LIFE IS SO BEAUTIFUL
50 KR FRÅN H&M


HISS ELLER DISS?

Inte världens bästa bild menmen...

SNABBT INLÄGG


Nu ska jag ta en dusch och sen cykla in mot ystad tillsammans med pappa. vi hörs när jag är hemma.
ha en bra dag!

NOMENERING


Skulle vara jätte gulligt om du ville nominera mig i det hära i vilken kategori du vill, skulle vara jätte gulligt och hur snällt som helst, skulle betyda otroligt mycket!♥ så klicka in på sidan HÄR .
och så kan jag passa på att slänga in lite bilder från dagen..
GILLA SIDA PÅ FACEBOOK!


Nu har jag fixat en sida där man kan gilla min blogg, och skriva något i loggen. så kicka gärna in där och kolla sidan , skulle vara jätte gulligt av er. tack på förhand !:D
KLICKA HÄR

Efter ett härligt dopp och lite lunch i ma...


Efter ett härligt dopp och lite lunch i magen så ska jag och pappas tjej cykla en rätt lång runda till ett glass ställe med massa glass och sen ett ställe där man plockar jordgubbar. Ha en bra dag

NY HEADER


HISS ELLER DISS?

LOVE YOU JUST AS YOU AREKVÄLLENS FRÅGA!Är det något för er & är ni också campare , eller har ni aldrig ens campat?
svar från mig är: om ni inte har campat någon gång så har ni missat massa, man lär känna nya trevliga människor alla är så snälla och trevliga och alla mår toppen . och det är så himla mysigt att campa ! Specillt när det bara är att gå över en kulle så är man vid havet. Så har jag det här just nu där jag befinner mig helt underbart. så ni som inte campat ge er ut och gö det , jag lovar det är kul!

Nä nu ska jag gå och vara social med lite av grannarna, så vi hörs imorgon!
Och gud vad jag längtar tills morgon dagen!♥

slängde in en liten härlig bild från  när vi va på stranden  igårkväll.

I'M BACK !


Förlåt att jag bara slutade blogga, men blir lätt sur och arg över bara en kommentar ett tag. Men vet vad personen bor men det hjälper ju inte så himla mycket, men lite i alla fall. Men nu ska jag skita i den personen och börja blogga igen ! Det är så kul att blogga och möta nya människor och dela med sig av sitt liv.
Så jag kommer tillbaka med bloggandet idag !♥RSS 2.0