BLOGGPAUS


Finns så mycket som hänt .. Så bloggen står tom nu kommer tillbaka när jag är på banan igen . Helt slut .. Ja ni får ja det så bra !

4:EDet känns verkligen som om jag har tappat bort blogg ideerna, vet inte varför men uppdateringen blir nog lite kass så ni vet det

Känns verkligen som om sommaren är borta och att hösten är påväg på riktigt.. Igår blev det att va med ett gäng vänner jessica,felicia,nathalie . Vi åt på hongkong och gick lite runt på stan , när jag kom hem drog jag på mig spring kläderna och sprang en runda i spåret och gick, kände att kroppen inte är helt 100 men skönt ändå.. Idag hade vi också sovmorgon fast till tio, men nä nu ingen sovmorgon mer hur ska jag klara det tur att det bara är tre dagar i alla fall. Vi hade lektioner med den andra handelsklassen grupparbete hela dagen sen slutade vid kvart i två då drog jag hem till amela med nathalie och var där en stund och pratade, alltid lika kul. Sen tog vi bussen hem , jädrans mycket kusliga saker som hände . Nu gör jag ingeting väntar på att maten ska blir klar så man kan få mat i magen, sedan ska jag plugga och titta på robinson och försöka få ordningen på mitt bomnedslagna rum. Längtar så mycket till helgen, ska träffa min pojkvän. Har faktiskt aldrig sakt det ordet här i bloggen och nämnt att jag har ett förhållande men vissa har väll sätt mina ord jag skrivit några inlägg så nån har någ hajat.

Nu ska jag kila

 

MÅNDAG


Ny vecka , har dessutom sovmorgon idag börjar inte förens 5 över 11 sen slutar runt 4 då drar jag ner på stan med en av mina närmsta vänner Jessica . Hoppas ni får en bra start på veckan !

SÖNDAGMORGONDå var det ännu en söndag.. men det posetiva är att jag är tillbaka på banan efter denna veckan som vart !
kände igår att jag slösade bort ett underbar dag med fint sommar väder igår, det enda jag gjorde var att gå runt hemma och sitta i soffan vid tvn.. men på kvällen så drog jag och mamma i alla fall ner till stan och gick på bio Cockpit , den var bra fick mig i alla fall några goda skratt. Vaknade väldigt tidigt idag, har gjort det dom senaste dagarna för det enda jag gör när jag är sjuk är att sover, så har inte kunnat sova knappt någonting men lite sömn gör sussen. Idag är vädret grått och äckligt, ska i alla fall dra mig ut från det instängda idag och ta en promenad och ballra förbi äffaren och fixa ett par grejer.
 

GÅR UPPÅT OCH INGEN KAN KNUFFA NER MIG
RSS 2.0