väg iväg. ...


Mobil blogg - på väg iväg. Hej. Har inte kunnat blogga på länge hoppas ni inte har varit oroliga för mycket. Men jag lever och mår bra nu. Har ju inte skrivit något sen förra helgen . I lördags så fick jag det vanliga jag brukar få. Men nu mår jag bra och sitter i bilen på väg till steninge och halmstad igen. Behöver miljö ombyte. Men hoppas ni har det bra och ta hand om er vi hörs i veckan. Kram



RSS 2.0