justeee .


åhh juste det är bara 57 dagar kvar tills jag åker till storbritaninen/berlin, jag längtar sjukt mycket. Det kommer bli hur mycket bilder som helst och massa filmer, åhh jag kan inte vänta längre mer.
Juste igår kväll så var jag och gjorde nytt pass också och så såg jag mitt gamla hahah jag skrattade nästan på mig av det.Har jag inte varit utomlands på 5 år typ nu ,och sist jag var utomlands var inte så himla lyckat. Vi var i cypern och jag blev sjuk och fick ligga på sjukhus i typ 3 dagar och ha dropp och sen en som heter linn, hon slog i poolkanten och fick sy ,det var inte så himla lyckat den gången, det är darför jag längtar extra mycket på att åka iväg. Men nu ska jag sluta bappla om det,nu ska jag berätta annat. Efter mamma hade slutat jobbet så gick vi ner till stan och kollade i massa äffarer och jag träffade rätt så många ex; sandra,betina&kajsalina osv. Hittade i alla fall lite saker här är dom ;
Kofta bikbok 199 kr
t-shirt gina 99 kr
strumpbyxor ålhens 50 kr
foundation hm 49 kr  . Tror det var allt jag köpte har ingen bild och jag orkar inte ta heller. Åt lite värma mackor nyss, och nu ska jag snart hoppa in i duschen , sen blir det att plugga lite på engelska glosor och sen titta på film , ska någ lägga mig tidigt ikväll, så detta blir godnatt & sov gott !
Kommentarer
Postat av: jennifer

hur är det? :) händer imorgon? (Y)

2010-02-02 - 19:43:58
URL: http://jeffelito.blogg.se/
Postat av: Johana

kommentera min blogg ; D

2010-02-03 - 10:28:20
URL: http://jjjohanas.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv: gött :) jo idag har det varit fullt upp :P

hur är det då?

kram

2010-02-03 - 21:14:47
URL: http://jeffelito.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv: okej okej, jag brukar kolla på den! kolla min med ;) haha, följa varann via bloglovin? :P

2010-02-04 - 14:37:06
URL: http://jeffelito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
VIP?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din blogg:

Vad var det du ville? :):

Trackback


RSS 2.0