hemma från konfan


eller kom hem för typ 20 min sen min nu vet hur seg data jag har så , idag var det inte min dag i skolan kan man säga fick värdens växt verk i vänster handen, så jagfick bära och göra allt med höger lyckat och jag har fortfarande ont i vänster armenen och nu börjar jag få växt verk i båda benen med hatar det. När vi hade slutade skolan gick jag hem och åt snabbt lite kycklig sallad sen stack jag till konfan och konfan var kul som vanligt sen slutade den vid sex , sen väntade vi tills halv sju och då var det gudstjänst i en halv timme sen gick jag hem med sanna en räddare i nörden, hatar mörker och sen när jag är hos pappa, så är frida min räddare haha !:D, och nu måste jag äta mammas goda bruna sås med ris och majs och feffe, och sen måste jag plugga till svenska provet imon, och göra engelska läxa tills imon och imon har vi bara b-språk och svenska sen har vi inga mer lektioner för sen vid halv ett är det skoljoggen , hoppas vädret är bra imon. Vi hörs ungefär vid nio tiden då ska jag även svara på kommentarer. kram!

NU STÄNGER JAG NER DATAN


Just nu tittar jag på varuhuset ska snart sova men först ska jag äta lite igen blir hungrig lätt och snabbt hela tiden, imon är det gympa som första lektion och egen lektion jag och jessica ska jogga båda vi har problem med knänen, sen slutar vi kvart över 3 imon, sen har jag konfa imon får se om jag hinner blogga i mellan det, sen börjar konfan 4 till 6, sen är det en halv timmes fika och sen börjar gudstjänsten halv sju till halv åtta, så annars hörs vi vid ått tiden nån gång. måste plugga imon också b-språks läxa, och till svenska provet på fredag.  Om vi inte gör det så hörs vi på fredag ! Har alltid svårt att blogga på torsdagar så ni får vänja er vid det, har en fortsätt bra kväll och en bra torsdag , kram på er !:D

FYNDET


Gjorde ju ett fynd igår som sagt hos emma,  och det var en skinnjacka med luva för 200 kr !
Det finns ungefär samma modell på bikbok just nu och där kostar den 500 kr, vad tycks?:D



Idag blev det inget stan efter skolan ingen kunde hänga med, sen så började jag bli dö trött, och hungrig så jag gick och köpte värdens godaste pommes och sätte mig framför tvn och åt sen har jag bara slöat framför databn men nu ska jag ut i kylan och till ica med mamma, sen blir det äta kycklig sallad, och titta på idol och senare varuhuset vid halv 10, och sen så blir det själv klart att plugga.. Högen är ju typ 1 meter snart?
 2engelskaläxor,so prov och so läxa,svenska prov,matte läxa och läsning.
great *host*

men nu ska jag ta på mig ytterkläderna innan mamma tjatar sönder mig , vi hörs senare ha det bäst ! ♥

HÖSTEN ÄR VERKLIGEN HÄR





Fotade lite idag och där hade ni bilderna jag blev nöjda med ! :)
Blev ingeting med kusin idag så jag har inte gjort någonting idag skulle plugga men det blev aldrig av, sen gjorde jag köpte jag ett fynd av emma ikväll också, fyndet jag köpte kommer bild på imon, ikväll har jag tittat på idol och house och just nu tittar jag på nyheterna. Men nu säger jag godnatt och hörs imon då är det skola tills halv 3, sen kanske det blir stan med någon få se hur det blir med det och plugga också , och jag kan inte mobil blogga mina smsa är slut.

Glöm inte frågestunden under detta inlägg!

SKA HA EN VARJE MÅNAD


Den avslutas någon gång i helgen!:D

_____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag rota fram något mumsigt och sätta mig vid tvn och plugga olika ämnen och till prov,svenska,so(som är ämena som är prov på),matte&engelska läxa. Och idag är vädret toppen och jag sitter inne , märkligt. aja seya!

måndagens fråga till er läsare!


Brukar ni plugga tillsammans med vänner eller själv eller både och?
idag
efter skolan var jag med nathalie så jag hann ej uppdatera, när hon hade slutat så letade jag efter henne och tillsslut hittade jag henne wiho. Sen gick vi till henne och gjorde lite saker sen gick vi hem till mig och lagade mat och tittade på film , och pluggade i en hel timme tillsammans . Det är verkligen mycket roligare att plugga med vänner än att sitta själv. Och vid åtta gick nathalie hem så har jag suttit här och svarat på kommentarer, och kollat lite bloggar. Det är inte så lätt att blogga normalt nu för jag har missat så mycket i skolan.. Just nu sitter jag och klottar på ullared, ska snart äta någonting och grypa ner i soffan med min söta hellokitty morgon rock.
Hoppas ni har haft en bra måndag och få en bra måndags kväll det är ni värda!

tittade tillbaka i arkivet så hittade jag denna gulliga bild på mig jessica och nathalie, älskar er två!!

Vi fick sluta tidigare idag så nu sitter j...


Vi fick sluta tidigare idag så nu sitter jag i gården med massa och väntar på natha. Kram

PICTURES FROM YESTERDAY WITH LINNEA









ENSAM HEMMA TOPPEN!


Ensam hemma nu toppen , nu kan jag äntligen få lung och ro!
dagen blev inte som jag tänkte idag har jag gjort nothing istället.. Men jag har varit lite duktig och försökt göra klart min ritning till tekniken som skulle vara inlämnad förra veckan men var ju sjuk. Ska fortsätta lite på den ikväll och nu tänker jag faktiskt sätta mig framför tvn med en film ( om jag hittar någon jag inte sätt haha) Och plocka fram lite godsaker från godis förråden(a , och det kommer säkert även bilder från igår. ha det bäst!


en härlig bild jag satte ihop när jag hade börjat må bättre. underbara minnen på bilderna !

SÖNDAGENS FRÅGA



Själv har jag många, har inte kontakt med alla . Och bara för att jag har tråkigt just nu så kan jag räkna upp alla namn som jag kommer ihåg på dom som jag har   kontakt med sandra,towe,tilda,adde,stoffe,jonatan,agnes,klara,arvid,elias,hilma,lovisa,alicia tror det var alla men ni som väll känner mig jo jag har dåligt minne .När jag ändåså håller på att räkna upp kusiner och sånt så kan jag visa min nya lilla kusin agnes som är en månad nu tror jag ,tog en bild på henne(agnes) förra helgen :

och jag tog även en ny bild på jonatan också förra helgen som ni med kan få se.

fattar inte att dom kan va så söta !!!!

TODAY



På fotot : Moa ( Jag )
Fotograf: Linnea
Redigering : Moa ( Jag)
Hinner inte skriva nu , nu ska jag rusa till bilen och åka iväg vi hörs senare ikväll , kram !

MOA= UTLÅST . Lyckat!


MOA= UTLÅST . Lyckat!

NU ÄR JAG TILLBAKA


Med det riktiga bloggandet, statisken har sjunkit vädligt mycket inte kul!:( Hoppas den för bättras!
Bloggande inte så himla mycket igår, men jag fick mycket gjort, lagade mat, fixade till mig och gick även ut lite med polina och chin, länge sen och dom fick mig på humör, och jag var bara ute en timma och jag blir fortfarande ihjälp myggbiten(?) väldigt lyckat så nu har jag en bula där.Sen när jag kom hem fick jag veta att åsa och felicia och frida skulle komma så då kunde jag inte gå ut med sandra, men det var trevligt att dom kom vi snackade och tittade på idol och massa, somnade ungefär 1 igår, och sen idag vaknade jag 9 konstigt aja. Och sen dess har jag inte gjort en ända bra sak, har bara suttit här vid datan och väntar på att linnea ska vakna? eller är hon vaken? Aja, snart svarar hon väll, sen ska vi träffas lite, och säkert fota. Men vi hörs senare då kommer någ dagens outfit och vad jag ska hitta på ikväll med mamma och bror. Men denna veckan får jag en tuff vecka i skolan har 3 prov, och jag missade ju ett igår. Och sen är det läxor. sen tar konfan upp hela torsdagen för mig. men sånt är livet.
kram!!

fredagens fråga till er läsare !


Vad ska ni hitta på i helgen?:D

Just nu
sitter jag här vid min sega data, tror seriöst att den kommer kracha nu så jag har fixat över alla mina miljonertals bilder på en hårddisk hoppas ja fick med allt. Men sånt är livet fall datan krachar.Stannade hemma från skolan idag är fortfarande helt slut, men kan ej vila då får jag ont.Och vädret ute är toppen! Igår kändes det som en sommardag. Idag har jag bara suttit vid tvn och tittat på film och ätit lite, men nu börjar jag bli hungrig igen blir hungrig hela tiden nu när jag är frisk.. så får väll laga något om ja orkar, och jag dricker som en galning men men.. vill träffa någon lite ikväll men få se om jag har orken. Men någon nytta måste jag göra idag i alla fall, och det ska jag. Men nu ska jag hämta mer dricka och sätta mig framför tvn eller börja laga något man kan äta.
kram!

SLÄNGER IN EN DAGENS FRÅGA !



Själv så är min favorit det nya som började igår '' välkommen åter'' synd att det bara varar en halv timme.

Och förlåt för att jag inte bloggat på en vecka, men jag har varit sjuk igen. börjar bli så jä*la tröttpå det nu, ni borde förstå mig? Jag missar skolan, mina betyg kanske påverkas,jag tappar kraft,alla tappar ork,ingen vet vad det är, jag tappar vikt osv.. Och man vet aldrig vad som händer med mig. Och jag har grymt ont överallt, specillt mina knän och höger fot fick en tung sak på mig när jag var sjuk och det gör inte det bättre när jag ryckte till som tusan, nu är jag tillbaka i vardagen. idag hade vi studiedag skönt att inte missa skolan. Kanske går lite till skolan imon om jag har ork annars går jag bara och hämtar lite böcker och sen hem. Missar konfan idag också tror den håller på just nu, har missat två gånger inte bra.Nu ska jag och mamma snart äta godmat, och sätta på en film och sätta oss och äta framför tv och ha allmänt mysigt. Men vi hörs senare om jag har ork att skriva, annars hörs vi imon när jag vaknar. Hoppas ni alla mår bra!

Kan i alla fall mobil blogga. Nu har jag s...


Kan i alla fall mobil blogga. Nu har jag slutat nu är jag hemma och ska snabbt äta för det börjar om en halv timme kram

Idag blir det ingen bloggning för först ...


Idag blir det ingen bloggning för först är det skola till kvart över tre sen möta kompisar och sen fyra konfa för första gången ,som håller på till 6 sen läxor och äta och tillbringa kvällen med mamma för imon åker jag till pappa. Men nu måste jag skynda mig för jag har försovit mig. Men ha en bra dag!:)

DAGENS FRÅGA


Har ni också många vänner & bästavänner ni aldrig vill förlora?
Jag har det, alla mina vänner och bästavänner är specilla för mig.

ANGÅENDE MIN UPPDATERING.


Jag vet att min uppdatering har sugigt om jag får utrycka mig, men det är för att mina vänner,bästavänner,familj, och skolan kommer först, och att ta det lungt så jag inte blir sjuk. För det vill jag inte bli, men jag ska försöka bättra mig lite i alla fall.Det är säkert så för er med. Jag älskar att blogga och dela med mig av bilder,mina åsikter ,outfits och min vardag och hela mitt liv. Men jag ska lova att bättra mig nu , men jag har mycket läxor och prov, men jag ska ändåså bättra mig nu jag lovar !:D

15 september, skrev alltså inte igår men det gör jag nu.
Igår slutade jag jätte tidigt 12.50, skulle igentligen gå till 15.35, men när vi skulle ha matte så kom min idol . precis när matten skulle börja så ropade dom upp att dom hade en överaskning åt oss alla hela skola, vid kullen. Så alla sprang självklart ditt direkt,och sen så var det en sen där så då fattade jag och anna att det var rapparen vi såg i måndags kväll på gården . Han sjung några låtar,och jag älskar dom låtarna. sen var det några clowner och sen några tjejer som berättade om glass,allt glass är faktiskt jätte viktigt, kameror,mobiler,datorn,tv och allt såntdära är ju kort av det. Och dom sa att det skulle hålla på i en timme, och det gjorde det så vi slapp matten och sen när det var klart hade det typ gått en timme halv timme på elevens val så då blev det också iställt(y jätte skönt .Och idag hade vi också en skön dag två håltimmar och det är igentligen våran jobbigaste dag, så vi slapp det .Men nu ska jag logga in på min msn och kolla bloggar vi hörs. Videosar och bilder och outfit kommer senare ! kramar.

Just nu har vi 2 timmars håll timme samma...


Just nu har vi 2 timmars håll timme sammanlagt så vi börjar tjugo i elva. Förlåt för min uppdatering Men ska uppdatera bättre. Idag efter skolan ska jag vara med jessica bästavän så vi hörs när jag är med henne eller efter. Kram ha en bra dag

DAGENS FRÅGA!


Vilken är din favorit läkerol smak?

Hej, hinner inte blogga idag på morgon Me...


Hej, hinner inte blogga idag på morgon Men mobil blogga funkar alltid. Håller på att fixa mig just nu. Älskar typ tisdagar även om jag går till halv fyra idag också . Men jag går hkk två hänger sammanlagt fyra timmar och jag gillar det ämnet så den tar upp mycket av dagen. Men nu ska jag fortsätta fixa mig vi hörs när jag är hemma. Kram

MIN NYA IDOL


Hann ej blogga när jag kom hem kom hem halv åtta och ja det har gått två timmar, men jag fastnade vid msn och snackade med människor det behövdes. Men nu skriver jag!:) Skulle ju berätta vad gården är. Det är en sak på min skola som är öppet ofta på vardags kvällarna och sen på fredagskvällarna , för att umgås med vänner och träffa nya.Och det är bra att det finns sådant om man verkligen inte har något att göra. Och ibland hittar dom på roliga saker på gården som just ikväll. Dom brukar aldrig hitta på sånhära roliga saker på vardagar som dom gjorde idag det brukar alltid vara på fredagskvällarna. Bra ide med att bjuda ditt en rapare och det va bra gjort av fritidsledarna som jobbade ikväll.Och han är min nya idol! Han är ju rappare och jag gillade inte rapp så mycket innan, men han är min nya idol när det gäller rapp.Ni växjöbor synd att ni inte gick ditt, ni missade en rolig och bra kille som inte är som andra rappare .Han är även komiker och sen sa han något mer, oh juste det var något med tv och göra i alla fall. Han släpper snart en ny skiva hoppas jag kommer ihåg det så ska jag köpa den han hade massa skivor med sig, men då ordnade en han en tävling och jag vågade ej vara med.Trodde inte att han skulle vara känd men när jag suger på han på google och sånt och youtube så finns han ju där. Men nu fattar jag att han är det och jag har sätt min nya idol live haha. Han berättade mycket om sitt liv, men det orkar jag inte rabbla upp nu, för nu börjar klockan bli mycket och jag får ont i min små fingrar, och jag måste äta har inte ätit sen jag kom hem . så nu ska jag varma mat och ta min medecin och hitta något gott och dricka och sätta mig vid tv och försöka få min mamma sluta att snarka med ..Och jag har inte sovit på två dygn eller jo 3 timmar och ja är inte specillt trött nu eller, och klockan börjar snart bli 11 och det är skola imon. Men nu säger jag godnatt och att vi hörs imorgon bitti och sov gott !


bild : från google. Hade inte med mig kamera , men fritidsledarna tog kort så dom är säkert snart uppepå hemsidan, men jag filmade ska se om det om det funkar att ladda upp imon.

13 SEPTEMBER


Och grattis till bästaste betina & bästaste nathalie på 14 årsdagen!
Förlåt för att jag inte har bloggat idag , men jag hann inte. Slutade ju vid halv fyra, sen åt jag och fastnade framför tvn och sen fick jag ett sms från anna, och hon frågade om jag ville hänga med till gården ska berätta mer om det senare ikväll om jag hinner sitta vid datan. Men ikväll kommer det ditt i rappare och det brukar aldrig hända saker på vardagar typ.. brukar alltid hända saker på fredagskvällarna. Och nu sitter jag och anna här! men nu ska vi kila ut och ta kort som kommer upp sen och sen lämnar vi kameran och sen drar vi till ica och sen gården. vi hörs ikväll eller imorgon bitti. ha det bra !

BLOGGADE ALDRIG IGÅR.


Blev jätte rädd när pappa ringde , och sa att han var med på tåget som krockade igår i kimstad på väg från stockholm.Ni har säkert hört om det ? Tack gode gud att pappa satt på höger sida, för det var vänster sidan som blev skadad. Så han är oskadd och hemma nu säkert och det är jag glad över. Blev jätte upprörd så jah fick inte sitta vid datan, kollade bara min msnoch några sidor sen stängde jag av och åt. Har inte sovit något inatt kanske 4 timmar, men nu ska jag skynda mig, har varit väldigt seg idag. Börjar 08.20 idag och sen slutar jag halv fyra idag så vi hörs vid fyra fem tiden ha enbra dag caio!

Hej nu har bion slutat och vi är bara och ...


Hej nu har bion slutat och vi är bara och handla sen skjusa hem sandra sen är jag hemma och kan blogga kram

DETTA KANSKE NI INTE VISSTE


Att jag klippte mig förra helgen i fredags.
Har inte haft bilder eller haft tid att säga , men vissa kanske visste det?Har jätte kort hår nu och jag är ingen som gillar att ha kort hår, men trivs i det, behöver ej lägga ner tid på håret så mycket och mitt hår är super tjockt nu.



När jag ändåså håller på kan jag visa en bild från innan jag klippte mig som ellen tog när jag lekte med en rullande hamburgare haha, börjar alltid leka med dom när jag kommer ditt lite kul!:P

men nu ska jag ta mig upp för trapporna och klä på mig något vettigt men ändåså slappt och börja fixa till mig lite.Känner att jag har varit duktig på att skriva på bloggen idag, ska försöka hinna med det varje dag .Vi höres senare i alla fall innan vi drar iväg på bion och då kanske kommer en outfit bild!:D kramar

SÖNDAG&DAGENSFRÅGA



Själv så har jag inte sätt den, men igår så sa jag till mamma kan vi inte hitta på något imon? Sen så imorse bestämde vi att vi skulle gå på bio, så jag gick snabbt in och bokade biljetter, senare tänkte jag på min kusin om hon ville hänga med, så kom ändåså moster men så glömde jag att fråga henne det, sen loggade kusin in på msn så då frågade jag henne om hon vill hänga med på bio så sa jag att vi skulle se denna filmen så sa hon ja. så jag antar att hon ville se den filmen. Alltid trevligt att hitta på något med folk i släktet, och nära personer.Hon brukar alltid fråga mig om jag vill hänga med henne och mina andra kusiner på bio, så jag tänkte min tur denna gången !:) Så det ska bli trevligt. Igår från idag som jag över med emma trevligt va det ! Vi såg massa filmer igår, men vi hyrde bara en film. Kanske va lika bra för det va många bra filmer på tvn igår. ovanligt.Berättar senare om filmen vi hyrde men det var i alla fall jätte bra. sen var det fullt hus på tv,almoust famous och hemma bäst , det är dom jag minns i alla fall just nu. Och så åt vi självklart god mat, och smaskade i oss massa godis. Emma somnade tidigt och vaknade hela tiden för jag låg och tittade på tv(a , somnade kanske 2, sen vaknade både två samtidigt vid kvart i 9 haha lite kul. Sen stack hon hem vid typ 10 halv 11, för hon skulle iväg och träna sen. Sen dess har jag bara planerat dagen som ni vet om ni !:) Nu ska jag äta en av mammas goda pajer hon bakade igår. caio!

DAGENS FRÅGA



Själv så kan jag inte välja mellan sommar och vinter älskar både och.

Nu snart så kommer emma till mig så jag hinner inte skriva så mycket, förlåt för uppdateringen men helg är helg och då vill jag umgås med nära&kära och ta det lungt . Vi åkte ner på stan innan idag köpte ingeting men emma gjorde, men jag köpte på donken såklart äter nästan alltid där när jag e på stan haha typiskt moa. Kollade lite i äffarer o det finns så mycket snyggt men jag är pank.. :( Sen stack vi till hemmakväll och hyrde en film och köpte godis minns inte vad filmen heter men kan skriva om den imon när uppdateringen(kanske) blir lite bättre. Sen drog vi hem, emma till sig och jag till mig gjorde inte så mycket försökte få min data att bli snabbare men nej nej . sensätte jag på en film och gjorde inte så mycket mer och nu är det kväll. Och nu ska jag dra för emma kommer vilken sekund som helst sen ska vi säkert hjälpa mamma att laga god mat ikväll . kramar !

11 SEPTEMBER


En dag hela värden alltid kommer att minnas i evigheter,world tradecenter:(
Jag kände ingen som dog i det, eller det kanske jag gjorde men jag vet inte, var bara fem år när detta hände, men jag minns det så lätt. det kanske är så med er med att ni minns det även om ni bara var 4-7 år då? HEMSKT

bild : google.
Och jag känner även många som fyller år idag stort grattis till er , ex : irma & lina & kristina ha en toppen dag!

Men nu måste jag flytta på röven upp till duschen och duscha och börja fixa mig, sen kommer emma så drar vi ner på stan och kollar lite och hyr film och köper godis, bilder kanske kommer om jag orkar ladda kameran och rensa bilder den är helt full.. har inte använt den på veckor. men nu ska jag duscha innan emma börjar tjata caio!

 

SVAR FRÅN FRÅGESTUDEN!


Vad är din favorit färg?
Blå och grön och vit.

Favorit blogg?
Mina vänners såklart.

Bästisar?
Jag har många olika, man ska inte fastna
för en , tänk så blir man ovänner någon gång
så står man där helt ensam.Kan säga några namn:
jessica,nathalie,ellen och linnea.

Vad är ditt favorit plagg?
Leggings och mjukis.

Hade du opererat dig om du fått?
Nej det hade jag inte gjort. man ska vara den man föddes som.

Fokis eller kissies?
Foki helt klart.

Favorit chips?
Dill och utan smak.

Vad är det viktigaste på en kille?
Det är absolut inte håret eller leendet eller ögonen
det är personligheten.

Varför började du blogga?
Jag älskar att skriva och dela med mig av saker.

Vart är du ifrån?
Jag är från sverige.

Vad är en bästavän för dig?
En bästavän för mig är en man kan lita på i alla lägen
och som alltid finns där och håller hemligheter och
en man alltid skrattar med, och få tröst av.

Skulle du aldrig sitta vid datan mer eller aldrig mer få shoppa?
Oj det var en svår fråga.. Man måste ju ha nya kläder
och hålla kontakten med sina vänner, kan inte svara på den frågan.

Sjukaste drömmen du har?
Har inga sjuka drömmar.

Om du fick vara en kille för en dag , vad skulle du göra då?
Lära mig någonting som inte tjejer kan.

När fick du din första kyss?
På dagis.

Favorit smink?
Mascara

Favorit serie?
Har ingen specill favorit men simpsons.

Vem har gjort din header och design?
En jätte snäll tjej som heter tova.

Vilken sjukdom har du?
Det går inte riktigt att svara på för ingen ingen vet.
Men det har börjat foskas om det nu . Men den har något namn
det vet jag men jag vet ingeting om det.

Det jobbigaste minnet på grund av din sjukdom?
Det var någ när jag var liten, minns ej det.

Hur började du blogga?
Mina vänner insperade mig  .

Hur länge har du haft din sjukdom?
Sen jag var 1,5 tror ja, då var jag jätte sjuk
sen blev det ett långt uppehåll sen kom det
tillbaka för ca 3 år sen.

Hur många läsare har du på din blogg?
50-200 beror på .

Favorit bloggare?
Mina vänner:)

Vilken klass går du i ?
Åttan.

Har du pojkvän ?
Nej.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Mina vänner,fota, och hitta på roliga saker.

Vad är det dyraste plagget du köpt?
En klänning för 599 tror jag.

Favorit mat?
Tacos och en rätt som inte har något namn, kan skriva receptet någon gång.

Är du glad just nu ?
Ja, för jag har blivit frisk igen.

Din hobby?
Fota.

Vad tycker du om bloggarna?
Kissie- har ingeting att säga om henne gillar inte henne alls.
Kenza- hon verkar vara en bra tjej, älskar hennes blogg.
Foki - samma som kenza.

Vilka bloggar läser du ?
Mina vänners ex ; www.hannazlife.blogg.se , hhonandersson.blogg.se
och massa mer länkar finns till vänster längre ner.

Hoppas att ni fick svar på det ni ville veta, vissa frågor är lite svårt att svara på . Men här hade ni dom!
Nu ska jag hjälpa mamma med kvällsmaten caiooo

DAGENS FRÅGA


Vilken klass går ni i ? Om ni inte går i skolan , vad jobbar ni med eller vad gör ni på fritiden?:D

MOA ÄR TILLBAKA


IGEN..
nu får detta ta ett slut någon gång, det börjar bli jätte jobbigt , missar mycket i skolan, med konfan och roliga saker man kan hitta på med vännerna,släkten och allt. Och tabletter har inte hjälpt ett dugg.. dom har bara gjort det värre.Men hoppas dom börjar värka och att allt går åt rätt håll.Stannade hemma från skolan, så jag börjar att gå nästa vecka till skolan. Missat skolfotot också dessutom samma vissa som förra året, sen missade jag när klassen åkte till holmarna hoppas ni hade det kul där.Vädret ute är inte det bästa, sitter och tittar på film med mamma just nu och skriver här. Vet inte riktigtvad jag ska göra i helgen, alla ska på tc discot, men jag skippar det orkar någ inte dansa och festa till 12 än.. är helt slut. Men någon finns det alltid som inte ska gå på det, och det är det första med så alla gör ju nästan . Men inte emma, så det blir att träffa henne imon och kanske hitta på något kul? Och sen sova över med henne. Har inte varit med henne sen öland på midsommar afton om ni minns det? Oj herregud vad jag skriver, men jag behöver skriva av mig . Men nu ska jag sluta vi höres!

angående frågestunden : Ska ta och svara på alla kommentarer ikväll eller på söndag !

nu


Har inte kunnat blogga imorse. Är på stan ...


Har inte kunnat blogga imorse. Är på stan nu med Linnea och Amela. Kram

7 månader med ellen




















7 månader tillsammans med ellen bästavän !
Du addade mig på bdb , jag trodde aldrig vi skulle bli såhära bra vänner, vi började snacka för 8 månader sen och sen för 7 månader sen idag träffades vi första gången minns den dagen som om det var igår. Fick veta att min låtsas farfar hade gått bort då när vi va. Och jag ville inte gråta för dig, och du gjorde mig på gott humör igen sen när du åkte hem berättade jag för dig och jag blev helt nere, var inte ute på flera dagar. Och dåfattade jag att det var något specillt med dig. Allt kändes så rätt. Det var något annorlunda med dig, du är en av dom jag aldrig vill förlora , för utan dig är jag ingeting. Du hjälper mig alltid och du finns alltid för mig, och jag finns alltid för dig , vi snackar alltid med varandra när vi mår skit och vi hjälper varandra och får varandra på humör. Om du är ledsen är jag ledsen, om du är sur på någon eller sur bara, så är jag detsamma. Om du är glad är jag också glad och på humör . För du är värd det bästa du är inte värd att vara ledsen, du är värd att ha det bra, och vara glad varje dag och aldrig vara ledsen. Det finns så mycket att skriva om dig. Vill aldrig förlora dig. Du och jag till graven och även i himlen, klarar ju att inte leva utan dig.Alla minne med dig ligger varmt i mitt hjärta. När vi är så gör vi alltid något konstigt och skämmer ut oss totalt , men det är sånna vi är ! Du är som mig,galen ,och inte kan sitta stil. Det finns så mycket att skriva om dig men nu orkar jag ej skriva mer. Jag älskar dig föralltid!

DAGENS FRÅGA


Hur många unika besökare har ni på eran blogg ?:D
 update : Just nu sitter jag och ellen vid datan , vi var nyss uppe på ica och där var det massa människor, för det är välkomstfest för sjuorna ikväll, vi köpte tårta och godis som vi ska äta senare. just nu väntar vi på att tacosen ska bli klar ! Efter skolan åkte jag och linnea ner till stan och så träffade vi linnea och var med henne. Och sen träffade kajsalina, vi fick några tröjor som jag och linnea ska ha på oss dagen vi ska rösta i skolan, sen stack jag och mötte ellen sen gick vi till frisören så klippte jag mig.Så moa = korthårig nu ! Ni får se bilder imon. Men nu har jag inget mer att skriva , ha en bra kväll det är ni värda!

Just nu sitter jag och Linnea och väntar p...


Just nu sitter jag och Linnea och väntar på bussen på väg ner till stan ska möta upp ellen. Hörs när jag e hemma hos pappa

Hej nu har vi bara fysik kvar sen slutar v...


Hej nu har vi bara fysik kvar sen slutar vi.älskar fredagar. Vi har bara tre lektioner då. Sen ska jag hem och då bloggar jag. Sen tar jag bussen till ellen och går till frisören kram

statestiken höjs med fart!


:D

Nu ska jag plugga och äta kladdkaka med grädde och sätta på en film , godnatt!

MOA TODAY



Tillsammans med dom nya lilla skorna jag köpte igår !:)


Just nu väntar jag på att mamma ska duscha klart så hon kan skjusa ner mig till pappa så jag kan hämta klipppenar ska klippa mig imon wää.. kommer säkert bli helt korthårig ! Nej det ska jag ej bli ska säga det till frisören och denna gångne klipper jag mig oss min vanliga. Blir att sticka ner direkt till stan när jag slutat imon och gå till ellens skola om jag hittar ditt och sen gå och klippa mig. Och sen ska jag och ellen göra massa saker.Nu har jag ingeting mer att säga caio!

I NEED HELP


Jag behöver verkligen hjälp, 1,2,eller 3 på tc och skolfotot?



update : trean är borträknad!

DAGENS FRÅGA


ska jag starta en frågestund snart ?:D

ALLT KÄNNS SÅ FEL..


Allt känns bara så fel just nu och så börjar jag tänka mer på min låtsas farfar för varje dag som går nu ..
Hur svårt ska det vara att följa sitt hjärta igentligen? Men jag har så svårt att förlåta. Och farfar snälla kom tillbaka.du var som min riktiga, jag kallade dig alltid farfar, men nu finns det ingen kvar som jag kan säga farfar till..

__________________________________________________________________________________
Jag tar en kort bloggpaus vi hörs på fredag. Imon blir det bara skolan, sen hem och laga mat och plugga. Ha det bra så länge så hörs vi !

DAGENS FRÅGA



Kom hem för en stund sen , och har hunnit äta , ta medecin och nu sitter jag här och tjockar mig med godis. Ska snart till sandra och hämta min väska och sen plugga matte, tar bilder på det jag köpte igår och idag senare . Nu ska jag kila!

Just ni sitter jag jessica och sandra på ...


Just ni sitter jag jessica och sandra på donken. Nathalie kunde inte hänga med:-( Men jag har köpt en kjol som jag ska ha näst nästa helg på första tc discot och på skolfotot. Vi hörs när jag är hemma. Kram

1 SEPTEMBER


och det betyder att min pappa fyller 49 !:) Hoppas han får en bra dag vart han nu än är.
vaknade vid halv sju idag , sen dess har jag inte gjort någonting så jag borde börja fixa mig nu . Börjar 08.20 och slutar 14.30 idag tror jag. Tidigaste dagen förutom fredagar om vi slutar halv två då. Men nu ska jag börja fixa mig, och sen efter skolan blir det stan med nathalie och jessica, så vi hörs när jag e hemma från det och ikväll ska jag och mamma typ grilla muums ! ha en bra dag


RSS 2.0