MYCKET I HUVUDET


Hade ännu en grym helg i ystad med underbara människor och den specilla personen det känns verkligen som om det närmar sig slutet för denna sesongen, men man har nått att se fram emot och även sakna..
i måndags var jag inne i stan på dagen med Jessica och på kvällen cyklade jag och bästis runt och snackade. riktiga sommarkvällar nu alltså.tisdagen då kommer jag inte riktigt  ihåg men jag var ute och gick med bästis i ett antal timmar i undera vädret. Gårdagen onsdag så cyklade jag och bästis nästan två mil, vi tillbringade dagen vid en sjö ,badade,solade,pratade,skrattade,njut fullt ut,fikade,åt subway, helt för oss själva inga andra där. Senare var vi hemma hos henne och hade ännu mer trevligare.  Sen har jag lekt mycket med mina smågrannar också dessutom rätt mycket. Idag hände jag med bästis och hennes mamma och lillebror ner till stan för klippning och sen åt vi på hongkong mumsigt, senare gick vi runt lite i äffarerna .Senare åkte jag ut till en kompis som jag inte träffat på länge , fotade,blev myggbiten,getingstuken också och hade anmällt trevligt  . Gäller att njuta fullt ut, skolan börjar på måndag... Gymnasiet kommer nog bli grymt längtar. Men har så mycket i huvudet som snurrar runt hoppas allt rättas till.
Nu ska jag titta på film och ringa ett samtal ciao
ska ta tag i att svara på kommentarerna ikväll eller imorgon.
Kommentarer
Postat av: hanan ebba axelsson

Sv: Hehe, sorry för sent svar men min blogg har haft semester. Men nu ska den försöka komma på fötter igen! Är allt bra med dig?

Kram :)

2012-08-16 - 23:54:15
URL: http://eebbaaxelsson.blogg.se
Postat av: Frida

tack detsamma :)

2012-08-17 - 17:25:53
URL: http://astridfrida.blogg.se
Postat av: amanda

Hej! jag kollar igenom min bloglovin och undrar om du fortfarande följer mig? :)

2012-08-17 - 18:51:17
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: vvvviktoria

Hejhopp! Nu är jag tillbaka på min blogg från en lång bloggpaus, så kika gärna in där när du har en stund över! Allt bra annars? kram :)

2012-08-19 - 21:30:34
URL: http://vvvviktoria.blogg.se
Postat av: MalvaMa

- Förlåt för sent svar, men allt bra med dej? :)

2012-08-20 - 09:59:15
URL: http://mkdn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
VIP?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din blogg:

Vad var det du ville? :):

Trackback


RSS 2.0